Câţi bani câştigă Tudor Chirilă din cele două firme ale sale. În 2023 cifra de afaceri s-a dublat faţă de 2022

Tudor Chirilă, unul dintre cei mai cunoscuţi artişti din România, are şi venituri pe măsura statutului său. Acesta și-a deschis două firme, Agenția de Vise și Firma lu' Tudor, care au avut o cifră de afaceri cumulată de 2,66 de milioane de lei în 2023, cel puţin dublă faţă de 2022.
Filip Stan
26 aug. 2024, 19:08
Câţi bani câştigă Tudor Chirilă din cele două firme ale sale. În 2023 cifra de afaceri s-a dublat faţă de 2022

Câţi bani câştigă Tudor Chirilă din cele două firme ale sale. Agenţia de Vise are activităţi suport pentru interpretare artistică (spectacole), iar Firma lu’ Tudor are activităţi de creaţie artistică, transmite economica.net.

Tudor Chirilă  este solistul trupei Vama şi jurat în emisiunea Vocea României de la Pro TV, dar şi actor. Anul 1999 i-a adus primul rol important într-un film care a fost turnat în Austria şi în care a jucat rolul unui refugiat din fosta Iugoslavie. Pentru prestaţia sa a încasat la momentul respectiv suma de 7.000 de dolari. În plus, după cum a dezvăluit, pe când era student a făcut o reclamă la bere, care a fost difuzată la televiziuni, şi a câştigat 400 de lei.

Citeşte şi: Oana Roman l-a dat de gol pe Cătălin Botezatu. Puţină lume ştia de acest moment: „Nu-l mai băga nimeni în seamă”

Acum, artistul are două afaceri pe care le-a deschis cu gândul la familia lui. Teodor Matei Chirilă, pe numele lui din certificatul de naștere, deţine integral firmele Agenția de Vise și Firma lu’ Tudor, conform informaţiilor de la Oficiul Naţional al Registrului Comerţului. Afacerile nete ale celor două firme au depăşit la finele anului 2023 suma de 2,6 milioane lei. În 2022, firmele deţinute de Tudor Chirilă au avut o cifră de afaceri netă cumulată de peste un milion de lei.

Citeşte şi: Bogdan de la Ploiești confirmă zvonurile! Manelistul a recunoscut că Franco și Tiago sunt copiii lui, chiar în timpul unui concert: „Vreau să vă prezint cel mai mare hit al meu”

Această creștere spectaculoasă a fost posibilă datorită unei bune gestionări și diversificării surselor de venit. Unul dintre factorii principali ai succesului financiar al lui Tudor Chirilă este colaborarea sa cu emisiunea Vocea României, fiind unul dintre cei mai bine plătiți antrenori din cadrul show-ului. Tudor Chirilă nu și-a abandonat cariera de actor şi este angajat al Teatrului de Comedie din București, unde încasează un salariu lunar de aproximativ 10.200 de lei (net circa 6.500 de lei). De asemenea, acesta a făcut investiții și pe piața bursieră: „Am un portofoliu pe termen lung, de la care aștept între 8% și, dacă e fericire mare, 12% pe an”.

Spynews
Ai văzut-o pe fetița din imagine? Dacă da, sună la 112! Alexia are 13 ani și a dispărut / FOTO
Bzi.ro
Diana Munteanu, pictorial provocator la plajă, la 45 de ani! S-a fotografiat în costum de baie și i-a înnebunit pe fani!
Fanatik.ro
Cele 4 zodii care vor avea 3 luni de belșug. Dumnezeu e de partea lor
Capital.ro
Elena Udrea e despărțită de Adrian Alexandrov. Ce a făcut tatăl fiicei sale (FOTO)
Playtech.ro
ȘOCANT Cum a ajuns să arate acum Gabriela Szabo. Este de nerecunoscut la 48 de ani
DailyBusiness
INFORMAȚIA MOMENTULUI! Cresc sau nu taxele și impozitele în 2025?
Adevarul
Decizii de recalculare a pensiilor blocate la poștă în toată țara. „Pur și simplu ne spun: următoarele decizii opriți-le de la distribuire”
Spynews
Cristian Marinescu și Deni Stavăr de la Mireasă, ceartă aprinsă în fața tuturor. De la ce a pornit totul. Cum a reacționat Antonia, fosta iubită a bărbatului
Spynews
Bunicul Luizei Melencu, mărturisiri uluitoare. Gheorghe Dincă nu ar fi ucis-o pe adolescenta de 18 ani
Evz.ro
iPhone 16, gata de lansare. Apple anunță surprize istorice
Ego.ro
SECRET: Ce să pui în zacuscă pentru un gust unic
Prosport.ro
Imperiul lui Ion Țiriac a fost împărțit. Magnatul a luat decizia în privința averii
wowbiz.ro
Bogdan de la Ploiești a făcut, în sfârșit, anunțul despre copiii lui! Manelistul a ținut ascuns faptul că este tată
Cancan.ro
Noua analiză de sânge a pânzei în care a fost îngropat Iisus răstoarnă tot ce se ştia! Detalii de magnitudine biblică
Playsport.ro
Apariție INCREDIBILĂ pentru Mădălina Ghenea pe stadionul lui Manchester City! Cum a fost surprinsă și pe cine a avut în brațe
kanald.ro
Ce riscă pensionarii care au trecut de 2.000 de lei! Premierul Marcel Ciolacu a făcut anunțul mult așteptat
Capital.ro
Pierzi banii de la stat. Este obligatoriu să aștepți 120 de zile
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Andreea Prisacariu, rebela tenisului românesc, imagini incendiare în costum de baie
stirilekanald.ro
"O tragedie, păcat". Și-a ucis unchiul pentru a o salva! Un tânăr din Mehedinți riscă să meargă la închisoare după ce l-a lovit mortal pe bărbatul care îi bătea bunica
substantial.ro
Mercenarii Wagner: activitatea concentrată în Africa și Belarus, nu în Ucraina
MediaFlux
PENSIONARI BATJOCORIȚI de statul român. MII DE DECIZII de recalculare sunt GREȘITE
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...