Prin ce a trecut ispita Marcel de la Insula Iubirii, înainte de a deveni celebru. „Maluma” de România are o poveste de viață impresionantă : „Mulți îți pun o etichetă aiurea”

Marcel Andrei, cunoscut sub numele de „Maluma” în cadrul show-ului Insula Iubirii, a povestit cele mai grele clipe din viața sa. Cu ce se ocupa bărbatul înainte să devină celebru.
Filip Stan
25 aug. 2024, 09:47
Prin ce a trecut ispita Marcel de la Insula Iubirii, înainte de a deveni celebru. „Maluma” de România are o poveste de viață impresionantă : „Mulți îți pun o etichetă aiurea”
Marcel de la Insula Iubirii ascunde o poveste de viață impresionantă

Marcel „Maluma” a devenit viral pe rețelelesociale, dar puțină lume îi știe povestea de viață. Înainte de „Hola mami, que guapa”, „Să vedem sumsetul”, „Stilul meu e mai chulo”, „Miau, Miau” și „Șain laic daimăndz in dă schai”, viața ispitei de la Insula Iubirii a fost foarte grea. Marcel a fost crescut doar de mama lui, Elena, după ce părinții săi au divorțat.

Timp de doi ani, Marcel a fost plecat în Scoția, unde a lucrat în condiții greu de imaginat.

„În viața asta am mers mai mult pe destin. Mie dacă mi se face un semn de sus, să mă duc acolo, mă duc, pentru că tot ce se întâmplă e cu un rost. Am zis că dacă armata nu e de mine, hai să mă duc acolo să încerc. Dacă și mama mea a plecat în străinătate să muncească, am avut un exemplu, că a realizat ceva în Italia”, a povestit el.

Citește și: Maria de la „Insula iubirii”, făcută praf de una dintre ispite! Nu s-a mai putut abține și a spus totul pe față: „Nu o să vă dați seama niciodată”

Bărbatul a povestit și cum și-a pierdut iubita, care a plecat înapoi din România pentru că nu-și putea lua câinii cu ea în Scoția.

„În Scoția era frig, nu era ușor să îți găsești locuri de muncă, pentru că trebuia să cunoști limba engleză.  Și ea nu putea să stea fără câini și a zis că se întoarce în România. Eu nu am vrut să revin în România, pentru că nu am vrut să o dezamăgesc pe mama, pe tata, familia mea. Și am rămas acolo, într-un oraș străin, într-o țară străină.

Am găsit un loc de muncă, să lucrez împreună cu niște chinezi la un Takeaway. Eram singurul român la acel Takeaway de chinezi. Era într-un imobil, unde în partea de sus erau apartamentele și eu lucram în partea de jos. Eram ajutor de bucătar, preparam carnea, tăiam legume, ce îmi dădeau la mână, mai făceam și curat acolo. Făceam omlete, spărgeam 7000 de ouă acolo etc”, a zis Marcel Andrei, la „Un Podcast mișto by Bursucu”.

„Vorbeam cu ei prin translate, pe telefon. Ei vorbeau chineză, eu română. Eu scriam în limba română pe translator și îi traduceam în chineză, în mandarină. Și el scria în chineză și translate-ul îmi arăta în română. Și la un moment dat mi-au spus că nu mai pot lucra acolo pentru că se întoarce angajatul lor plecat în vacanță în China, dar ei nu mi-au zis de la bun început asta. Acest lucru se întâmpla în Inverness”, a continuat Marcel Andrei.

Ispita de la Insula Iubirii a povestit cum l-a ajutat soția patronului chinez să își găsească un nou loc de muncă, de această dată în Dundee.

„M-a băgat la spălat de vase, la un bufet. Cred că am spălat acolo la farfurii, cât nu a spălat tot neamul meu. Am stat într-un apartament cu 3 camere, din staff-ul personalului. Și am stat cu chinezi în casă. Eram singurul român, toți erau chinezi în staff. Am stat acolo vreo 2 ani cu ei. Lucrasem, la un moment dat, 17 luni fără vacanță. Am vrut să fac bani și să muncesc. A meritat.

Eu nu plăteam chirie acolo, ci doar 10 euro pe lună să cumpărăm curent pe stick și să îl băgăm în contor. În casă eram 4-5 inși. Eu dormeam cu unul în cameră. Când am venit prima oară nu aveam pat. Am pus un dulap pe orizontală și am pus salteaua pe el. Nu aveam cearceaf, nu aveam nimic. Am stat o săptămână urât, până ce am făcut bani. Și apoi patroana a mers cu mine și am cumpărat ce aveam nevoie, de lenjerie.

Mi-am cumpărat de la un second-hand un pat single, ceva de armată de genul. Mi-am pus salteaua pe el și am făcut curat în jumătatea mea. În jumătatea lui era murdar. Teroare, frate. Și nu aveam ce să fac, pentru că nu am vrut să îi dezamăgesc pe cei de acasă, să plec bou și să mă întorc vacă”, a povestit Marcel Andrei.

Citește și: Cum s-a terminat relația dintre Simona și Claudiu, cuplu de la Insula Iubirii. „Tu când dormeai cu ispita în pat, nu te-ai gândit cum sunt eu?”

Cel mai greu de suportat era frigul. În casa în care stătea era atât de frig încât făcea țurțuri la nas după ce se spăla.

„În camera unde stăteam nu aveam sobă, nu aveam căldură, nu aveam nimic. Aveam la duș doar o chestie electrică, ce încălzea apa. Nu aveam centrală, nimic. Noaptea dormeam îmbrăcat. La un moment dat, mi-am găsit să cumpăr de la un supermarket o pătură pe care o întindeam pe pat și o băgam în priză. Erau 3 nivele de căldură. Dădeam la maximum. O puneam pe pat și apoi puneam plapuma. Și când veneam de la duș până în pat aveam țurțur la nas. Îți dai seama? Era un frig cum nu îți imaginezi. Mulți îți pun o etichetă aiurea, dar nu îți știu povestea. Eu, prin câte am trecut, nu am mai pus etichete la lume”, a mai spus Marcel de la Insula Iubirii.

Spynews
Liviu Vârciu și Anda Călin s-au căsătorit religios tot astăzi, după cununia civilă! Imagini exclusive de la biserica unde și-au jurat iubire pentru totdeauna / VIDEO
Bzi.ro
Cum scapă Mirela Vaida de kilogramele acumulate în vacanță. Ieșeanca a recunoscut: „Îmi plac mâncărurile bine făcute!”
Fanatik.ro
Aceasta este cea mai puternică mașină electrică? Modelul care își distruge orice rival va avea 1527 de cai putere și va atinge 100 km/h în doar 2 secunde
Capital.ro
Ungaria a abandonat. Dezastru istoric pentru Viktor Orban. Maghiarii au înlemnit
Playtech.ro
Ți se rupe inima în bucăți! Mădălina Ghenea, așa cum NU ai văzut-o niciodată. Imaginile ȘOC au scăpat pe net
DailyBusiness
ZILE DE FOC în România. Caniculă şi disconfort termic accentuat în aproape toată ţara
Adevarul
Revoltă cu repetiție. Încă un lider mercenar îi declară public război lui Putin: „Toate acestea sunt opera așa-zisului «președinte»”
Spynews
Jucător de fotbal, prăbuşit pe teren în timpul meciului! Sportivul în vârstă de 27 de ani s-ar confrunta cu probleme cardiace / VIDEO
Spynews
”Mâine strângem mieii". Discuțiile șocante dintre Andrew și Tristan Tate au fost făcute publice. Cum ar fi vorbit despre femeile care ar fi lucrat pentru ei
Evz.ro
Prognoza meteo actualizată. Canicula se extinde în mai multe județe. Harta cu zonele fierbinți
Ego.ro
ATENȚIE, pensionari! Ce faci dacă primești o pensie MAI MARE decât te așteptai
Prosport.ro
Fostul vicepreședinte al Parlamentului Republicii Moldova i-a cerut lui Ion Țiriac să îi premieze și pe medaliații olimpici de peste Prut ca pe „frații” lor români: „Nu suntem o Țară?”
wowbiz.ro
Roxana Dobre a tăcut cât a tăcut, dar nu a mai suportat și a spus adevărul despre despărțirea de Florin Salam! Motivul pentru care a dispărut din me
Cancan.ro
Ninge peste câteva săptămâni în România! Meteorologii Accuweather anunță data exactă a primelor ninsori
Playsport.ro
Apariție INCREDIBILĂ pentru Mădălina Ghenea pe stadionul lui Manchester City! Cum a fost surprinsă și pe cine a avut în brațe
kanald.ro
Recalcularea pensiilor. O pensionară este revoltată că a primit cu 500 de lei mai puțin: „Ce lege e asta? Să mă furați în halul ăsta?” 11.000 de plângeri au avut loc în doar o săptămână
Capital.ro
Cutremur în politică. Gabriela Firea se răzbună: Nimic nu e pierdut
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare în costum de baie cu una dintre cele mai frumoase femei din fotbalul românesc!
stirilekanald.ro
Snopit în bătaie de un vecin, Cristian a murit! "Fiecare os din fața lui e rupt!"
substantial.ro
Horoscopul lui Camelia Pătrăşcanu pentru septembrie 2024: zodiile avantajate, surprize și reușite în a doua jumătate a lunii!
MediaFlux
VÂRSTA de PENSIONARE CREȘTE și SCADE în același timp! RĂSTURNARE de la 1 SEPTEMBRIE
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...