Monica Bîrlădeanu face scufundări înainte de nunta cu Valeriu Gheorghiţă şi a renunţat definitiv la un aliment înainte de a îmbrăca rochia de mireasă

Monica Bîrlădeanu nu a făcut încă nunta cu doctorul Valeriu Gheorghiţă, dar pare că se află într-o perpetuă lună de miere.
Alina Costache
28 aug. 2024, 08:57
Monica Bîrlădeanu face scufundări înainte de nunta cu Valeriu Gheorghiţă şi a renunţat definitiv la un aliment înainte de a îmbrăca rochia de mireasă

Monica Bîrlădeanu se bucură de ultima vacanţă şi vrea să lungească vara cât se poate, mai ales că din toamnă s-ar putea să devină doamna Gheorghiţă, apropiaţii dezvăluind că relaţia cu medicuul devenit celebru în pandemie va fi dusă la nivelul următor.

Monica Bârlădeanu și Valeriu Gheorghiță au fost surprinși împreună într-un jacuzzi la un hotel de lux din Bulgaria, iar, ulterior, actrița a confirmat relația cu medicul și a subliniat în cadrul unei postări pe contul său de socializare faptul că acesta este necăsătorit.

…dar dupa ce depasesti toate astea, o lume noua, plina de viata, actiune si culoare, in care tu esti musafir si nu stapan, ti se dezvaluie.
Scubadiver-ii sa ridice mana sus!”, a scris Monica Bîrlădeanu pe reţelele de socializare.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de monica birladeanu (@monica_birladeanu)

 

Monica Bîrlădeanu, detalii inedite despre cum se menține în formă. La ce aliment a renunțat: „E posibil să am și o intoleranță”

Monica Bîrlădeanu este atentă la stilul ei de viață și încearcă să mențină un echilibru, atât în ceea ce privește alimentația, cât și activitatea fizică. Recent, actrița a dezvăluit o parte dintre regulile pe care le respectă cu strictețe.

Monica Bârlădeanu a împărtășit într-un interviu acordat pentru Viva.ro secretele sale de frumusețe și dieta care o ajută să se mențină în formă. Vedeta de la Pro TV a decis să renunțe la pâine, deoarece simțea că nu îi face bine. În plus, ea include în rutina sa zilnică exerciții fizice, pe care le practică aproape în fiecare zi.

Dana Budeanu, ironii la adresa cuplului Valeriu Gheorghiță și Monica Bîrlădeanu. ”A filmat-o de i-a ieșit pe nas!”

„E adevărat că în ultima vreme sunt aproape zilnic la sală. Am simțit nevoia să cultiv și să fiu încăpățânată în legătură cu această disciplină. Pentru că, cel puțin femeia, pe măsură ce înaintează în vârstă, are nevoie masivă de activitate fizică și de menținerea masei musculare. Pe care o pierzi practic, în fiecare an. Și, în sensul acesta, strict bazat pe sănătate și nu pe vanitate, m-am hotărât să cultiv și să mă țin de această disciplină. (…) Am voință, dar tocmai pentru că în momentul în care îmi spun ‘nu am chef, acela e momentul în care știu că trebuie să calc peste acest ‘nu am chef și să mă duc. Pentru că ‘nu am chef este un criteriu foarte periculos. Dacă faci lucrurile bazate pe ‘am chef, nu am chef, te duci la vale complet. Practic, nu reușești să cultivi absolut nimic. Nu poți să fi consecvent în legătură cu nimic, să fi serios în legătură cu nimic, dacă ‘am chef sau n-am chef este un criteriu.’, a spus Monica.

De asemenea, actrița a dezvăluit că nu mai consumă pâine și a scos acest aliment din dieta sa de ceva timp.

„Eu, spre exemplu, am scos demult pâinea din alimentație. Aveam senzația că mă ‘pufoșește. Plus că e posibil să am și o intoleranță. Cert este faptul că mi se pare extrem de important ca omul să fie în contact cu corpul lui și să vadă ce îi priește și ce nu. Pentru că sunt lucruri care îți îngreunează corpul. Iar ceea ce mănânci îți influențează și gândurile și starea de spirit. Ca să nu mai spun că am citit că, la copii, nutriția influențează IQ-ul, nivelul de inteligență. Și atunci, ce mai vorbim? E atât de importantă nutriția’, a mai declarat ea.

Recent, Monica Bîrlădeanu a făcut o postare pe contul ei de Instagram, acolo unde a vorbit despre câteva dintre principiile ei când vine vorba de felul în care se menține în formă.

Citește și Prima reacție a Monicăi Bîrlădeanu după ce Dana Budeanu a dezvăluit data nunții: „Vorbește lumea”

„De la 40 de ani încoace am făcut câteva ‘commitment-uri. Am vrut să fiu un adult cu câteva lucruri ‘sfinte, peste care nu calcă.
Primul a fost să nu lipsesc de la slujba de duminică dimineață: să dau sufletului meu o oră și jumătate de reculegere, conectare, echilibrare, vindecare.
Al doilea de față e sport: aici am mai avut perioade scurte de șchiopătare și nu din delăsare, cât din logistică, schimbare de antrenor, formă de antrenament etc.

Astăzi însă… după cum se vede și-n colecția de poze: am chef, n-am chef, e frig, e prima oră a dimineții, am o febră musculară și n-am chef de o alta peste, m-am culcat târziu și trezit devreme…. pot sau nu pot, dimineața sunt la pilates.
Focusul principal nu e slăbitul, iar modelatul se întâmplă oricum dacă te ții de treabă, dar mă interesează mult mai mult o viață în care corpul meu face mișcare, are vitalitate și energie și își asigură și sănătatea în felul ăsta.
Lansez și vouă întrebarea asta: aveți vreun lucru de care vă țineți orice-ar fi? De la care nu faceți nicio derogare? Dacă da, care e?’, a fost mesajul transmis de Monica Bîrlădeanu pe Instagram.

Spynews
Cum arată acum Larisa, femeia cu care Bogdan de la Ploiești a fost căsătorit. Seamănă perfect cu Cristina Pucean, actuala iubită / FOTO
Bzi.ro
Irina Columbeanu uimește cu talentul ei în materie de fashion! Fiica Monicăi Gabor ar putea face carieră din asta!
Fanatik.ro
Lidl bagă la ofertă produsul pe care foarte mulți români îl caută în aceste zile. E la raft de joi, 29 august, și costă doar 1.45 de lei. Se va vinde ca pâinea caldă
Capital.ro
Decizia finală pentru Elena Udrea. Judecătorii nu i-au dat nicio șansă
Playtech.ro
I-au ieșit SÂNII din rochie! Monica Bîrlădeanu, DECOLTEU năucitor înainte de nunta cu Valeriu Gheorghiță
DailyBusiness
Recalcularea pensiilor ZGUDUIE România. Sorin Grindeanu: „Mama a primit 700 de lei în plus. A fost bine gândită acțiunea!”
Adevarul
Cele mai populare buncăre pentru apocalipsă printre ultrabogații lumii
Spynews
Ema Oprișan, mesaj dureros după ce ar fi fost părăsită de Răzvan Kovacs, tatăl copilului! Ce a transmis fosta concurentă de la Insula Iubirii: "Te simți nevăzut și neauzit..." / FOTO
Spynews
Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană, din nou în sala de judecată! Vedeta, declarații exclusive despre noul proces
Evz.ro
Undă verde pentru autostrada Sibiu-Nădlac. Lucrările pentru tronsonul lipsă pot începe
Ego.ro
Oana Zăvoranu, imaginile pe care le-ar vrea ȘTERSE! Cum a ajuns să arate azi Querida, la 51 de ani
Prosport.ro
FOTO. Andreea Prisacariu, rebela tenisului românesc, imagini incendiare în costum de baie
wowbiz.ro
Bogdan de la Ploiești a făcut, în sfârșit, anunțul despre copiii lui! Manelistul a ținut ascuns faptul că este tată
Cancan.ro
Andra și Cătălin Măruță, în doliu! A murit în urmă cu câteva ore
Playsport.ro
Apariție INCREDIBILĂ pentru Mădălina Ghenea pe stadionul lui Manchester City! Cum a fost surprinsă și pe cine a avut în brațe
kanald.ro
Românul care primește o pensie cu 5.930 de lei mai mult după recalculare: Care este suma finală pe care pensionarul o va primi lunar
Capital.ro
Dincă, nevinovat?! Cutremur în dosarul Caracal. Bunicul Luizei a recunoscut tot
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Cea mai sexy șefă de federație a recunoscut, la 49 de ani, compromisurile și sacrificiile pe care le face pentru a arăta așa
stirilekanald.ro
Ce s-a întâmplat cu Luiza Melencu. Cutremur în cazul Caracal! Bunicul fetei aruncă bomba
substantial.ro
Colonelul FSB, Maxim Eremin, a decedat după ce s-a înecat cu o bucată de carne
MediaFlux
Mișcare DISPERATĂ a lui TRUMP. Ce a ajuns să VÂNDĂ ca să facă rost de bani
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...