Lucrurile care nu s-au văzut la TV de la „Insula iubirii”! Radu Vâlcan a dat tot din casă: „Nu sunt obișnuiți cu un astfel de mediu”

Radu Vâlcan a dat tot din casă! Care sunt lucrurile pe care oamenii nu le văd la TV. Concurenții sunt supuși la un stres extrem!
Alina Costache
25 aug. 2024, 20:34
Lucrurile care nu s-au văzut la TV de la „Insula iubirii”! Radu Vâlcan a dat tot din casă: „Nu sunt obișnuiți cu un astfel de mediu”
Lucrurile care nu s-au văzut la TV de la „Insula iubirii”! Radu Vâlcan a dat tot din casă: „Nu sunt obișnuiți cu un astfel de mediu”

Sezonul opt al emisiunii „Insula Iubirii” se apropie rapid de final, iar în acest an cuplurile curajoase au primit răspunsuri dure la întrebările care le-au adus în Thailanda. Ispitele au avut și ele un rol important, iar la încheierea sezonului, Radu Vâlcan, prezentatorul emisiunii, a discutat despre provocările cu care se confruntă participanții și despre dificultățile pe care trebuie să le depășească în cele 21 de zile de filmare.

Insula Iubirii a devenit un fenomen care atrage publicul, telespectatorii trăind intens poveștile concurenților, iar, uneori, nu ezită să îi critice aspru deciziile acestora. Radu Vâlcan subliniază, însă, că cei care ajung pe insulă trec prin experiențe dificile care nu sunt întotdeauna vizibile pentru public.

Citește și:Mădălina Maricuț, ispita de la Insula Iubirii, i-a furat iubitul prietenei sale înainte să vină la emisiune: „Păi lui îi plăcea de mine”

În cadrul emisiunii matinale de la Antena 1, Radu Vâlcan a explicat ce implică provocarea Insula Iubirii și dificultățile cu care se confruntă concurenții în cele 21 de zile de filmare. El a dezvăluit că programul impus este extrem de solicitant, fiind greu de suportat pentru mulți dintre participanți.

Concurenții se confruntă cu o oboseală extremă și un ritm alert, care face ca experiența să fie copleșitoare pentru mulți dintre ei. Emisiunea impune un regim strict de filmare, cu o echipă tehnică profesionistă care nu le permite concurenților să se relaxeze și îi ține constant în alertă. Astfel, în ciuda ritmului alert și adesea haotic al emisiunii, cea mai mare provocare pentru participanți este să se mențină relaxați și să facă față tuturor evenimentelor care se desfășoară. Stresul, oboseala și presiunea îi pot face adesea pe unii dintre ei să cedeze.

„Este șocant, pentru că se întâmpla foarte repede lucrurile acolo, dar totuși sunt 21 de zile, nu e ușor pentru cei care sunt acolo, care participă la acest experiment. Nu este deloc ușor, este foarte multă oboseală, este foarte mult stres. Presiunea este foarte mare. Este un regim de filmare, pentru că este un reality. Nu suntem la piață și negociem sau nu suntem pe stradă. Este un cadru profesionist, un cadru în care există cameramani, ca și aici. Iar cei care vin acolo, evident că nu sunt obișnuiți cu un astfel de mediu. Dar ușor, ușor se obișnuiesc”, a mărturisit Radu Vâlcan, în cadrul emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani.

Citește și: Prin ce a trecut ispita Marcel de la Insula Iubirii, înainte de a deveni celebru. „Maluma” de România are o poveste de viață impresionantă : „Mulți îți pun o etichetă aiurea”

Spynews
Liviu Vârciu și Anda Călin s-au căsătorit religios tot astăzi, după cununia civilă! Imagini exclusive de la biserica unde și-au jurat iubire pentru totdeauna / VIDEO
Bzi.ro
Cum scapă Mirela Vaida de kilogramele acumulate în vacanță. Ieșeanca a recunoscut: „Îmi plac mâncărurile bine făcute!”
Fanatik.ro
Afacerea care a înflorit pe timp de secetă într-o localitate din România. Planta care aduce zeci de mii de euro profit
Capital.ro
Se schimbă regulile ITP. Vehiculele trebuie inspectate în fiecare an
Playtech.ro
Dumnezeule cum arată fosta soție a lui Florin Piersic ACUM. E de o frumusețe RARĂ
DailyBusiness
Au crescut PENSIILE! Cât primește un român, din septembrie 2024, după aproape 30 de ani de muncă
Adevarul
Pățania unui turist român pus să plătească sute de euro pentru curățenie la o rezervare în Turcia, deși a refuzat cazarea
Spynews
Jucător de fotbal, prăbuşit pe teren în timpul meciului! Sportivul în vârstă de 27 de ani s-ar confrunta cu probleme cardiace / VIDEO
Spynews
”Mâine strângem mieii". Discuțiile șocante dintre Andrew și Tristan Tate au fost făcute publice. Cum ar fi vorbit despre femeile care ar fi lucrat pentru ei
Evz.ro
Bicarbonatul de sodiu înlătură mirosurile neplăcute din șifonier
Ego.ro
ATENȚIE, pensionari! Ce faci dacă primești o pensie MAI MARE decât te așteptai
Prosport.ro
Imperiul lui Ion Țiriac a fost împărțit. Magnatul a luat decizia în privința averii
wowbiz.ro
Roxana Dobre a tăcut cât a tăcut, dar nu a mai suportat și a spus adevărul despre despărțirea de Florin Salam! Motivul pentru care a dispărut din me
Cancan.ro
Ninge peste câteva săptămâni în România! Meteorologii Accuweather anunță data exactă a primelor ninsori
Playsport.ro
Apariție INCREDIBILĂ pentru Mădălina Ghenea pe stadionul lui Manchester City! Cum a fost surprinsă și pe cine a avut în brațe
kanald.ro
Tragedie pe o plajă cunoscută din Constanța: Un copil de 11 ani s-a înecat sub privirile turiștilor
Capital.ro
Se dă lege pentru cei cu telefoane mobile. Obligație în 5 minute. Sunt amenzi mari
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Andreea Prisacariu, rebela tenisului românesc, imagini incendiare în costum de baie
stirilekanald.ro
Snopit în bătaie de un vecin, Cristian a murit! "Fiecare os din fața lui e rupt!"
substantial.ro
Tensiuni la granița dintre Ucraina și Belarus: Masarea trupelor belaruse îngrijorează Kievul
MediaFlux
A DOUA MAJORARE A PENSIILOR! ȘEFUL Casei de PENSII a confirmat
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...