Mihai Albu a fost aproape să cedeze în lupta cu cancerul. „Mi-am adunat toate actele. Le-am lăsat în ordine”

Mihai Albu, în vârstă de 61 de ani, a trecut printr-o perioadă grea după ce a fost diagnosticat cu cancer de prostată. Designerul de pantofi și-a pierdut mama, apoi fratele, iar acum a reintrat în conflict cu fosta soție, Iulia Albu.
Filip Stan
26 aug. 2024, 21:50
Mihai Albu a fost aproape să cedeze în lupta cu cancerul.
Mihai Albu a fost aproape să cedeze în lupta cu cancerul. "Mi-am adunat toate actele. Le-am lăsat în ordine"

Mihai Albu a fost aproape să cedeze în lupta cu cancerul. Mihai Albu a dezvăluit pentru Cancan momentul în care a aflat că este bolnav. „Până acum 6-7 luni, această analiză era ok. Se poate dezvolta instant, vorba aceea. Analiza este foarte concludentă. Ori este, ori nu este. Nu m-am așteptat, în momentul în care medicul a rostit cuvântul „cancer”, am înlemnit! Am avut noroc cu partenera mea care mi-a fost alături în această perioadă stresantă. Frică e puțin spus. În ziua operației, am fost extrem de stresat. Cu o seară înainte, mi-am adunat toate actele. Le-am lăsat în ordine. M-am gândit la ce e mai rău. Așa sunt eu, mai depresiv. Când nu pot rezolva lucrurile care nu țin de mine, îmi pierd controlul”, a spus Mihai Albu.

Designerul a intrat imediat în conflict cu fosta sa soţie, după ce a decis că este momentul să își anunțe și fiica în legătură cu intervenția prin care a trecut: „Iulia m-a certat că i-am spus fetiței despre diagnostic… din răutate! Inițial, a dat în presă că îmi este alături, ca după 2-3 săptămâni să spună că nu a fost bine. Să se hotărască! Primul anunț sau al doilea?”.

Citeşte şi: Antonia, dezvăluiri fără precedent despre relația cu fostul soț. Cântăreața a divorțat cu scandal de italianul Vicenzo Castellano: „A fost o situație delicată”

Acum, Mihai Albu a mai scăpat de griji, dar trebuie să repete analizele din trei în trei luni, pentru tot restul vieții. „Acum două luni și jumătate, analiza a ieșit bine, nu trebuie să mai fac nimic. Peste două săptămâni o repet iar. E liniștitor pe de o parte că e bine totul, dar parcă stai cu securea deasupra capului ca data viitoare să iasă bine. E picătura chinezească. Asta este, trebuie repetată. Nu știu ce m-aș fi făcut dacă aș fi fost singur! Dar așa, când ai pe cineva cu un moral bun lângă tine, trece parcă mai ușor”, a mai spus Mihai Albu.

Citeşte şi: Monica Pop, detalii despre scandalul-monstru cu Adriana Bahmuțeanu. Cele două au ajuns în fața instanței, în urmă cu 9 ani: „Eu sunt mai vulcanică”

Elena Nechifor, iubita lui Mihai Albu, de profesie medic, i-a fost alături acestuia, pe tot parcursul perioadei dificile: „Pe mine m-a ajutat partenera de viață, care a fost lângă mine, mi-a explicat totul. Ea este medic și știe să descifreze totul, să explice. A fost foarte importantă, nici nu vreau să mă gândesc ce s-ar fi întâmplat dacă nu o aveam lângă mine. Mi-a fost greu să accept că am așa o boală. Sprijinul ei a fost enorm. Nu știu ce m-aș fi făcut dacă eram singur”.

Spynews
Ai văzut-o pe fetița din imagine? Dacă da, sună la 112! Alexia are 13 ani și a dispărut / FOTO
Bzi.ro
Diana Munteanu, pictorial provocator la plajă, la 45 de ani! S-a fotografiat în costum de baie și i-a înnebunit pe fani!
Fanatik.ro
Meteorologii Accuweather au actualizat prognoza pentru septembrie. Când încep să vină ploile și să scadă temperaturile în București
Capital.ro
Inspecție tehnică la patru ani de la prima înmatriculare. Test obligatoriu de verificare tehnică
Playtech.ro
ȘOCANT Cum a ajuns să arate acum Gabriela Szabo. Este de nerecunoscut la 48 de ani
DailyBusiness
Apar PĂDURI în mijlocul oraşelor. Acești români vor respira un aer mai curat!
Adevarul
Decizii de recalculare a pensiilor blocate la poștă în toată țara. „Pur și simplu ne spun: următoarele decizii opriți-le de la distribuire”
Spynews
Cristian Marinescu și Deni Stavăr de la Mireasă, ceartă aprinsă în fața tuturor. De la ce a pornit totul. Cum a reacționat Antonia, fosta iubită a bărbatului
Spynews
Bunicul Luizei Melencu, mărturisiri uluitoare. Gheorghe Dincă nu ar fi ucis-o pe adolescenta de 18 ani
Evz.ro
Se schimbă pragul de impozitare a pensiilor. Măsura intră în vigoare în luna octombrie
Ego.ro
SECRET: Ce să pui în zacuscă pentru un gust unic
Prosport.ro
Imperiul lui Ion Țiriac a fost împărțit. Magnatul a luat decizia în privința averii
wowbiz.ro
Bogdan de la Ploiești a făcut, în sfârșit, anunțul despre copiii lui! Manelistul a ținut ascuns faptul că este tată
Cancan.ro
Noua analiză de sânge a pânzei în care a fost îngropat Iisus răstoarnă tot ce se ştia! Detalii de magnitudine biblică
Playsport.ro
Apariție INCREDIBILĂ pentru Mădălina Ghenea pe stadionul lui Manchester City! Cum a fost surprinsă și pe cine a avut în brațe
kanald.ro
Iulia, studenta moartă după operația din Turcia, urmează să fie repatriată! Cum va fi adusă înapoi în țară și de ce familia nu are voie să-i deschidă sicriul
Capital.ro
Elena Udrea e despărțită de Adrian Alexandrov. Ce a făcut tatăl fiicei sale (FOTO)
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Andreea Prisacariu, rebela tenisului românesc, imagini incendiare în costum de baie
stirilekanald.ro
"O tragedie, păcat". Și-a ucis unchiul pentru a o salva! Un tânăr din Mehedinți riscă să meargă la închisoare după ce l-a lovit mortal pe bărbatul care îi bătea bunica
substantial.ro
Tribunalul Suprem Elvețian analizează recursul Federației Române de Gimnastică privind concursul de sol de la Jocurile Olimpice
MediaFlux
Pensionarii vor primi ACEASTĂ SCRISOARE! Sunt vizate 5 milioane de oameni
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...