Iubita lui Alain Delon, în stare de șoc. Nu a fost lăsată să își ia rămas bun de la actor: „Este inuman. Ne-am iubit timp de peste 30 de ani”

Hiromi Rollin, iubita lui Alain Delon, este îndurerată de moartea bărbatului iubit, dar mai ales pentru că nu a fost lăsată să participe la înmormântare. Marele actor francez s-a stins din viață duminică, 18 august, și a fost înmormântat o săptămână mai târziu, la Douchy.
Alina Costache
25 aug. 2024, 22:50
Iubita lui Alain Delon, în stare de șoc. Nu a fost lăsată să își ia rămas bun de la actor:
Iubita lui Alain Delon nu a participat la înmormântare

Iubita lui Alain Delon se află în conflict deschis cu familia regretatului star încă de pe vremea când acesta trăia. Moștenitorii lui Alain Delon au susținut că Hiromi Rollin profită de starea lui de sănătate precară și urmărește să pună mâna pe bani. Acuzațiile de abuz au fost respinse de judecător, însă, cu toate astea, femeia a fost îndepărtată de lângă bărbatul pe care îl iubea.

Citește și: Familia lui Alain Delon refuză să eutanasieze câinele cu care actorul voia să moară alături: „Loubo va fi păstrat”

Iubita lui Alain Delon nu a participat la înmormântare

Hiromi Rollin nu i-a putut aduce un ultim omagiu bărbatului cu care s-a iubit timp de 30 de ani, asta după ce copiii actorului francez i-au interzis să participe la funeralii.

Este inuman. Ne-am iubit timp de peste 30 de ani. Am locuit cu el 17 ani și am fost despărțită de Alain în mod nedrept, brutal și violent după procesul intentat de familia sa. Am continuat să vorbim la telefon. Mi-a spus că se simte singur și m-a rugat să vin să-l văd. Nu s-a putut.

Starea sa de sănătate s-a deteriorat brusc după ce am fost separați. Acum că nu mai e, tot nu mă lasă să îl văd pentru ultima oară, să îmi iau rămas bun. Te iubesc, Alain, ești cealaltă jumătate a mea”, a spus Rollin, citată de publicația franceză Le Figaro.

Alain Delon s-a născut la data de 8 noiembrie 1935. Frumuseţea magnetică şi farmecul personal au făcut ca actorul să fie dorit încă de la începuturi de industria filmului de la Hollywood, însă, deşi i s-a oferit şansa de a fi distribuit într-unul dintre filmele lui David O. Selznick, actorul a decis să-şi înceapă cariera în Franţa, unde se lansează în 1957 în „Quand la femme s’en mêle”, în regia lui Yves Allégret. În 1958, în „Christine”, joacă pentru prima dată alături de Romy Schneider, fermecătoarea actriţă ce avea să-i devină logodnică.

După rolul din „Ghepardul” , în 1964, Alain Delon a fost nominalizat pentru prima dată la Globul de Aur. În 1977 a ajuns pe lista favoriţilor la Premiile César pentru rolul principal din „Mr. Klein”, iar interpretarea din „Notre Histoire” i-a adus în 1985 premiul pentru cel mai bun actor.

Festivalul de la Berlin i-a acordat Ursul de Aur onorific în 1995, iar în 2005 a fost numit Ofiţer al Legiunii de Onoare de către preşedintele Jacques Chirac, pentru contribuţia sa la arta cinematografică.

Spynews
Liviu Vârciu și Anda Călin s-au căsătorit religios tot astăzi, după cununia civilă! Imagini exclusive de la biserica unde și-au jurat iubire pentru totdeauna / VIDEO
Bzi.ro
Cum scapă Mirela Vaida de kilogramele acumulate în vacanță. Ieșeanca a recunoscut: „Îmi plac mâncărurile bine făcute!”
Fanatik.ro
Afacerea care a înflorit pe timp de secetă într-o localitate din România. Planta care aduce zeci de mii de euro profit
Capital.ro
Se schimbă regulile ITP. Vehiculele trebuie inspectate în fiecare an
Playtech.ro
Dumnezeule cum arată fosta soție a lui Florin Piersic ACUM. E de o frumusețe RARĂ
DailyBusiness
Au crescut PENSIILE! Cât primește un român, din septembrie 2024, după aproape 30 de ani de muncă
Adevarul
Pățania unui turist român pus să plătească sute de euro pentru curățenie la o rezervare în Turcia, deși a refuzat cazarea
Spynews
Jucător de fotbal, prăbuşit pe teren în timpul meciului! Sportivul în vârstă de 27 de ani s-ar confrunta cu probleme cardiace / VIDEO
Spynews
”Mâine strângem mieii". Discuțiile șocante dintre Andrew și Tristan Tate au fost făcute publice. Cum ar fi vorbit despre femeile care ar fi lucrat pentru ei
Evz.ro
Bicarbonatul de sodiu înlătură mirosurile neplăcute din șifonier
Ego.ro
ATENȚIE, pensionari! Ce faci dacă primești o pensie MAI MARE decât te așteptai
Prosport.ro
Imperiul lui Ion Țiriac a fost împărțit. Magnatul a luat decizia în privința averii
wowbiz.ro
Roxana Dobre a tăcut cât a tăcut, dar nu a mai suportat și a spus adevărul despre despărțirea de Florin Salam! Motivul pentru care a dispărut din me
Cancan.ro
Ninge peste câteva săptămâni în România! Meteorologii Accuweather anunță data exactă a primelor ninsori
Playsport.ro
Apariție INCREDIBILĂ pentru Mădălina Ghenea pe stadionul lui Manchester City! Cum a fost surprinsă și pe cine a avut în brațe
kanald.ro
Tragedie pe o plajă cunoscută din Constanța: Un copil de 11 ani s-a înecat sub privirile turiștilor
Capital.ro
Se dă lege pentru cei cu telefoane mobile. Obligație în 5 minute. Sunt amenzi mari
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Andreea Prisacariu, rebela tenisului românesc, imagini incendiare în costum de baie
stirilekanald.ro
Snopit în bătaie de un vecin, Cristian a murit! "Fiecare os din fața lui e rupt!"
substantial.ro
Crin Antonescu despre tensiunile PNL-PSD: „O piesă de teatru electoral”
MediaFlux
A DOUA MAJORARE A PENSIILOR! ȘEFUL Casei de PENSII a confirmat
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...