România TV LIVE FCSB – LASK 0-0 ONLINE STREAM VIDEO în play-off-ul din Europa League. Surpriză uriaşă în primul 11 dictat de Gigi Becali!

Româmia TV va transmite în direct şi LIVE ONLINE STEAM VIDEO pe romaniatv.net meciul FCSB - LASK, din manşa a doua a play-off-ului din Europa League. Partida se jaocă joi 29 august 2024, în Ghencea, pe Stadionul Steaua, de la ora 21:30. În prima manşă, cele două echipe au remizat la Linz, în Austria, scor 1-1.
Filip Stan
29 aug. 2024, 22:23
România TV LIVE FCSB - LASK 0-0 ONLINE STREAM VIDEO în play-off-ul din Europa League. Surpriză uriaşă în primul 11 dictat de Gigi Becali!

România TV LIVE FCSB – LASK ONLINE STREAM VIDEO în play-off-ul din Europa League. Meciul tur s-a terminat la egalitate, scor 1-1. Taoui, în minutul 34, a marcat pentru LASK, în timp ce Miculescu a punctat pentru FCSB în minutul 45+2. Ultima prezență a celor de la FCSB în Europa League a fost în sezonul 2017-2018, când echipa patronată de Gigi Becali a fost eliminată în faza șaisprezecimilor de Lazio (2-5 la general).

FCSB – LASK LIVE TEXT

FCSB – LASK 0-0 la pauză!

FCSB – LASK 45′ – LASK aproape de gol pe contraatac. Ljubicic a trecut pe lângă mingea centrată din dreapta

FCSB – LASK 44′ – Tănase trimite periculos pe colțul scurt. Reține portarul

FCSB – LASK 43′ – eroare a portarului austriac de care nu reușește să profite Miculescu

FCSB – LASK 29′ – cartonaş galben pentru Ngezana

FCSB – LASK 25‘ – Olaru trimite cu efect, mingea e respinsă de portar

FCSB – LASK 18′ – se joacă tare și arbitrul german lasă jocul destul de liber

FCSB – LASK 17′ – Austriecii sunt periculoși. La al treilea corner consecutiv, balonul a ajuns la Ljubicic, care a trimis cu capul peste poartă

FCSB – LASK 11′ – început echilibrat de partidă

FCSB – LASK 10′ – ocazie pentru LASK. După un corner, un jucător al echipei din Austria a trimis cu capul puțin pe lângă poartă

FCSB – LASK 3′ – corner pentru FCSB, dar respinge portarul lui LASK

FCSB – LASK 1′ – a început meciul din Ghencea

ORA 21:25: Echipele ies pe teren!

ORA 21:00: Marcel Ciolacu, premierul României, a ajuns la stadion pentru a urmări partida FCSB – LASK.

ORA 20:20: Cu puțin peste o oră înainte de startul meciului, jucătorii celor două echipe au ieșit pe gazon. Terenul arată foarte prost.

ORA 20:00: Cei de la FCSB au ajuns la stadion cu o oră și jumătate înainte de startul partidei din Ghencea. Austriecii au ajuns și ei în același timp, cu două autocare.

Echipele de start la meciul FCSB – LASK

FCSB: Târnovanu – Val. Crețu, Ngezana, Lixandru, Radunovic – Șut, Alhassan – Al. Băluță, Olaru, Miculescu – Fl. Tănase. Antrenor: Elias Charalambous

LASK Linz: Siebenhandl – Bogarde, Ziereis, Boateng, Galvez – Jovicic, Berisha – Usor, Horvath, Pintor – Ljubicic. Antrenor: Thomas Darazs’

Arbitru: Felix Zwayer (Germania). Asistenți: Robert Kempter (Germania), Christian Dietz (Germania). Arbitru de rezervă: Sven Jablonski (Germania). Arbitru VAR: Christian Dingert (Germania). Asistent VAR: Johann Pfeifer (Germania)

Stadion: Steaua, Bucureşti.

FCSB a început aventura continentală în Champions League, în care a trecut în primul tur preliminar de Virtus, campioana din San Marino, 7-1 (d) şi 4-0 (a), în turul al doilea preliminar de Maccabi Tel Aviv, campioana din Israel, 1-1 (a) şi 1-0 (d), pentru a fi eliminată în turul al treilea preliminar de Sparta Praga, campioana din Cehia, 1-1 (d) şi 2-3 (a). De partea cealaltă, LASK nu a jucat în tururile preliminare ale competiţiilor continentale, fiind calificată direct în play-off-ul din Europa League, graţie coeficientului de ţară deţinut de Austria.

Citește și: FCSB – LASK Linz ONLINE STREAM Romania TV. Meci cu casa închisă în Ghencea

În acest moment, FCSB, echipă antrenată de Elias Charalambous, are cinci puncte şi ocupă locul 15 din 16 după şapte etape în campionatul din România, cu un succes, două remize şi trei eşecuri (mai are de disputat o restanţă), iar în cel mai recent meci oficial a pierdut în deplasare, scor 0-2 cu Hermannstadt. La rândul ei, LASK, echipă antrenată din luna aprilie a acestui an de Thomas Darazs are trei puncte şi este pe locul 10 din 12 după patru etape în campionatul din Austria, iar în cea mai recentă partidă a pierdut pe terenul celor de la Austria Viena, scor 1-2.

Elias Charalambous, mesaj de luptă înainte de FCSB – LASK

Antrenorul celor de la FCSB a transmis un mesaj de luptă înainte de returul cu LASK şi a spus că elevii săi vor da totul pentru calificarea în Europa League.

„E un meci pe care îl vedem ca o finală. Vrem să intrăm în Europa League, e important pentru toți. O să fie un meci dificil, LASK e o echipă bună. Trebuie să dăm totul pentru a intra în competiție. Doar asta avem în minte. În campionat nu facem ceva bine, dar nu avem timp de asta acum. Sâmbătă vom vorbi despre campionat. Acum, singurul lucru pe care îl avem în minte este meciul cu LASK. Trebuie să dăm totul. Apoi ne vom gândi și la campionat. Să fiți siguri că o să ne revenim în campionat! Să ajungem aici, am mai spus-o, nu a fost ușor. Nu a fost ușor cu Maccabi Tel Aviv, cu Sparta Praga, cu LASK, echipe mari, cu poate bugete de două sau trei ori mai mari decât avem noi. Asta arată puterea băieților”, a declarat Elias Charalambous înainte de FCSB – LASK.

Thomas Darazs, antrenorul lui LASK, i-a pus gând rău lui FCSB

De partea cealalată, antrenorul lui LASK este încrezător că elevii săi o pot elimina pe FCSB din play-off-ul Europa League.

„Nu sunt mulțumit de prestația noastră din ultimul meci (n.r. LASK – Austria Viena 1-2), dar putem să ne revanșăm la București. În meciul tur am fost net superiori în prima repriză, pe teren propriu. Știu de ce sunt în stare și știu ce pot face jucătorii noștri. Sunt foarte motivat și încrezător înaintea acestui meci. Cred că putem să arătăm un joc mai bun decât la Linz. Sunt absolut convins că vom trece în turul următor, dacă vom face tot ce ne-am propus”, a declarat Thomas Darazs, antrenorul lui LASK, înainte de returul cu FCSB.

Marcel Ciolacu merge în Ghencea: „Acesta e scorul corect!”

Premierul României a anunțat că merge în Ghencea pentru FCSB – LASK  şi a spus că se așteaptă ca echipa roș-albastră să se impună cu scorul de 2-0. Marcel Ciolacu a mai spus că are încredere în CFR Cluj, că va reuși, la rândul ei, să se califice în grupele Conference League. Ardelenii o vor înfrunta, în această seară, în deplasare, pe Pafos, după ce, în tur, s-au impus cu 1-0.

„Mergem cu toții la meci, diseară. Au făcut 1-1 în tur, parcă. Părerea mea e că un 2-0 este rezultatul corect pentru Steaua. CFR Cluj se califică și ea. Orice echipă românească trebuie să se califice. M-am uitat la sumare de la meciul cu Dinamo. Îmi place cum joacă Dinamo, aștept iar derby-urile Steaua – Dinamo”, a declarat Marcel Ciolacu pentru ProSport.

Echipele probabile la meciul FCSB – LASK

FCSB: Târnovanu – Val. Crețu, Ngezana, Chiricheș, Radunovic – Șut, Edjouma – Ștefănescu, Olaru, Al. Băluță – Miculescu. Antrenor: Elias Charalambous.

LASK: Siebenhandl – Bogarde, Ziereis, Boateng, Galvez – Jovicic, Berisha – Usor, Horvath, Pintor – Ljubicic. Antrenor: Thomas Darazs.

Arbitru: Felix Zwayer (Germania). Asistenți: Robert Kempter (Germania), Christian Dietz (Germania). Arbitru de rezervă: Sven Jablonski (Germania). Arbitru VAR: Christian Dingert (Germania). Asistent VAR: Johann Pfeifer (Germania)

Stadion: Steaua, Bucureşti.

Citește și: Gigi Becali ține post negru și face băi cu nămol înaintea meciului FCSB – LASK Linz, pe care îl transmite Romania TV

Lovitură financiară pentru FCSB: câți bani ia dacă trece de LASK şi se califică în grupa Europa League

FCSB a remizat, scor 1-1, în prima manșă disputată în Austria contra celor de la LASK. Dacă vor reuși să câștige returul din Ghencea, roș-albaștrii se vor califica în grupa principală Europa League. Doar pentru calificarea din play-off, FCSB va primi 4,3 milioane de euro. Apoi, fiecare victorie este remunerată cu 450.00 euro, în timp ce un rezultat de egalitate asigură un premiu de 150.000 euro. În funcție de locul ocupat în clasament la finalul celor opt etape, fiecare echipă va mai primi o sumă de bani cuprinsă între 75.000 euro (locul 36) și 2,7 milioane de euro (locul 1). La aceste sume se adaugă și încasările din bilete la cele patru partide disputate pe teren propriu.

Romania TV, televiziunea marilor evenimente! România TV transmite în direct meciul FCSB – LASK

România TV s-a pregătit ca la carte pentru meciul din această seară, care va fi transmis în format HD. În studioul de analiză se vor afla Victor Ciutacu (jurnalist România TV), Dumitru Dragomir (fost președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal) și afaceristul Serghei Mizil. Marian Olaianos, de la Prima TV, va fi comentator la meciul FCSB – LASK, alături de Robert Șișcă, de la Radio România Actualități.

Câte bilete s-au vândut la meciul FCSB – LASK

Mihai Stoica, managaerul general al lui FCSB, a anunțat numărul biletelor vândute și că nu crede că arena va fi plină. „Nu o să le vindem pe toate, dar cred că înjur de 25.000. Acum suntem undeva pe la 19.500-20.000”, a declarat Mihai Stoica. Stadionul Steaua are o capacitate de 30.000 de locuri și este arena pe care FCSB și-a jucat partidele de acasă în acest început de sezon, în contextul în care Arena Națională este închiriată pentru mai multe evenimente care au deteriorat starea gazonului.

Spynews
Viața fără filtru. Cu ce se ocupă Cristian Cioacă în prezent, după ce a petrecut aproape un deceniu în spatele gratiilor. Fostul polițist s-ar fi angajat
Bzi.ro
Andreea Marin, super sexy în Sardinia! S-a afișat cu sutienul la vedere, la 49 de ani!
Fanatik.ro
Ce grupă sanguină au femeile care nasc genii. Copiii au și o imunitate foarte puternică
Capital.ro
Răsturnare de situaţie în cazul Elodia-Cioacă. Mama Elodiei Ghinescu a mărturisit totul după 17 ani de la dispariția fiicei sale: Mi s-a interzis
Playtech.ro
WOW! Iustina de la Insula iubirii e SUPERBĂ înainte să nască! Apariție de SENZAȚIE după finala emisiunii
DailyBusiness
Marcel Boloș asigură toți pensionarii! 116 miliarde de lei, injectate azi în conturile Casei de Pensii!
Adevarul
Trump amenință că îl aruncă pe Zuckerberg în pușcărie. „Îl urmărim îndeaproape”, transmite fostul președinte al SUA
Spynews
Viața fără filtru. Mama Elodiei Ghinescu, declarații la 17 ani de când fiica ei a dispărut. Femeia merge zilnic să aprindă o lumânare la un mormânt gol: "Ce pot să fac"
Spynews
Acatistul Sfântului Ioan Botezătorul. E bine să-l citești la vreme de necaz și supărare, ce cuvinte puternice să folosești
Evz.ro
Palatul lui Coldea. O bijuterie de 1,5 milioane de euro
Ego.ro
Oana Zăvoranu, imaginile pe care le-ar vrea ȘTERSE! Cum a ajuns să arate azi Querida, la 51 de ani
Prosport.ro
FOTO. Cea mai sexy șefă de federație a recunoscut, la 49 de ani, compromisurile și sacrificiile pe care le face pentru a arăta așa
wowbiz.ro
Bogdan de la Ploiești a făcut, în sfârșit, anunțul despre copiii lui! Manelistul a ținut ascuns faptul că este tată
Cancan.ro
Singura zodie care este binecuvântată de astre în septembrie 2024. Va lovitura pe toate planurile!
Playsport.ro
Apariție interzisă la propria nuntă?! Prea fierbinte! Cum s-a îmbrăcat "Perla Banatului" la cununia cu Marius Constantin
kanald.ro
Cine este pensionarul din Buzău care a primit 9.000 de lei în plus la recalculare! Pensia pe care o va primi acest român de la 1 septembrie
Capital.ro
Devine interzis pentru fumători. Nu vor mai avea voie să fumeze în spațiile publice
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
GALERIE FOTO. Jordan Chiles, imagini incendiare, în bikini, în plin scandal cu medalia Anei Bărbosu
stirilekanald.ro
Unde sunt, de fapt, Alexandra și Luiza. Monstrul din Caracal a spus totul!
substantial.ro
Tragerea la sorți pentru sezonul revoluționar al Champions League a avut loc la Monaco
MediaFlux
Control total de la ANAF. Românii trebuie să raporteze ORICE MIȘCARE
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...