Karmen Minune și soțul ei divorțează la doar cinci ani de la nuntă! Fiica cea mare a celebrului Adrian Minune a făcut anunțul: „Nu suntem făcuți unul pentru celălalt”

Karmen Minune a anunțat că ea și soțul ei divorțează. Cei doi au ales să meargă pe drumuri separate, la doar 5 ani de când au ajuns în fața altarului. Fiica lui Adrian Minune și Bogdan Călpescu au împreună o fetiță.
Alina Costache
02 sept. 2024, 19:27
Karmen Minune și soțul ei divorțează la doar cinci ani de la nuntă! Fiica cea mare a celebrului Adrian Minune a făcut anunțul: „Nu suntem făcuți unul pentru celălalt”
Karmen Minune a divorțat de tatăl fiicei sale

În urmă cu puțin timp, Karmen Minune, fiica lui Adrian Minune, a anunțat pe rețelele de socializare că ea și soțul ei au decis să meargă pe drumuri separate. Bruneta a dorit ca lumea să primească vestea de la ea, acesta fiind și motivul pentru care a abordat subiectul pe pagina sa de Instagram.

„Cu siguranță niciodată nu e momentul potrivit pentru astfel de veste, dar prefer să fiu eu cea care vă anunță lucrul ăsta și să nu aflați din presă sau știu eu ce alte variante. De ceva timp eu și soțul meu am decis să mergem pe drumuri separate, am ajuns la concluzia că nu a fost să fie sau nu suntem făcuți unul pentru celălalt, suntem construiți total diferit.

Citește și: Oana Roman, dezvăluri dureroase despre relația fostului soț cu fiica lor, Isabela: „L-am rugat frumos să se vadă mai des cu ea pentru că suferă foarte tare”

Suntem 2 oameni care s-au iubit enorm și care se vor respecta pentru tot restul vieții și vom avea o relație cât se poate de normală pentru că există Sofi în viața noastră și nu este decât un motiv de bucurie că există Sofi.(…) Scopul meu, atât al meu cât și al soțului meu este ca fetița noastră să fie bine și să treacă cât mai ușor peste perioada care urmează, pentru că se întâmplă schimbări in viața ei și nu e ușor pentru niciun copil care trece prin așa ceva. Sofi va face parte în continuare și din viața mea și din viața tatălui ei și cam atât”, a declarat Karmen Minune.

Cum l-a cunoscut Karmen Minune pe tatăl fetiței sale

În urmă cu mai mult timp, Karmen Minune dezvăluia cum l-a cunoscut pe tatăl fiicei sale, Bogdan Căplescu, și cât de repede s-au mișcat lucrurile în relația lor.

„La un moment dat, după mai multe ieșiri în grupul de prieteni, am fost în club, acolo m-a bătut pe umăr și mi-a zis: ‘O să fii nevasta mea și o să avem un copil’. Eu, în mintea mea, am zis: ‘Hai, măi! Bine….’. La câteva luni, ne-am cuplat și a venit și Sofia”, a spus artista.

Citește și: Gestul lui Ronald Gavril pentru Anamaria Prodan. Face asta în fiecare seară: „Sunt niște chestii pe care nu le face oricine”

Spynews
Karmen Simionescu s-a despărțit de tatăl fetiței sale. Primele declarații ale fiicei lui Adrian Minune despre separare / VIDEO
Bzi.ro
Câte kilograme are Inna: S-a urcat pe cântar și și-a uimit fanii!
Fanatik.ro
Un chinez a gustat pentru prima dată salată de vinete, iar reacția sa a cucerit inimile românilor: „Ce simpatic este”
Capital.ro
ADIO, DAN! România a pierdut vocea sa de aur: A plecat azi dintre noi
Playtech.ro
Nadia Comăneci, apariție BOMBĂ în costum de baie minuscul! Doamne cum arată la 63 de ani
DailyBusiness
Cine e românul cu CEA MAI MARE PENSIE după recalculare. Primește lunar 100.000 de lei!
Adevarul
Disperată după trupe, Ucraina antrenează bărbați de 40 și 50 de ani pentru luptă
Spynews
Oana Radu a confirmat că este într-o relație! Cum și-a cunoscut artista noul iubit și cu ce se ocupă tânărul
Spynews
Acces Direct. O tânără mămică e disperată! Femeia susține că tatăl copilului l-a dus pe cel mic în vacanță și nu l-a mai adus acasă timp de 5 ani
Evz.ro
Așa se curăță rapid fierbătorul. Fructul care îi redă strălucirea
Ego.ro
Oana Zăvoranu, imaginile pe care le-ar vrea ȘTERSE! Cum a ajuns să arate azi Querida, la 51 de ani
Prosport.ro
Ce a făcut milionarul de 52 de ani pentru iubita cu 24 de ani mai tânără. Nu mai știe cum să o răsfețe: doar cei mai bogați își permit asta
wowbiz.ro
Fiica lui Adrian Minune divorțează! Karmen a dat vestea în urmă cu puțin timp
Cancan.ro
Divorț-șoc în showbiz! Karmen Minune și Bogdan Căplescu se despart după 5 ani de căsnicie 😲
Playsport.ro
Cristiano Ronaldo și Georgina, așa cum nu au mai fost surprinși niciodată! Ce au făcut pe un iaht de lux, în larg, când credeau că nu-i vede nimeni
kanald.ro
Cum arată limuzina în formă de avion Wizz Air, care a ajuns virală pe rețelele sociale! Aceasta circulă pe străzile României și a făcut furori pe internet
Capital.ro
A murit cea mai iubită actriță. Românii o iubeau. Odihnește-te în pace!
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Cristiano Ronaldo și Georgina au fost fotografiați în apă, în timpul unor momente intime, când credeau că nu îi vede nimeni! Au coborât de pe iaht și au dezlănțuit pasiunea dintre ei: e prima oară când superstarul portughez e văzut în timp ce face așa ceva
stirilekanald.ro
Gheorghe Dincă a spus ce i-a făcut Alexandrei Măceșanu! Detalii șocante
substantial.ro
Mihaela Peneş, campioană olimpică la aruncarea suliţei, a murit la 77 de ani
MediaFlux
Cei doi FII ai lui TRUMP îl TRĂDEAZĂ! Îngrijorare în FAMILIA candidatului
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...