Ce face și cum arată Margherita de la Clejani de când s-a retras din showbiz. Internauții au rămas uimiți: „Și-a revenit Marga”

În urmă cu câțiva ani, Margherita de la Clejani era pe prima pagină a ziarelor după ce fusese implicată în diverse scandaluri. Fiica Vioricăi și a lui Ioniță a fost prinsă la volan sub influența substanțelor interzise, iar acum, după un an, a revenit în showbiz.
Alina Costache
03 sept. 2024, 16:38
Ce face și cum arată Margherita de la Clejani de când s-a retras din showbiz. Internauții au rămas uimiți:
Margherita de la Clejani s-a cumințit

Margherita de la Clejani a fost filmată la un eveniment, unde cânta alături de părinții ei. Surpriza a fost destul de mare pentru fani, mai ales că în ultima vreme, bruneta nu mai avea nicio treabă cu muzica.

Citește și: Margherita de la Clejani scapă de închisoare. Ce sumă a plătit pentru a nu ajunge în spatele gratiilor

Cum arată acum Margherita de la Clejani

Bruneta a făcut un adevărat show alături de mama ei, iar noile imagini arată o Marga diferită. Se pare că bruneta a reușit să treacă peste problemele din trecut, fiind mai liniștită ca oricând. Schimbarea a fost observată de fani, dar și lăudată. A fost felicitată pentru că a renunțat la traiul nonconformist și a revenit pe scenă, alături de părinții ei.

Bravo, Marga, ți-ai revenit. Să-ți asculți părinții/ Și-a revenit Margerita/ S-a reorganizat Marga/ Bravo, Marga… Bine ai revenit. Respect părinților/ Marga, arăți super bine! Felicitări! / Frumoasa e Marga. Bine ai revenit. Mult succes/ Doamne, și-a revenit Margherita. Și Fulgy, și ea! Doamne ajută, cred că nu mai consumă substanțe interzise. Doamne ajută!”, sunt doar câteva dintre reacțiile fanilor.

Copiii Clejanilor s-au cumințit

Se pare că Fulgy și Margherita și-au învățat lecția, iar faptul că fac din nou echipă, pe scenă, cu Ioniță și Viorica de la Clejani arată că părinții le sunt un real sprijin.

Reamintim că în urmă cu trei ani și jumătate, Margherita a produs un accident, pe bulevardul Gheorghe Șincai, din București, aflată sub influența substanțelor interzise. Artista a fost condamnată la plata unei amenzi de 40.000 de lei. Timp de trei ani nu mai are voie să urce la volan. Imediat după greșeala comisă, părinții i-au ținut partea.

Margherita e bine, ascultă, muncește mult, e o fată frumoasă și înțeleaptă. Se poate întâmpla oricui, bine că a scăpat din acel anturaj, le-am spus mereu să fie atenți cu cine umblă, unde se duc, pentru că trăim într-o lume mai ciudată.

Pe vremea lui Ceaușescu, mă lua mama cu ciomagul, acum sunt conturile astea sociale, copiii sunt greu de controlat, ce să facem, să stăm treji, ca să-i păzim? Are doi părinți cu care merge înainte. A fost un accident…”, au declarat Ioniță și Viorica de la Clejani, la acea vreme.

Spynews
”De când se trezeşte...” Ce părere avea Adrian Minune despre ginerele său, înainte să se despartă de Karmen Minune. Manelistul, declarații despre Bogdan Căplescu
Bzi.ro
Maria de la Insula Iubirii a făcut senzație în costum de baie! Ce manelist a pus ochii pe blondină
Fanatik.ro
De ce e bine să pui sare în fața ușii. Trucul care te va ajuta să scapi de o problemă enervantă
Capital.ro
Adio, frontiere! Ungurii devin frații românilor: E interes naţional
Playtech.ro
WOW ce schimbare totală! Păpușa de la Glina e de nerecunoscut ACUM. Dumnezeule, cât e de frumoasă
DailyBusiness
Decizie de ULTIMĂ ORĂ! Angajații români vor primi beneficii extrasalariale mai bune
Adevarul
Mesajul Mongoliei după ce nu a pus în aplicare mandatul de arestare emis pe numele lui Putin: „Mâinile noastre sunt cam legate”
Spynews
Nu mai există șanse de împăcare! Perneș de la Mireasa vorbește despre despărțirea de Sabrina! De ce s-au separat și cum trebuie să fie viitoarea lui iubită
Spynews
Ce era în plicul de pe sicriul prințesei Diana pe care Harry a scris "mami"
Evz.ro
Ce trebuie să pui în apă când fierbi ouă. Se vor curăța foarte rapid
Ego.ro
Oana Zăvoranu, imaginile pe care le-ar vrea ȘTERSE! Cum a ajuns să arate azi Querida, la 51 de ani
Prosport.ro
Avem detaliile fabuloase din dosarul secretizat în care Florinel Coman a primit 11 luni de închisoare! Cum a luat permisul fals din Ucraina și câți bani a dat
wowbiz.ro
Fiica lui Adrian Minune divorțează! Karmen a dat vestea în urmă cu puțin timp
Cancan.ro
Familia lui Radu Brînzan, polițistul care a murit în timp ce tundea iarba în curte, nu va primi pensia de urmaș
Playsport.ro
Cristiano Ronaldo și Georgina, așa cum nu au mai fost surprinși niciodată! Ce au făcut pe un iaht de lux, în larg, când credeau că nu-i vede nimeni
kanald.ro
Pisica Vasi ar fi fost găsită! Oana Zăvoranu intervine, și ea, în cazul mascotei aeroportului Otopeni: „Mă doare sufletul! Nu există legi care să protejeze animalele”
Adio, maestre! Marele actor și cântăreț s-a stins. România se roagă pentru sufletul lui
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Zeița de la Montreal, în costum de baie, la 62 de ani. Cum arată Nadia Comăneci pregătită de plajă
stirilekanald.ro
"Ea era rece, moartă, iar el abia respira" Ana Maria a murit în beci, lângă soțul ei, din cauza monoxidului de carbon emanat de mustul în fermentație. Cei cinci copii ai soților au ajuns în grija statului
substantial.ro
Donald Trump și susținătorii săi lansează noi teorii ale conspirației înaintea alegerilor din 2024
MediaFlux
CARE sunt PENSIILE care NU mai CRESC. ANUNȚUL ministrului Muncii, Simona Bucura-Oprescu
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...