Marcel Ciolacu mizează tot pe o guvernare PSD – PNL după alegeri. „Coaliţia nu se va rupe, nu au fost atacuri suburbane!”

Marcel Ciolacu a fost primul invitat al emisiunii "În Opoziție cu Denise Rifai". A fost prima prezență a liderului PSD într-un talk show, după ce a primit mandat din partea partidului să candideze pentru funcția de președinte al României.
Filip Stan
27 aug. 2024, 21:55
Marcel Ciolacu mizează tot pe o guvernare PSD - PNL după alegeri.
Marcel Ciolacu mizează tot pe o guvernare PSD - PNL după alegeri. "Coaliţia nu se va rupe, nu au fost atacuri suburbane!"

Marcel Ciolacu mizează tot pe o guvernare PSD – PNL după alegeri. Emisiunea realizată de Gândul a început cu un set de 10 întrebări la care premierul a trebuit să răspundă cât mai rapid.  Acesta a spus că personalitatea istorică de la noi care l-a inspirat este Regina Maria, care „a fost cel mai bun diplomat al României”. De asemenea, Marcel Ciolacu a declarat că este „100% pentru dreptul la avort”.

Întrebat dacaă este deranjat de glumele făcute la adresa sa, premierul a spus: „Râd la glumele bune, se spune că daca nu ai ficat nu ai ce căuta în politică! Totuşi, în politică trebuie să-ţi fie frică de ce se poate inventa despre tine!”.

Marcel Ciolacu a mai dezvăluit că în afaraă de covrigii de Buzău îi plac foarte mult cei cu mac!

Citeşte şi: Marcel Ciolacu, atac la Klaus Iohannis: A fost o persoană care a dorit guvernul său şi aţi văzut ce a ieşit! Premierul confirmă noul prag de impozitare a pensiilor

„Coaliţia de guvernare nu se va rupe, nu au fost atacuri suburbane, au fost nişte adevăruri spuse. M-am decis să candidez după ce m-am consultat cu familia, cu prietenii, cu colegii, nu e o decizie uşoară, este o decizie care îţi schimbă viaţa”, a mai spus Marcel Ciolacu.

„După alegeri trebuie să intrăm într-o zonă de construcție și respect. Câteodată puterea nu a respectat opoziția. Liderii trebuie să se întâlnească și să stabilească niște linii roșii. Nu pot să accept ca noi să ne înjurăm prin cancelariile europene”, a adăugat premierul României.

„Eu nu am atacat pe nimeni la Congresul PSD. Nu am pronunțat niciun nume. Am făcut un apel să terminăm perioada urii. Sper să menținem această linie roșie. Am văzut postarea domnului Nicolae Ciucă….m-a atacat direct…să încercăm să vedem prioritățile românilor, nu ale noastre”, a precizat premierul.

Întrebat despre celebrii pantofi de firmă cu care a apărut la un moment dat, Marcel Ciolacu a răspuns: „Costumele pe care le port sunt de la o creatoare din România. Nu am această marcă de pantofi. Dar să știți, imediat după Revoluție am fost invitat de două doamne din Marea Britanie să vedem cum este și în alte țări capitaliste. Am fost invitați la un concert simfonic. Aveam adidași și geacă. Mi-a spus un lucru: Marcel, tu ești prea sărac să îți cumperi un lucru ieftin!”.

Spynews
Cuvintele folosite de ispita Marcel Andrei la Insula Iubirii 2024 au devenit virale. Ce înseamnă "chulo" sau "alandala"
Bzi.ro
Carmen Harra știe cine va fi noul președinte al României! „Văd la conducerea României o femeie blondă!”
Fanatik.ro
Orașul din România care a început să fie din ce în ce mai vizitat. Turiștii sunt încântați de prețuri și condiții: “Avem toate condițiile”
Capital.ro
Bancnotele care se schimbă urgent la BNR. Banca Națională îți dă bani la schimb
Playtech.ro
Decolteul i-a jucat feste. Andreea Bănică, dezlănțuită în concert: M-am uitat de 30 de ori la clip!
DailyBusiness
Buget RECORD pentru educaţie şi formare în România! Ligia Deca: „Am primit o veste excelentă”
Adevarul
Cum ar arăta Pământul dacă toată gheața terestră se va topi. Marile orașe ale lumii vor dispărea pur și simplu
Spynews
Mai trăiește sau nu Luiza Melencu? Răspunsul dat de bunicul fetei dispărute. Ce premoniție a avut bărbatul înainte ca ea să dispară de acasă
Spynews
Rețeta de vinete la borcan a Gabrielei Cristea. Cum gătește prezentatoarea TV preparatul pe care îl va servi în iarnă / VIDEO
Evz.ro
Un nou drum de mare viteză în România. Va face legătura direct cu A3
Ego.ro
Oana Zăvoranu, imaginile pe care le-ar vrea ȘTERSE! Cum a ajuns să arate azi Querida, la 51 de ani
Prosport.ro
FOTO. Andreea Prisacariu, rebela tenisului românesc, imagini incendiare în costum de baie
wowbiz.ro
Bogdan de la Ploiești a făcut, în sfârșit, anunțul despre copiii lui! Manelistul a ținut ascuns faptul că este tată
Cancan.ro
Andreea Bănică a COMIS-O GRAV! Când s-a întors și a început să danseze, publicul a ÎMPIETRIT! „Ești o depravată sincer, altceva decât să...”
Playsport.ro
Apariție INCREDIBILĂ pentru Mădălina Ghenea pe stadionul lui Manchester City! Cum a fost surprinsă și pe cine a avut în brațe
kanald.ro
Cine este pensionarul care a primit 6.000 de lei în plus la pensie! Este cea mai mare diferență de recalculare a pensiei din toată România
Capital.ro
Putin a dat ordinul. Decizia istorică de care se temea planeta: Totul pentru victorie
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Cea mai sexy șefă de federație a recunoscut, la 49 de ani, compromisurile și sacrificiile pe care le face pentru a arăta așa
stirilekanald.ro
Sabrina Voinea, apel la Tribunalul Suprem Elvețian. Românca nu renunță la medalia de bronz
substantial.ro
Bărbat din Botoșani reținut cu un kilogram de canabis în mașină
MediaFlux
TRUMP o amenință pe HARRIS. Motivul BIZAR invocat
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...