Marinela Chelaru, după decizia de recalculare a pensiilor: „Chiar mă duc peste ei, aşa cum sunt!”. Ce veste a primit Anca Pandrea: „Bine că nu mi-au micşorat-o!”

Marinela Chelaru, una dintre cele mai cunsocute actriţe din România, speră ca pensia să îi fie mărită de la 1 septembrie 2024, în condiţiile în care actualul venit este foarte mic, iar o mare parte din el se duce pe medicamente. Deciziile de recalculare se comunică pensionarilor, conform noii legi a pensiilor, începând cu 16 august 2024.
Filip Stan
26 aug. 2024, 16:16
Marinela Chelaru, după decizia de recalculare a pensiilor:
Marinela Chelaru, după decizia de recalculare a pensiilor: "Chiar mă duc peste ei, aşa cum sunt!". Ce veste a primit Anca Pandrea: "Bine că nu mi-au micşorat-o!"

Marinela Chelaru, după decizia de recalculare a pensiilor. Printre persoanele care așteaptă decizia de recalculare se numără și  Marinela Chelaru. Actriţa în vârstă de 65 de ani se confruntă cu mai multe probleme medicale, astfel că o mărire de pensie i-ar prinde foarte bine.

„N-a venit nimic. Aștept! Ar fi bine dacă o recalculează, să-mi mai pună și mie acolo o sutică, două. Eu am pensie mică, 2.000 de lei. Iar medicamentele costă, lunar 7-800 lei. Noroc cu soțul, el are grijă de mine. Unora le-a scăzut. Păi, dacă mi s-ar întâmpla asta, atunci chiar mă duc peste ei, așa cum sunt. Norocul lor e că nu pot eu să mă mișc, Nu mi-am mai bătut capul. Tot ca ei fac. Să-și umple ei buzunarul, să-și cumpere lumânări. E posibil așa ceva, să-ți bați joc de un om. Și așa nu am avut salarii mari. Uneori ne duceam și fără bani, sau munceam pe un pachet de țigări”, a declarat Marinela Chelaru pentru Fanatik.

Citeşte şi: Adriana Iliescu primește o pensie uriașă de la stat, iar după recalculare, aceasta a crescut substanţial. Femeia care a devenit mamă la 66 de ani a fost cadru didactic universitar

Pe de altă parte, Anca Pandrea a primit deja decizia: „Mi-au mărit-o puțin, nu contează cu cât. Bine că nu mi-au micșorat-o. Important că nu am rate la bancă, atunci era o problemă. Eu nu ies din casă. Și nici cheltuieli prea mari nu am. Nu mă plâng, pentru că atunci chiar nu o să am și atrag răul. Așa că mai bine, ce-o fi o fi. Mă descurc cum pot, mă gospodăresc”.

Citeşte şi: Monica Tatoiu, pensie mai mare cu 4.000 de lei după recalculare, va încasa peste 22.000 de lei în septembrie

La rândul său, Aurel Pădureanu, văduvul Corneliei Catanga, este revoltat de situația în care se află mai mulţi artişti. „Nu am primit nicio decizie. La noi trebuie să umbli. Majoritatea pensionarilor sunt nemulțumiți. Oamenii au muncit, mulți au cotizat. Ca să trăiască și să nu-și pună problema zilei de mâine, să ai un trai cât de cât decent, ai nevoie de 5.000 lei pe lună. Eu n-am mai mult de 2.000 de lei. Nu e corect să trăiești cu 2-3.000 de lei. 100 de lei nu mai valorează nimic. Toți guvernanții ar trebui să caute să ajute oamenii. Ce se întâmplă, depășește o regulă a bunului simț. Mi-e milă de ceilalți. E greu să supraviețuiești, dacă nu ai familia să te ajute”, a spus Aurel Pădureanu.

Spynews
Ai văzut-o pe fetița din imagine? Dacă da, sună la 112! Alexia are 13 ani și a dispărut / FOTO
Bzi.ro
Diana Munteanu, pictorial provocator la plajă, la 45 de ani! S-a fotografiat în costum de baie și i-a înnebunit pe fani!
Fanatik.ro
Planta care afectează milioane de români. Polenul ei ajunge la distanțe de până la 3 kilometri
Capital.ro
Elena Udrea e despărțită de Adrian Alexandrov. Ce a făcut tatăl fiicei sale (FOTO)
Playtech.ro
ȘOCANT Cum a ajuns să arate acum Gabriela Szabo. Este de nerecunoscut la 48 de ani
DailyBusiness
SE TAIE ACEȘTI BANI! Decizie oficială la Guvern
Adevarul
Decizii de recalculare a pensiilor blocate la poștă în toată țara. „Pur și simplu ne spun: următoarele decizii opriți-le de la distribuire”
Spynews
Cristian Marinescu și Deni Stavăr de la Mireasă, ceartă aprinsă în fața tuturor. De la ce a pornit totul. Cum a reacționat Antonia, fosta iubită a bărbatului
Spynews
Bunicul Luizei Melencu, mărturisiri uluitoare. Gheorghe Dincă nu ar fi ucis-o pe adolescenta de 18 ani
Evz.ro
Scăpați de mirosul urât al pantofilor. Cele mai rapide soluții
Ego.ro
ATENȚIE, pensionari! Ce faci dacă primești o pensie MAI MARE decât te așteptai
Prosport.ro
Imperiul lui Ion Țiriac a fost împărțit. Magnatul a luat decizia în privința averii
wowbiz.ro
Bogdan de la Ploiești a făcut, în sfârșit, anunțul despre copiii lui! Manelistul a ținut ascuns faptul că este tată
Cancan.ro
Noua analiză de sânge a pânzei în care a fost îngropat Iisus răstoarnă tot ce se ştia! Detalii de magnitudine biblică
Playsport.ro
Apariție INCREDIBILĂ pentru Mădălina Ghenea pe stadionul lui Manchester City! Cum a fost surprinsă și pe cine a avut în brațe
kanald.ro
Studiu Eurostat: Peste 50% dintre români nu își permit să meargă în vacanță! Suntem pe ultimul loc în Europa
Capital.ro
Pierzi banii de la stat. Este obligatoriu să aștepți 120 de zile
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Andreea Prisacariu, rebela tenisului românesc, imagini incendiare în costum de baie
stirilekanald.ro
"O tragedie, păcat". Și-a ucis unchiul pentru a o salva! Un tânăr din Mehedinți riscă să meargă la închisoare după ce l-a lovit mortal pe bărbatul care îi bătea bunica
substantial.ro
Incident aviatic în Italia reaprinde teoriile conspirației despre chimicale împrăștiate din avioane
MediaFlux
PENSIONARI BATJOCORIȚI de statul român. MII DE DECIZII de recalculare sunt GREȘITE
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...