După ce au câștigat emisiunea Mireasa, sezonul 9, Delia și Liviu au plecat la muncă în străinătate: „Lucrez ceva în construcții”

Delia și Liviu, câștigătorii sezonului 9 al emisiunii Mireasa, au părăsit România. Deși au fost favoriții publicului și au încasat o sumă frumușică, au decis să plece la muncă în străinătate.
Filip Stan
26 aug. 2024, 20:21
După ce au câștigat emisiunea Mireasa, sezonul 9, Delia și Liviu au plecat la muncă în străinătate: „Lucrez ceva în construcții”
Delia și Liviu de la Mireasa au părăsit România

Delia și Liviu de la Mireasa, sezonul 9, au câștogat marele premiu, în valoare de 40.000 de euro, dar au luat o decizie neașteptată. Abia căsătoriți, au decis să plece la muncă în străinătate.

Cei doi îndrăgostiți și-au unit destinele în finala sezonului 9 al emisiunii Mireasa. Tânăra a semnat fără ezitare și a devenit doamna Negrea, dorindu-și să-și petreacă tot restul vieții alături de bărbatul pe care l-a întâlnit în cadrul emisiunii de la Antena 1.

Citește și: Gabriela Cristea, înlocuită la “Mireasa. Capriciile Iubirii”. Cine prezintă acum emisiunea de la Antena Stars

Fanii emisiunii au fost impresionați de iubirea sinceră dintre ei, așa că i-au transformat în câștigătorii marelui premiu. Astfel, la încheierea filmărilor, cei doi au plecat cu 40.000 de euro în cont.

Delia și Liviu știu deja ce vor face cu banii câștigați. O parte se va duce către visul lor de a avea o casă, iar ceilalți către un caz social din localitatea bărbatului. Între timp, foștii concurenți de la Mireasa au decis să se mute peste hotare.

Delia s-a întors la fostul său loc de muncă și amândoi locuiesc cu fratele ei, cu care Liviu se înțelege foarte bine.

„Suntem în Anglia. Acasă la Delia, să zic. Unde a locuit în trecut. Am pregătit împreună cu fratele Deliei (n.r. mâncare). Eu mai puțin, el mai mult de data asta. Nu pot să mă laud cu ceva ce n-am făcut.

Am făcut niște orez cu legume și niște vită. La mine acasă am mâncat destul de nesănătos. Foarte bine ne înțelegem. Nu suntem frați, dar se înțelegem foarte bine. Am fost și la sală ieri împreună”, a spus Liviu”, potrivit spynews.ro.

Citește și: Despărțire de proporții! Elena și Valentin de la Mireasă și-au spus adio. Motivul a șocat pe toată lumea

Chiar dacă au câștigat o sumă de bani destul de mare, bărbatul nu fuge de muncă. La doar câteva zile după ce a ajuns în Anglia, Liviu a primit o oportunitate de a lucra în construcții și nu a stat deloc pe gânduri înainte de a accepta.

„Mâine mă duc și eu să lucrez ceva în construcții. Mâine dimineața la ora 7. De abia aștept. Mi-am găsit ceva, să ajut pe cineva. Avem trei zile de când suntem aici. Aștept să îmi vină actele și după mergem înainte”, a explicat Liviu.

Spynews
Ai văzut-o pe fetița din imagine? Dacă da, sună la 112! Alexia are 13 ani și a dispărut / FOTO
Bzi.ro
Diana Munteanu, pictorial provocator la plajă, la 45 de ani! S-a fotografiat în costum de baie și i-a înnebunit pe fani!
Fanatik.ro
Cele 4 zodii care vor avea 3 luni de belșug. Dumnezeu e de partea lor
Capital.ro
Inspecție tehnică la patru ani de la prima înmatriculare. Test obligatoriu de verificare tehnică
Playtech.ro
ȘOCANT Cum a ajuns să arate acum Gabriela Szabo. Este de nerecunoscut la 48 de ani
DailyBusiness
Apar PĂDURI în mijlocul oraşelor. Acești români vor respira un aer mai curat!
Adevarul
Decizii de recalculare a pensiilor blocate la poștă în toată țara. „Pur și simplu ne spun: următoarele decizii opriți-le de la distribuire”
Spynews
Cristian Marinescu și Deni Stavăr de la Mireasă, ceartă aprinsă în fața tuturor. De la ce a pornit totul. Cum a reacționat Antonia, fosta iubită a bărbatului
Spynews
Bunicul Luizei Melencu, mărturisiri uluitoare. Gheorghe Dincă nu ar fi ucis-o pe adolescenta de 18 ani
Evz.ro
Se schimbă pragul de impozitare a pensiilor. Măsura intră în vigoare în luna octombrie
Ego.ro
SECRET: Ce să pui în zacuscă pentru un gust unic
Prosport.ro
Imperiul lui Ion Țiriac a fost împărțit. Magnatul a luat decizia în privința averii
wowbiz.ro
Bogdan de la Ploiești a făcut, în sfârșit, anunțul despre copiii lui! Manelistul a ținut ascuns faptul că este tată
Cancan.ro
Noua analiză de sânge a pânzei în care a fost îngropat Iisus răstoarnă tot ce se ştia! Detalii de magnitudine biblică
Playsport.ro
Apariție INCREDIBILĂ pentru Mădălina Ghenea pe stadionul lui Manchester City! Cum a fost surprinsă și pe cine a avut în brațe
kanald.ro
Iulia, studenta moartă după operația din Turcia, urmează să fie repatriată! Cum va fi adusă înapoi în țară și de ce familia nu are voie să-i deschidă sicriul
Capital.ro
Elena Udrea e despărțită de Adrian Alexandrov. Ce a făcut tatăl fiicei sale (FOTO)
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Andreea Prisacariu, rebela tenisului românesc, imagini incendiare în costum de baie
stirilekanald.ro
"O tragedie, păcat". Și-a ucis unchiul pentru a o salva! Un tânăr din Mehedinți riscă să meargă la închisoare după ce l-a lovit mortal pe bărbatul care îi bătea bunica
substantial.ro
Supraviețuitor al Holocaustului, bunicul ambasadorului Israelului la București, poveste impresionantă
MediaFlux
Pensionarii vor primi ACEASTĂ SCRISOARE! Sunt vizate 5 milioane de oameni
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...