Oana Mizil a dezvăluit care este locul ei preferat de vacanță: „Acest loc ne-a rămas în suflet”

Toamna se apropie cu pași repezi, însă vedetele noastre continuă să își organizeze vacanțe. Oana Mizil a povestit care este destinația ei preferată, unde ar reveni oricând și pe care l-ar recomanda oricui. Vedeta adoră și locurile din România, dar și cele din străinătate.
Alina Costache
30 aug. 2024, 09:57
Oana Mizil a dezvăluit care este locul ei preferat de vacanță:
Oana Mizil a dezvăluit care este locul ei preferat de vacanță

Oana Mizil iubește să meargă pe litoralul românesc, dar când vremea e rece, merge cu drag la munte. Nici Delta Dunării nu lipsește de pe lista ei. Totuși, un loc i-a rămas în suflet și s-ar întoarce oricând.

Citește și: Dieta minune care o ajută pe Oana Mizil să rămână în formă și să arate demențial: „Merg mult pe bucătăria mediteraneană și libaneză”

Oana Mizil iubește locurile din România

Oana Mizil a dezvăluit care sunt locurile sale preferate din România, iar de pe listă nu lipsesc nici Bucovina, dar nici Delta Dunării.

În România sunt locuri minunate că nici nu știu ce să aleg prima dată. Avem niște pensiuni noi, am călătorit cu fata peste tot pentru că eu vara, tot timpul fac mare – munte sau mergem prin țară și în afară. M-au impresionat enorm de mult traseul prin Bucovina, mânăstirile.

Traseul l-am făcut cu fetița. Avem o țară absolut superbă cu destinații superbe. Nu trebuie să uităm nici de Delta Dunării, am fost de curând acolo și a fost minunat„, a povestit Oana Mizil, pentru Wowbiz.ro.

Dacă ar fi să aleagă cevva din străinătate, fosta soție a lui Marian Vanghelie mărturisește că fiica ei este o fană a capitalei Emiratelor Arabe Unite, Abu Dhabi, acolo unde au petrecut și Revelionul.

În afara țării, fiicei mele îi place foarte mult Abu Dhabi. De trei – patru ani facem Revelionul acolo, îi place foarte mult. Ne-a mai plăcut mult în Seychelles, acum vreau să o duc și în țările de pe lângă noi. În scurt timp o să mergem la Budapesta, vreau să merg cu ea și la Belgrad, să cunoască și partea aceasta a zonei europene„, a mai dezvăluit Oana Mizil.

Însă, destinația ei de suflet este Laponia, acolo unde a mers alături de fiica sa,Maria, care și-a dorit să meargă în satul lui Moș Crăciun. „De Crăciun, acum câțiva ani, am fost în Laponia și ne-a plăcut foarte, foarte mult. Este o destinație pentru copii, dar și pentru părinți care ne-a rămas în suflet.

În Laponia este spiritul Crăciunului în adevăratul sens al cuvântului. Acolo chiar simți că există Moș Crăciun, că există spiritul Crăciunului. Se fac excursii minunate prin păduri, la casa lui Moș Crăciun, la fabrica acestuia, acolo poți să îți spui scrisorile la poștă. Deci este spiritul adevărat al Crăciunului.

Maria acolo l-a cunoscut pe Moș Crăciun. Nu mai vorbesc de plimbările cu renii, de săniile trase de câini, lacurile înghețate și ciocolata fierbinte, a fost pentru noi o excursie minunată pe care cu siguranță eu aș vrea să o repetăm și să îi fac surpriza Mariei„, a spus vedeta.

Spynews
Viața fără filtru. Cu ce se ocupă Cristian Cioacă în prezent, după ce a petrecut aproape un deceniu în spatele gratiilor. Fostul polițist s-ar fi angajat
Bzi.ro
Denisa Nechifor a făcut spectacol la piscină, în costum de baie! Cum se păstrează focoasa brunetă, la 40 de ani
Fanatik.ro
Singura zodie care are noroc la bani după 5 septembrie. Oportunități și reușite mari și pentru alți nativi de la toamnă
Capital.ro
A murit cel mai iubit rege. Supușii sunt în lacrimi: E un moment de tristețe pentru întreaga nație
Playtech.ro
ȘOC! Ramona Gabor, transformată de operațiile estetice. E altă persoană acum
DailyBusiness
INEDIT în România! Bonusuri majore pentru românii care plătesc taxele
Adevarul
De ce e Dacia o marcă extrem de vândută în Europa de Vest. Mihai Bordeanu, director general Dacia: „Avem o rețetă inimitabilă”
Spynews
Viața fără filtru. Mama Elodiei Ghinescu, declarații la 17 ani de când fiica ei a dispărut. Femeia merge zilnic să aprindă o lumânare la un mormânt gol: "Ce pot să fac"
Spynews
Acatistul Sfântului Ioan Botezătorul. E bine să-l citești la vreme de necaz și supărare, ce cuvinte puternice să folosești
Evz.ro
Drumul unui homar din magazin înapoi în ocean
Ego.ro
Oana Zăvoranu, imaginile pe care le-ar vrea ȘTERSE! Cum a ajuns să arate azi Querida, la 51 de ani
Prosport.ro
FOTO. Cea mai sexy șefă de federație a recunoscut, la 49 de ani, compromisurile și sacrificiile pe care le face pentru a arăta așa
wowbiz.ro
Bogdan de la Ploiești a făcut, în sfârșit, anunțul despre copiii lui! Manelistul a ținut ascuns faptul că este tată
Cancan.ro
S-au închis în toaleta avionului de întoarcere din Thailanda, apoi i-am fotografiat intimi în seara finalei!
Playsport.ro
Apariție interzisă la propria nuntă?! Prea fierbinte! Cum s-a îmbrăcat "Perla Banatului" la cununia cu Marius Constantin
kanald.ro
Motivul incredibil pentru care un om a servit urșilor miere în boluri! A surprins tot momentul pe înregistrare
Capital.ro
Ora de iarnă 2024. Când se dă ora înapoi în România
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
GALERIE FOTO. Jordan Chiles, imagini incendiare, în bikini, în plin scandal cu medalia Anei Bărbosu
stirilekanald.ro
Unde sunt, de fapt, Alexandra și Luiza. Monstrul din Caracal a spus totul!
substantial.ro
Seceta din Balcani decimează culturile agricole, dar sporește calitatea vinului
MediaFlux
RĂSTURNARE de situație în SUA! Scorul lui TRUMP în ultimul SONDAJ
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...