Horoscop Camelia Pătrășcanu. Se dă drumul la distracție! Care sunt zodiile care se bucură de ieșirea lui Mercur din retrograd

Horoscop Camelia Pătrășcanu. Atmosfera devine mai plăcută pentru toată lumea, dat fiind că ne luăm adio de la Mercur retrograd. Iată care sunt predicțiile Cameliei Pătrășcanu pentru fiecare zodie în parte.
Filip Stan
27 aug. 2024, 17:51
Horoscop Camelia Pătrășcanu. Se dă drumul la distracție! Care sunt zodiile care se bucură de ieșirea lui Mercur din retrograd
Horoscop Camelia Pătrășcanu. Se dă drumul la distracție! Care sunt zodiile care se bucură de ieșirea lui Mercur din retrograd

Horoscop Camelia Pătrășcanu. Începând cu data de 28 august 2024, scăpăm de Mercur retrograd. Planeta își reia mersul drept, în zodia Leu, iar efectele sunt foarte clare pentru fiecare.

Pe 28 august, chiar de dimineață, la ora 8, iese din retrogradare și intră în tranzit drept. Curajul de a spune, de a face va crește pentru mulți. Se așază anumite evenimente în viața noastră.

E un tranzit interesant. El formează aspecte bune cu Jupiter, dă curaj, expresivitate, poate chiar o insolență. Asta aduce, cumva, și transparență și sinceritate. Nu e o perioadă a măștilor, dimpotrivă.

Citește și: Horoscop bani 26 august – 1 septembrie 2024, cu Remus Ionescu: Mercur în casa a V-a le poate aduce mici câștiguri

Horoscop Camelia Pătrășcanu. Poate fi totul flamboaiant, îmbrăcat în poleială, dar ne exprimă cumva gesturile, cuvintele, starea, trăirile și cum suntem noi, de fapt. Pe reluarea tranzitului drept, Mercur ne dă curajul să luăm decizii sau să recurgem la soluții la care altădată nu am fi apelat. Avem îndrăzneala să deschidem niște uși care ni s-au închis.

Berbec

Berbecii, cu Mercur în tranzit drept, repară niște aspecte din a doua jumătate a lunii iulie. Unii pot avea o problemă amoroasă. Cineva s-a încurcat undeva în niște declarații. Fac un gest de deschidere, de onestitate și pică foarte bine.

Taur

Taurii rezolvă lucruri în casă sau doar le așază sufletul și inima. Pe de altă parte, anumite acțiuni sau investiții pe care au vrut să le facă  le apar într-o cheie foarte pozitivă.

Gemeni

Gemenii gândesc mai limpede lucrurile, avantajos pentru ei, nu au reproșuri să își facă. Jupiter îi susține să se prezinte în termeni accentuați, pozitivi. Au niște întâlniri unde chiar e bine să spună cât de grozavi sunt.

Horoscop Camelia Pătrășcanu. Rac

Pentru Raci, reluarea tranzitului drept poate aduce spor financiar. După lungi dezbateri, gândiri și răzgândiri, ajung la niște concluzii. Evită să investească în ceva, sunt mai conservatori.

Leu

Leii au un Mercur în mers drept aducător de o împăcare cu un prieten sau îmbunătățirea unui context social. Dacă au fost la un eveniment, mai ales la mijlocul lui iulie și n-a ieșit prea bine, își dau seama că balanța înclină în favoarea lor.

Fecioară

Fecioarele pot avea un soi de putere filozofică de a primi viața, mai ales pe temele unde au avut mari emoții în a doua jumătate a lui iulie. Acum au claritatea de care se pot servi în rolul lor profesional. Sunt mai limpezi, mai clare.

Balanță

Balanțele clarifică lucruri cu privire la viitor, care sunt efectele și consecințele, cauzele pentru care merită să se zbată. Abia acum se liniștesc. Nu pot controla pe deplin viitorul și sunt conștiente de asta.

Scorpion

Scorpionii au tranzitul direct în zona carierei. Poate au învățat din greșelile trecute, pentru că sigur s-au repetat niște situații profesionale. Se apucă de ce era bine să se apuce.

Horoscop Camelia Pătrășcanu. Săgetător

Săgetătorii au un Mercur drept care clarifică niște reguli de viață, principii după care se ghidează. Unii nu vor mai susține anumite lucruri, pentru că nu susțin viața, nu sunt adevăr. Alții se întăresc în niște convingeri.

Capricorn

Capricornii au un Mercur în tranzit drept aducător de înțelegere a ce vrea și nu vrea persoana de lângă ei. Înțelegând ei mai bine niște lucruri, se pot hotărî să și facă ceva.

Vărsător

Vărsătorii au un Mercur drept foarte activ în zona imaginii publice. Se întâlnesc cu oameni, răspund pozitiv la niște invitații. E o perioadă bună pentru împăcare. Privesc cu umor, vor să nu se mai supere pe anumite aspecte și o spun tare și apăsat persoanelor din fața lor.

Pești

Peștii știu cum să procedeze în etapa în care sunt. Pun în practică ce au gândit și au rezultate bune, chiar și financiare, dar nu imediat, în timp. Trebuie să mai aștepte un pic.

Citește și: Horoscop SEPTEMBRIE 2024. Ce planuri au astrele în prima lună de toamnă, pentru fiecare zodie. Schimbări importante în plan profesional pentru o parte dintre nativi

Spynews
Cuvintele folosite de ispita Marcel Andrei la Insula Iubirii 2024 au devenit virale. Ce înseamnă "chulo" sau "alandala"
Bzi.ro
Carmen Harra știe cine va fi noul președinte al României! „Văd la conducerea României o femeie blondă!”
Fanatik.ro
Fructul îndrăgit de milioane de români, în pericol de dispariție. Cercetătorii încearcă să dea de cap problemei care amenință hectare întregi
Capital.ro
Putin a dat ordinul. Decizia istorică de care se temea planeta: Totul pentru victorie
Playtech.ro
Decolteul i-a jucat feste. Andreea Bănică, dezlănțuită în concert: M-am uitat de 30 de ori la clip!
DailyBusiness
ALERTĂ de la ANSVSA. Un produs periculos tocmai a fost retras de pe rafturi
Adevarul
Cum ar arăta Pământul dacă toată gheața terestră se va topi. Marile orașe ale lumii vor dispărea pur și simplu
Spynews
Mai trăiește sau nu Luiza Melencu? Răspunsul dat de bunicul fetei dispărute. Ce premoniție a avut bărbatul înainte ca ea să dispară de acasă
Spynews
Rețeta de vinete la borcan a Gabrielei Cristea. Cum gătește prezentatoarea TV preparatul pe care îl va servi în iarnă / VIDEO
Evz.ro
Un nou drum de mare viteză în România. Va face legătura direct cu A3
Ego.ro
Oana Zăvoranu, imaginile pe care le-ar vrea ȘTERSE! Cum a ajuns să arate azi Querida, la 51 de ani
Prosport.ro
FOTO. Andreea Prisacariu, rebela tenisului românesc, imagini incendiare în costum de baie
wowbiz.ro
Bogdan de la Ploiești a făcut, în sfârșit, anunțul despre copiii lui! Manelistul a ținut ascuns faptul că este tată
Cancan.ro
Andreea Bănică a COMIS-O GRAV! Când s-a întors și a început să danseze, publicul a ÎMPIETRIT! „Ești o depravată sincer, altceva decât să...”
Playsport.ro
Apariție INCREDIBILĂ pentru Mădălina Ghenea pe stadionul lui Manchester City! Cum a fost surprinsă și pe cine a avut în brațe
kanald.ro
Natalia Intotero, ministrul Familiei, implicată într-un accident pe DN7! În ce stare se află oficialul, după ce mașina în care se afla s-a răsturnat în șanț
Capital.ro
Doliu în Biserică. România a pierdut cel mai iubit părinte: Dacă n-aș fi fost preot, n-aș fi fost nimic
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Cea mai sexy șefă de federație a recunoscut, la 49 de ani, compromisurile și sacrificiile pe care le face pentru a arăta așa
stirilekanald.ro
Sabrina Voinea, apel la Tribunalul Suprem Elvețian. Românca nu renunță la medalia de bronz
substantial.ro
Zelenski: Discuțiile de pace cu Putin sunt „goale” și „lipsite de sens”
MediaFlux
RISC de ACCIDENT nuclear! Centrala nucleară din Rusia, LOVITĂ de ucraineni
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...