Cătălin Scărlătescu, scandal monstru la MasterChef 2024: „Sunt momente în care nu vor să înțeleagă, cum să susţii chestii tâmpite?”

Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu au filmat în Maramureș pentru cel mai nou sezon „MasterChef”, care va fi difuzat la Pro TV. Alături de ei a fost și prezentatoarea Gina Pistol, iar incidentele nu au lipsit.
Alina Costache
28 aug. 2024, 09:36
Cătălin Scărlătescu, scandal monstru la MasterChef 2024:

Filmările sunt în toi pentru noul sezon „MasterChef”, care va avea premiera pe 10 septembrie, de la ora 20.30 și va fi difuzat în fiecare luni și marți. Pentru emisiunea culinară, jurații Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu au filmat în Maramureș, chiar la o păstrăvărie unde a apărut și Gina Pistol.

Chef Cătălin Scărlătescu a avut parte de un moment tensionat pe platourile de filmare ale noului sezon MasterChef, când unul dintre concurenți a făcut o greșeală majoră, care l-a scos din sărite pe celebrul jurat. Incidentul s-a petrecut în timpul unei probe decisive, iar Scărlătescu, cunoscut pentru exigența sa în bucătărie, și-a pierdut cu greu calmul.

Concurenți avem, ca de fiecare dată, oameni spectaculoși, oameni… gastronomic, vorbind, puțin cam nebuni, oameni care experimentează foarte mult. Mai mult decât ar trebui. M-au scos mulți concurenți din sărite, nu-mi mai aduc aminte.

Sunt momente în care nu vor să înțeleagă. Mai ales tineretul din ziua de astăzi care are acces la internet și are impresia că internetul peste noapte le bagă bucătăria în cap. Eu am o experiență de vreo 30 și ceva de ani și tot reușesc să nu le știu pe toate. Așa că mi se pare ciudat să vii în fața noastră, noi trei care avem, domnule, o experiență foarte mare, și să susții niște chestii tâmpite”, a declarat Cătălin Scărlătescu pentru FANATIK.

Smiley, dezvăluiri din culisele noului sezon MasterChef: „Abia aștept să văd primul episod!”. Ce spune despre prima apariție televizată a Ginei Pistol, după o perioadă de pauză

Concurentul care a reușit să-l scoată din sărite pe cheful de la Pro TV a pregătit un foie-gras, care a cam lăsat de dorit: „De exemplu, un concurent foarte interesant, concurent foarte drag nouă, care gătește bine, ne-a făcut un rahat de farfurie. A făcut un foie-gras, nu l-a gătit și i-am zis «cum ai ajuns tu să nu faci foie-gras?». Zice, «eu știu că foie-gras se pune rece în tigaie». Puneți mâna pe carte. Dacă ai carte, ai parte”, ne-a relatat cheful.

Cu toate acestea, incidentul a demonstrat că exigențele concursului sunt ridicate și că orice greșeală poate costa scump, chiar și pe cei mai talentați concurenți. Sezonul MasterChef 2024 se anunță a fi unul plin de provocări, iar Cătălin Scărlătescu, alături de colegii săi jurați, va fi atent la fiecare detaliu.

Într-o declarație ulterioară, chef Cătălin Scărlătescu a recunoscut că, deși este un bucătar experimentat, nu pretinde că le știe pe toate. El a subliniat că nu deține vreo „baghetă magică” în bucătărie și că există domenii în care preferă să lase loc specialiștilor, cum ar fi pregătitul de dulciuri sau patiserie.

Scărlătescu, Dumitrescu și Bontea filmează o nouă emisiune la ProTV, alta decât MasterChef, după ce au plecat de la Antena 1 din cauza oboselii: „Cu ei îmi e drag, că am cu cine”

„O, Dumnezeule Mare, sunt foarte multe pe care nu știu să le fac. Haideți să vă spun. Eu sunt bucătar de meserie. Niciodată nu m-aș băga la măcelărie, niciodată nu m-aș băga în cofetărie, în patiserie, în gelaterie. Nu vreau să mă bag acolo, de ce să le iau munca altora? Eu gătesc, nu mă puneți să fac dulciuri, pentru că nu-mi doresc să fac dulciuri. Îmi place să stau și să mănânc dulce făcut de o bunică drăguță, de o cofetăreasă.

Și bineînțeles că există mâncăruri chiar și în bucătărie care nu-mi ies. Asta înseamnă normalitate. Să știți că niciunul dintre noi, bucătarii de pe planeta asta, nu ne trezim dimineața și avem bagheta magică. Nu suntem artiști. Gastronomia este o știință”, a mai declarat Scărlătescu.

 

Anunţul făcut de Gina Pistol înainte de noul sezon Masterchef de la Pro TV: „Simt schimbări în corpul meu”

MasterChef 2024, cu Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu. Pro TV a anunțat data exactă când lansează noul sezon.  „Televiziunea intră într-o nouă eră, iar astăzi deschidem calea către îmbinarea perfectă a lumii digitale – oferind acces la conținutul preferat cu un simplu clic, de oriunde și oricând – cu televiziunea liniară, așa cum o știți de ani întregi (…) Acesta este viitorul televiziunii!”, afirmă șeful Pro TV, Aleksandras Cesnavicius.

Gina Pistol va putea fi urmărită la PROTV începând cu 10 septembrie, de la ora 20.30, la MasterChef. Vedeta a mărturisit pentru Click! ce vară frumoasă a avut și că s-a pus serios pe slăbit pentru că își dorește să mai dea jos câteva kilograme.

„Da, am început de curând. Am început tot cu Carmen Fit. M-am mai antrenat acum mulți ani cu ea și ea s-a apucat de dieta mea. Și acum simt niște schimbări în organismul meu. Nu foarte plăcute. Și, cumva, am apelat la Carmen să mă ajute să mă reconectez cu corpul meu. Pentru că și nemâncatul, dietele ținute prost, te dezechilibrează.

Nu pot eu să mă înfometez. Îmi place mâncarea. Dar am mâncat prost. La un moment dat am avut perioade în care am mâncat foarte prost. Dar, acum mă țin de dietă. Și mi-e foarte greu la filmări să țin dietă, pentru că stau înconjurată de mâncăruri și de tot felul de mirosuri, iar eu sunt pofticioasă”, a spus Gina Pistol.

„O să vedem împreună. Eu vă pot spune ca și om implicat acolo, că este un sezon super. Sunt niște oameni foarte mișto. Nu ai cum să nu-i iubeșți, nu ai cum să nu-i îndrăgești, nu ai cum să nu-ți dorești ca fiecare în parte să câștige trofeul MasterChef și premiul de 70.000 euro. Pentru că deși sunt diferiți, fiecare sunt foarte oameni foarte tari. N-am văzut nimic din imagini”, a mai spus Gina Pistol.

Sorin Bontea, despre întoarcerea la MasterChef. Ce spune despre colegii lui și Gina Pistol: „Asta ne-a ajutat foarte mult”

În primul rând, cel mai așteptat show de către telespectatorii Pro TV este MasterChef, care revine din această toamnă pe micile ecrane.

Bucătarii amatori se vor lupta în preparate pentru a demonstra că au toate ingredientele necesare ca să câștige titlul de MasterChef România 2024.

Îndrăgitul show va fi prezentat de Gina Pistol, iar jurați vor fi chef Sorin Bontea, chef Florin Dumitrescu și chef Cătălin Scărlătescu.

Premiera va avea loc în data de 10 septembrie, de la ora 20:30. MasterChef se va vedea la Pro TV în fiecare zi de luni și marți.

Tot Pro TV propune și Scara B, o super-producție de comedie care explorează viața cotidiană a vecinilor dintr-un bloc din București. Premiera, 12 septembrie, de la ora 21:30. De asemenea, serialul de comedie se va difuza în fiecare zi de joi.

Din grila de programe a Pro TV nu putea lipsi  Vocea României, show-ul care dă cele mai intense emoții. Emisiunea revine cu sezonul 12, iar antrenorii Tudor Chirilă, Irina Rimes, Horia Brenciu & Theo Rose și Smiley, alături de prezentatorul Pavel Bartoș, sunt pregătiți să dea muzica mai tare, începând cu 13 septembrie, în fiecare vineri, de la 20:30.

Și Visuri la cheie continuă, tot cu Dragoș Bucur și echipa – Alex Gavrilescu, Andra Marinescu, Cristina Joia și Omid Ghannadi. În fiecare miercuri, de la 21:30, începând cu 11 septembrie.

Mesajul lui Cătălin Scărlătescu pentru viitorii concurenți MasterChef: „Sunt sătul de influenceri care vin să se vadă la televizor”

Mesajul lui Cătălin Scărlătescu pentru viitorii concurenți MasteChef. Chef-ul îi vrea doar pe care chiar își doresc să câștige, nu pe cei care au ca scop să apară la televizor, pentru publicitate.

Trebuie să vii aici și să îți dorești să câștigi. Dacă nu îți dorești să câștigi… du-te în altă parte. Pleacă de aici că n-ai ce să cauți. Că dacă vii doar să te plimbi, știi…. sunt sătul de influenceri d-ăștia care vin să se vadă și ei la televizor o dată și gata.

S-a dus era. (…) Gândiți-vă că suntem de toate genurile pe planeta asta. Nu toți sunt sinceri. Nu toți vin aici pentru a câștigă acest trofeu”, a declarat Cătălin Scărlătescu într-un interviu pentru Ciao.ro.

Citește și: Reacția oamenilor când îl văd pe Cătălin Scărlătescu pe stradă, după ce s-a aflat că s-a întors la Masterchef. ”Oriunde am fost”

Cătălin Scărlătescu are interzis să se mai îngraşe

Cătălin Scărlătescu, una dintre figurile emblematice ale gastronomiei românești, este gata să revină pe micile ecrane în sezonul 9 al MasterChef România. Acest sezon promite să fie unul plin de surprize și preparate inedite, însă pentru jurat, participarea la show implică și provocări personale semnificative legate de menținerea greutății. Astfel că partenera sa de viaţă, Doina Teodoru, i-a dat interzis să se îngraşe şi îl ţine doar pe salate.

Nu am ținut mari diete, doar mi-am închis robinetul la mâncare. Dacă înainte mâncam un kilogram, acum mănânc 150 de grame, de orice, doar am diminuat cantitatea”, a explicat Scărlătescu în urmă cu ceva timp.

Această schimbare radicală în stilul său de viață i-a permis să-și mențină greutatea constantă în ultimii cinci ani, stabilizându-se la aproximativ 102-103 kilograme.

Ce spun chefii despre revenirea la Pro TV

„Pentru mine, MasterChef este ca prima dragoste, care nu se uită niciodată. Aici a început totul. Aici mi-am cunoscut colegii, aici am avut primele întâlniri cu cei pasionați de arta culinară, aici am dat primele șorțuri, aici am reușit să găsim primii bucătari printre amatori, care azi activează cu succes în domeniu. Au trecut 12 ani de când am intrat prima oară în platoul MasterChef, e ca un nou început. Noi ne-am schimbat în acești ani, nu mai suntem la fel, am îmbătrânit, unii dintre noi, mai ales Scărlătescu (râde), unii sunt mai serioși, mai ales Dumitrescu (râde)”, a spus Bontea atunci când s-a aflat că revine la „MasterChef”.

„Pentru noi, MasterChef înseamnă începutul, iar dacă cineva mai spera, acum înseamnă și întoarcerea. În această perioadă în care am trecut prin diverse lecții, entuziasmul de a mă întoarce acasă, acolo de unde a pornit totul, e foarte mare. Mă încearcă un sentiment de siguranță și liniște și abia aștept să îmi demonstrez mie că visul de a ajuta oamenii să descopere bucătăria nu are cum să moară”, a spus Chef Florin Dumitrescu.

„Această revenire e ca atunci când, după foarte, foarte mult timp, te întorci acasă și revezi locurile natale, acelea în care te-ai format, ai crescut… MasterChef este show-ul care a revoluționat gastronomia în România și îmi doresc ca noii concurenți să vină cu mult curaj, avem nevoie de toți rebelii din bucătărie, avem nevoie de toată mâncarea bună și de cei care vor să ne impresioneze cu adevărat”, a declarat și Cătălin Scărlătescu.

Spynews
Cum arată acum Larisa, femeia cu care Bogdan de la Ploiești a fost căsătorit. Seamănă perfect cu Cristina Pucean, actuala iubită / FOTO
Bzi.ro
Irina Columbeanu uimește cu talentul ei în materie de fashion! Fiica Monicăi Gabor ar putea face carieră din asta!
Fanatik.ro
Lidl bagă la ofertă produsul pe care foarte mulți români îl caută în aceste zile. E la raft de joi, 29 august, și costă doar 1.45 de lei. Se va vinde ca pâinea caldă
Capital.ro
Decizia finală pentru Elena Udrea. Judecătorii nu i-au dat nicio șansă
Playtech.ro
I-au ieșit SÂNII din rochie! Monica Bîrlădeanu, DECOLTEU năucitor înainte de nunta cu Valeriu Gheorghiță
DailyBusiness
Recalcularea pensiilor ZGUDUIE România. Sorin Grindeanu: „Mama a primit 700 de lei în plus. A fost bine gândită acțiunea!”
Adevarul
Cele mai populare buncăre pentru apocalipsă printre ultrabogații lumii
Spynews
Ema Oprișan, mesaj dureros după ce ar fi fost părăsită de Răzvan Kovacs, tatăl copilului! Ce a transmis fosta concurentă de la Insula Iubirii: "Te simți nevăzut și neauzit..." / FOTO
Spynews
Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană, din nou în sala de judecată! Vedeta, declarații exclusive despre noul proces
Evz.ro
Undă verde pentru autostrada Sibiu-Nădlac. Lucrările pentru tronsonul lipsă pot începe
Ego.ro
Oana Zăvoranu, imaginile pe care le-ar vrea ȘTERSE! Cum a ajuns să arate azi Querida, la 51 de ani
Prosport.ro
FOTO. Andreea Prisacariu, rebela tenisului românesc, imagini incendiare în costum de baie
wowbiz.ro
Bogdan de la Ploiești a făcut, în sfârșit, anunțul despre copiii lui! Manelistul a ținut ascuns faptul că este tată
Cancan.ro
Andra și Cătălin Măruță, în doliu! A murit în urmă cu câteva ore
Playsport.ro
Apariție INCREDIBILĂ pentru Mădălina Ghenea pe stadionul lui Manchester City! Cum a fost surprinsă și pe cine a avut în brațe
kanald.ro
Românul care primește o pensie cu 5.930 de lei mai mult după recalculare: Care este suma finală pe care pensionarul o va primi lunar
Capital.ro
Dincă, nevinovat?! Cutremur în dosarul Caracal. Bunicul Luizei a recunoscut tot
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Cea mai sexy șefă de federație a recunoscut, la 49 de ani, compromisurile și sacrificiile pe care le face pentru a arăta așa
stirilekanald.ro
Ce s-a întâmplat cu Luiza Melencu. Cutremur în cazul Caracal! Bunicul fetei aruncă bomba
substantial.ro
Colonelul FSB, Maxim Eremin, a decedat după ce s-a înecat cu o bucată de carne
MediaFlux
Mișcare DISPERATĂ a lui TRUMP. Ce a ajuns să VÂNDĂ ca să facă rost de bani
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...