Anamaria Prodan, adevărul despre relaţia la distanţă cu Ronald Gavril: „Vin, plec, vin, plec! Niciodată nu am stat despărțiți mai mult de o lună”

Anamaria Prodan încă prelungeşte divorţul de Laurenţiu Reghecampf, dar nu ascunde că ar face o nuntă cu Ronald Gavril, la fel cum nu exclude şi o despărţire de acesta.
Filip Stan
27 aug. 2024, 12:36
Anamaria Prodan, adevărul despre relaţia la distanţă cu Ronald Gavril:

Anamaria Prodan a discutat deschis despre relația sa cu sportivul român Ronald Gavril, subliniind că, deși îl iubește, nu este sigură cât va dura relația lor. Din acest motiv, nu își face încă planuri de nuntă. Agentul FIFA a menționat că îl iubește, dar a subliniat că viitorul este imprevizibil.

Anamaria Prodan  are numai cuvinte de laudă la adresa iubitului său, de care este extrem de mândră pentru performanțele de care a dat dovadă în lumea boxului. Cu toate acestea, pentru a face aceste performanțe, Ronald Gavril trebuie să sacrifice anumite aspecte din viața personală, de multe ori cei doi fiind nevoiţi să aibă o relaţie la distanţă.

Anamaria Prodan, mai fericită ca niciodată în brațele lui Ronald Gavril. Cum s-au cunoscut cei doi îndrăgostiți: „Din secunda aia eu am știut că el va fi bărbatul meu”

 

Invitată în cadrul podcastului „HAI LA PODCAST cu Giani Kiriță”, impresara a vorbit despre modalitatea prin care păstrează legătura cu iubitul său, chiar dacă el trăiește în America și ea în România.

Suntem împreună de multicel. Lumea a aflat târziu. Am stat 80% din timp împreună. Ori mă duc în America cu copiii și stăm împreună, ori vine el în România după fiecare meci, ori vin, plec, vin, plec. Niciodată nu am stat despărțiți mai mult de o lună. O lună și jumătate, să zicem. Am încă treabă cu copiii. Am încă un băiat de 16 ani și e încă perioada în care trebuie să stai lângă copil. Nu îmi e teamă. Vorbim non-stop la telefon .”, a declarat Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan a vorbit și despre programul epuizant pe care îl are Ronald Gavril zilnic, pentru a putea face performanță în lumea sportului.

Anamaria Prodan, armistiţiu cu Reghe pentru vila de 3 milioane de euro, dar nu fără atacuri: Să-i fie rușine lui Reghecampf!

„Programul lui, dacă ți-l spun, îngheți. Nu știu câți sportivi trăiesc după regulile astea. Ronald se scoală la 8:00. Își face micul dejun cu cereale slabe, își pregătește hainele, pleacă în sala de box. Stă 2 ore și jumătate în sala de box, vine acasă, se pune pe canapea și se odihnește puțin, mănâncă, pleacă la sală.

2 antrenamente pe zi. După antrenament, se duce și înoată o jumătate de oră, vine acasă, mănâncă o banană și s-a culcat. Ăsta este programul lui non-stop. Dacă eu îi spun seara să ieșim la restaurant, îmi zice că mâine are antrenament greu .”, a povestit Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan aruncă bomba despre posibila despărţire: „Habar nu am dacă Ronald Gavril o să mai fie mâine în viața mea”

Anamaria Prodan și Ronald Gavril formează unul dintre cele mai cunoscute cupluri din showbiz-ul românesc. Actualul partener al impresarei a mărturisit că înainte de a o cunoaște personal era speriat de ea. După ce a cunoscut-o, boxerul și-a schimbat părerea despre Anamaria Prodan.

Invitată recent la podcastul „Gând la Gând cu Teo”, Anamaria Prodan a vorbit despre relația pe care o are cu Ronald Gavril, dar și despre cum i s-a schimbat viața de când bărbatul a apărut în viața ei. Aceasta a dezvăluit că Ronald a venit în viața ei atunci când simțea că nu mai are nevoie de nimeni și că nu se mai poate apropia de cineva. De asemenea, impresara a adăugat faptul că a învățat să nu își mai facă planuri de viitor, ci să se bucure de prezent.

Ronald Gavril și Mr. Pink s-au întâlnit în Beverly Hills. Ce legătură are iubitul Anamariei Prodan cu partenerul Monicăi Gabor

„Habar nu am dacă o să mai fie mâine Ronald în viața mea”

Ronald a venit în viața mea când nu mai aveam nevoie de nimeni, de nimic. Refuzam cu tărie să mă apropii de cineva. Eu nu mai cred în construcție, planul meu de viitor. Care viitor? Cine știe care e viitorul. Cea mai mare forță, o spun astăzi, ți-o dă dragostea. Să te îndrăgostești. De ceva, de orice pe pământ. M-am îndrăgostit de Roland, n-am crezut în viața mea. Nu știu cât ține, nu îmi fac planuri. Mă întreabă lumea când mă căsătoresc. Habar nu am dacă o să mă căsătoresc vreodată. Habar nu am dacă o să mai fie mâine Ronald în viața mea, cum nici el nu știe. Numai Dumnezeu știe. Dar astăzi, este minunat”, a declarat Anamaria Prodan, la podcastul „Gând la Gând cu Teo”.

Anamaria Prodan a spus public ce ar face dacă Ronald Gavril ar înşela-o cu altă femeie: „Am discutat asta cu el. Sunt șmecheri dacă au trei amante, dar ei nu-și pot satisface nevasta și familia”

Ronald Gavril este un pugilist profesionist român, cunoscut pentru cariera sa în boxul din Statele Unite. El a devenit cunoscut în special pentru luptele sale din categoria super-mijlocie și pentru colaborarea cu antrenorul Floyd Mayweather.

Anamaria Prodan recunoaște că este total îndrăgostită de partenerul ei, Ronald Gavril și că cei doi, împreună cu copiii impresarei alcătuiesc astăzi o familie perfectă, așa cum și-a dorit întotdeauna. Deși amândoi sunt foarte ocupați, Ronald antrenându-se intens, iar Anamaria ocupându-se de copii, filmări și podcastul pe care îl moderează, își găsesc întotdeauna timp pentru familie și au învățat să se completeze unul pe celălalt. Impresara spune că relația cu Ronald este unul dintre cele mai frumoase perioade din viața ei și că simte că întinerește pe zi ce trece.

Anamaria Prodan, gest neașteptat pentru mama lui Ronald Gavril. Care e, de fapt, relația dintre cele două femei din viața sportivului

Astăzi trăiesc poate cele mai frumoase momente ale vieții mele. Și o spun la 52 de ani. Este o chestie extraordinară, simt că întineresc, fără operații estetice. Asta este fața mea. Un om care e fericit și iubește este extraordinar de frumos. Am grijă de mine. Am lângă mine un om care, viața lui înseamnă sculare dimineață, mâncarea perfectă pentru un organism sănătos, antrenament 2 ore jumătate, trei la sală, la box. Acasă somn, mâncărică, seara sală, 2, 3 ore la sală, înot, venit acasă, băiță, nani. Un om care îmi dă atât de multă liniște. Este în America, se antrenează pentru titlul mondial. Programul este draconic, până în luna octombrie nu există nimic în afară de programul ăsta. Eu vin acasă, îmi fac podcasturile, muncesc, filmez, îmi duc copiii la școală, sunt pe drum între Ronald și copii. O familie perfectă, pentru că noi ne numim astăzi familie”, a adăugat Anamaria Prodan.

Ronald Gavril a dat cărțile pe față! Ce credea boxerul despre Anamaria Prodan, până să îi devină iubită. ”Așa a fost până când te-am cunoscut”

Ronald Gavril a vorbit despre partenera lui din prezent, Anamaria Prodan, femeia care îl face fericit. Este deja bine știut faptul că cei doi formează o relație, însă par din ce în ce mai fericiți. Ce a spus boxerul despre impresară.

Te-ar putea interesa și Ronald Gavril i-a dat replica lui Reghecampf, care a spus că stă cu Prodanca în casa plătită și renovată de el: „Sunt bărbat, nu m-aș pune în asemenea poziții”

Anamaria Prodan și Ronald Gavril trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de câteva luni, însă pare că sunt mai fericiți ca niciodată unul lângă celălalt.

Cei doi locuiesc împreună și petrec mult timp unul cu altul, iar de când formează un cuplu, impresara și boxerul nu par că se vor mai despărți niciodată.

Diferența de 14 ani dintre ei pare doar un număr, mai ales că aceștia se înțeleg de minune și se gândesc la un viitor împreună.

Dacă nimeni nu s-ar fi gândit, ei bine, înainte de a o cunoaște pe Anamaria Prodan, Ronald Gavril nu avea o părere prea bună despre ea, mai ales că se afla într-un scandal cu fostul soț, Laurențiu Reghecampf.

Ronald Gavril și-a schimbat părerea despre Anamaria Prodan

Boxerul a fost invitat în podcast-ul moderat de Anamaria Prodan, acolo unde a mărturisit că înainte de a-i fi iubită, acesta avea o altă părere despre ea.

După ce au ajuns să se cunoască și să petreacă timp împreună, Ronald Gavril și-a dat seama că Anamaria Prodan nu este așa cum credea inițial.

„Își aduci aminte ziua în care ai venit în România și eu eram într-un scandal cu fostul soț? Tu erai în mașină, conduceai. Aveai în dreapta un prieten. Eu știu tot. De fapt, tu stăteai în dreapta, conducea altcineva. Tu spune-mi dacă este adevărat.

Era scandalul foarte mare și tu ascultai la radio că un anume Reghecampf a furat-o pe Anamaria Prodan, i-a furat banii și Anamaria Prodan făcea un mare scandal.

Ce ai spus tu când ai ascultat știrea asta? Ca să vedeți cum este viața asta și să aveți grijă ce vorbiți de fiecare dată, ce scoateți pe gură, că Universul îți dă câteodată de nu poți duce”, a spus Anamaria Prodan.

„De ce mă pui să spun aici? Am zis ”ferească Dumnezeu să ai așa soție și așa iubită”, a recunoscut Ronald Gavril, în cadrul podcast-ului realizat de impresară.

„Să îți facă așa ceva, să vorbească la televizor, să fie virulentă, să fie rea, nu?”, a mai precizat Anamaria Prodan.

Te-ar putea interesa și Anamaria Prodan, detalii intime despre relaţia cu Ronald Gavril: „Acesta este avantajul să ai un iubit mai tânăr”

„Da. Probabil mulți oameni gândeau așa și gândesc așa. Asta a fost până te-am cunoscut”, a mai declarat Ronald Gavril.

Spynews
Cuvintele folosite de ispita Marcel Andrei la Insula Iubirii 2024 au devenit virale. Ce înseamnă "chulo" sau "alandala"
Bzi.ro
Carmen Harra știe cine va fi noul președinte al României! „Văd la conducerea României o femeie blondă!”
Fanatik.ro
Descoperire uimitoare în București. Locul neașteptat unde a fost găsit un sicriu misterios. “E decorat cu îngerași metalici pe colțuri”
Capital.ro
Doliu în Biserică. România a pierdut cel mai iubit părinte: Dacă n-aș fi fost preot, n-aș fi fost nimic
Playtech.ro
Imagini INCENDIARE din dormitor la Insula Iubirii. Nu s-au mai putut abține, și-au dat frâu liber sentimentelor
DailyBusiness
Statul oferă 150 de lei CADOU pentru EDUCAȚIE. Cine se va „bucura” de acești bani
Adevarul
Noua autostrada cu tuneluri stârnește controverse. De ce sunt românii nemulțumiți de lucrări VIDEO
Spynews
Mai trăiește sau nu Luiza Melencu? Răspunsul dat de bunicul fetei dispărute. Ce premoniție a avut bărbatul înainte ca ea să dispară de acasă
Spynews
Rețeta de vinete la borcan a Gabrielei Cristea. Cum gătește prezentatoarea TV preparatul pe care îl va servi în iarnă / VIDEO
Evz.ro
Un conservant popular, retras de pe piață.  Cum evitați chimicalele din murături
Ego.ro
Oana Zăvoranu, imaginile pe care le-ar vrea ȘTERSE! Cum a ajuns să arate azi Querida, la 51 de ani
Prosport.ro
FOTO. Andreea Prisacariu, rebela tenisului românesc, imagini incendiare în costum de baie
wowbiz.ro
Bogdan de la Ploiești a făcut, în sfârșit, anunțul despre copiii lui! Manelistul a ținut ascuns faptul că este tată
Cancan.ro
Anca Țurcașiu și Aurelian Temișan, umiliţi chiar Festivalul Mamaia 2024. O cântăreaţă a refuzat să coboare de pe scenă şi... ”Îmi curge sânge din urechi”
Playsport.ro
Apariție INCREDIBILĂ pentru Mădălina Ghenea pe stadionul lui Manchester City! Cum a fost surprinsă și pe cine a avut în brațe
kanald.ro
Meteorologii ANM anunță ploi și sfârșitul valului de căldură. Care este prognoza meteo pentru perioada 28 august – 8 septembrie 2024
Capital.ro
Vladimir Putin ar putea fi otrăvit. Cine e gata să-l trădeze pe liderul de la Kremlin
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Cea mai sexy șefă de federație a recunoscut, la 49 de ani, compromisurile și sacrificiile pe care le face pentru a arăta așa
stirilekanald.ro
Sabrina Voinea, apel la Tribunalul Suprem Elvețian. Românca nu renunță la medalia de bronz
substantial.ro
Rugăciunea pentru protecția și bunăstarea familiei: O cale spre binecuvântări transmise până la a 7-a generație!
MediaFlux
Planul DIABOLIC al Kamalei Harris. Ce vrea să-i îi facă lui TRUMP, în fața a MILIOANE de oameni
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...