Prognoza meteo 25 august 2024. Canicula se extinde în aproape toată ţara

Valul de cãldurã se va extinde şi uşor intensifica. Va fi caniculã şi disconfort termic ridicat pe arii relativ extinse. Temperaturile maxime se vor situa între 29 şi 38 de grade.
Alina Costache
25 aug. 2024, 01:11
Prognoza meteo 25 august 2024. Canicula se extinde în aproape toată ţara

Prognoza meteo 25 august 2024

TARA

Valul de cãldurã se va extinde şi uşor intensifica, potrivit ANM. Va fi caniculã şi disconfort termic ridicat pe arii relativ extinse în vest, sud şi sud-est şi pe spaţii mai mici în restul ţãrii. Temperaturile maxime se vor situa între 29 şi 38 de grade, iar minimele se vor încadra între 13 şi 25 de grade, cu valori mai mici în depresiuni şi vor caracteriza local mai ales în regiunile sudice o noapte tropicalã.

Cerul va fi variabil spre mai mult senin, dar în Dobrogea estul şi sudul Munteniei – în a doua parte a zilei şi noaptea – vor fi înnorãri trecãtoare şi cu totul izolat posibil averse slabe. Vântul va sufla slab şi moderat, cu uşoare intensificãri în Muntenia şi Dobrogea.

Citeste si Meteorologii Accuweather au actualizat prognoza pentru sfârşitul verii şi începutul toamnei. Când va ploua în Capitală şi cum va fi vremea în prima zi de şcoală

BUCURESTI

Valul de cãldurã va persista, va fi caniculã şi disconfort termic ridicat. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 36 de grade şi cea minimã va fi de 19…21 de grade. Cerul va avea înnorãri trecãtoare, iar vântul va sufla slab şi moderat, cu uşoare intensificãri – ziua.

Prognoza meteo 26 august 2024

TARA

Valul de cãldurã va continua sã se extindã, astfel în cea mai mare parte a ţãrii va fi caniculã şi disconfort termic accentuat. Temperaturile maxime se vor încadra între 31 şi 38 de grade, uşor mai scãzute pe litoral, iar cele minime vor fi cuprinse între 15 şi 24 de grade, cu valori mai mici în depresiuni şi vor caracteriza local o noapte tropicalã.

Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporare în sudul, centrul şi estul ţãrii, iar din a doua parte a zilei vor fi averse slabe şi descãrcãri electrice pe alocuri în zonele montane, în Dobrogea, Muntenia şi Moldova şi izolat în Transilvania şi Oltenia. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificãri locale ziua în sud şi sud-est (cu rafale în general de 40…50 km/h), dar de scurtã duratã şi în timpul ploilor.

BUCURESTI

Valul de cãldurã va persista, va fi caniculã şi disconfort termic accentuat. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 35 de grade, iar cea minimã va fi de 19…21 de grade. Cerul va avea înnorãri temporare şi nu sunt excluse, dupã-amiazã şi noaptea, scurte perioade cu averse slabe. Vântul va sufla moderat, cu unele intensificãri ziua (rafale în general de 40…45 km/h).

Prognoza meteo 27 august 2024

TARA

Valul de cãldurã şi disconfortul termic se vor menţine în cea mai mare parte a ţãrii, va fi în continuare caniculã pe arii relativ extinse în vest, sud şi est şi pe spaţii mai mici în centrul ţãrii. Astfel, temperaturile maxime se vor încadra în general între 30 şi 37 de grade şi cele minime vor fi cuprinse între 12 şi 23 de grade, iar local în regiunile vestice şi sudice vor caracteriza o noapte tropicalã.

Citeste si Vreme de plajă și în septembrie. Prognoza meteo pentru intervalul 26 august – 23 septembrie

Cerul va fi variabil, însã din orele dupã-amiezii vor fi şi perioade cu manifestãri de instabilitate atmosfericã, respectiv înnorãri temporar accentuate, local averse şi descãrcãri electrice cu o probabilitate mai mare în nord, centru, est şi sud-est, precum şi la munte.

Punctiform se vor acumula cantitãţi de apã însemnate şi vor fi posibile cãderi de grindinã. Vântul va sufla slab şi moderat, local şi temporar cu intensificãri pe parcursul zilei în regiunile extracarpatice, dar de scurtã duratã asociat şi ploilor.

BUCURESTI

Valul de cãldurã se va menţine, va fi caniculã şi disconfort termic ridicat. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 36 de grade, iar cea minimã va fi de 20…21 de grade. Cerul va fi temporar noros şi cu probabilitate ridicatã – în a doua parte a intervalului – pentru averse şi descãrcãri electrice. Vântul va sufla moderat, cu unele intensificãri ziua.

Prognoza meteo 28 august 2024

TARA

Valul de cãldurã va fi în diminuare şi restrângere ca arie. În special în regiunile vestice, local va mai fi caniculã şi disconfort termic ridicat, iar în restul teritoriului valorile termice diurne vor fi în scãdere, dar vor caracteriza o vreme cãlduroasã.

Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporar accentuate începând cu orele amiezii când vor fi averse, descãrcãri electrice şi intensificãri de scurtã duratã ale vântului în zonele montane, local în sud şi est, pe arii restrânse în centru şi izolat în restul ţãrii.

Punctiform se vor acumula cantitãţi de apã însemnate şi vor fi posibile cãderi de grindinã. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 29 şi 35 de grade, iar cele minime între 10 grade în depresiunile din estul Transilvaniei şi 22 de grade pe litoral.

BUCURESTI

Valul de cãldurã va fi în diminuare, valorile termice vor marca o scãdere faţã de ziua precedentã, dar vor caracteriza o vreme cãlduroasã. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 32 de grade, iar cea minimã va fi de 18…20 de grade. Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporar accentuate în a doua parte a zilei, când vor fi averse, descãrcãri electrice şi intensificãri de scurtã duratã ale vântului.

Prognoza meteo 29, 30, 31 august 2024

TARA

Valorile termice se vor menţine peste mediile multianuale ale perioadei şi vor fi perioade cu instabilitate atmosfericã în toatã ţara.

BUCURESTI

Valorile termice se vor menţine peste mediile multianuale ale perioadei şi vor fi perioade cu instabilitate atmosfericã.

Spynews
Liviu Vârciu și Anda Călin s-au căsătorit religios tot astăzi, după cununia civilă! Imagini exclusive de la biserica unde și-au jurat iubire pentru totdeauna / VIDEO
Bzi.ro
Cum scapă Mirela Vaida de kilogramele acumulate în vacanță. Ieșeanca a recunoscut: „Îmi plac mâncărurile bine făcute!”
Fanatik.ro
Se construiește autostrada de care au nevoie sute de mii de români. Va avea un drum de legătură spre un aeroport important
Capital.ro
Șoferii vor conduce însoțiți, deși au obținut permis auto. Se schimbă Codul Rutier în România
Playtech.ro
WOW cât de frumoasă e Sue Ellen din Dallas, la 83 de ani! Imagini BOMBĂ, NU a îmbătrânit DELOC
DailyBusiness
15.000 de euro ca să te muți în acest oraș. OFERTĂ de neratat pentru români!
Adevarul
Un geniu medieval a inventat viagra pentru săraci. Rețeta naturistă pentru virilitate, veche de peste un mileniu
Spynews
Jucător de fotbal, prăbuşit pe teren în timpul meciului! Sportivul în vârstă de 27 de ani s-ar confrunta cu probleme cardiace / VIDEO
Spynews
”Mâine strângem mieii". Discuțiile șocante dintre Andrew și Tristan Tate au fost făcute publice. Cum ar fi vorbit despre femeile care ar fi lucrat pentru ei
Evz.ro
Secretele averii lui Alexandru Arșinel. Cum au fost împărțiți banii
Ego.ro
ATENȚIE, pensionari! Ce faci dacă primești o pensie MAI MARE decât te așteptai
Prosport.ro
Fostul vicepreședinte al Parlamentului Republicii Moldova i-a cerut lui Ion Țiriac să îi premieze și pe medaliații olimpici de peste Prut ca pe „frații” lor români: „Nu suntem o Țară?”
wowbiz.ro
Roxana Dobre a tăcut cât a tăcut, dar nu a mai suportat și a spus adevărul despre despărțirea de Florin Salam! Motivul pentru care a dispărut din me
Cancan.ro
Pachetul oferit de Digi RCS-RDS tuturor abonaților din România. Costă doar 5 lei!
Playsport.ro
Apariție INCREDIBILĂ pentru Mădălina Ghenea pe stadionul lui Manchester City! Cum a fost surprinsă și pe cine a avut în brațe
kanald.ro
Recalcularea pensiilor. O pensionară este revoltată că a primit cu 500 de lei mai puțin: „Ce lege e asta? Să mă furați în halul ăsta?” 11.000 de plângeri au avut loc în doar o săptămână
Capital.ro
UE, ordin pentru grupele de muncă la pensie. Olguța Vasilescu: N-au vrut să accepte
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare în costum de baie cu una dintre cele mai frumoase femei din fotbalul românesc!
stirilekanald.ro
Descoperire șocantă la autopsia lui Filip, băiețelul mort la bazin
substantial.ro
Anthony Fauci se recuperează după infecția cu virusul West Nile
MediaFlux
VÂRSTA de PENSIONARE CREȘTE și SCADE în același timp! RĂSTURNARE de la 1 SEPTEMBRIE
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...