Horoscop Daniela Simulescu SEPTEMBRIE 2024. Previziuni complete pentru toate zodiile

Horoscop Daniela Simulescu SEPTEMBRIE 2024. Sunteți gata de prima lună a toamnei? Astrele știu că lumea se întoarce din concedii sau vacanțe și s-au decis să ne pregătească un septembrie memorabil! Marte intră în Rac, Mercur tranzitează (țineți-vă bine) trei semne, Eclipsa de Lună/Lună Plină în Pești (în conjuncție cu Neptun). Sunt doar câteva dintre evenimentele care nu ne vor lăsa să respirăm deloc!
Alina Costache
28 aug. 2024, 08:44
Horoscop Daniela Simulescu SEPTEMBRIE 2024. Previziuni complete pentru toate zodiile

Horoscop Daniela Simulescu SEPTEMBRIE 2024. Berbec/Ascendent în Berbec

Marte în Casa a patra nu este neapărat ceea ce îți dorești cel mai mult, deoarece poate aduce o perioadă de intensă dezbatere și tensiune interioară. Este posibil să te confrunți cu irascibilitate și nerăbdare, dorind ca lucrurile să se întâmple după cum îți dorești, dar nu va fi întotdeauna posibil. Cu acest tranzit, pot apărea conflicte în familie, evenimente neașteptate și vești surprinzătoare, iar gestionarea furiei interioare va deveni esențială. Eclipsa de pe 18 septembrie poate aduce neplăceri legate de sănătatea sau mediul de lucru.

Horoscop SEPTEMBRIE 2024. Ce planuri au astrele în prima lună de toamnă, pentru fiecare zodie. Schimbări importante în plan profesional pentru o parte dintre nativi

Taur/Ascendent în Taur

Primele trei săptămâni ale lunii septembrie sunt dedicate combinării utilului cu plăcutul. Este un moment favorabil pentru a te ocupa atât de responsabilitățile de la serviciu, cât și de treburile gospodărești și de stilul tău de viață, inclusiv sănătatea. Venus te ajută să faci lucrurile după cum îți dorești, oferindu-ți oportunitatea de a schimba detalii, de a îmbunătăți și de a oferi sfaturi utile. Trigonul lui Venus cu Jupiter îți va aduce și dorința de a îmbina utilul cu plăcutul. Accentul este pe eficientizare, plăcere și hărnicie.

Horoscop Daniela Simulescu SEPTEMBRIE 2024. Gemeni/Ascendent în Gemeni

Eclipsa din 18 septembrie va avea loc pe Axa 4-10, ceea ce-i va influența în mod semnificativ pe nativii Gemeni. Aceștia ar putea lua decizii importante în ceea ce privește cariera, cum ar fi schimbarea locului de muncă, accesarea unei noi poziții, primirea unei evaluări sau discuții cu superiorii. De asemenea, este posibil să realizezi că nu te regăsești în mediu profesional actual și să alegi să pleci. Mercur are parte de trei schimbări în luna septembrie, deci putem spune că nu te vei plictisi deloc în prima lună a toamnei.

Rac/Ascendent în Rac

Când Marte intră în semnul tău și rămâne acolo până pe 4 noiembrie, este important să te dedici sportului/activităților fizice pentru a canaliza agresivitatea acumulată. Plimbările și călătoriile sunt, de asemenea, recomandate. Cu cât stai mai mult pe loc, cu atât vei fi mai predispus la conflicte. Marte te ajută să iei decizii pe care le-ai tot amânat, dar în afară de asta, vei fi extrem de reactiv, te vei aprinde ușor, atât acasă, cât și la serviciu. Într-o notă pozitivă, în septembrie, vei avea curajul să iei decizii pe care le-ai tot amânat.

Horoscop Daniela Simulescu SEPTEMBRIE 2024. Leu/Ascendent în Leu

Când Marte tranzitează Casa a douăsprezecea, atenția ta trebuie direcționată către sănătate și necesitatea de a face un pas în spate. Orice exces de zel nu este recomandat. Pe partea de resurse, inclusiv bani, timp și energie, s-ar putea să nu te descurci prea bine. Este important să te protejezi și să fii prudent cu ceea ce ai. Concentrează-te pe prevenție și asigură-te că acorzi suficient timp pentru somn și odihnă. În jurul Eclipsei de Lună de pe 18 septembrie, vei avea câteva revelații pe plan financiar.

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Pe 3 septembrie, se va produce o Lună Nouă în semnul tău, urmată pe 18 septembrie de o Eclipsă/ Lună Plină în Casa a șaptea. Aceste evenimente vor pune accent pe dinamica „eu” versus „tu”, în special în relația de cuplu. Pentru unii, septembrie va marca o culminare a eforturilor pe plan personal, ceea ce ar putea însemna trecerea la un nou nivel în relație sau, în unele cazuri, chiar o despărțire. Dar, astrele promit multe oportunități pe plan profesional. Nu trebuie să ratezi nicio șansă!

Citește și: Care e cea mai frumoasă zodie la trup, minte și SUFLET. Nativul care emană iubire prin toți porii și nu ezită să-i ajute pe cei din jur

Balanță/Ascendent în Balanță

Pe 4 septembrie, Marte va intra în Casa a zecea a carierei, ceea ce poate aduce conflicte și disensiuni la locul de muncă. Cu toate acestea, vei avea o mare ambiție și o dorință puternică de a fi mai competitiv și de a câștiga. Totuși, succesul nu va veni ușor și rapid; va trebui să demonstrezi că ești mai bun decât ceilalți pentru a-ți atinge obiectivele. Venus, propria guvernatoare, te vizitează în primele trei săptămâni și îți aduce optimism, carismă și dorința de a cuceri.

Horoscop Daniela Simulescu SEPTEMBRIE 2024. Scorpion/Ascendent în Scorpion

Unii nativi Scorpion vor lua decizii importante, precum plecarea din țară, mutarea într-un alt oraș, schimbarea locuinței, vânzarea unei proprietăți sau schimbarea locului de muncă. În jurul eclipsei din 18 septembrie, este posibil să îți revizuiești planurile. De asemenea, Saturn rămâne retrograd în Casa a cincea, subliniind că fericirea ta depinde în întregime de tine. Uranus retrograd în casa a șaptea, a relațiilor, nu poate decât să îți aducă momente de instabilitate în acest sens.

Horoscop Daniela Simulescu SEPTEMBRIE 2024. Săgetător/Ascendent în Săgetător

Pluto va reveni în Casa a doua, ceea ce aduce lecții importante pe plan financiar. Pe 18 septembrie, o eclipsă va avea loc pe axa 4-10, cu influențe din partea lui Saturn și Neptun retrograde. Acest lucru sugerează că în a doua jumătate a lunii, vei întâlni evenimente necontrolabile în sfera familială. Tot ce poți face este să ai răbdare și să eviți să te victimizezi. În plus, astrele îți recomandă să devii mult mai conștient de modul în care îți gestionezi bugetul personal. Este posibil să apară pierderi.

Capricorn/Ascendent în Capricorn

În septembrie, nu este momentul să faci lucruri superficiale, deoarece Pluto nu îți va permite. Pe 4 septembrie, Marte se mută în Casa a șaptea, ceea ce va intensifica tensiunile în relațiile tale. Fie că este vorba despre partener, părinți sau colegi, dar mai ales partenerul, aceștia te vor irita. Apar conflicte, decizii dificile și momente în care simți că nu mai poți continua. Marte aduce tensiune acolo unde se află, așa că vei întâlni persoane frustrate, dar depinde de tine dacă accepți sau nu aceste provocări. Iar, stresul de la serviciu va fi greu de gestionat. Deci trebuie să ai grijă de stilul de viață.

Horoscop Daniela Simulescu SEPTEMBRIE 2024. Vărsător/Ascendent în Vărsător

Sfatul astrologului pentru luna septembrie este să acorzi atenție sănătății tale mintale, fizice și emoționale, și să accepți că viața are întotdeauna o componentă pe care nu o poți controla. Cu Pluto în Casa a douăsprezecea, este foarte important să te protejezi și de persoanele care nu îți fac bine. Intrarea lui Marte în casa a șasea aduce schimbări semnificative în ceea ce privește munca, dar și posibile neînțelegeri cu colegii.

Pești/Ascendent în Pești

Ca de obicei, trebuie să-ți amintim că Saturn rămâne retrograd în semnul tău, iar pe 18 septembrie vei avea parte și de o Eclipsă, tot în semnul tău. Această lună este despre tine și nu despre cei din jur. Deși vei fi tentat să te concentrezi asupra altora și să te lași influențat, este esențial să îți menții atenția asupra propriilor nevoi și obiective. Maturizarea nu vine cu evenimente plăcute, ci în urma unor crize.

Spynews
Cum arată acum Larisa, femeia cu care Bogdan de la Ploiești a fost căsătorit. Seamănă perfect cu Cristina Pucean, actuala iubită / FOTO
Bzi.ro
Irina Columbeanu uimește cu talentul ei în materie de fashion! Fiica Monicăi Gabor ar putea face carieră din asta!
Fanatik.ro
Lidl bagă la ofertă produsul pe care foarte mulți români îl caută în aceste zile. E la raft de joi, 29 august, și costă doar 1.45 de lei. Se va vinde ca pâinea caldă
Capital.ro
Decizia finală pentru Elena Udrea. Judecătorii nu i-au dat nicio șansă
Playtech.ro
I-au ieșit SÂNII din rochie! Monica Bîrlădeanu, DECOLTEU năucitor înainte de nunta cu Valeriu Gheorghiță
DailyBusiness
Recalcularea pensiilor ZGUDUIE România. Sorin Grindeanu: „Mama a primit 700 de lei în plus. A fost bine gândită acțiunea!”
Adevarul
Cele mai populare buncăre pentru apocalipsă printre ultrabogații lumii
Spynews
Ema Oprișan, mesaj dureros după ce ar fi fost părăsită de Răzvan Kovacs, tatăl copilului! Ce a transmis fosta concurentă de la Insula Iubirii: "Te simți nevăzut și neauzit..." / FOTO
Spynews
Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană, din nou în sala de judecată! Vedeta, declarații exclusive despre noul proces
Evz.ro
Undă verde pentru autostrada Sibiu-Nădlac. Lucrările pentru tronsonul lipsă pot începe
Ego.ro
Oana Zăvoranu, imaginile pe care le-ar vrea ȘTERSE! Cum a ajuns să arate azi Querida, la 51 de ani
Prosport.ro
FOTO. Andreea Prisacariu, rebela tenisului românesc, imagini incendiare în costum de baie
wowbiz.ro
Bogdan de la Ploiești a făcut, în sfârșit, anunțul despre copiii lui! Manelistul a ținut ascuns faptul că este tată
Cancan.ro
Andra și Cătălin Măruță, în doliu! A murit în urmă cu câteva ore
Playsport.ro
Apariție INCREDIBILĂ pentru Mădălina Ghenea pe stadionul lui Manchester City! Cum a fost surprinsă și pe cine a avut în brațe
kanald.ro
Românul care primește o pensie cu 5.930 de lei mai mult după recalculare: Care este suma finală pe care pensionarul o va primi lunar
Capital.ro
Dincă, nevinovat?! Cutremur în dosarul Caracal. Bunicul Luizei a recunoscut tot
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Cea mai sexy șefă de federație a recunoscut, la 49 de ani, compromisurile și sacrificiile pe care le face pentru a arăta așa
stirilekanald.ro
Ce s-a întâmplat cu Luiza Melencu. Cutremur în cazul Caracal! Bunicul fetei aruncă bomba
substantial.ro
Colonelul FSB, Maxim Eremin, a decedat după ce s-a înecat cu o bucată de carne
MediaFlux
Mișcare DISPERATĂ a lui TRUMP. Ce a ajuns să VÂNDĂ ca să facă rost de bani
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...