Horoscop 25 august 2024, cu Neti Sandu. Se anunță schimbări pe plan sentimental pentru o parte din zodii. Unii nativi trebuie să fie mai atenți la cum cheltuiesc banii

Horoscop 25 august 2025, cu Neti Sandu. Se anunță o zi cu de toate. Simțim o nevoie interioară intensă de schimbare, iar astrele ne împing de la spate pentru a face unele alegeri.
Filip Stan
25 aug. 2024, 08:36
Horoscop 25 august 2024, cu Neti Sandu. Se anunță schimbări pe plan sentimental pentru o parte din zodii. Unii nativi trebuie să fie mai atenți la cum cheltuiesc banii
Horoscop 25 august 2024, cu Neti Sandu

Horoscop 25 august 2024, prezentat de Neti Sandu. Vibrația acestei zile este 7, ceea ce înseamnă că  după tot ce am pătimit, ajungem în sfârșit cu picioarele pe pământ.

Horoscop 25 august 2025, cu Neti Sandu

Fecioară

„O să vă bucurați de prezența unor oameni care vă pot face fericiți și o să vă faceți planuri cu bătaie lungă – poate e vorba despre căsătorie. O să dați curs unei invitații să vă duceți la un eveniment festiv, poate se căsătoresc niște prieteni și o să vă distrați cât cuprinde”, spune Neti Sandu.

Citește și: Etalare zilnică RUNE mistice 25 august 2024. ODIN aduce în joc mai multă acțiune. DAGAZ aduce metamorfoza nativilor

Balanță

Balanțele au parte de o cheltuială în plus, pentru că vor să îi scoată în oraș pe prieteni pentru a celebra alături de aceștia noul loc de muncă sau școala pe care o veți urma. Cineva de prin țară, poate chiar de prin străinătate, le așteaptă cu brațele deschise, așa că vor face cumva pentru a-i vedea pe cei dragi.

Scorpion

„O întâlnire – surpriză, poate revine cineva care a lipsit o vreme din viața voastră și o să reluați firul poveștii și să reconsiderați relația. O să vă iasă în cale cineva care pare potrivit(ă) pentru voi și să începeți o frumoasă poveste de dragoste dacă nu e nimeni în viața voastră sentimentală”, spune astroloaga de la ProTV.

Săgetător

„Familia sărbătorește ceva și o să vă adunați cu toții, că fiecare vine și cu noutăți care să vă umple inima de bucurie că se întâmplă ceva minunat. O să puteți face cunoștință cu cineva care vine cu o idee de business și dacă se nimerește să aveți timp pentru așa ceva, vă dați acceptul”, a dezvăluit Neti Sandu.

Capricorn

Capricornii dau o fugă într-o oază de relaxare pentru a lua o gură de aer proaspăt și ca să se întoarcă la muncă cu forțe proaspete. Se poate să primească o veste bună de la cineva aflat departe și, în cel mai bun caz, se vor trezi cu această persoană la ușă.

Vărsător

E un eveniment de la care nu vor să lipsească și se vor fuce la o nuntă, ori poate botez, aniversare sau la celebrarea admiterii la liceu/facultate. Au ceva de discutat între patru ochi cu o persoană care ar putea fi supărată în continuare pe ei, dar totul o să revină la normal.

Pești

Peștii se vor mobiliza imediat pentru a se duce la o petrecere pe plajă, la piscină sau în vârf de munte, oriunde numai să se revigoreze. Cineva i-ar putea invita la o reședință de vacanță sau la hotelul unde se află cazat, pentru a petrece împeună, mai departe de casă.

Berbec

„Cineva din trecutul apropiat vă caută în speranța că-i puteți acorda o a doua șansă de a vă convinge că puteți fi împreună. Faceți cum credeți. E rost de distracție pe undeva și n-o să vă mai uitați la bani, că vreți să fie toată lumea fericită”, spune astroloaga.

Taur

„Vizita cuiva o să vă facă să uitați de toate apăsările și o să aducă un plus de speranță că viața voastră o să fie și mai frumoasă. Poate vă faceți timp și pentru voi, să vă duceți la plajă, la spa, să vă răsfețe și pe voi cineva, după atâta muncă”.

Citește și: Zodiac chinezesc 25 august 2024. Mesajul PUTERNIC de la înțelepții asiatici ai Dragonului de Lemn pentru Șobolani și Tigrii

Gemeni

Gemenii ar putea avea musafiri sau parte de o întâlnire la o terasă, ca să mai vadă și altă lume în jur, pentru o atmosferă mai animată. Au energie, sunt dornici de plecat în excursie, să ia o porție de aer proaspăt.

Rac

„Poate vă adunați toți ai casei la masa de duminică să vă sfătuiți cu privire la buget, pe ce să cheltuiți, ce perioadă aveți și încotro să mai porniți la odihnă.

E un grup care vă asimilează și vrea să plecați împreună pe la evenimentele de prin târg, să vă completați golurile din sfera emoțională”.

Leu

„Le-oți fi rămas datori unor prieteni cu o vizită, o plimbare, o ieșire la terasă și o să vă plătiți – negreșit – datoriile de acest gen, că e și o plăcere la mijloc.

Poate abia acum aveți cu cine să dați o fugă la malul mării, să faceți o baie și să vă întoarceți diseară”.

Spynews
Liviu Vârciu și Anda Călin s-au căsătorit religios tot astăzi, după cununia civilă! Imagini exclusive de la biserica unde și-au jurat iubire pentru totdeauna / VIDEO
Bzi.ro
Cum scapă Mirela Vaida de kilogramele acumulate în vacanță. Ieșeanca a recunoscut: „Îmi plac mâncărurile bine făcute!”
Fanatik.ro
Cât a ajuns să coste o brioșă la reducere într-un supermarket Lidl. Un român a rămas șocat când a văzut prețul: “A costat mai mult să pună eticheta”
Capital.ro
Cutremur în politică. Gabriela Firea se răzbună: Nimic nu e pierdut
Playtech.ro
WOW cât de frumoasă e Sue Ellen din Dallas, la 83 de ani! Imagini BOMBĂ, NU a îmbătrânit DELOC
DailyBusiness
ALERTĂ pentru românii care au card la această bancă. Fiți cu ochii în patru!
Adevarul
Revoltă cu repetiție. Încă un lider mercenar îi declară public război lui Putin: „Toate acestea sunt opera așa-zisului «președinte»”
Spynews
Jucător de fotbal, prăbuşit pe teren în timpul meciului! Sportivul în vârstă de 27 de ani s-ar confrunta cu probleme cardiace / VIDEO
Spynews
”Mâine strângem mieii". Discuțiile șocante dintre Andrew și Tristan Tate au fost făcute publice. Cum ar fi vorbit despre femeile care ar fi lucrat pentru ei
Evz.ro
Prognoza meteo actualizată. Canicula se extinde în mai multe județe. Harta cu zonele fierbinți
Ego.ro
ATENȚIE, pensionari! Ce faci dacă primești o pensie MAI MARE decât te așteptai
Prosport.ro
Fostul vicepreședinte al Parlamentului Republicii Moldova i-a cerut lui Ion Țiriac să îi premieze și pe medaliații olimpici de peste Prut ca pe „frații” lor români: „Nu suntem o Țară?”
wowbiz.ro
Roxana Dobre a tăcut cât a tăcut, dar nu a mai suportat și a spus adevărul despre despărțirea de Florin Salam! Motivul pentru care a dispărut din me
Cancan.ro
Ninge peste câteva săptămâni în România! Meteorologii Accuweather anunță data exactă a primelor ninsori
Playsport.ro
Apariție INCREDIBILĂ pentru Mădălina Ghenea pe stadionul lui Manchester City! Cum a fost surprinsă și pe cine a avut în brațe
kanald.ro
Recalcularea pensiilor. O pensionară este revoltată că a primit cu 500 de lei mai puțin: „Ce lege e asta? Să mă furați în halul ăsta?” 11.000 de plângeri au avut loc în doar o săptămână
Capital.ro
Noul război ce stă să izbucnească. Au atacat azi dimineață. S-a declarat stare de urgență
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare în costum de baie cu una dintre cele mai frumoase femei din fotbalul românesc!
stirilekanald.ro
Snopit în bătaie de un vecin, Cristian a murit! "Fiecare os din fața lui e rupt!"
substantial.ro
Trei jurnaliști răniți într-un atac al trupelor ruse asupra Kramatorsk
MediaFlux
VÂRSTA de PENSIONARE CREȘTE și SCADE în același timp! RĂSTURNARE de la 1 SEPTEMBRIE
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...