Răbufnirea vehementă a lui Marcel Ciolacu, după valul de atacuri ale liberalilor: „Să ne asumăm dacă suntem bărbați politici!”

Marcel Ciolacu a vorbit despre asumare și bărbăție, atunci când vine vorba de jocurile politice. Aceste comentarii au fost făcute în contextul în care liberalii au lansat o serie de atacuri pe parcursul congresului PSD.
Alina Costache
24 aug. 2024, 17:10
Răbufnirea vehementă a lui Marcel Ciolacu, după valul de atacuri ale liberalilor: „Să ne asumăm dacă suntem bărbați politici!”
Răbufnirea vehementă a lui Marcel Ciolacu, după valul de atacuri ale liberalilor: „Să ne asumăm dacă suntem bărbați politici!”

Liderul Partidului Social Democrat, Marcel Ciolacu, a făcut o serie de comentarii referitoare la criticile și atacurile venite din partea liberalilor, care au fost lansate atât pe durata, cât și după încheierea Congresului PSD.

„În discursul meu m-am referit la economie, la politică externă, foarte puțin, tangențial m-am referit la PNL nici nu am pronunțat numele vreunui partid politic sau unui lider politic din România. Cred că avem percepții diferite. De ce, nu s-au închis bisericile? Nu s-au închis școlile? Nu s-au închis afacerile? Nu ne-am bătut joc de moții noștri? Am spus vreo minicună? N-am cheltiut banii pe vaccinuri pe care nu le-am folosit care nu ne trebuiau? Am luat eu deciziile și colegii mei?  Să ne asumăm dacă suntem bărbați politici! Să dăm explicații românilor pentru ce am făcut”, a fost reacția liderului PSD, Marcel Ciolacu.

Citește și: Marcel Ciolacu dă asigurări că nu există niciun pericol ca România să intre în război: „Voi avea grijă să rămână aşa. Nu voi fi niciodată de acord cu reintroducerea serviciului militar obligatoriu”

De asemenea, premierul a mai avut o serie de comentarii cu privire la liderul AUR, George Simion, care l-a atacat recent, afirmând că „se vor întâlni în turul 2”

„Eu am avut un mesaj pentru români și pentru colegii mei. Și am propus o Românie pentru toți. Îmi cer scuze că nu l-am atacat pe dl Simion, dar nu e președintele României, nu a fost și nici nu o să fie. Deci era greu. Totuși, colegii mei azi au dat un vot să candidez pentru funcția de președinte al României”, a declarat Ciolacu.

Întrebat dacă se bazează pe voturile AUR la prezidențiale, Ciolacu a răspuns: „Mă bazez pe voturile românilor și pe capacitatea mea de a fi convingător și pe colegii mei să-mi fie alături”.

Pe de altă parte George Simion, preşedintele AUR, nu a ratat ocazia de a lansa o serie de ironii dure la adresa lui Marcel Ciolacu, după Congresul PSD. Simion i-a amintit lui Ciolacu că se vor vedea în turul doi al alegerilor prezidenţiale.

”Deşi departe, pregătindu-mă să iau cuvântul la CPAC în Mexic, am citit câteva pasaje din discursul lui Marcel Ciolacu. Un discurs tipic pesedist, în care ei, cei care au condus România în ultimii 35 de ani, care au vândut ţara pe bucăţi, ne spun cum, de fapt, ei ne-au salvat şi cât de mult s-au sacrificat pentru noi. Ipocrizie în stare pură Însă, citind discursul lui Marcel Ciolacu, o întrebare mi-a trecut prin minte: el oare a trăit în aceeaşi ţară cu noi toţi? Nu de alta, dar Marcel mai avea puţin şi ne spunea că PSD este un partid nou apărut, care nu a guvernat niciodată România şi că nici măcar nu e prim-ministrul ţării. Parcă Marcel era în băncile opoziţiei”, a scris preşedintele AUR pe Faceook.

Citește și: Noi vești importante pentru toți pensionarii! Anunțul liniștitor făcut de Marcel Ciolacu: „Nu s-a făcut nicio nedreptate niciunei persoane”

Spynews
Liviu Vârciu și Anda Călin s-au căsătorit religios tot astăzi, după cununia civilă! Imagini exclusive de la biserica unde și-au jurat iubire pentru totdeauna / VIDEO
Bzi.ro
Cum scapă Mirela Vaida de kilogramele acumulate în vacanță. Ieșeanca a recunoscut: „Îmi plac mâncărurile bine făcute!”
Fanatik.ro
Județul din România care a fost luat cu asalt de turiști. Se află într-o zonă frumoasă și are multe locuri spectaculoase. Sute de mii de români l-au vizitat deja
Capital.ro
UE, ordin pentru grupele de muncă la pensie. Olguța Vasilescu: N-au vrut să accepte
Playtech.ro
WOW cât de frumoasă e Sue Ellen din Dallas, la 83 de ani! Imagini BOMBĂ, NU a îmbătrânit DELOC
DailyBusiness
Locul din România în care turiștii sunt terorizați de urși. Oamenii sunt disperați
Adevarul
Un geniu medieval a inventat viagra pentru săraci. Rețeta naturistă pentru virilitate, veche de peste un mileniu
Spynews
Jucător de fotbal, prăbuşit pe teren în timpul meciului! Sportivul în vârstă de 27 de ani s-ar confrunta cu probleme cardiace / VIDEO
Spynews
”Mâine strângem mieii". Discuțiile șocante dintre Andrew și Tristan Tate au fost făcute publice. Cum ar fi vorbit despre femeile care ar fi lucrat pentru ei
Evz.ro
Secretele averii lui Alexandru Arșinel. Cum au fost împărțiți banii
Ego.ro
ATENȚIE, pensionari! Ce faci dacă primești o pensie MAI MARE decât te așteptai
Prosport.ro
Fostul vicepreședinte al Parlamentului Republicii Moldova i-a cerut lui Ion Țiriac să îi premieze și pe medaliații olimpici de peste Prut ca pe „frații” lor români: „Nu suntem o Țară?”
wowbiz.ro
Roxana Dobre a tăcut cât a tăcut, dar nu a mai suportat și a spus adevărul despre despărțirea de Florin Salam! Motivul pentru care a dispărut din me
Cancan.ro
Pachetul oferit de Digi RCS-RDS tuturor abonaților din România. Costă doar 5 lei!
Playsport.ro
Apariție INCREDIBILĂ pentru Mădălina Ghenea pe stadionul lui Manchester City! Cum a fost surprinsă și pe cine a avut în brațe
kanald.ro
Recalcularea pensiilor. O pensionară este revoltată că a primit cu 500 de lei mai puțin: „Ce lege e asta? Să mă furați în halul ăsta?” 11.000 de plângeri au avut loc în doar o săptămână
Capital.ro
Ungurii salvează omenirea. Viktor Orban a dat ordin: Vor răsturna lumea
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare în costum de baie cu una dintre cele mai frumoase femei din fotbalul românesc!
stirilekanald.ro
Descoperire șocantă la autopsia lui Filip, băiețelul mort la bazin
substantial.ro
Adolescent de 15 ani arestat în legătură cu atacul de la festivalul de muzică din Solingen
MediaFlux
Cresc PENSIILE de la 1 ianurie. Vor fi MAJORĂRI de 380 de lei
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...