Florin Călinescu, secretul unei relații de succes. Cum să îți faci partenera fericită: „Femeia este o creație a lui Dumnezeu care se plictisește foarte repede”

Flroin Călinescu a vorbit despre relațiile din cuplu sau căsnicie și a dezvăluit motivele pentru care femeile se plictisesc lângă partener.
Filip Stan
27 aug. 2024, 13:17
Florin Călinescu, secretul unei relații de succes. Cum să îți faci partenera fericită: „Femeia este o creație a lui Dumnezeu care se plictisește foarte repede”
Florin Călinescu a dezvăluit de ce se plictisesc femeile

Florin Călinescu are o poveste de viață care ar putea face cu ușurință subiectul unui film. Actorul a fost căsătorit 27 de ani cu o actriță, care, din păcate, a murit în anul 2005. Bărbatul a încercat să depășească întotdeauna aceste obstacole și să găsească cea mai bună formă prin care să ajungă la realizările sale, fără să lase trecutul să îi umbrească fericirea.

Citește și: Florin Călinescu, vizită în București. Actorul a dat traiul din București pe cel de la țară

Despre femei, actorul spune că se plictisesc foarte repede, indiferent de câte ar face bărbații pentru ele. Florin Călinescu a mărturist că dacă un bărbat este considerat plictisitor, este condamnat pentru totdeauna, chiar dacă partenera lui alege să rămână lângă el până la finalul vieții.

„Femeia este o creație a lui Dumnezeu care se plictisește foarte repede. Dacă tai lemne, dacă o duci în mână prin lavă, dacă o duci în cârcă și o salvezi de pe Titanic, dacă o îmbraci, dacă îi umpli frigiderul, dacă îi faci cei mai frumoși și inteligenți copii, toate astea le trece, pentru că toate astea trec. Dar traiul cu un bărbat care face toate astea și e plictisitor, e condamnat, chiar dacă stă cu tine până crapi”, a spus Florin Călinescu, în podcastul Tare de tot cu Viorel Grigoroiu.

Florin Călinescu, dezvăluiri despre copilărie

Deși s-a născut în Timișoara, Călinescu și-a petrecut copilăria la sat, la bunici, unde a trăit într-un mediu cu totul autentic, fiind implicat activ în toate treburile gospodărești.

Citește și: Cum pregătește Gabriela Cristea cele mai delicioase vinete la borcan pentru la iarnă: „Nu trebuie să puneți foarte multă sare”

Deși la acea vreme i se părea dificil să îndeplinească sarcinile gospodărești, cum ar fi păstoritul oilor, acum consideră că aceste experiențe l-au ajutat să devină adultul responsabil și perseverent care este astăzi. Actorul a subliniat cât de norocos se simte pentru copilăria autentică trăită la țară, unde a învățat valoarea muncii și a responsabilității.

„Când străbunicii mei trăiau un porc, o oaie sau o găină sau mâncam lobodă, știr și urzici, nu aveau de niciunele pe ele. Nu era nici în atmosferă, nici în pământ. Ei nu făceau agricultură cu pesticide, cu nimic. Din cauza asta, dar nu ca să trăiesc eu 100 de ani. Mă întorc la viața pe care am cunoscut-o până la 7-8 ani și după aceea în fiecare vacanță de vară.

Aia era Ibiza mea, aia era Maldive pentru mine, Bali meu. 3 luni pachet, mă punea pe tren și la țară. Păscut oi, gârlă, izlaz. Astea au fost excursiile mele și mulțumesc lui Dumnezeu. Atunci uram pentru că devenisem orășean, dar alea m-au făcut cine sunt astăzi, să am controlul vieții. Astăzi, odată scăpat pe toboganul vieții, te-ai dus pe copcă”, a povestit Florin Călinescu.

Spynews
Cuvintele folosite de ispita Marcel Andrei la Insula Iubirii 2024 au devenit virale. Ce înseamnă "chulo" sau "alandala"
Bzi.ro
Carmen Harra știe cine va fi noul președinte al României! „Văd la conducerea României o femeie blondă!”
Fanatik.ro
Descoperire uimitoare în București. Locul neașteptat unde a fost găsit un sicriu misterios. “E decorat cu îngerași metalici pe colțuri”
Capital.ro
Doliu în Biserică. România a pierdut cel mai iubit părinte: Dacă n-aș fi fost preot, n-aș fi fost nimic
Playtech.ro
Imagini INCENDIARE din dormitor la Insula Iubirii. Nu s-au mai putut abține, și-au dat frâu liber sentimentelor
DailyBusiness
Statul oferă 150 de lei CADOU pentru EDUCAȚIE. Cine se va „bucura” de acești bani
Adevarul
Noua autostrada cu tuneluri stârnește controverse. De ce sunt românii nemulțumiți de lucrări VIDEO
Spynews
Mai trăiește sau nu Luiza Melencu? Răspunsul dat de bunicul fetei dispărute. Ce premoniție a avut bărbatul înainte ca ea să dispară de acasă
Spynews
Rețeta de vinete la borcan a Gabrielei Cristea. Cum gătește prezentatoarea TV preparatul pe care îl va servi în iarnă / VIDEO
Evz.ro
Un conservant popular, retras de pe piață.  Cum evitați chimicalele din murături
Ego.ro
Oana Zăvoranu, imaginile pe care le-ar vrea ȘTERSE! Cum a ajuns să arate azi Querida, la 51 de ani
Prosport.ro
FOTO. Andreea Prisacariu, rebela tenisului românesc, imagini incendiare în costum de baie
wowbiz.ro
Bogdan de la Ploiești a făcut, în sfârșit, anunțul despre copiii lui! Manelistul a ținut ascuns faptul că este tată
Cancan.ro
Anca Țurcașiu și Aurelian Temișan, umiliţi chiar Festivalul Mamaia 2024. O cântăreaţă a refuzat să coboare de pe scenă şi... ”Îmi curge sânge din urechi”
Playsport.ro
Apariție INCREDIBILĂ pentru Mădălina Ghenea pe stadionul lui Manchester City! Cum a fost surprinsă și pe cine a avut în brațe
kanald.ro
Meteorologii ANM anunță ploi și sfârșitul valului de căldură. Care este prognoza meteo pentru perioada 28 august – 8 septembrie 2024
Capital.ro
Vladimir Putin ar putea fi otrăvit. Cine e gata să-l trădeze pe liderul de la Kremlin
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Cea mai sexy șefă de federație a recunoscut, la 49 de ani, compromisurile și sacrificiile pe care le face pentru a arăta așa
stirilekanald.ro
Sabrina Voinea, apel la Tribunalul Suprem Elvețian. Românca nu renunță la medalia de bronz
substantial.ro
Rugăciunea pentru protecția și bunăstarea familiei: O cale spre binecuvântări transmise până la a 7-a generație!
MediaFlux
Planul DIABOLIC al Kamalei Harris. Ce vrea să-i îi facă lui TRUMP, în fața a MILIOANE de oameni
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...