Mii de bucureșteni rămân fără apă caldă, până în septembrie. Harta cu zonele afectate

Peste 1.600 de blocuri din București rămân fără apă caldă, până în septembrie. Termoenergetica Bucureşti a anunțat lucrări de înlocuire, modernizare şi de reparaţii pe conductele reţelei termice și zonele în care se oprește furnizarea agentului termic.
Alina Costache
26 aug. 2024, 15:42
Mii de bucureșteni rămân fără apă caldă, până în septembrie. Harta cu zonele afectate

Compania Municipală Termoenergetica Bucureşti (CMTEB) S.A. a anunţat  lucrări de înlocuire, modernizare şi de reparaţii pe conductele reţelei termice. În perioada următoare se vor efectua lucrări în mai multe zone din sectoarele 1, 2, 3 şi 6 din Capitală.

Citește și: Cât costă un ghiozdan pentru elevi în 2024. O româncă stabilită în Italia a rămas șocată când a văzut ce preț au rechizitele școlare

 

Peste 1.600 de blocuri rămân fără apă caldă până la început de septembrie

1. Reţeaua termică primară, tronson CET Grozăveşti ( Magistrala GRIVITA ) – conductă Dn 1000mm şi Dn 500mm, în zona cuprinsă între Splaiul Independenţei – Calea Plevnei şi Bulevardul Dinicu Golescu din Sectorul 1. Se vor executa lucrări de remediere a mai multor avarii, care impun sistarea furnizării agentului termic primar pentru apă caldă către 80 puncte termice şi 60 de module termice (744 blocuri aflate în arealul Sectorului 1 şi 107 blocuri aflate în arealul Sectorului 2) până în data de 02 septembie 2024, ora 23.00. Anul de punere în funcţiune a conductelor din această zonă este 1977, această porţiune de reţea având o vechime de peste 45 de ani.

2. Reţeaua termică primară – conductă Dn 800mm şi Dn 600mm, în zona cuprinsă între Calea Giuleşti şi Calea Plevnei din Sectoarele 1 şi 6. Se vor executa lucrări de remediere a mai multor avarii, care impun sistarea furnizării agentului termic primar pentru apă caldă către 17 puncte termice (291 de blocuri) până în data de 02 septembrie 2024, ora 23.00. Anul de punere în funcţiune a conductei din această zonă este 1977, această porţiune de reţea având o vechime de peste 45 de ani.

3. Reţeaua termică primară – conductă Dn 500mm, în zona Şoselei Iancului, între Bulevardul Pierre de Coubertin şi Şoseaua Mihai Bravu din Sectorul 2. Se vor executa lucrări de reparaţie a conductelor, care impun sistarea furnizării agentului termic pentru apă caldă către 23 puncte termice (282 blocuri) 1 industrie până în data de 30 august 2024 – ora 23.00. Anul de punere în funcţiune a conductei din această zonă este 1974, această porţiune de reţea având peste 50 de ani de funcţionare.

Citește și: Începe convocarea rezerviştilor din două judeţe de lângă Bucureşti. Când trebuie să se prezinte în unităţile militare de care aparţin

4. Reţeaua termică primară – conductă Dn300mm, în zona Şoselei Ştefan Cel Mare din Sectorul 2. Vor continua lucrările de modernizare din cadrul proiectului „Reabilitarea retelei primare de termoficare aferenta Magistralei II Sud – Lot 5 – Obiectiv 5”, care impun sistarea furnizării agentului termic pentru apă caldă către un punct termic (13 blocuri) până în data de 31 august 2024, ora 23.00. Anul de punere în funcţiune a conductei din această zonă este 1978, această porţiune de reţea având peste 45 de ani de funcţionare.

5. Reţeaua termică primară – conductă Dn 1200mm/Dn 1000mm, în zona Bulevardului Nicolae Grigorescu din Sectorul 3. Se vor executa lucrări de reparaţie a conductelor, care impun sistarea furnizării agentului termic pentru apă caldă către 13 puncte termice (141 blocuri) până în data de 30 august 2024 – ora 23.00. Anul de punere în funcţiune a conductei din această zonă este 2002, această porţiune de reţea având peste 20 de ani de funcţionare.

6. Reţeaua termică primară – conductă Dn 900mm, în zona Calea Călăraşi din Sectorul 3. Se vor executa lucrări de reparaţie a conductelor, care impun sistarea furnizării agentului termic pentru apă caldă către 6 blocuri din 22 august până în data de 30 august 2024 – ora 23.00. Anul de punere în funcţiune a conductei din această zonă este 1987, această porţiune de reţea având peste 35 de ani de funcţionare.

7. Reţeaua termică primară – conducta Dn 700mm, în Bulevardul Geniului nr. 2 – 4 din Sectorul 6. Se vor executa lucrări de deblindare a tronsonului de reţea, care impun sistarea furnizării agentului termic pentru prepararea apei calde către punctul termic „Complex Leul”, până în data de 28 august 2024, orele 23.00. Anul de punere în funcţiune a conductei corespunzătoare racordului menţionat este 1964, această porţiune de reţea având o vechime de 60 de ani.

8. Reţeaua termică primară – conducta Dn 200mm, în Bulevardul Timişoara din Sector 6. Se vor executa lucrări de remediere a unei avarii, care impun sistarea furnizării agentului termic pentru prepararea apei calde catre 2 puncte termice (21 blocuri), 5 module (5 blocuri) şi 4 agenţi economici, până în data de 30 august 2024, orele 23.00. Anul de punere în funcţiune a conductei corespunzatoare tronsonului menţionat este anul 1977, această porţiune de reţea având peste 45 de ani de funcţionare.

„Dispeceratele Companiei Municipale Termoenergetica Bucureşti şi echipele de intervenţie lucrează în regim permanent pentru soluţionarea problemelor apărute. Vă reamintim faptul că termenele iniţiale de repunere în funcţiune a sistemului de termoficare sunt estimate înainte de deschiderea şantierelor şi decopertarea galeriilor. Finalizarea lucrărilor depinde de complexitatea acestora, care este în directă legătură cu starea de degradare a conductelor.

Pe măsură ce lucrările sunt finalizate şi ruta de alimentare cu agent termic permite furnizarea agentului termic, punctele termice sunt repuse în funcţiune mai repede decât termenul estimat. Clienţii au la dispoziţie informaţii prin mesajele preînregistrate la numărul de telefon 031.9442 sau alte detalii la 0800.820.002, precum şi prin aplicaţia Termoalert. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat şi vă mulţumim pentru înţelegere!”, a transmis Termoenergetica.

Spynews
Ai văzut-o pe fetița din imagine? Dacă da, sună la 112! Alexia are 13 ani și a dispărut / FOTO
Bzi.ro
Diana Munteanu, pictorial provocator la plajă, la 45 de ani! S-a fotografiat în costum de baie și i-a înnebunit pe fani!
Fanatik.ro
Biserica veche din România pe care nimeni nu îndrăznește să o viziteze. Ce secrete ascunde
Capital.ro
Elena Udrea e despărțită de Adrian Alexandrov. Ce a făcut tatăl fiicei sale (FOTO)
Playtech.ro
ȘOCANT Cum a ajuns să arate acum Gabriela Szabo. Este de nerecunoscut la 48 de ani
DailyBusiness
SE TAIE ACEȘTI BANI! Decizie oficială la Guvern
Decizii de recalculare a pensiilor blocate la poștă în toată țara. „Pur și simplu ne spun: următoarele decizii opriți-le de la distribuire”
Spynews
Cristian Marinescu și Deni Stavăr de la Mireasă, ceartă aprinsă în fața tuturor. De la ce a pornit totul. Cum a reacționat Antonia, fosta iubită a bărbatului
Spynews
Bunicul Luizei Melencu, mărturisiri uluitoare. Gheorghe Dincă nu ar fi ucis-o pe adolescenta de 18 ani
Evz.ro
Scăpați de mirosul urât al pantofilor. Cele mai rapide soluții
Ego.ro
ATENȚIE, pensionari! Ce faci dacă primești o pensie MAI MARE decât te așteptai
Prosport.ro
Imperiul lui Ion Țiriac a fost împărțit. Magnatul a luat decizia în privința averii
wowbiz.ro
Bogdan de la Ploiești a făcut, în sfârșit, anunțul despre copiii lui! Manelistul a ținut ascuns faptul că este tată
Cancan.ro
Noua analiză de sânge a pânzei în care a fost îngropat Iisus răstoarnă tot ce se ştia! Detalii de magnitudine biblică
Playsport.ro
Apariție INCREDIBILĂ pentru Mădălina Ghenea pe stadionul lui Manchester City! Cum a fost surprinsă și pe cine a avut în brațe
kanald.ro
A făcut furori! Ce a putut să pună posesorul acestei mașini pe plăcuța de înmatriculare: „ADIO...”
Capital.ro
Pierzi banii de la stat. Este obligatoriu să aștepți 120 de zile
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Andreea Prisacariu, rebela tenisului românesc, imagini incendiare în costum de baie
stirilekanald.ro
"O tragedie, păcat". Și-a ucis unchiul pentru a o salva! Un tânăr din Mehedinți riscă să meargă la închisoare după ce l-a lovit mortal pe bărbatul care îi bătea bunica
substantial.ro
Elena Lasconi propune schimbări majore în USR: toți membrii să voteze candidații parlamentari
MediaFlux
EXCLUSIV DAVID POPOVICI a fost dat în VILEAG! Face furori pe DOUĂ ROȚI
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...