Horoscop 29 august 2024. Iubăreața VENUS ajunge acasă în Balanță. Se nasc conexiuni cosmice favorabile

Venus guvernează diverse aspecte ale vieții, cum ar fi relațiile, frumusețea, plăcerea, valorile și banii. Cum sunt afectate zodiile de mâine.
Alina Costache
28 aug. 2024, 07:20
Horoscop 29 august 2024. Iubăreața VENUS ajunge acasă în Balanță. Se nasc conexiuni cosmice favorabile

Horoscop 29 august 2024. De-a lungul lunii august, Venus a fost o sursă de inspirație, încurajându-ne să ne exprimăm deschis afecțiunea, să ne conectăm cu ceilalți și să acordăm atenție detaliilor fine, în timp ce îmbrățișăm actele de bunătate.

Începând de joi, 29 august, abordarea noastră în ceea ce privește relațiile, frumusețea și câștigurile va trece către un ton mai armonios și romantic, odată cu intrarea lui Venus în Balanță. Venus a fost în Fecioară din 4 august, o poziție considerată provocatoare pentru planeta relațiilor, frumuseții și valorilor. În acest semn de pământ mutabil, Venus poate întâmpina dificultăți în a-și îndeplini funcțiile obișnuite. Cu toate acestea, odată ce tranzitează în Balanță, planeta asociată cu Zeița Iubirii va experimenta un impuls semnificativ de putere. Acest lucru se datorează faptului că Balanța este semnul său de domiciliu, unde se simte cel mai confortabil și influent. Balanța este unul dintre cele două semne guvernate de această planetă, celălalt fiind Taurul. Veți observa că relațiile, în special parteneriatele de orice fel, vor prospera, iar sensibilitatea artistică va fi accentuată.

Horoscop 29 august 2024. Care este semnificația lui Venus în Balanță în 2024?

Venus guvernează diverse aspecte ale vieții, cum ar fi relațiile, frumusețea, plăcerea, valorile și banii. În fiecare an, acest corp ceresc traversează Balanța, al șaptelea semn zodiacal, reprezentat de Balanță. Când explorăm energia Balanței, este benefic să luăm în considerare guvernatorul său, ilustra Venus. Natura Balanței reflectă prioritățile lui Venus: căutarea armoniei, emanarea de farmec, cultivarea conexiunilor, îmbrățișarea romantismului și aprecierea artei. Persoanele născute sub semnul Balanței au o aversiune puternică față de conflict și se străduiesc activ să cultive armonie și echilibru în toate interacțiunile și mediul înconjurător. Aceasta se aliniază cu o puternică înclinație de a lua în considerare multiple perspective și de a ajunge la o soluție echitabilă și echilibrată.

Horoscop Mariana Cojocaru 26 august-1 septembrie 2024. Karma împarte apele, iar Venus mai stă în Fecioară și face aspect de cvintil cu Lilith

Balanța are o înclinație naturală spre a fi foarte sociabilă. Aceste persoane adoră să organizeze întâlniri de orice fel, indiferent de numărul de invitați. Cu toate acestea, acest semn este deosebit de încântat de formarea parteneriatelor cu prieteni apropiați, colegi sau parteneri romantici.

Balanța, fiind unul dintre semnele cardinale alături de Berbec, Rac și Capricorn, posedă o capacitate remarcabilă de a gândi la scară largă și de a conduce cu încredere în implementarea strategiilor ambițioase. Cu toate acestea, uneori poate întâmpina dificultăți în a-și duce la bun sfârșit planurile.

Venus în Balanță tinde să atragă indivizii către medieri, negocieri și alte conversații și inițiative care caută pacea. Petrecerea timpului de calitate cu cei dragi, individual și nu în grup, pare deosebit de atrăgătoare. Veți descoperi că adoptați în mod natural o viziune mai idealistă și optimistă în toate relațiile voastre. Acum este momentul perfect pentru a vă răsfăța cu experiențe de îngrijire personală, cum ar fi un masaj sau un tratament facial, sau pentru a vă revizui rutina de machiaj și îngrijire a pielii. Energia actuală este plină de o senzație de ușurință, frumusețe și plăcere, ceea ce o face ideală pentru aceste practici.

Horoscop septembrie 2024 Neti Sandu. Toamna se numără norocul, după Mercur retrograd. Marte șurubărește, dă cu ciocanul, cu dalta, pentru reparaţii, iar o zodie este protejată de un triunghi echilateral de aer

Când Venus este în Balanță, este posibil să vă gândiți la diferite strategii financiare și să întâmpinați unele provocări în determinarea celei mai bune căi de urmat. În cele din urmă, Venus în Balanță vă va motiva să urmăriți planuri de acțiune care se aliniază cu principiile voastre personale.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 

Spynews
Cuvintele folosite de ispita Marcel Andrei la Insula Iubirii 2024 au devenit virale. Ce înseamnă "chulo" sau "alandala"
Bzi.ro
Irina Columbeanu uimește cu talentul ei în materie de fashion! Fiica Monicăi Gabor ar putea face carieră din asta!
O familie de români a plătit pentru un sejur la un hotel de 3 stele din Grecia, iar când a ajuns la cazare vacanța s-a transformat într-un coșmar. “E o cocină! Mai mergeți și prin România că e așa frumoasă”
Capital.ro
Decizia finală pentru Elena Udrea. Judecătorii nu i-au dat nicio șansă
Playtech.ro
Ferească Dumnezeu! Margherita de la Clejani, apariție ȘOCANTĂ! E MUTILATĂ de operațiile estetice, NU o mai recunoști
DailyBusiness
Recalcularea pensiilor ZGUDUIE România. Sorin Grindeanu: „Mama a primit 700 de lei în plus. A fost bine gândită acțiunea!”
Adevarul
Cele mai populare buncăre pentru apocalipsă printre ultrabogații lumii
Spynews
Mai trăiește sau nu Luiza Melencu? Răspunsul dat de bunicul fetei dispărute. Ce premoniție a avut bărbatul înainte ca ea să dispară de acasă
Spynews
Rețeta de vinete la borcan a Gabrielei Cristea. Cum gătește prezentatoarea TV preparatul pe care îl va servi în iarnă / VIDEO
Evz.ro
Adevăratul patron al CFR Cluj. Neluțu Varga ar fi doar de fațadă
Ego.ro
Oana Zăvoranu, imaginile pe care le-ar vrea ȘTERSE! Cum a ajuns să arate azi Querida, la 51 de ani
Prosport.ro
FOTO. Andreea Prisacariu, rebela tenisului românesc, imagini incendiare în costum de baie
wowbiz.ro
Bogdan de la Ploiești a făcut, în sfârșit, anunțul despre copiii lui! Manelistul a ținut ascuns faptul că este tată
Cancan.ro
Andra și Cătălin Măruță, în doliu! A murit în urmă cu câteva ore
Playsport.ro
Apariție INCREDIBILĂ pentru Mădălina Ghenea pe stadionul lui Manchester City! Cum a fost surprinsă și pe cine a avut în brațe
kanald.ro
Atac cu pistolul la un service auto de lângă București. Imaginile au fost surprinse de o cameră de supraveghere: „Frica e în toată familia”
Capital.ro
Dincă, nevinovat?! Cutremur în dosarul Caracal. Bunicul Luizei a recunoscut tot
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Cea mai sexy șefă de federație a recunoscut, la 49 de ani, compromisurile și sacrificiile pe care le face pentru a arăta așa
stirilekanald.ro
Bunicul Luizei Melencu aruncă bomba! Declarații șocante despre ziua în care a dispărut fata
substantial.ro
Cod galben de instabilitate atmosferică și averse în Dobrogea și estul Munteniei
MediaFlux
Mișcare DISPERATĂ a lui TRUMP. Ce a ajuns să VÂNDĂ ca să facă rost de bani
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...