Cum arată și cu ce se ocupă fiica Monicăi Pop. Letiția are 36 de ani și nu activează în domeniul medical

Monica Pop este unul dintre cei mai apreciați medici oftalmologi din România, însă pe fiica ei o cunoaște puțină lume. Asta pentru că a preferat să fie discretă și să stea departe de camerele de luat vederi. Chiar dacă este greu de crezut, Lețiția nu activează în domeniul medical, la fel ca mama ei.
Alina Costache
25 aug. 2024, 20:36
Cum arată și cu ce se ocupă fiica Monicăi Pop. Letiția are 36 de ani și nu activează în domeniul medical
Cum arată și cu ce se ocupă fiica Monicăi Pop

Fiica Monicăi Pop are 36 de ani, iar în 2019 a devenit pentru prima oară mamă. Deși nu i-a călcat pe urme celebrei sale mame, Letiția împărtășește aceeași pasiune pentru animale și este deosebit de implicată în protejarea acestora, fiind voluntar pentru salvarea câinilor fără stăpân, dar și a altor animale aflate în suferință.

Fiica Monicăi Pop este profesoară de franceză

Letiția are două mastere, unul la științe politice, făcut în engleză, și altul la ASE, în franceză. Aceasta are o reputație foarte bună și este apreciată de cei din jur pentru blândețea și inteligența ei, fiind profesoară de limba franceză.

A făcut franceza și acum vorbește în această limbă poate mai bine ca în română. Acum este profesoară la un cunoscut liceu particular și are un salariu mai mare ca al meu, ca director de spital‘, a declarat Monica Pop.

În anul 2019, Letiția a adus pe lume primul ei copil, iar Monica Pop a dorit să împărtășească acest moment important din viața ei cu persoanele ce o urmăresc pe rețelele sociale.

Un eveniment fericit ne-a dat prilejul şi privilegiul de a „cunoaşte’ un spital modern, cochet, curat, cu profesionişti desăvârşiţi! Mâini şi suflete de aur! Medici, de la primari la rezidenţi, asistente, infirmiere! Comportament profesional şi uman, impecabil! Oameni cu inimă mare!„, era mesajul scris de Monica Pop.

Citește și: Tratamentul urmat de Monica Pop după cinci operații de cancer de colon. ”M-am tratat numai în România”

Monica Pop, dezvăluiri despre prima ei cumpănă

La vârsta de opt ani, aceasta locuia cu bunica ei, iar într-o noapte a fost trezită de ea și i-a spus că își simte sfârșitul. A fost trimisă la o rudă pentru a da telefon mamei sale să vină să o ia de acolo. Evenimentul a marcat-o foarte tare, iar de atunci s-a cumințit, crezând că din cauza obrăzniciilor sale nu va mai fi luată acasă de familie, în urma decesului.

Prima cumpănă a fost când aveam opt ani. Bunica m-a sculat într-o noapte și mi-a spus că probabil va muri până dimineață și să merg la o rudă să dea telefon mamei mele să vină să mă ia. Eram doar eu și bunica în momentul acela.

Bunica mea a fost cel mai frumos om din lumea asta pentru mine și așa va rămâne câte zile o să am în lumea asta. Am luat bătaie de la 7 la 12 ani în fiecare zi, pentru că avea dreptate bunica mea, eram foarte neastâmpărată și am făcut tot felul. Am învățat bine întotdeauna, dar în rest alte calități, mai încet, mai puțin.

Mă pedepsea bunica mea, bine făcea și avea dreptate. Nu numai că nu i-am păstrat vreo supărare, dimpotrivă pentru mine, Dar atunci m-am speriat foarte rău, am încetat cu toate prostiile, iar o lună de zile am fost cel mai cuminte copil din Cluj.

Mă gândeam că așa neastâmpărată cum sunt, pentru că eram perfect conștientă, că dacă se întâmpla așa cu bunica, nu mă mai ia nimeni înapoi, pentru că sunt neastâmpărată. Lucruri dureroase. Aceea a fost prima cumpănă”, a declarat Monica Pop.

Spynews
Liviu Vârciu și Anda Călin s-au căsătorit religios tot astăzi, după cununia civilă! Imagini exclusive de la biserica unde și-au jurat iubire pentru totdeauna / VIDEO
Bzi.ro
Cum scapă Mirela Vaida de kilogramele acumulate în vacanță. Ieșeanca a recunoscut: „Îmi plac mâncărurile bine făcute!”
Fanatik.ro
Afacerea care a înflorit pe timp de secetă într-o localitate din România. Planta care aduce zeci de mii de euro profit
Capital.ro
Se schimbă regulile ITP. Vehiculele trebuie inspectate în fiecare an
Playtech.ro
Dumnezeule cum arată fosta soție a lui Florin Piersic ACUM. E de o frumusețe RARĂ
DailyBusiness
Au crescut PENSIILE! Cât primește un român, din septembrie 2024, după aproape 30 de ani de muncă
Adevarul
Pățania unui turist român pus să plătească sute de euro pentru curățenie la o rezervare în Turcia, deși a refuzat cazarea
Spynews
Jucător de fotbal, prăbuşit pe teren în timpul meciului! Sportivul în vârstă de 27 de ani s-ar confrunta cu probleme cardiace / VIDEO
Spynews
”Mâine strângem mieii". Discuțiile șocante dintre Andrew și Tristan Tate au fost făcute publice. Cum ar fi vorbit despre femeile care ar fi lucrat pentru ei
Evz.ro
Bicarbonatul de sodiu înlătură mirosurile neplăcute din șifonier
Ego.ro
ATENȚIE, pensionari! Ce faci dacă primești o pensie MAI MARE decât te așteptai
Prosport.ro
Imperiul lui Ion Țiriac a fost împărțit. Magnatul a luat decizia în privința averii
wowbiz.ro
Roxana Dobre a tăcut cât a tăcut, dar nu a mai suportat și a spus adevărul despre despărțirea de Florin Salam! Motivul pentru care a dispărut din me
Cancan.ro
Ninge peste câteva săptămâni în România! Meteorologii Accuweather anunță data exactă a primelor ninsori
Playsport.ro
Apariție INCREDIBILĂ pentru Mădălina Ghenea pe stadionul lui Manchester City! Cum a fost surprinsă și pe cine a avut în brațe
kanald.ro
Tragedie pe o plajă cunoscută din Constanța: Un copil de 11 ani s-a înecat sub privirile turiștilor
Capital.ro
Se dă lege pentru cei cu telefoane mobile. Obligație în 5 minute. Sunt amenzi mari
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Andreea Prisacariu, rebela tenisului românesc, imagini incendiare în costum de baie
stirilekanald.ro
Snopit în bătaie de un vecin, Cristian a murit! "Fiecare os din fața lui e rupt!"
substantial.ro
Tensiuni la granița dintre Ucraina și Belarus: Masarea trupelor belaruse îngrijorează Kievul
MediaFlux
A DOUA MAJORARE A PENSIILOR! ȘEFUL Casei de PENSII a confirmat
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...