Monica Pop, detalii despre scandalul-monstru cu Adriana Bahmuțeanu. Cele două au ajuns în fața instanței, în urmă cu 9 ani: „Eu sunt mai vulcanică”

Medicul Monica Pop a vorbit pentru prima dată, după 9 ani, despre disputa cu Adriana Bahmuțeanu. În ce relații au rămas cele două, după ce au ajuns în fața judecătorilor în urma scandalului care a ținut primele pagini ale ziarelor.
Alina Costache
26 aug. 2024, 21:04
Monica Pop, detalii despre scandalul-monstru cu Adriana Bahmuțeanu. Cele două au ajuns în fața instanței, în urmă cu 9 ani: „Eu sunt mai vulcanică”
Monica Pop, primele declarații despre scandalul cu Adriana Bahmuțeanu

Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană au ținut primele pagini ale ziarelor în urmă cu mai mulți ani, din cauza căsnicie toxice pe care au avut-o. Cei doi s-au căsătorit și au divorțat de mai multe ori, iar scandalurile dintre ei s-au ținut lanț. În anul 2015, Monica Pop, invitată într-o emisiune, a discutat despre problemele cu care se confruntau cei doi copii ai cuplului, din cauza certurilor zilnice la care asistau.

În momentul în care a văzut declarațiile făcute de medicul oftalmolog, Adriana Bahmuțeanu a intervenit telefonic. Între cele două a avut loc o discuție extrem de aprinsă. Ulterior, Monica Pop a dat-o în judecată pe vedetă pentru calomnie și, conform presei, ar fi cerut daune de 30.000 de euro. Însă, judecătorii i-au dat câștigat de cauză Adrianei Bahmuțeanu, atât în primă instanță, cât și după ce celebrul oftalmolog a făcut recurs.

Citește și: Oana Roman l-a dat de gol pe Cătălin Botezatu. Puţină lume ştia de acest moment: „Nu-l mai băga nimeni în seamă”

Monica Pop, adevărul despre scandalul cu Adriana Bahmuțeanu

Au trecut deja 9 ani de la scandalul de amploare dintre cele două femei. Invitată în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, medicul Monica Pop a vorbit despre incidentul petrecut în 2015. Chiar dacă intensitatea scandalului a atins cele mai înalte cote, ajungând chiar în instanță, medicul a dezvăluit că procesul s-a clasat fără ca nimeni să fie prejudecat. Se pare că tensiunile din trecut au fost depășite, iar Monica Pop și Adriana Bahmuțeanu au o relație foarte bună.

„Bineînțeles că m-am împăcat cu Adriana Bahmuțeanu și nu a fost deloc așa. Într-adevăr, a fost o discuție foarte neplăcută. Pe copii i-am avut pacienți de când erau mici. A venit domnul Prigoană cu ei la mine, înainte de a fi discuția asta, care a avut loc la domnul Brancu, alături. Am văzut copilul cel mare că era trist. Era trist, clar. Mi-a fost milă de el într-un fel și am înțeles situația lor. Nici vorba de 30.000 de euro (n.r. că ar fi cerut daune).

Într-adevăr, am făcut un proces, s-a clasat, deci nu i-au făcut nimic nici ei, nici mie. Nici vorbă de 30.000 de euro. Nu este adevărat. Suntem în relații foarte bune și foarte civilizate. Am fost la ea la podcast înainte de pandemie. Relațiile sunt bune. Nu îmi place să am relații tensionate cu cineva, chiar dacă eu sunt mai vulcanică”, a dezvăluit celebrul oftalmolog.

Citește și: Bogdan de la Ploiești confirmă zvonurile! Manelistul a recunoscut că Franco și Tiago sunt copiii lui, chiar în timpul unui concert: „Vreau să vă prezint cel mai mare hit al meu”

Spynews
Ai văzut-o pe fetița din imagine? Dacă da, sună la 112! Alexia are 13 ani și a dispărut / FOTO
Bzi.ro
Diana Munteanu, pictorial provocator la plajă, la 45 de ani! S-a fotografiat în costum de baie și i-a înnebunit pe fani!
Fanatik.ro
Meteorologii Accuweather au actualizat prognoza pentru septembrie. Când încep să vină ploile și să scadă temperaturile în București
Capital.ro
Inspecție tehnică la patru ani de la prima înmatriculare. Test obligatoriu de verificare tehnică
Playtech.ro
ȘOCANT Cum a ajuns să arate acum Gabriela Szabo. Este de nerecunoscut la 48 de ani
DailyBusiness
Apar PĂDURI în mijlocul oraşelor. Acești români vor respira un aer mai curat!
Adevarul
Decizii de recalculare a pensiilor blocate la poștă în toată țara. „Pur și simplu ne spun: următoarele decizii opriți-le de la distribuire”
Spynews
Cristian Marinescu și Deni Stavăr de la Mireasă, ceartă aprinsă în fața tuturor. De la ce a pornit totul. Cum a reacționat Antonia, fosta iubită a bărbatului
Spynews
Bunicul Luizei Melencu, mărturisiri uluitoare. Gheorghe Dincă nu ar fi ucis-o pe adolescenta de 18 ani
Evz.ro
Se schimbă pragul de impozitare a pensiilor. Măsura intră în vigoare în luna octombrie
Ego.ro
SECRET: Ce să pui în zacuscă pentru un gust unic
Prosport.ro
Imperiul lui Ion Țiriac a fost împărțit. Magnatul a luat decizia în privința averii
wowbiz.ro
Bogdan de la Ploiești a făcut, în sfârșit, anunțul despre copiii lui! Manelistul a ținut ascuns faptul că este tată
Cancan.ro
Noua analiză de sânge a pânzei în care a fost îngropat Iisus răstoarnă tot ce se ştia! Detalii de magnitudine biblică
Playsport.ro
Apariție INCREDIBILĂ pentru Mădălina Ghenea pe stadionul lui Manchester City! Cum a fost surprinsă și pe cine a avut în brațe
kanald.ro
Iulia, studenta moartă după operația din Turcia, urmează să fie repatriată! Cum va fi adusă înapoi în țară și de ce familia nu are voie să-i deschidă sicriul
Capital.ro
Elena Udrea e despărțită de Adrian Alexandrov. Ce a făcut tatăl fiicei sale (FOTO)
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Andreea Prisacariu, rebela tenisului românesc, imagini incendiare în costum de baie
stirilekanald.ro
"O tragedie, păcat". Și-a ucis unchiul pentru a o salva! Un tânăr din Mehedinți riscă să meargă la închisoare după ce l-a lovit mortal pe bărbatul care îi bătea bunica
substantial.ro
Tribunalul Suprem Elvețian analizează recursul Federației Române de Gimnastică privind concursul de sol de la Jocurile Olimpice
MediaFlux
Pensionarii vor primi ACEASTĂ SCRISOARE! Sunt vizate 5 milioane de oameni
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...