Andreea Bălan, replici dure la adresa fanilor care au criticat-o pentru relația cu Victor Cornea: „Chiar nu-și găsea o tânără pe măsura lui?”

Andreea Bălan este sătulă de comentariile negative pe care le primește cu privire la diferența de vârstă dintre ea și iubitul ei, Victor Cornea. Din acest motiv, artista a început să nu își mai menajeze urmăritorii și să răspundă criticilor cu aceeași monedă.
Alina Costache
28 aug. 2024, 18:54
Andreea Bălan, replici dure la adresa fanilor care au criticat-o pentru relația cu Victor Cornea: „Chiar nu-și găsea o tânără pe măsura lui?”
Andreea Bălan, replici dure la adresa fanilor care au criticat-o pentru relația cu Victor Cornea: „Chiar nu-și găsea o tânără pe măsura lui?”

Andreea Bălan și iubitul ei, Victor Cornea, se bucură de o vacanță romantică în Italia, pe malul Lacului Como. Pozele pe care le-au postat pe rețelele de socializare arată că cei doi sunt extrem de fericiți împreună. Andreea, în vârstă de 40 de ani, a ales să se îmbrace într-o rochie roz, radiază de bucurie și nu ezită să își arate afecțiunea față de Victor, în vârstă de 30 de ani, prin îmbrățișări și săruturi.

Fanii Andreei Bălan au avut reacții diverse la postările ei. Deși mulți au apreciat fericirea cuplului și le-au urat distracție plăcută în vacanță, au existat și critici legate de diferența de vârstă dintre cei doi. Unii au întrebat de ce Andreea nu și-ar fi găsit un partener mai apropiat de vârsta ei, în timp ce alții au apărat-o, subliniind că fericirea și compatibilitatea sunt cele mai importante.

Citește și: LIVE ANTENA 1 Finală „Insula iubirii” 28 august 2024. Emoții și răsturnări de situație! Cuplurile vor fi puse față în față după cel mai dur test de fidelitate

Andreea a răspuns fără reținere criticilor, explicând că diferența de vârstă nu îi afectează relația și că, din punctul ei de vedere, energia tânără pe care o emană a contribuit la atragerea unui partener mai tânăr. A subliniat că se simte tânără și emoțional, indiferent de vârsta din buletin, și că are o viziune pozitivă asupra relației sale.

„Chiar nu-și găsea o tânără pe măsura lui?”, a întrebat-o cineva, iar răspunsul ei a venit imediat. „Eu sunt cea mai tânără”.

„Dragă Andreea, erai tânără atunci când făceai parte din trupa Andre, acum e mai greu cu tinerețea”, a zis altcineva. „Chiar și-a găsit o tânără pe măsură lui: serioasă, isteață, frumoasă, responsabilă. Sunt așa de fericiți împreună…. 🤗🤗 Bucurați-va de vacanță și nu băgați în seamă răutățile….☀️🌈🍀🏖️”, i-a luat apărarea un fan cântăreței.

Andreea Bălan nu este în niciun fel afectată de părerile oamenilor despre diferența de vârstă dintre ea și iubitul ei, jucătorul de tenis Victor Cornea. Solista și sportivul s-au născut la aproximativ 10 ani unul după celălalt. Cântăreața a împlinit 40 de ani pe 23 iunie anul acesta, iar tenismenul va împlini 31 pe 24 septembrie. Tocmai diferența de vârstă dintre ei face cuplul lor să funcționeze atât de bine, a mărturisit Andreea la Fresh by Unica. În ediția Fresh by Unica din 24 iulie, Andreea Bălan a dezvăluit cum gestionează comentariile răutăcioase la adresa diferenței de vârstă dintre ea și Victor Cornea. „Eu întotdeauna am vizualizat că o să fiu cu un bărbat mai tânăr. Eu nu mă simt de vârsta pe care o am în buletin. Mi se pare că nici nu arăt și n-am nicio legătură cu vârsta mea. Eu sunt foarte copilăroasă. Sunt împărțită. Am partea asta matură, dar emoțional sunt pe la 20 de ani. Noi atragem în funcție de vibrația noastră și de energia pe care o emitem. Dacă energia mea este foarte tânără și fresh, normal că am atras un partener mai tânăr”, a spus Andreea Bălan, la Fresh by Unica.

„Cei care comentează evident habar nu au și judecă din exterior. Avem empatie pentru nefericirea lor și îi lăsăm să judece mai departe. Eu îmi văd de fericirea mea între timp. E supermișto să fii cu un bărbat mai tânăr, din multe puncte de vedere”, a mai spus Andreea Bălan, pentru Unica.ro.

Citește și: Șocul trăit de clienți într-un restaurant din Italia! Cât au plătit pentru ca ospătarii să taie tortul adus din altă parte

Spynews
Cum arată acum Larisa, femeia cu care Bogdan de la Ploiești a fost căsătorit. Seamănă perfect cu Cristina Pucean, actuala iubită / FOTO
Bzi.ro
Irina Columbeanu uimește cu talentul ei în materie de fashion! Fiica Monicăi Gabor ar putea face carieră din asta!
Fanatik.ro
Patru zodii care pășesc cu dreptul în luna septembrie. Vine un val de vești bune pentru ele, chiar din prima săptămână
Capital.ro
Dincă, nevinovat?! Cutremur în dosarul Caracal. Bunicul Luizei a recunoscut tot
Playtech.ro
ȘOCANT cum arată Adelina Chivu la 42 de ani. Doamne, soția lui Cristi Chivu a ajuns de nerecunoscut și cât de superbă era
DailyBusiness
TAXĂ NOUĂ pentru șoferi începând cu 1 septembrie 2024
Adevarul
De ce ar fi dispărut Vasi, pisica mascotă a Aeroportului Otopeni. „Sunt zeci de oameni care o caută…”
Spynews
Ema Oprișan, mesaj dureros după ce ar fi fost părăsită de Răzvan Kovacs, tatăl copilului! Ce a transmis fosta concurentă de la Insula Iubirii: "Te simți nevăzut și neauzit..." / FOTO
Spynews
Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană, din nou în sala de judecată! Vedeta, declarații exclusive despre noul proces
Evz.ro
Ce studii are, de fapt, Bianca Drăgușanu. Materia la care a fost expertă
Ego.ro
Oana Zăvoranu, imaginile pe care le-ar vrea ȘTERSE! Cum a ajuns să arate azi Querida, la 51 de ani
Prosport.ro
FOTO. Andreea Prisacariu, rebela tenisului românesc, imagini incendiare în costum de baie
wowbiz.ro
Bogdan de la Ploiești a făcut, în sfârșit, anunțul despre copiii lui! Manelistul a ținut ascuns faptul că este tată
Cancan.ro
Cauza morții tatălui lui Cătălin Măruță. De ce a murit Constantin Măruță, de fapt
Playsport.ro
Gestul total neașteptat al miliardarului Țiriac. De ce i-a cerut supercampioanei Ionela Cozmic să returneze mașina Hyundai la câteva zile după ce a primit-o
kanald.ro
Modificări majore în noul an școlar 2024-2025! Elevii pot fi dați afară de la ore dacă se îmbracă nepotrivit
Capital.ro
Lege pentru bărbații din România. Se pedepseşte cu închisoare de la 3 la 6 luni sau cu amendă
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Cea mai sexy șefă de federație a recunoscut, la 49 de ani, compromisurile și sacrificiile pe care le face pentru a arăta așa
stirilekanald.ro
Ce s-a întâmplat cu Luiza Melencu. Cutremur în cazul Caracal! Bunicul fetei aruncă bomba
substantial.ro
Elena Lasconi, lidera USR, își explică soțul ca fiind politician și avocat subevaluat
MediaFlux
BĂTĂLIA pentru CASA ALBĂ. SONDAJUL care dă toate calculele peste cap
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...