Zodii aflate permanent sub protecţia Divinităţii. Au aură norocoasă binecuvântată

Astrologii ne confirma ca, in general, oamenii care au lucruri mari de realizat in aceasta lume se nasc sub semnul anumitor zodii si pe parcursul vietii se bucura de o protectie divina.
Filip Stan
29 aug. 2024, 20:29
Zodii aflate permanent sub protecţia Divinităţii. Au aură norocoasă binecuvântată
Zodii protejate de Divinitate

Zodii aflate permanent sub protecția Divinității. În dragoste, fiecare din noi are abilitatea de a frange inima cuiva, chiar dacă ne lăudăm cu calitățile noastre. Pe de altă parte, suntem capabili să distrugem sufletul cuiva, atunci când ieșim dintr-o relație de dragoste. Putem repetă din nefericire acest tipar și reușim să dezamăgim persoane dragi, totul datorită anumitor caracteristici personale, care țin și de semnul zodiacal al fiecăruia. Aici vom discutăm despre cum suntem capabili să rănim din dragoste, fiecare dintre noi. Vă poate ajută să deveniți mai conștienți de propriile dumneavoastră defecte și umbre.

Citește și: Patru zodii care se reinventează în această toamnă. Divinitatea va fi de partea lor și le va ajuta să își îndeplinească dorințele

Zodii aflate permanent sub protecția Divinității

Vi s-a întâmplat să observati ca anumiti oameni sunt mai norocosi decat ceilalti? Ati observat cum planurile lor sunt intotdeauna finalizate cu succes si cum totul le merge struna? Aceste persoane sunt oameni ca si noi si daca ne indreptam atentia catre karma si destin, vom observa ca aceste persoane pe care noi le consideram norocoase se afla in stransa legatura cu astrologia si cu protectia divina. Astrologii ne confirma ca, in general, oamenii care au lucruri mari de realizat in aceasta lume se nasc sub semnul anumitor zodii si pe parcursul vietii se bucura de o protectie divina, de indrumare si semne care ii ajuta sa aiba un drum lin si realizari foarte mari.Unii se nasc in familii foarte bogate, altii au o minte de geniu sau sunt intuitivi si perspicace. Toti acestia se vor folosi de darurile primite la nastere pentru a –si face drumul in viata cat mai drept si mai frumos.Asadar, haideti sa vedem ce zodii se afla sub protectia divinitatii si ce trasaturi imprumuta nativilor.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Gemenii sunt recunoscuti pentru inteligenta lor. Arta comunicarii este innascuta la acesti nativi, ca atare, desi duali, vor fi permanent inconjurati de oameni pregatiti sa le fie alaturi in incercarile vietii. Fiind atat de sociabili, ei nu sunt nevoiti sa caute prea mult atunci cand au nevoie de ajutor si nici nu vor ajunge intr-un stadiu de disperare, cineva fiind permanent in preajma lor pentru a le da o mana de ajutor.Divinitatea ii ajuta astfel sa-si rezolve rapid problemele si sa faca pasi mult mai rapid decat celelalte zodii.

Zodii aflate permanent sub protecţia Divinităţii. Leu (23 iulie – 22 august)

Încă din mitologia străveche, Leul a fost pus sub protecţia celui mai puternic zeu, Jupiter (Zeus). Aşa cum Jupiter era conducătorul Olimpului, Leul a fost trimis pe pământ ca un rege al semnelor zodiacale. De aceeaşi protecţie se bucură nativul şi din partea divinităţii. Atunci când îi percepi strălucirea de sorginte divină, pasul mândru şi când iei contact cu firea sa focoasă, dar generoasă, simţi că a fost atins mai mult decât noi, muritorii de rând, de forţele supreme.

Nativa din Leu trăieşte intens şi nu se teme de nimic, dar rareori intră în bucluc, tocmai datorită protecţiei divine de care se bucură. Oamenii sunt atraşi de ea ca un magnet, cu toate că nu este cea mai frumoasă reprezentantă a zodiacului. Cel mai probabil, atingerea divinului este cea care îi asigură o armată de admiratori, gata oricând să îi proslăvească fiecare gest şi să îi venereze fiecare pas.

Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Fecioarele sunt cele care se dedica in totalitate, sunt devotate muncii si familiei si tot ceea ce fac, fac cu o implicare totala. Pentru ele a pune suflet inseamna a trai iar foarta lor energetica si puterea de concentrare atrag darurile divine. Intuitia fecioarelor este atat de bine dezvoltata ca ele pot realiza imediat in ce situatie se afla, ce sanse au si ce pot face. Se bazeaza pe ele insele si fac foarte bine pentru ca forta lor este suficienta sa mute chiar si muntii din loc. Ele vor reusi acolo unde cei mai multi se vor da batuti.

Două zodii care vor fi bombardate cu vești bune până la 1 septembrie! NOROCUL este ca la el acasă pentru acești nativi

Zodii aflate permanent sub protecţia Divinităţii. Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Sagetatorul are de la nastere un noroc izbitor si majoritatea nativilor acestei zodii se nasc in familii iubitoare, calde care ii vor ajuta si ii vor sprjini pe tot parcursul vietii.Sagetatorul se va folosi de resursele materiale si spirituale ale celor din familie reusind astfel sa merga in viata pe un drum drept, lipsit de prea multe obstacole.Sagetătorii sunt credincioși prin definitie și au o atracție deosebită către misticism. Îngerul păzitor le este alături, le călăuzește calea și de multe ori aleg instinctiv ocaziile perfecte. Firea unui Săgetător este înclinată către a face bine și de multe ori primesc înapoi înzecit.

Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Semn de pământ, stabil şi muncitor, Capricornul nu întruchipează doar cea mai deşteaptă femeie din zodiac, dar şi una dintre norocoasele care beneficiază de protecţia divină. Nu eşti convinsă de acest adevăr? Este suficient să citeşti Biblia: Iisus Hristos s-a născut pe 25 decembrie, dată care corespunde zodiei Capricornului.Nativa din Capricorn reuşeşte să dobândească o putere aproape nemărginită în această lume, nu se lasă învinsă şi doboară obstacole insurmontabile pentru mulţi dintre noi.

Ascendenţa elementului său dominant, pământul, îi asigură o ambiţie aproape ieşită din comun; norocul ei este făurit într-adevăr prin multă muncă, dar şi prin protecţia divină cu care a fost înzestrată. Ce este de-a dreptul extraordinar este că acest semn, deşi beneficiind de atingerea divinităţii, are un adevărat cult pentru munca şi nu ezită niciodată să depună eforturi consistente pentru a obţine ceea ce îşi doreşte. Cu o asemenea garanţie, nici nu este de mirare că succesul este o constantă a vieţii acestor nativi.

Pești (19 februarie – 20 martie)

Cel de-al doisprezecelea semn al zodiacului întruneşte caracteristici ale tuturor celorlalte care îl precedă, ceea ce îl transformă într-unul dintre cele mai complexe. Peştii sunt sensibili, empatici şi dispuşi să se sacrifice pentru binele celorlalţi, calităţi care îi transformă în „mijlocitori” ai divinităţii pe pământ.

De data aceasta, protecţia divină nu se manifestă prin noroc sau magnetism, ca în cazul zodiilor de mai sus. Dimpotrivă, mulţi Peşti suferă intens de-a lungul vieţii, mai ales pentru ceilalţi, scutul lor în faţa durerilor umanităţii fiind extrem de fragil. Tocmai această empatie este însă semnul că au fost „atinşi” de divinitate, fiind dăruiţi cu capacitatea de a înţelege lumea de dincolo de noi şi cu accesul în sferele înalte ale cunoaşterii şi ale misticului.

Peştii vor trăi o existenţă duală: poate că păşesc în lumea terestră, dar nu pot uita că aparţin celei celeste. Ei dau o importanţă supremă viselor, pe care le consideră semne din universul „de dincolo de noi”. Deşi este posibil să trăiască o viaţă dificilă, protecţia divină de care se bucură îi va propulsa peste toate aceste obstacole, atât timp cât nu îşi pun singuri piedici: nativii trebuie să ţină minte că forţele înalte nu îi vor împovăra niciodată cu mai mult decât pot duce! Dumnezeu ne iubeşte pe toţi în mod egal, dar acestea sunt zodiile cărora le-a garantat cu precădere protecţia sa! Tu te numeri printre ele?

Arhanghelul Mihail vă asigură de faptul că pruncii voștri, născuți sau nenăscuți, se află în permanență sub protecția lui. Nativii în zodia pești vor mai primi un mesaj, după caz: femeile berbec vor avea o sarcină și o naștere ușoară, copiii vor fi perfect sănătoși și vor avea o viață fericită, aflându-se sub protecția divinității. Oferiți-le copiilor voștri posibilitatea să aleagă singuri pentru ei, oferiți-le libertatea de care au nevoie, căci Arhanghelul Mihail îi protejează neîncetat.

Spynews
Viața fără filtru. Cu ce se ocupă Cristian Cioacă în prezent, după ce a petrecut aproape un deceniu în spatele gratiilor. Fostul polițist s-ar fi angajat
Bzi.ro
Andreea Marin, super sexy în Sardinia! S-a afișat cu sutienul la vedere, la 49 de ani!
Fanatik.ro
Cele 4 zodii pe care soarta le pune la încercare în septembrie 2024. Se anunță zile încărcate pentru ele, dar și recompense pe măsură
Capital.ro
Alertă BNR pentru românii cu numerar. Ferește-te de acești bani cash! Nu-i folosi
Playtech.ro
WOW! Iustina de la Insula iubirii e SUPERBĂ înainte să nască! Apariție de SENZAȚIE după finala emisiunii
DailyBusiness
Marcel Boloș asigură toți pensionarii! 116 miliarde de lei, injectate azi în conturile Casei de Pensii!
Adevarul
Trump amenință că îl aruncă pe Zuckerberg în pușcărie. „Îl urmărim îndeaproape”, transmite fostul președinte al SUA
Spynews
Viața fără filtru. Mama Elodiei Ghinescu, declarații la 17 ani de când fiica ei a dispărut. Femeia merge zilnic să aprindă o lumânare la un mormânt gol: "Ce pot să fac"
Spynews
Acatistul Sfântului Ioan Botezătorul. E bine să-l citești la vreme de necaz și supărare, ce cuvinte puternice să folosești
Evz.ro
Coșmar fără sfârșit pentru pensionari. Vestea la care nu se șteptau
Ego.ro
Oana Zăvoranu, imaginile pe care le-ar vrea ȘTERSE! Cum a ajuns să arate azi Querida, la 51 de ani
Prosport.ro
FOTO. Cea mai sexy șefă de federație a recunoscut, la 49 de ani, compromisurile și sacrificiile pe care le face pentru a arăta așa
wowbiz.ro
Bogdan de la Ploiești a făcut, în sfârșit, anunțul despre copiii lui! Manelistul a ținut ascuns faptul că este tată
Cancan.ro
Singura zodie care este binecuvântată de astre în septembrie 2024. Va lovitura pe toate planurile!
Playsport.ro
Apariție interzisă la propria nuntă?! Prea fierbinte! Cum s-a îmbrăcat "Perla Banatului" la cununia cu Marius Constantin
kanald.ro
Turista dată dispărută pe Insula Samos, din Grecia, a fost găsită! Trupul său neînsuflețit a fost descoperit într-o râpă
Capital.ro
Proprietarii de terenuri sunt obligați. Se dau amenzi de până la 20.000 de lei
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
GALERIE FOTO. Jordan Chiles, imagini incendiare, în bikini, în plin scandal cu medalia Anei Bărbosu
stirilekanald.ro
Unde sunt, de fapt, Alexandra și Luiza. Monstrul din Caracal a spus totul!
substantial.ro
Angelina Jolie preia rolul Marii Callas, învățând să cânte operă pentru filmul „Maria” regizat de Pablo Larraín
MediaFlux
ESTE OFICIAL. 224 de lei în PLUS la PENSIE de la 1 septembrie
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...