Horoscop ţigănesc septembrie 2024. Moneda are ceva probleme în cuplu, iar Toporul găseşte rezolvări pentru probleme. Sfeşnicul şi Steaua profită de zilele libere

HOROSCOP ţigănesc pentru prima lună de toamnă din 2024. Urmează o perioadă de excepţie pentru o zodie, surprize multe pentru o altă zodie.
Alina Costache
03 sept. 2024, 15:59
Horoscop ţigănesc septembrie 2024. Moneda are ceva probleme în cuplu, iar Toporul găseşte rezolvări pentru probleme. Sfeşnicul şi Steaua profită de zilele libere
Horoscop ţigănesc

Horoscop ţigănesc septembrie 2024. PUMNALUL (21 martie – 20 aprilie) Berbec

BERBEC – PUMNAL. Septembrie aduce o energie pozitivă pentru PUMNAL. Chiar dacă această lună este foarte bună pentru dragoste, nu uita de familie și prieteni. Timpul liber poate fi folosit, de exemplu, pentru a-ți îmbunătăți starea fizică. În gospodăria ta, ordinea și organizarea vor fi foarte importante pentru tine. Vei încerca să eviți problemele.

Deocamdată, ia o pauză din urmărirea scopurilor și ambițiilor. Muncește în liniște și așteaptă să vezi ce se mai întâmplă. S-ar putea ca morile de vânt cu care te lupți de la o vreme să se dărâme de la sine. Nimic nu e veșnic: nici conflictele, nici șefii de mucava.Profită de faptul că stai bine cu banii și fă-ți câteva plăceri nevinovate. Îți poți permite chiar cheltuieli mai importante, achiziții pentru casă, înscrierea la un curs sau un abonament la sală. Deși sunt puține șanse să te duci.În această perioadă interesul vostru se va muta dinspre voi, spre ceilalţi. Aveţi în continuare suficientă independenţă, sectorul social al astrogramei voastre nefiind încă cel dominant (în funcţie de numărul planetelor situate în această zonă).

În consecinţă, acesta este un timp pentru a vă adapta la condițiile din jurul vostru. Nu este un moment deosebit de bun pentru a face modificări – acestea vor avea loc mai târziu în cursul anului. Este mai degrabă, un timp pentru a vă cultiva abilitățile sociale. Capacitatea de vă face plăcuţi vă ajută mai mult în a avansa decât eforturile voastre personale. Pâna la 22 august, casa a 6 este încă puternică. Deci, acesta este un moment bun pentru a face toate acele sarcini orientate catre detalii, ceea ce în general vă plictiseşte, însă este necesar deoarece aveţi mai multă energie şi răbdare în aceste direcţii. Este încă o perioadă financiară bună pentru copiii voştri și este o perioada propice pentru a vă angaja sau pentru a face angajări, în funcţie de situaţie. La data de 22 septembrie, Soarele intra in casa a 7-a, a relaţiilor de parteneriat, asocieri sau concubinaj și scoate în evidenţă aspecte legate de această zonă a vieţii voastre.

Viața de cuplu și cea socială devin mult mai active. Întâlniţi mai multe persoane în aceasta perioadă şi sunteţi solicitaţi de către ceilalţi. Pentru cei căsătoriţi, partenerul de viaţă devine mai important acum. Aveţi grijă însă, sunt posibile ciocniri de orgolii. Finanțele sunt bune în această lună (iar situaţia se va îmbunătăţi şi mai mul în luna următoare). La data de 9 septembrie, Venus intra in casa a 8-a pentru cei marcaţi de zodia Berbecului, şi va rămâne acolo pentru restul lunii. Ea avansează tot mai aproape de Jupiter, astfel încât câștigurile sunt în expansiune (mai ales cele care provin în urma unor contracte de parteneriat, chirii, moşteniri etc). Apar noi oportunităţi. Sunteţi preocupaţi şi de situaţia financiară a celor din jur. Aspectele favorizează plata datoriilor sau obţinerea unor credite – în funcție de nevoile voastre. Eliminaţi cheltuielile inutile şi încercaţi să scăpaţi de lucrurile vechi, pe care nu le mai folosiţi. Această poziție planetară indică, de asemenea, cooperarea financiară bună cu soțul, partenerul. Intuiția financiară este excelentă în această lună. Ţineţi cont de ceea ce visaţi şi la semnalele pe care le primiţi.

Horoscop ţigănesc septembrie 2024. COROANA (21 aprilie – 20 mai) Taur

COROANĂ – TAUR: COROANA se poate aștepta la relații armonioase în septembrie. Astrele arată în mod clar că, în special în familie, starea de spirit bună va fi dominantă. Prin urmare, avantajele acestei perioade pot fi utilizate atunci când trebuie să rezolvi probleme mai grave, precum și cțnd îți planifici viitorul. Dacă totuți ești nervos, cel mai bine te vei liniști dacă faci ceva lucru manual.Ceea ce te caracterizează în această perioadă este dinamica. Te vei mișca repede, vei fi eficientă, dar va exista și reversul. Vei avea tendința de a-ți pierde repede răbdarea și de a sări de la una la alta. Tot din lisă de răbdare, este posibil să intri în conflict cu ceilalți. Când simți că te enervezi pe cineva, gândește-te puțin dacă nu cumva ritmul tău este prea ridicat.Din această viteză permanentă va rezulta un lucru remarcabil. Vei cheltui puțin și nu sume importante, pentru că nu vei avea răbdare să studiezi bine ofertele. Și nici să colinzi magazinele. Când vine vorba de bani, Taurul nu mai este chiar așa de impulsiv.

Acum, că a trecut influemţa eclipselor vă puteţi bucura mai mult de viaţă. Casa a cincea, a creativităţii, distracţiei şi relaţiilor sentimentale este activă până la data de 22 septembrie şi este indicat să profitaţi de oportunităţile care apar. Aceasta este o perioadă bună pentru a vă simţi bine. Starea de sănătate și nivelul de energie sunt mult îmbunătățite față de luna trecută. În cazul în care au existat probleme de sănătate ar trebui să primiţi veşti bune în această lună. Continuaţi însă să acordaţi o atenție deosebită problemelor renale (daca este cazul) până la data de 9 septembrie. După acest moment, zonele sensibile sunt cele legate de colon, vezica urinară şi organele sexuale. Regimurile de detoxifiere au un impact puternic după această dată. Situaţia financiară este, de asemenea, bună în această lună. Mercur se mișcă rapid și acest lucru se regăseşte in evoluţia progresului financiar.

Perioada dintre 6 și 22 este septembrie deosebit de bună. Mercur sa va afla în casa cincea pentru cei marcaţi de zodia Taurului, indicând noroc dar şi posibile cheltuieli legate de acţiuni care va binedispun. Copiii va motivează să câștigaţi mai mult. Uneori, ei au idei sau perspective care sunt profitabile. În cazul în care copiii sunt mai mari, aceştia vă pot susține financiar într-un mod mai concret. Casa a 6-a sănătății și a muncii devine puternică, începând cu data de 22 septembrie. Aceasta semnalează o bună etică a muncii – ceva de care aveţi nevoie acum, cu Marte care se deplasează înapoi în casa a 10-a, a carierei. Cariera vă solicită mult, dar puteţi face faţă fără probleme. Aceia dintre voi care se află în căutarea unui loc muncă ar trebui să aibă succes în această perioadă (și în luna care va urma). La 22 iulie, puterea planetară a început să se încline de la est la vest, din sectorul de sine în sectorul altora. Acum se apropie de poziția sa maximă la vest. Acest lucru înseamnă că vă preocupa mai mult ceilalţi, vă deplasaţi dinspre scopurile personale, individuale, sope obiective care fie ţin de alţii sau indică colaborarea cu ei. Venus, guvernatorul horoscopului pentru cei marcaţi de zodia Taurului, se va muta in casa a 7-a în data de 9 septembrie și va rămâne acolo pentru întreaga lună. Acum s-ar putea să puneţi interesele altora înaintea voastră. Vă simțiţi bine când puteți face lucruri pentru alții. Acest lucru tinde să vă aducă popularitate.

Zodiac chinezesc septembrie 2024. Cine a găsit cheia succesului în prima lună de toamnă

Horoscop ţigănesc septembrie 2024.  SFESNICUL (21 mai – 20 iunie) Gemeni

SFEȘNIC – GEMENI: Astrele arată că relațiile vor continua să meargă bine în septembrie. Vei avea parte de armonie în cuplu. Vă veți înțelege doar din priviri. De asemenea, Gemenii se pot aștepta la o perioadă stabilă în carieră. Nu ești amenințat de nicio problemă. Prin urmare, îți poți petrece timpul liber cu familia. Află dacă toată lumea este bine.

Septembrie va fi o perioadă bună din punct de vedere romantic. Împreună cu partenerul tău vei descoperi preocupări și distracții noi. Vă veți face prieteni noi și vă veți vedea des cu cei vechi. Dacă ești singură, n-ar strica să fii atentă în jurul tău. Este posibil ca cineva pe care-l cunoști să devină mai interesant decât ți s-a părut până acum. Iar asta se va întâmpla repede, în prima parte a lunii.Pentru Gemenii familiști poate să devină puțin plictisitor. Dacă membrii familiei își dedică o parte din timp prietenilor, se vor întoarce apoi cu plăcere acasă. Schimbul de povești și impresii de la cina în familie va fi amuzant și revigorant.

Cu Neptun, planeta care vă guvernează cariera în miscare retrogradă, din 18 iunie și cu aspecte puternice în casa a patra, aspectele de carieră necesită timp pentru a se rezolva de la sine și astfel vă puteţi concentra asupra problemelor domestice. Totuși, deși situaţia legată de carieră este destul de tulbure şi cel mai bine ar fi să aşteptaţi ca aceasta să se clarifice, responsabilităţile sunt încă puternice. Casa a patra înseamnă mai mult decât casă şi familie. Ea reprezintă trecutul, amintirile, sentimentul de apartenenţă şi securitatea emoţională. Multe din problemele noastre îşi au originea în trecut. Atunci când apar evnimente puternice, acestea provoacă reactivarea acelor lucruri din trecut rămase nerezolvate. Deşi nu ştim cu exactitate care este cauza reacţiilor noastre, aceasta se află adânc îngropată în trecutul nostru si ne împiedică să acţionăm, sa creştem, să ne dezvoltăm. Atunci când influenţele planetare activează această casă, amintiri vechi tind să iasă la suprafaţă iar misiunea noastră este aceea de a le explora, de a le înţelege. Deci, atunci când casa patra este puternic, natura va aduce amintiri vechi, astfel încât acestea să poată fi văzute de la nivelul actual de înțelegere. Ceea ce este înfricoşător pentru un copil de trei ani, pe faţa unui adult va provoca doar un zâmbet.

Nu este vorba despre a rescrie istoria evenimentelor care s-au întâmplat, ci de o reinterpretare a lor, despre a înţelege. Iar acest lucru va provoca o “vindecare” emoţională”. Vă veţi confrunta cu amintiri care la prima vedere nu au nicio egătură cu prezentul, dar ele nu sunt întâmplătoare, ci au o semnificație pentru viața voastră „aici și acum“. Analizaţi sentimentele pe care vi le trezesc si ele îşi vor pierde puterea pe care o au asupra voastră.Uită-te la ei și sentimentele pe care le trezesc în tine. Examinați-le. Ei vor pierde orice putere au avut o dată peste tine. Aceasta este, de asemenea, o luna buna pentru cei implicați în tipuri formale de terapie psihologică. Au loc mai multe tipuri de progrese. Luna nouă din data de 9 septembrie va clarifica atât aspectele emoționale cât și situația familială pe măsură ce trece timpul. Informațiile de care aveți nevoie pentru a lua o decizie bună vă vor parveni în mod natural si normal, cu puțin stres din partea voastră. Trebuie să vă preocupaţi de aspectele care ţin de sănătate până în 22 septembrie, iar atunci veţi simţi o îmbunătăţire indiferent de problemele cu care vă confruntaţi. Nu uitaţi să vă odihniţi suficient şi recitiţi raportul anual pentru a înţelege ce este nevoie să faceţi.

De asemenea, aceasta este o lună excelentă pentru cei care îşi caută un loc de muncă – mai ales până în 22 septembrie. Soarele în zodia Fecioarei favorizeaza munca, iar Pluto, guvernatorul muncii pentru cei marcaţi de semnul Gemenilor, primește aspecte bune până la acea dată.

Horoscop ţigănesc septembrie 2024. ROATA (21 iunie – 21 iulie) Rac

Nativii zodiei Roata Pentru Roata venirea lunii septembrie înseamnă o perioadă pozitivă. Partenerul tău și relațiile familiale vor fi armonioase, nu trebuie să te îngrijorezi să porți conversații serioase cu aceștia. Vor înțelege. Cu toate acestea, dacă au nevoie de ceva timp să se gândească la ele, acordă-le acest lucru. Nu îi poți respinge.

Până în data de 11 septembrie, relaţiile cu ceilalţi sunt puţin mai dificile, în sensul în care s-ar putea să aveţi de multe ori senzaţia că sunteţi acuzaţi pe nedrept şi vocea voastră nu este auzită. Ceilalţi au tendinţa de a-si urmări obiectivele personale şi de a ignora efectee pe care acestea le au în relţia cu voi. Apar ciocniri de orgolii, conflicte sau rupturi în relaţiile mai superficiale. Din păcate, acest lucru poate afecta şi relaţia de cuplu. Partenerul (sau partenera) de viaţa este mai individualist, mai ambiţios şi mai centrat pe propria persoană. Ar fi utilă începerea unui proiect împreună pentru a contracara această influenţă. Lucurile se îmbunătăţesc dupa intrarea lui Marte în Vărsător. În această lună comunicarea este extrem de importantă.

Gândirea voastră este pătrunzătoare şi s-ar putea să descoperiţi unele lucruri care vor provoca modul în care priviţi lumea în general sau sunt în contradicţie cu principiile voastre. Este o lună destul de activă din punct de vedere al socializării în mediul vostru imediat, veţi cunoaşte persoane noi şi uneori vă vor lăsa o impresie puternică. Atenţie însă, nu toţi sunt ceea ce par a fi şi cel puţin o data pe parcursul acestei luni, cineva va încerca să vă inducă în eroare. Sunteţi capabili să vă susţineţi punctul de vedere cu claritate ceea ce vă poate feri de situaţii nepldcute. Dacă vă veţi dori să achiziţionaţi autovehicule sau echipamente electronic acum, s-ar putea să nu vi se ofere toate detaliile. După data de 11 septembrie este indicat să începeţi un proiect financiar nou alături de un partener dacă aveţi această oportunitate.

Pe de altă parte, soţul sau soţia poate beneficia de o nouă sursă de venit. Din punct de vedere financiar investiţiile sunt favorizate sau puteţi obţine o sumă de bani în urma unor acţiuni desfăşurate anterior. În 12 septembrie, Venus va intra în Scorpion, ceea ce va îmbunătăţi relaţiile sentimentale pentru cei necăsătoriţi, existând şi oportunitatea de a întâlni persoane noi pentru cei singuri. Emoţiile voastre sunt mai stabile şi începeţi sa înţelegeţi ce anume v-a deranjat până acum şi să depăşiţi situaţiile anterioare cu uşurinţă. De fapt, spre finalul acestei luni, găsirea echilibrului emoţional devine o prioritate, fie că veţi conştientiza acest lucru sau nu. Unii dintre voi vor alege să discute deschis despre nevoile lor şi ceea ce i-a deranjat, iar alţii vor alege să se izoleze o perioadă pentru a se regăsi în singurătate. Casa devine un sanctuar şi vă simţiţi bine alături de familie. Atenţie, nu vă expuneţi la riscuri. Orice tranzit al lui Marte în casa a 8-a, (începând din 11 seprembrie) avertizează asupra posibilităţii de a intra în situaţii care vă pot pune în pericol sănătatea.

Horoscop ţigănesc septembrie 2024. STEAUA (22 iulie – 22 august) Leu

Cei născuți în zodia STEAUA În septembrie, poziția astrelor se va schimba încă o dată și, prin urmare, Leul este înaintea unei perioade pozitive din nou. Nu uita să mulțumești în mod corespunzător celor care ți-au dat o mână de ajutor și să returnezi favoarea cât de repede posibil. Acum vei avea și timp să te odihnești. La urma urmei, o meriți.Profită de disponibilitatea celorlalți. Dacă ei au încredere în tine, mergi pe mâna lor și fă ceea ce le este util și lor, și ție. Nu este o perioadă bună pentru proiectele individuale. Dacă te gândești la un nou job, încă nu vei primi oferta de nerefuzat. Ține pentru tine planul și fă figură frumoasă în echipă. În privința banilor, nu trebuie să-i pui pe primul loc ca să nu fii dezamăgită. Vor veni și banii la timpul lor. Deocamdată, concentrează-te pe calitatea muncii și pe respectarea termenelor asumate.În această lună, cel mai important aspect este legat de situaţia financiară.

Incă vă aflaţi într-o perioadă în care activitatea financiară este evidenţiată şi au loc o serie de evenimente în acest domeniu. Puteţi avea parte de câştiguri semnificative dacă veţi ştii să profitaţi de oportunităţile care apar iar concerarea voastra asupra sectorului financiar este destul de mare. Soarele, guvernatorul zodiei voastre, traverseaza casa finanţelor, un indicator pentru valorificarea personală şi venituri. Aspectul vă favorizează atâta timp cât este folosit în direcţiile potrivite, altfel poate duce la o afişare excesivă a unei situaţii care nu neapărat corespunde cu realitatea. Atenţie la cheltuieli! De asemenea, Mercur, planeta voastră financiară, se deplasează înainte toată luna și foarte rapid. Acest lucru indică un progres financiar, aplicarea unor idei legate de creşterea veniturilor sau analizarea oportunităţilor în acest sens. Deciziile financiare au impact puternic în această lună. Până în data de 6 septembrie, Mercur este in semnul vostru – un semnal pozitiv financiar. El aduce binefaceri și oportunităţi financiare și nu aveți nevoie să căutaţi modalităţi de a vă spori veniturile deoarece acestea apar de la sine.

De asemenea, vă preocupa aspecte legate de îmbunătăţirea personală sau achiziţii. În data de 6 septembrie, el va intra în casa banilor, în propriul său semn, ceea ce indică faptul că va fi extrem de puternic şi va permite materializarea aspectelor menţionate anterior. Vă preocupă în mod special şi aspectele legate de sănătate și produse sau servicii legate de sănătate dar, de asemenea, acestea pot constitui şi o sursă de venit. Sunteţi extrem de decişi în ceea ce priveşte aspectele financiare şi găsiţi soluţii inteligente la problemele anterioare. După data de 22 septembrie, deoarece atât Mercur cât și Soarele vor părăsi sectorul financiar, obiectivele voastre financiare pe termen scurt ar trebui să fi fost atinse și vă puteți concentra asupra altor lucruri – educație, lectură, interesele intelectuale și distracțiile. Venus, planeta carierei voastre, se muta in casa a patra, a casei, familiei şi emoţiilor, în data de 9 septembrie. Acest lucru este asociat cu faptul ca aproape toate celelalte planete sunt şi ele sub orizont, de asemenea, şi indică faptul că acum misiunea voastră, cariera voastră, sunt casa și familia. Poate apărea dorinţa de a reamenaja sau de a cumpăra diverse obiecte de decor pentru casă. Socializarea acasă devine mult mai plăcută. Starea de sănătate este bună în această lună.

Horoscop ţigănesc septembrie 2024. CLOPOTUL (23 august – 22 septembrie) Fecioara

Cei născuți în zodia CLOPOTUL În septembrie, cel mai bine te vei simți în compania prietenilor sau a partenerului. Niciunui CLOPOT nu-i place să fie singură în această perioadă. Când vei fi singur îți vor veni în minte gânduri sumbre. Acestea vor dispărea când vei fi înconjurat de oameni. De asemenea, ar trebui să acorzi atenție sănătății tale, este foarte importantă, așa că nu o neglija.Dacă ai propria afacere, sau dacă lucrezi pe cont propriu, poți să-ți propui orice ține de bani. O investiție de orice natură are șanse să se dovedească foarte profitabilă. Ai inspirație, ai bani, ai noroc.În general, fii atentă la orice zvon, la orice aluzie și la tot ce se întâmplă în jurul tău. Nu refuza nicio invitație și profită de ocazia de a cunoaște oameni noi. Discută, ascultă, întreabă și notează-ți numere de telefon. Din toate părțile pot să apară oportunități neașteptate. Chiar dacă nu ți-ai propus, s-ar putea să-ți schimbi jobul cu unul la care nici n-ai visat.

Casa întâi este înca puternică până la data de 22 septembrie ceea ce indică faptul că în continuare sunteţi extrem de activi şi motivaţi în a vă urmări scopurile personale. Sunteţi percepuţi de alţii ca fiind puternici şi decişi. Aveţi totuşi tendinţa de a nu ţine cont prea mult de opiniile altora, atenţie la conflictele cauzate de orgolii sau egoism. Relaţiile personale sunt puţin mai provocatoare în această lună. Partenerii voştri de viaţă par a fi mai distanţi, mai ales între 6 şi 22 septembrie. Fiecare pare să se concentreze pe propriile interese și vedeți lucrurile din perspective complet opuse. Acest lucru nu înseamnă ca doar unul dintre voi are dreptate, ci că modul de abordare este diferit. Relaţiile bune, cele evoluate, nu vor avea probleme deoarece tocmai această abordare diferită va duce la obţinerea unei imagini complete asupra situaţiilor. Pentru cei care nu sunt atât de armonizaţi, încercaţi să respectaţi perspectiva celeilalte persoane deoarece altfel se poate ajunge la conflicte inutile. Încercaţi să consideraţi că vi se oferă o abordare „complementară“. Undeva există şi o cale de mijloc. În astrologie partenerul unei zodii este zodia opusă, pentru că impreună formează un întreg.

Dar acest lucru înseamnă că dincolo de asmănări, viziunile sunt total diferite. Fiecare are ceva de care celălalt are nevoie. Priviţi siuaţiile cu care vă confruntaţi cu interes şî curiozitatea de a-l cunoaşte pe cel de lânga voi mai bine. În data de 6 septembrie, Mercur va trece peste Ascendent și va intra în jumătatea inferioară a astrogramei (partea nocturnă), iar jumătatea inferioară va începe să domine Horoscopul. Cariera și activitățile exterioare devin mai puțin importante, în timp ce casa, familia și bunăstarea emoţională deven mai importante. Este timpul să vă concentraţi asupra acestor lucruri. Mercur are un rol dublu în astrogramă. În primul rând el este guvernatorul Fecioarei, dar şi planeta carierei pentru voi. Tranzitul lui în casa întâi poate aduce oportunități în carieră fără a fi nevoie să depuneţi un efort în acest sens. Luna care va orma va fi o lună prosperă – probabil cea mai prosperă a anului. La data de 22 septembrie, Soarele și Mercur muta în casa banilor, iar aspectele financiare devin mai importante pentru voi. Vă ocupaţi singuri de toate aspectele şi nu solicitaţi ajutorul altora. Soarele în această poziţie aduce intuiție financiară şi este indicat să ţineţi cont de acest lucru.

Horoscop ţigănesc septembrie 2024. MONEDA (23 septembrie -22 octombrie) Balanță

Horoscop bani septembrie 2024. Creșterile salariale sau bonusurile sunt posibile, dar atenţie la cheltuielile impulsive

Cei născuți în zodia MONEDAPersoana care va apărea recent în jurul tău, ar putea să te păcălească. Poate că nu vezi acest lucru, sau poate că această persoană se poartă cu tine așa în mod intenționat. În septembrie, vei fi încrezător, astfel încât îi vei putea oferi o lecție potențialului farsor. Pentru Balanță, această experiență va fi foarte valoroasă, pentru că vor învăța din ea.Dacă ești singură și disponibilă, vei intra într-o relație care se va dezvolta cu mare rapiditate. Atât de repede, încât nu-ți vei lua răgazul de a cerceta împrejurările și toate datele. Este posibil ca persoana respectivă să fie, deja, într-o relație. E mai bine să știi dinainte decât să aflu după. În jurul tău, prietenii au luat-o puțin razna. Fac fel de fel de prostii, apoi vin la tine să ceară sfat și ajutor. Nu te băga prea mult.

Acordă-le doar sfaturile și ajutorul care nu te implică pe tine în încurcăturile create de ei. În familie, fă un efort și mai ascultă-i și pe ceilalți. Este imposibil să ai dreptate absolut întotdeauna. Mai ascultă și alt punct de vedere. Mai ales în chestiunile care nu te privesc în mod direct.În această perioadă interesul vostru se va muta dinspre voi, spre ceilalţi. Aveţi în continuare suficientă independenţă, sectorul social al astrogramei voastre nefiind încă cel dominant (în funcţie de numărul planetelor situate în această zonă). În consecinţă, acesta este un timp pentru a vă adapta la condițiile din jurul vostru. Nu este un moment deosebit de bun pentru a face modificări – acestea vor avea loc mai târziu în cursul anului. Este mai degrabă, un timp pentru a vă cultiva abilitățile sociale. Capacitatea de vă face plăcuţi vă ajută mai mult în a avansa decât eforturile voastre personale. Pâna la 22 august, casa a 6 este încă puternică. Deci, acesta este un moment bun pentru a face toate acele sarcini orientate catre detalii, ceea ce în general vă plictiseşte, însă este necesar deoarece aveţi mai multă energie şi răbdare în aceste direcţii. Este încă o perioadă financiară bună pentru copiii voştri și este o perioada propice pentru a vă angaja sau pentru a face angajări, în funcţie de situaţie.

La data de 22 septembrie, Soarele intra in casa a 7-a, a relaţiilor de parteneriat, asocieri sau concubinaj și scoate în evidenţă aspecte legate de această zonă a vieţii voastre. Viața de cuplu și cea socială devin mult mai active. Întâlniţi mai multe persoane în aceasta perioadă şi sunteţi solicitaţi de către ceilalţi. Pentru cei căsătoriţi, partenerul de viaţă devine mai important acum. Aveţi grijă însă, sunt posibile ciocniri de orgolii. Finanțele sunt bune în această lună (iar situaţia se va îmbunătăţi şi mai mul în luna următoare). La data de 9 septembrie, Venus intra in casa a 8-a pentru cei marcaţi de zodia Berbecului, şi va rămâne acolo pentru restul lunii. Ea avansează tot mai aproape de Jupiter, astfel încât câștigurile sunt în expansiune (mai ales cele care provin în urma unor contracte de parteneriat, chirii, moşteniri etc). Apar noi oportunităţi. Sunteţi preocupaţi şi de situaţia financiară a celor din jur. Aspectele favorizează plata datoriilor sau obţinerea unor credite – în funcție de nevoile voastre.

Eliminaţi cheltuielile inutile şi încercaţi să scăpaţi de lucrurile vechi, pe care nu le mai folosiţi. Această poziție planetară indică, de asemenea, cooperarea financiară bună cu soțul, partenerul. Intuiția financiară este excelentă în această lună. Ţineţi cont de ceea ce visaţi şi la semnalele pe care le primiţi.

 

 

Horoscop ţigănesc septembrie 2024. CUTITUL (23 octombrie – 21 noiembrie) Scorpion

Nativii zodiei Cutit Septembrie va aduce evenimente vieții personale a Scorpionilor. Din păcate, nu va fi o perioadă pozitivă. Armonia dintre tine și partenerul tău a dispărut, deci e posibil să ai parte de un argument. Chiar dacă ai tendința să fii temperamental, ar trebui să încerci să te calmezi. Doar așa vei putea salva situația.

Intri într-o perioadă de comunicare eficientă cu cei apropiați. Unele tensiuni existente se vor dezamorsa. Datorită influenței Lunii, vei fi mai receptivă la nevoile celorlalți. Iar asta îți va consolida relația de cuplu, de familie și cu prietenii.Intuiția te va ajuta să mergi acolo unde trebuie ca să-ți faci noi cunoștinți. Deocamdată, va fi doar plăcerea conversației și a unor puncte de interes comune. În viitorul apropiat, însă, aceste relații proaspete se vor dovedi foarte utile și de o parte, și de cealaltă.Acum, că a trecut influemţa eclipselor vă puteţi bucura mai mult de viaţă. Casa a cincea, a creativităţii, distracţiei şi relaţiilor sentimentale este activă până la data de 22 septembrie şi este indicat să profitaţi de oportunităţile care apar. Aceasta este o perioadă bună pentru a vă simţi bine. Starea de sănătate și nivelul de energie sunt mult îmbunătățite față de luna trecută. În cazul în care au existat probleme de sănătate ar trebui să primiţi veşti bune în această lună. Continuaţi însă să acordaţi o atenție deosebită problemelor renale (daca este cazul) până la data de 9 septembrie. După acest moment, zonele sensibile sunt cele legate de colon, vezica urinară şi organele sexuale.

Regimurile de detoxifiere au un impact puternic după această dată. Situaţia financiară este, de asemenea, bună în această lună. Mercur se mișcă rapid și acest lucru se regăseşte in evoluţia progresului financiar. Perioada dintre 6 și 22 este septembrie deosebit de bună. Mercur sa va afla în casa cincea pentru cei marcaţi de zodia Taurului, indicând noroc dar şi posibile cheltuieli legate de acţiuni care va binedispun. Copiii va motivează să câștigaţi mai mult. Uneori, ei au idei sau perspective care sunt profitabile. În cazul în care copiii sunt mai mari, aceştia vă pot susține financiar într-un mod mai concret. Casa a 6-a sănătății și a muncii devine puternică, începând cu data de 22 septembrie. Aceasta semnalează o bună etică a muncii – ceva de care aveţi nevoie acum, cu Marte care se deplasează înapoi în casa a 10-a, a carierei. Cariera vă solicită mult, dar puteţi face faţă fără probleme. Aceia dintre voi care se află în căutarea unui loc muncă ar trebui să aibă succes în această perioadă (și în luna care va urma).

La 22 iulie, puterea planetară a început să se încline de la est la vest, din sectorul de sine în sectorul altora. Acum se apropie de poziția sa maximă la vest. Acest lucru înseamnă că vă preocupa mai mult ceilalţi, vă deplasaţi dinspre scopurile personale, individuale, sope obiective care fie ţin de alţii sau indică colaborarea cu ei. Venus, guvernatorul horoscopului pentru cei marcaţi de zodia Taurului, se va muta in casa a 7-a în data de 9 septembrie și va rămâne acolo pentru întreaga lună. Acum s-ar putea să puneţi interesele altora înaintea voastră. Vă simțiţi bine când puteți face lucruri pentru alții. Acest lucru tinde să vă aducă popularitate.

Horoscop ţigănesc septembrie 2024. TOPORUL (22 noiembrie – 21 decembrie) Săgetătorul

Pentru topor in septembrie, te poți aștepta la o energie pozitivă în domeniul relațiilor. Mulți Săgetători singuri ar trebui să țină ochii deschiși. Conform horoscopului, ai o șansă să cunoști sufletul tău pereche. În jurul tău, vei avea mulți parteneri potențiali. Deci alege cu grijă și nu te lăsa afectat de aparențe.Pentru nativii mai tineri ai zodiei, va fi o perioadă de distracție și amuzament. Nu neapărat petreceri, pot să fie întâlniri în grup, sau unele activități împreună cu prietenii. Dacă ești în cătarea unui nou partener, aceasră căutare se transforma într-o joacă. Multe flirturi, multă cochetărie, dar deocamdată nu vei arunca ancora. De aici, însă, poate ieși ceva serios în viitorul apropiat.Săgetătorii familiști tind să-și ducă acasă frustrările de la serviciu. Ca să nu exagerezi în această privință, organizează mai multe ieșiri cu familia. Filme, oncerte, drumeții, mese în oraș – orice, numai nu vă închideți în casă cu problemele.

Cu Neptun, planeta care vă guvernează cariera în miscare retrogradă, din 18 iunie și cu aspecte puternice în casa a patra, aspectele de carieră necesită timp pentru a se rezolva de la sine și astfel vă puteţi concentra asupra problemelor domestice. Totuși, deși situaţia legată de carieră este destul de tulbure şi cel mai bine ar fi să aşteptaţi ca aceasta să se clarifice, responsabilităţile sunt încă puternice. Casa a patra înseamnă mai mult decât casă şi familie. Ea reprezintă trecutul, amintirile, sentimentul de apartenenţă şi securitatea emoţională. Multe din problemele noastre îşi au originea în trecut. Atunci când apar evnimente puternice, acestea provoacă reactivarea acelor lucruri din trecut rămase nerezolvate. Deşi nu ştim cu exactitate care este cauza reacţiilor noastre, aceasta se află adânc îngropată în trecutul nostru si ne împiedică să acţionăm, sa creştem, să ne dezvoltăm. Atunci când influenţele planetare activează această casă, amintiri vechi tind să iasă la suprafaţă iar misiunea noastră este aceea de a le explora, de a le înţelege. Deci, atunci când casa patra este puternic, natura va aduce amintiri vechi, astfel încât acestea să poată fi văzute de la nivelul actual de înțelegere.

Ceea ce este înfricoşător pentru un copil de trei ani, pe faţa unui adult va provoca doar un zâmbet. Nu este vorba despre a rescrie istoria evenimentelor care s-au întâmplat, ci de o reinterpretare a lor, despre a înţelege. Iar acest lucru va provoca o “vindecare” emoţională”. Vă veţi confrunta cu amintiri care la prima vedere nu au nicio egătură cu prezentul, dar ele nu sunt întâmplătoare, ci au o semnificație pentru viața voastră „aici și acum“. Analizaţi sentimentele pe care vi le trezesc si ele îşi vor pierde puterea pe care o au asupra voastră.Uită-te la ei și sentimentele pe care le trezesc în tine. Examinați-le. Ei vor pierde orice putere au avut o dată peste tine. Aceasta este, de asemenea, o luna buna pentru cei implicați în tipuri formale de terapie psihologică. Au loc mai multe tipuri de progrese. Luna nouă din data de 9 septembrie va clarifica atât aspectele emoționale cât și situația familială pe măsură ce trece timpul. Informațiile de care aveți nevoie pentru a lua o decizie bună vă vor parveni în mod natural si normal, cu puțin stres din partea voastră. Trebuie să vă preocupaţi de aspectele care ţin de sănătate până în 22 septembrie, iar atunci veţi simţi o îmbunătăţire indiferent de problemele cu care vă confruntaţi. Nu uitaţi să vă odihniţi suficient şi recitiţi raportul anual pentru a înţelege ce este nevoie să faceţi. De asemenea, aceasta este o lună excelentă pentru cei care îşi caută un loc de muncă – mai ales până în 22 septembrie. Soarele în zodia Fecioarei favorizeaza munca, iar Pluto, guvernatorul muncii pentru cei marcaţi de semnul Gemenilor, primește aspecte bune până la acea dată.

Horoscop ţigănesc septembrie 2024. POTCOAVA (22 decembrie – 20 ianuarie) Capricornul

Draga POTCOAVA Când vine vorba de viața personală, fiecare Capricorn se poate aștepta la evenimente interesante. Influența lui Venus va aprinde pasiunea în tine. Vei fi atras de fructul interzis în Septembrie. Asta îți va aduce multe aventuri și experiențe noi, dar și probleme. Sentimentele tale vor fi foarte intense în această perioadă.Marte are un rol activ în viața ta profesională de luna aceasta. Trebuie să înaintezi cumva, să nu încerci să ții cu dinții de situația actuală. Marte îi ajută pe cei care luptă. Calculele raționale îți spun să nu riști? Apelează la intuiție. Dacă nu simți chiar spaimă sau repulsie față de noul proiect sau noul job, atunci go for it! Este valabil cu atât mai mult cu cât lucrezi pe cont propriu.Dacă nu te simți chiar în largul tău cu banii, alege-ți prioritățile.

De fapt, luna aceasta, vei fi atât de ocupată încât nici nu vei avea timp să cheltuiești.Până în data de 11 septembrie, relaţiile cu ceilalţi sunt puţin mai dificile, în sensul în care s-ar putea să aveţi de multe ori senzaţia că sunteţi acuzaţi pe nedrept şi vocea voastră nu este auzită. Ceilalţi au tendinţa de a-si urmări obiectivele personale şi de a ignora efectee pe care acestea le au în relţia cu voi. Apar ciocniri de orgolii, conflicte sau rupturi în relaţiile mai superficiale. Din păcate, acest lucru poate afecta şi relaţia de cuplu. Partenerul (sau partenera) de viaţa este mai individualist, mai ambiţios şi mai centrat pe propria persoană. Ar fi utilă începerea unui proiect împreună pentru a contracara această influenţă. Lucurile se îmbunătăţesc dupa intrarea lui Marte în Vărsător. În această lună comunicarea este extrem de importantă. Gândirea voastră este pătrunzătoare şi s-ar putea să descoperiţi unele lucruri care vor provoca modul în care priviţi lumea în general sau sunt în contradicţie cu principiile voastre.

Este o lună destul de activă din punct de vedere al socializării în mediul vostru imediat, veţi cunoaşte persoane noi şi uneori vă vor lăsa o impresie puternică. Atenţie însă, nu toţi sunt ceea ce par a fi şi cel puţin o data pe parcursul acestei luni, cineva va încerca să vă inducă în eroare. Sunteţi capabili să vă susţineţi punctul de vedere cu claritate ceea ce vă poate feri de situaţii nepldcute. Dacă vă veţi dori să achiziţionaţi autovehicule sau echipamente electronic acum, s-ar putea să nu vi se ofere toate detaliile. După data de 11 septembrie este indicat să începeţi un proiect financiar nou alături de un partener dacă aveţi această oportunitate. Pe de altă parte, soţul sau soţia poate beneficia de o nouă sursă de venit. Din punct de vedere financiar investiţiile sunt favorizate sau puteţi obţine o sumă de bani în urma unor acţiuni desfăşurate anterior. În 12 septembrie, Venus va intra în Scorpion, ceea ce va îmbunătăţi relaţiile sentimentale pentru cei necăsătoriţi, existând şi oportunitatea de a întâlni persoane noi pentru cei singuri. Emoţiile voastre sunt mai stabile şi începeţi sa înţelegeţi ce anume v-a deranjat până acum şi să depăşiţi situaţiile anterioare cu uşurinţă. De fapt, spre finalul acestei luni, găsirea echilibrului emoţional devine o prioritate, fie că veţi conştientiza acest lucru sau nu. Unii dintre voi vor alege să discute deschis despre nevoile lor şi ceea ce i-a deranjat, iar alţii vor alege să se izoleze o perioadă pentru a se regăsi în singurătate. Casa devine un sanctuar şi vă simţiţi bine alături de familie. Atenţie, nu vă expuneţi la riscuri. Orice tranzit al lui Marte în casa a 8-a, (începând din 11 seprembrie) avertizează asupra posibilităţii de a intra în situaţii care vă pot pune în pericol sănătatea.

Horoscop ţigănesc septembrie 2024. CUPA (21 ianuarie – 19 februarie) Vărsător

Draga CUPA, Nativi din zodia CUPA septembrie va fi serios în ceea ce privește viața personală. Iubirea inițială a Vărsătorilor a trecut, dar asta nu înseamnă că relația e fără rost. Chiar din contră. Doar relațiile care au trecut acest tip de test pot fi ferme și pe termen lung. Relaxează-te și nu te stresa.În această lună, cel mai important aspect este legat de situaţia financiară. Incă vă aflaţi într-o perioadă în care activitatea financiară este evidenţiată şi au loc o serie de evenimente în acest domeniu. Puteţi avea parte de câştiguri semnificative dacă veţi ştii să profitaţi de oportunităţile care apar iar concerarea voastra asupra sectorului financiar este destul de mare. Soarele, guvernatorul zodiei voastre, traverseaza casa finanţelor, un indicator pentru valorificarea personală şi venituri. Aspectul vă favorizează atâta timp cât este folosit în direcţiile potrivite, altfel poate duce la o afişare excesivă a unei situaţii care nu neapărat corespunde cu realitatea. Atenţie la cheltuieli!

De asemenea, Mercur, planeta voastră financiară, se deplasează înainte toată luna și foarte rapid. Acest lucru indică un progres financiar, aplicarea unor idei legate de creşterea veniturilor sau analizarea oportunităţilor în acest sens. Deciziile financiare au impact puternic în această lună. Până în data de 6 septembrie, Mercur este in semnul vostru – un semnal pozitiv financiar. El aduce binefaceri și oportunităţi financiare și nu aveți nevoie să căutaţi modalităţi de a vă spori veniturile deoarece acestea apar de la sine. De asemenea, vă preocupa aspecte legate de îmbunătăţirea personală sau achiziţii. În data de 6 septembrie, el va intra în casa banilor, în propriul său semn, ceea ce indică faptul că va fi extrem de puternic şi va permite materializarea aspectelor menţionate anterior. Vă preocupă în mod special şi aspectele legate de sănătate și produse sau servicii legate de sănătate dar, de asemenea, acestea pot constitui şi o sursă de venit. Sunteţi extrem de decişi în ceea ce priveşte aspectele financiare şi găsiţi soluţii inteligente la problemele anterioare.

După data de 22 septembrie, deoarece atât Mercur cât și Soarele vor părăsi sectorul financiar, obiectivele voastre financiare pe termen scurt ar trebui să fi fost atinse și vă puteți concentra asupra altor lucruri – educație, lectură, interesele intelectuale și distracțiile. Venus, planeta carierei voastre, se muta in casa a patra, a casei, familiei şi emoţiilor, în data de 9 septembrie. Acest lucru este asociat cu faptul ca aproape toate celelalte planete sunt şi ele sub orizont, de asemenea, şi indică faptul că acum misiunea voastră, cariera voastră, sunt casa și familia. Poate apărea dorinţa de a reamenaja sau de a cumpăra diverse obiecte de decor pentru casă. Socializarea acasă devine mult mai plăcută. Starea de sănătate este bună în această lună.

Horoscop bani septembrie 2024. Creșterile salariale sau bonusurile sunt posibile, dar atenţie la cheltuielile impulsive

Horoscop ţigănesc septembrie 2024. CAPELA (20 februarie – 20 martie) Pești

Cei născuți în zodia CAPELA Datorită influenței lui Venus, CAPELA va acorda o mare importanță relațiilor în septembrie. Ești dispus să faci orice pentru ca acestea să fie în armonie și pozitivi. Relațiile romantice vor decurge normal, dar e posibil să aveți probleme în familie. Nu veți putea evita o ceartă. Din fericire, ambele părți vor realiza repede că nu a fost necesar.O oarecare doză de impulsivitate amenință armonia în cuplu și, în general, în relații. Dacă vrei să rezolvi o situație anume, nu te repezi. Gândește, cântărește, discută calm. Trebuie să fii foarte convinsă de decizia pe care urmează s-o iei. Fie că e încheierea unei relații, fie că e trecerea la alt nivel. În aceeași linie, nu judeca pe nimeni pripit. Prieteni sau cunoștințe, un potențial partener. Și nu-ți mai apăra cu atâta îndârjire poziția. Nu atentează nimeni la demnitatea, integritatea și independența ta. În jur, se vede ceva agitație, dar nu e nimic periculor și rău-voitor.

În familie, ești la un pas de o frumoasă armonie. Trebuie, doar, să respiri un moment și să te lași pe mâna celor care te iubesc. Lasă-i să propună programul de weekend și bucură-te de invitație.

Casa întâi este înca puternică până la data de 22 septembrie ceea ce indică faptul că în continuare sunteţi extrem de activi şi motivaţi în a vă urmări scopurile personale. Sunteţi percepuţi de alţii ca fiind puternici şi decişi. Aveţi totuşi tendinţa de a nu ţine cont prea mult de opiniile altora, atenţie la conflictele cauzate de orgolii sau egoism. Relaţiile personale sunt puţin mai provocatoare în această lună. Partenerii voştri de viaţă par a fi mai distanţi, mai ales între 6 şi 22 septembrie. Fiecare pare să se concentreze pe propriile interese și vedeți lucrurile din perspective complet opuse. Acest lucru nu înseamnă ca doar unul dintre voi are dreptate, ci că modul de abordare este diferit. Relaţiile bune, cele evoluate, nu vor avea probleme deoarece tocmai această abordare diferită va duce la obţinerea unei imagini complete asupra situaţiilor. Pentru cei care nu sunt atât de armonizaţi, încercaţi să respectaţi perspectiva celeilalte persoane deoarece altfel se poate ajunge la conflicte inutile.

Încercaţi să consideraţi că vi se oferă o abordare „complementară“. Undeva există şi o cale de mijloc. În astrologie partenerul unei zodii este zodia opusă, pentru că impreună formează un întreg. Dar acest lucru înseamnă că dincolo de asmănări, viziunile sunt total diferite. Fiecare are ceva de care celălalt are nevoie. Priviţi siuaţiile cu care vă confruntaţi cu interes şî curiozitatea de a-l cunoaşte pe cel de lânga voi mai bine. În data de 6 septembrie, Mercur va trece peste Ascendent și va intra în jumătatea inferioară a astrogramei (partea nocturnă), iar jumătatea inferioară va începe să domine Horoscopul. Cariera și activitățile exterioare devin mai puțin importante, în timp ce casa, familia și bunăstarea emoţională deven mai importante. Este timpul să vă concentraţi asupra acestor lucruri.

Mercur are un rol dublu în astrogramă. În primul rând el este guvernatorul Fecioarei, dar şi planeta carierei pentru voi. Tranzitul lui în casa întâi poate aduce oportunități în carieră fără a fi nevoie să depuneţi un efort în acest sens. Luna care va orma va fi o lună prosperă – probabil cea mai prosperă a anului. La data de 22 septembrie, Soarele și Mercur muta în casa banilor, iar aspectele financiare devin mai importante pentru voi. Vă ocupaţi singuri de toate aspectele şi nu solicitaţi ajutorul altora. Soarele în această poziţie aduce intuiție financiară şi este indicat să ţineţi cont de acest lucru.

Spynews
”De când se trezeşte...” Ce părere avea Adrian Minune despre ginerele său, înainte să se despartă de Karmen Minune. Manelistul, declarații despre Bogdan Căplescu
Bzi.ro
Maria de la Insula Iubirii a făcut senzație în costum de baie! Ce manelist a pus ochii pe blondină
Fanatik.ro
Patru zodii care vor avea noroc din belșug până pe 15 septembrie. E cea mai bună perioadă din an pentru ele
Capital.ro
Adio, frontiere! Ungurii devin frații românilor: E interes naţional
Playtech.ro
WOW ce schimbare totală! Păpușa de la Glina e de nerecunoscut ACUM. Dumnezeule, cât e de frumoasă
DailyBusiness
Decizie de ULTIMĂ ORĂ! Angajații români vor primi beneficii extrasalariale mai bune
Adevarul
Locuri stranii dezvăluite de o nouă șosea montană. Peștera de gheață, ca „într-o călătorie spre centrul pământului”
Spynews
Nu mai există șanse de împăcare! Perneș de la Mireasa vorbește despre despărțirea de Sabrina! De ce s-au separat și cum trebuie să fie viitoarea lui iubită
Spynews
Ce era în plicul de pe sicriul prințesei Diana pe care Harry a scris "mami"
Evz.ro
Ce trebuie să pui în apă când fierbi ouă. Se vor curăța foarte rapid
Ego.ro
Oana Zăvoranu, imaginile pe care le-ar vrea ȘTERSE! Cum a ajuns să arate azi Querida, la 51 de ani
Prosport.ro
Avem detaliile fabuloase din dosarul secretizat în care Florinel Coman a primit 11 luni de închisoare! Cum a luat permisul fals din Ucraina și câți bani a dat
wowbiz.ro
Fiica lui Adrian Minune divorțează! Karmen a dat vestea în urmă cu puțin timp
Cancan.ro
Culisele despărțirii Karmen Minune – Bogdan Căplescu! 😲 Am aflat TOT!
Playsport.ro
Cristiano Ronaldo și Georgina, așa cum nu au mai fost surprinși niciodată! Ce au făcut pe un iaht de lux, în larg, când credeau că nu-i vede nimeni
kanald.ro
Pisica Vasi ar fi fost găsită! Oana Zăvoranu intervine, și ea, în cazul mascotei aeroportului Otopeni: „Mă doare sufletul! Nu există legi care să protejeze animalele”
Capital.ro
Adio, maestre! Marele actor și cântăreț s-a stins. România se roagă pentru sufletul lui
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Zeița de la Montreal, în costum de baie, la 62 de ani. Cum arată Nadia Comăneci pregătită de plajă
stirilekanald.ro
"Ea era rece, moartă, iar el abia respira" Ana Maria a murit în beci, lângă soțul ei, din cauza monoxidului de carbon emanat de mustul în fermentație. Cei cinci copii ai soților au ajuns în grija statului
substantial.ro
Forțele ucrainene recâștigă poziții strategice lângă Pokrovsk
MediaFlux
CARE sunt PENSIILE care NU mai CRESC. ANUNȚUL ministrului Muncii, Simona Bucura-Oprescu
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...