Tavi Clonda, dezvăluiri din perioada în care Gabriela Cristea a pierdut cinci sarcini într-un an „Inseminările au dărâmat-o pe ea, la ultima și eu am fost dărâmat”

Tavi Clonda a dezvăluit cât de greu le-a fost lui și Gabrielei Cristea să devină părinți. Cei doi au trecut printr-o perioadă extrem de dificilă, după ce prezentatoarea TV a pierdut cinci sarcini.
Alina Costache
28 aug. 2024, 09:12
Tavi Clonda, dezvăluiri din perioada în care Gabriela Cristea a pierdut cinci sarcini într-un an „Inseminările au dărâmat-o pe ea, la ultima și eu am fost dărâmat”
Tavi Clonda, dezvăluiri sfâșietoare din perioada în care Gabriela Cristea a pierdut cinci sarcini

Tavi Clonda a făcut o serie de dezvăluiri despre soția sa, Gabriela Cristea, femeia alături de care se simte cel mai fericit, deși oamenii nu le-au dat șanse la început.

Cântărețul a vorbit despre mariajul cu vedeta, dar a recunoscut și cât de dificil a fost la început, când a cunoscut-o și nu avea curaj să facă el primul pas. Tavi a povestit cum și-a luat inima în dinți și a cerut-o pe Gabriela de soție, la Veneția, apoi a urmat cununia civilă, de la care au trecut 10 ani.

Citește și: Monica Bîrlădeanu face scufundări înainte de nunta cu Valeriu Gheorghiţă şi a renunţat definitiv la un aliment înainte de a îmbrăca rochia de mireasă

Tavi Clona a vorbit și depsre coșmarul prin care soția lui a trecut în anul în care a făcut nu mai puțin de cinci inseminări pentru a rămâne însărcinată. După ultima încercare medicală eșuată, Gabriela a reușit să rămână însărcinată pe cale naturală și a adus pe lume o fetiță, apoi încă una, iar acum se bucură de o familie fericită.

„Gabriela a făcut cinci inseminări care au dărâmat-o. M-a luat așa prin învăluire, pe mine nu mă interesa aspectul ăsta, că tot copilul meu ar fi fost, nu aveam prejudecăți. Consult la medic, statistici, mă enervam pe toți medicii când auzeam cuvântul infertilitate.

Inseminările au dărâmat-o pe ea, la ultima și eu am fost dărâmat. Ea își pierdea speranța, eu nu. Eu o ajutam foarte mult, nu o lăsam să se retragă în ea. A doua zi venea la serviciu, trebuia să zâmbească în fața tuturor. După a cincea inseminare ne-am oprit, iar apoi s-a întâmplat pe cale naturală, exact așa cum ne-am dorit”, a declarat Tavi Clonda, la „Online story”.

Citește și: Bebeto, dezvăluiri despre divorțul părinților săi: „M-am simțit singur, am avut momente când nu am vut să mai fiu aici”

Tavi Clondea a fost foarte sincer cu privire la începuturile relației sale cu Gabriela Cristea, el recunoscând că la un moment dat ar fi putut fi pansament pentru soția lui.

„Nu mi-a fost teamă nicio secundă. Dacă cineva te părăsește sau te dezamăgește, tu știi cine ești. Eu știu cine sunt, pot să îmi iau câte palme vreau, că stau drept. Dacă se întâmpla lucrul ăla, așa a fost să fie. Dar, nu mi-a fost teamă, nu știu de ce. Povesteam foarte mult pe vremea aia, și acum o mai facem. Ea un an de zile a stat singură, a fost curtată de o grămadă de bărbați, tocmai de aia a făcut asta.

Nu se aștepta să se lege ceva cu mine, dar când a început să simtă lucruri a zis să încerce. Nu mi-a fost teamă, plus de asta când te bagi într-o chestie frumoasă, dacă te bagi cu frică, nu ai făcut nimic. Nu aveam niciun plan de viitor. Eram ca doi adolescenți, pentru care nu contează că plouă, nu ne uităm la vreme. Cam așa am fost noi, un pic cu capul în nori, suntem la fel din foarte multe puncte de vedere și așa a funcționat la noi”, a precizat Tavi Clonda

Spynews
Cum arată acum Larisa, femeia cu care Bogdan de la Ploiești a fost căsătorit. Seamănă perfect cu Cristina Pucean, actuala iubită / FOTO
Bzi.ro
Irina Columbeanu uimește cu talentul ei în materie de fashion! Fiica Monicăi Gabor ar putea face carieră din asta!
Fanatik.ro
Lidl bagă la ofertă produsul pe care foarte mulți români îl caută în aceste zile. E la raft de joi, 29 august, și costă doar 1.45 de lei. Se va vinde ca pâinea caldă
Capital.ro
Decizia finală pentru Elena Udrea. Judecătorii nu i-au dat nicio șansă
Playtech.ro
I-au ieșit SÂNII din rochie! Monica Bîrlădeanu, DECOLTEU năucitor înainte de nunta cu Valeriu Gheorghiță
DailyBusiness
Recalcularea pensiilor ZGUDUIE România. Sorin Grindeanu: „Mama a primit 700 de lei în plus. A fost bine gândită acțiunea!”
Adevarul
Cele mai populare buncăre pentru apocalipsă printre ultrabogații lumii
Spynews
Ema Oprișan, mesaj dureros după ce ar fi fost părăsită de Răzvan Kovacs, tatăl copilului! Ce a transmis fosta concurentă de la Insula Iubirii: "Te simți nevăzut și neauzit..." / FOTO
Spynews
Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană, din nou în sala de judecată! Vedeta, declarații exclusive despre noul proces
Evz.ro
Undă verde pentru autostrada Sibiu-Nădlac. Lucrările pentru tronsonul lipsă pot începe
Ego.ro
Oana Zăvoranu, imaginile pe care le-ar vrea ȘTERSE! Cum a ajuns să arate azi Querida, la 51 de ani
Prosport.ro
FOTO. Andreea Prisacariu, rebela tenisului românesc, imagini incendiare în costum de baie
wowbiz.ro
Bogdan de la Ploiești a făcut, în sfârșit, anunțul despre copiii lui! Manelistul a ținut ascuns faptul că este tată
Cancan.ro
Andra și Cătălin Măruță, în doliu! A murit în urmă cu câteva ore
Playsport.ro
Apariție INCREDIBILĂ pentru Mădălina Ghenea pe stadionul lui Manchester City! Cum a fost surprinsă și pe cine a avut în brațe
kanald.ro
Românul care primește o pensie cu 5.930 de lei mai mult după recalculare: Care este suma finală pe care pensionarul o va primi lunar
Capital.ro
Dincă, nevinovat?! Cutremur în dosarul Caracal. Bunicul Luizei a recunoscut tot
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Cea mai sexy șefă de federație a recunoscut, la 49 de ani, compromisurile și sacrificiile pe care le face pentru a arăta așa
stirilekanald.ro
Ce s-a întâmplat cu Luiza Melencu. Cutremur în cazul Caracal! Bunicul fetei aruncă bomba
substantial.ro
Colonelul FSB, Maxim Eremin, a decedat după ce s-a înecat cu o bucată de carne
MediaFlux
Mișcare DISPERATĂ a lui TRUMP. Ce a ajuns să VÂNDĂ ca să facă rost de bani
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...