Ce i-a spus tatăl său lui Giovanni Becali, înainte să-i cunoască soția: ”A zis că el nu mai vine acasă”

Cu 19 ani în urmă, Giovanni Becali își trăia viața în cazinouri, unde fuma țigară de la țigară și bea Coca-Cola cu gheață în cantități industriale, aceasta fiind o rutină zilnică. Acum, lucrurile s-au schimbat radical pentru el.
Mircea Filipescu
30 aug. 2024, 16:54
Ce i-a spus tatăl său lui Giovanni Becali, înainte să-i cunoască soția: ”A zis că el nu mai vine acasă”

Giovanni nu mai suportă fumul de țigară, chiar și de la distanță, și și-a adoptat un stil de viață disciplinat și sănătos, care începe cu un ritual zilnic.

„Fac 15 minute gimnastică cu halterele de 10 kilograme”, spune Giovanni, explicându-și regimul de viață în cadrul unui podcast recent.

„Am 73 de ani, fac cinci kilometri în fiecare dimineață să mă mențin. Fac 15 minute gimnastică cu halterele de 10 kilograme, fac în fiecare an un control la cardiolog, dar și un control la toate funcțiile mele și organele pe care le am. Și am o viață liniștită”, adaugă el, descriind cum își menține sănătatea și vitalitatea.

Pe lângă grija pentru sănătate, Giovanni își arată devotamentul față de familie. Își amintește cu drag de începuturile căsniciei sale și de ajustările pe care soția lui le-a făcut pentru a se adapta stilului de viață machedonesc.

„Nevastă-mea nu era obișnuită cu stilul machedonesc”, spune Giovanni, povestind despre prima dată când a trimis-o pe soția sa în România. Aceasta a fost o perioadă plină de emoții pentru el, nefiind sigur dacă soția sa va dori să rămână alături de el după experiența din România. „Spune-i unchiului sărut mâna, spune-i mătușii sărut mâna… Măi, omule…”, își amintește Giovanni.

Citește și: O ţară întreagă a urmărit aseară la România TV meciul calificării FCSB în grupele Europa League. România TV, televiziunea marilor evenimente, a fost lider absolut de audiență!

În 1985, s-a născut prima lor fată, iar cu un an înainte, în 1984, soția lui Giovanni a călătorit pentru prima dată în România. Giovanni își amintește cu emoție cum a trimis-o pe soția sa să vadă „zăpada aia, casa aia veche stil vagon, tata care nu curățase tot trotuarul decât puțin, că-i era greu…”. După ce avionul a decolat, Giovanni s-a întrebat dacă decizia de a o trimite în România a fost una bună: „După ce a plecat avionul m-am întrebat: de ce am trimis-o eu pe femeia asta să vadă oile, brânza, zerul, zăpada… s-o mai întoarce asta?”.

O altă amintire puternică este legată de prima impresie a tatălui său despre viitoarea lui soție. Giovanni i-a spus tatălui său că soția sa este „creolă, adică mai bronzată, cum veneam noi de la mare”, lucru care l-a făcut pe tatăl său să se întrebe dacă nu cumva este „negresă”.

Giovanni își amintește cum tatăl său a stat ascuns după un colț, îngrijorat, până când a văzut-o pe viitoarea sa noră și și-a dat seama că nu are motive de îngrijorare.

În acea perioadă, soția lui Giovanni venea în România de două ori pe an, iar relația lor a continuat să se întărească în ciuda distanței. Totuși, Giovanni își amintește și de dificultățile pe care le-a întâmpinat după ce a plecat din țară, când tatăl său îl acuza de trădare pentru că i-a lăsat pe frații săi, Victor și Gigi, să își asume responsabilitățile familiei.

„Victor cu Gigi mulgeau 200 de oi. Dacă te uiți la degetul lui Gigi și al lui Victor e dublu decât al meu. Au rămas aici și au ajutat părinții, au muncit și eu am riscat și am plecat”, povestește Giovanni cu nostalgie.

Citește și: Irinel Columbeanu, abandonat la azil? Care este starea fostului milionar: „Prietenii vin mai rar, nu mai are același tonus de viață”

Spynews
Obiectul cu care a fost înmormântată prințesa Diana. Avea o semnificație specială pentru ea
Bzi.ro
Denisa Nechifor a făcut spectacol la piscină, în costum de baie! Cum se păstrează focoasa brunetă, la 40 de ani
Fanatik.ro
Anunț oficial pentru toți elevii din România. Se întâmplă chiar din septembrie, din prima zi de școală. Părinții vor afla imediat
Capital.ro
Vladimir Putin, arestat?! Cutremur la Kremlin: Totul s-a pregătit cu atenție
Playtech.ro
ȘOC! Ramona Gabor, transformată de operațiile estetice. E altă persoană acum
DailyBusiness
Vestea cea mare pentru toamna 2024. Apare un nou tip de program „Rabla” pentru români
Adevarul
Povestea recruților ruși trimiși să apere regiunea Kursk. Analist: „Nu vor supraviețui”
Spynews
Irinel Columbeanu, abandonat în azil! Afaceristul ar fi fost părăsit de prietenii lui și trece prin clipe grele
Spynews
Dulce împăcare! Dana Roba este din nou împreună cu Beniamin! Nu au rezistat prea mult timp unul fără celălalt / FOTO
Evz.ro
Cel mai greu moment pentru Elena Udrea: Plânge în fiecare noapte
Ego.ro
Oana Zăvoranu, imaginile pe care le-ar vrea ȘTERSE! Cum a ajuns să arate azi Querida, la 51 de ani
Prosport.ro
FOTO. Cea mai sexy șefă de federație a recunoscut, la 49 de ani, compromisurile și sacrificiile pe care le face pentru a arăta așa
wowbiz.ro
Bogdan de la Ploiești a făcut, în sfârșit, anunțul despre copiii lui! Manelistul a ținut ascuns faptul că este tată
Cancan.ro
Imagini din casa părintească a prezentatorului de la ProTV! Familia îşi ia ADIO de la tatăl lui Cătălin Măruţă
Playsport.ro
Apariție interzisă la propria nuntă?! Prea fierbinte! Cum s-a îmbrăcat "Perla Banatului" la cununia cu Marius Constantin
kanald.ro
Motivul incredibil pentru care un om a servit urșilor miere în boluri! A surprins tot momentul pe înregistrare
Capital.ro
Ungaria e blocată. Lovitura care a paralizat totul
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
GALERIE FOTO. Jordan Chiles, imagini incendiare, în bikini, în plin scandal cu medalia Anei Bărbosu
stirilekanald.ro
Unde sunt, de fapt, Alexandra și Luiza. Monstrul din Caracal a spus totul!
substantial.ro
Președintele Zelenski l-a demis pe comandantul forțelor aeriene după prăbușirea unui F-16
MediaFlux
LEGEA PENSIILOR. Articolul care DISCRIMINEAZĂ femeile
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...