ROMANIA TV LIVE VIDEO FCSB – LASK Linz online streaming. Meci de foc în play-off-ul Europa League

Meciul tur dintre LASK Linz și FCSB s-a încheiat la egalitate, scor 1-1, iar la retur, ”Roș-Albaștrii” sunt văzuți cu prima șansă la calificarea în faza principală din Europa League. meciul este live pe Romania Tv şi Romaniatv.net
Filip Stan
29 aug. 2024, 09:41
ROMANIA TV LIVE VIDEO FCSB - LASK Linz online streaming. Meci de foc în play-off-ul Europa League

ROMANIA TV LIVE VIDEO FCSB – LASK Linz online streaming. Meciul dintre FCSB și LASK Linz poate fi urmărit în format LIVE TEXT şi VIDEO pe site-ul Romaniatv.net  şi în direct pe România TV.

Meciul tur dintre LASK Linz și FCSB s-a încheiat la egalitate, scor 1-1, iar la retur, ”Roș-Albaștrii” sunt văzuți cu prima șansă la calificarea în faza principală din Europa League.

Echipa probabilă: Târnovanu – Crețu, Ngezana, Lixandru, Radunovic – Alhassan, Șut – Miculescu, Olaru, Oct. Popescu – Tănase

Pentru calificare, cei de la FCSB au o cotă medie de 1.55 din partea caselor de pariuri, în timp ce austriecii au o cotă de 2.30 în medie.

Cine va comenta meciul FCSB – LASK în direct la România TV. Victor Ciutacu va analiza partida din studio alături de Dumitru Dragomir şi Serghei Mizil

Pentru un succes în 90 de minute, FCSB are cota 2.10 în medie, în timp ce LASK are o cota de 3.40 pentru victorie. Un egal în 90 de minute, ceea ce ar duce la prelungiri, a primit cota 3.30.

Rămâne totuși de văzut care va fi deznodământul partidei care se dispută pe stadionul din Ghencea.

Pentru meciul din Ghencea, FCSB nu se poate baza pe Joyskim Dawa, suspendat, iar în ultimele zile conducerea echipei a analizat soluțiile pe care le are la dispoziție și, în cele din urmă, ar fi luat o decizie.

Mihai Lixandru, alături de Siyabonga Ngezana în centrul apărării la FCSB, în meciul cu LASK Linz
Mihai Lixandru a fost ales de conducerea FCSB-ului pentru a juca alături de Siyabonga Ngezana în centrul apărării la meciul retur cu LASK Linz

Cum Mihai Lixandru va coborî în centrul apărării, la închidere, lângă Adrian Șut, va apărea, foarte probabil, Baba Alhassan.

Soluția la îndemână părea Vlad Chiricheș, însă stoperul a intrat în dizgrația lui Gigi Becali ca urmare a evoluțiilor nesigure din acest start de sezon. Cei de la FCSB luau în calcul și varianta David Kiki în centrul apărării, dar ales a fost, până la urmă, Mihai Lixandru.

Vlad Chiricheș a fost sărit din schemă nu doar pentru că a gafat în acest start de sezon, dar și pentru că a acuzat anumite probleme medicale înaintea jocului.

ROMANIA TV LIVE VIDEO FCSB – LASK Linz online streaming. Formația calificată va avansa în faza ligii Europa League, unde va avea de disputat opt meciuri, cu opt adversari diferiți, conform noului format al competiției.

Citeşte şi: Lovitura anului! FCSB – LASK Linz, în direct şi HD la România TV. Gigi Becali a făcut anunţul: „Am dat meciul! Am oprit toate negocierile, se vede la România TV”

Echipa învinsă va ajunge în faza ligii Conference League, unde fiecare echipă dispută câte șase meciuri.

Risto Radunovic, fundașul muntenegrean al echipei patronate de Gigi Becali (66 de ani), a transmis înaintea partidei, care va avea loc pe stadionul Ghencea, că el și colegii săi trebuie să „arate unitate”, chiar dacă este un moment dificil după înfrângerea din campionat, împotriva celor de la Hermannstadt, scor 0-2.

De asemenea, Radunovic este încrezător că FCSB se va califica în faza principală a Europa League, iar acesta a spus că LASK este mai slab pregătită fizic față de Sparta Praga, însă mai tehnică.

„Ne așteaptă un meci foarte important, din care putem câștiga foarte mult. Suntem pregătiți și sperăm la calificare.

E un moment dificil pentru noi, un moment greu. Totuși, trebuie să arătăm caracter și să venim cu un răspuns, pentru toți suporterii, pentru toată lumea. Suntem pregătiți și o să dăm totul pentru calificare!

Nu am venit pentru a face o analiză a trecutului. Noi vrem să fim concentrați pe meciul de mâine, suntem pregătiți și am încredere în toată echipa.

LASK e o echipă foarte bună, o echipă din vest căreia îi place să paseze. În prima repriză am avut probleme cu ei, în a 2-a am avut un răspuns foarte bun. Așa trebuie să jucăm și mâine.

Fiecare adversar e diferit, Sparta e o echipă mai bună fizic, LASK e mai tehnică.

Nu vreau să ne întoarcem la ce a fost, suntem la un meci de Europa League și vrem să câștigăm mâine, alături de suporterii noștri, să fim fericiți. Mâine e un meci foarte important pentru noi și trebuie să arătăm unitate. Începând de la oamenii din club, până la suporteri.

Nici nu vreau să mă gândesc la un eșec, vreau să fiu pozitiv. Pentru toată lumea înseamnă mult o eventuală calificare. Europa League e foarte puternică, vreau să jucăm acolo!”, a fost declarația lui Radunovic, în cadrul conferinței de presă.

ROMANIA TV LIVE VIDEO FCSB – LASK Linz online streaming. Elias Charalambous este încrezător înaintea partidei cu LASK, chiar dacă FCSB ocupă penultima poziție în Superligă

Elias Charalambous a fost întrebat în cadrul unei conferințe de presă despre situația din clasament, iar antrenorul cipriot s-a arătat sigur că echipa sa va putea să revină în vârful ierarhiei SuperLigii.

”Sunt sigur că ne vom reveni în campionat. Echipa are calitate, am încredere în jucători și știu că vor reveni cu picioarele pe pământ.

Vom avea încă un antrenament înainte de meciul cu LASK. Sunt conștient că nu se pot schimba foarte mult lucrurile doar cu un antrenament, dar tot ce sper este să nu ne trezim cu surprize sau accidentări.

E fotbal, știi cum e fotbalul. Nu totul este mereu bine, totul este aleatoriu. Nu putem schimba ce s-a întâmplat, dar trebuie să privim înainte. Trebuie să îmbunătățim ceea ce facem, să ne ajutăm unul pe altul.

Fiecare jucător trebuie să-și facă partea lui de treabă. Sunt sigur că echipa are talent și că este plină de calitate.”, a spus Elias Charalambous.

România TV, postul nr. 1 de ştiri din România, va transmite în exclusivitate partida FCSB – LASK din play-off-ul Europa League. Meciul va fi comentat de Marian Olaianos (TVR) şi Robert Șișcă (Radio România Actualități și Prima Sport)

Meciul va fi live AICI

Partida tur dintre LASK Linz și FCSB, încheiată cu scorul de 1-1, a fost transmisă exclusiv pe Voyo, motiv pentru care cei de la FCSB au fost nemulțumiți, astfel că transmisia returului a fost câştigată de România TV.

Lovitura anului! FCSB – LASK Linz, în direct şi HD la România TV. Gigi Becali a făcut anunţul: „Am dat meciul! Am oprit toate negocierile, se vede la România TV”

Dacă trece de LASK, FCSB va juca în grupa din Europa League. În cazul unei eliminări, roș-albaștrii vor evolua în Conference League. Dacă îi va elimina pe austrieci, campioana din Superliga își va asigura un cec de 3.630.000 de euro de la UEFA. Iar fiecare succes în grupe din Europa League le-ar aduce celor de la FCSB câte 800.000 de euro în conturi.

Pentru meciul decisiv în ceea ce privește calificarea în faza Europa League, campioana României a vândut până acum peste 20.000 de bilete.,

România TV a doborât toate recordurile de audiență din media de la noi din țară! Concurenţa directă a fost zdrobită

Pe FCSB o poate aștepta un stadion plin, la fel cum s-a întâmplat la returul cu Sparta Praga, când s-a și stabilit recordul de asistență pe noul stadion din Ghencea. Totuși, față de meciul cu cehii, interesul pentru manșa secundă cu LASK Linz nu e la nivelul meciului retur cu echipa din capitala Cehiei, când miza era accesul în play-off-ul de Champions League.

De menționat este și faptul că acesta va fi ultimul meci din 2024 disputat de FCSB, pe stadionul Ghencea. Campionii României se vor întoarce pe ”Arena Națională”, stadion care a reprezentat ”casa roș-albaștrilor” în ultimii ani.

Spynews
Cum arată acum Larisa, femeia cu care Bogdan de la Ploiești a fost căsătorit. Seamănă perfect cu Cristina Pucean, actuala iubită / FOTO
Bzi.ro
Andreea Marin, super sexy în Sardinia! S-a afișat cu sutienul la vedere, la 49 de ani!
Fanatik.ro
Patru zodii sunt protejate de divinitate după 1 septembrie. Prosperitate, oportunități, dar și evenimente neașteptate pentru ele
Capital.ro
Cutremur în România. Iohannis, amenințat direct de Rusia. Risc național
Playtech.ro
Unde și când va fi înmormântat tatăl lui Cătălin Măruță. Avem toate detaliile BOMBĂ
DailyBusiness
Cum te atrag băncile cu dobânzi promoționale și ce ascund creditele lor ieftine
Adevarul
Horodincă, James Bond de România eșuat în SUA. Viața de film a spionului care dezertat pe tărâmul făgăduinței
Spynews
Ema Oprișan, mesaj dureros după ce ar fi fost părăsită de Răzvan Kovacs, tatăl copilului! Ce a transmis fosta concurentă de la Insula Iubirii: "Te simți nevăzut și neauzit..." / FOTO
Spynews
Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană, din nou în sala de judecată! Vedeta, declarații exclusive despre noul proces
Evz.ro
Trei zodii urmărite de probleme. Vor pierde bani și colaborări importante în această toamnă
Ego.ro
Oana Zăvoranu, imaginile pe care le-ar vrea ȘTERSE! Cum a ajuns să arate azi Querida, la 51 de ani
Prosport.ro
FOTO. Andreea Prisacariu, rebela tenisului românesc, imagini incendiare în costum de baie
wowbiz.ro
Bogdan de la Ploiești a făcut, în sfârșit, anunțul despre copiii lui! Manelistul a ținut ascuns faptul că este tată
Cancan.ro
Pe ce dată se întoarce canicula în România! Meteorologii Accuweather anunță temperaturi sahariene în București
Playsport.ro
Apariție interzisă la propria nuntă?! Prea fierbinte! Cum s-a îmbrăcat "Perla Banatului" la cununia cu Marius Constantin
kanald.ro
Locul din România unde turiștii se ascund de caniculă. Temperaturile nu ajung la 20 de grade!
Capital.ro
Adevărul despre Traian Băsescu. O celebră artistă a spus ce i-a făcut fostul președinte
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Cea mai sexy șefă de federație a recunoscut, la 49 de ani, compromisurile și sacrificiile pe care le face pentru a arăta așa
stirilekanald.ro
Unde sunt, de fapt, Alexandra și Luiza. Monstrul din Caracal a spus totul!
substantial.ro
Persoanele cu handicap beneficiază de transport gratuit simplificat
MediaFlux
Rusia AMENINȚĂ România. Klaus Iohannis, ȚINTA DIRECTĂ a criticilor
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...