Anunţ important pentru clienţii Revolut, s-a lansat Revolut BillPay

Revolut a lansat Revolut BillPay, un serviciu care simplifică plata facturilor pentru întreprinderi, integrându-se cu programe de contabilitate și oferind control sporit asupra cheltuielilor.
Filip Stan
04 sept. 2024, 17:01
Anunţ important pentru clienţii Revolut, s-a lansat Revolut BillPay

Revolut lansează un serviciu care simplifică plata facturilor pentru întreprinderi, integrându-se cu programe de contabilitate şi oferind control sporit asupra cheltuielilor, conform unui comunicat al băncii, transmite Agerpres.

Revolut menţionează că îşi intensifică activitatea de banking pentru afaceri, întrucât încasările globale anuale ale ofertei sale business-to-business (B2B), Revolut Business, au depăşit 500 de milioane de dolari.

 

În România, volumul tranzacţiilor procesate lunar a ajuns aproape de 345 de milioane de euro. Potrivit sursei citate, compania continuă să îşi extindă amprenta la nivel global cu lansarea Revolut Business în Singapore. Această mişcare aduce numărul total de pieţe în care Revolut Business este activ la 40. Această creştere accelerată va continua în contextul în care Revolut Business integrează peste 20.000 de întreprinderi în fiecare lună, acestea alăturându-se sutelor de mii de afaceri active lunar. În România, Revolut Business înregistrează o medie de aproape 1.000 de afaceri noi active în fiecare lună, în creştere cu 101% faţă de ultimele 12 luni.

„Revolut a lansat miercuri Revolut BillPay pentru a răspunde în continuare cererii tot mai mari de servicii bancare mai bune pentru întreprinderi. Integrat cu principalele programe de contabilitate, inclusiv QuickBooks, Xero şi FreeAgent, Revolut BillPay este conceput pentru a economisi timp în gestionarea şi plata facturilor către furnizori din peste 150 de destinaţii cu doar câteva clicuri. Întreprinderile pot minimiza efortul manual, pot beneficia de controale ale cheltuielilor şi reguli de aprobare şi pot obţine o supraveghere completă a operaţiunilor lor, eliberându-şi timpul pentru creşterea afacerii”, se arată în comunicat.

Anunţ de ultimă oră pentru posesorii de card Revolut, este vorba de suma de 1910 lei

Revolut Business ajută companiile să pătrundă pe noi pieţe şi să economisească atunci când transferă bani în peste 150 de ţări. În acest an a introdus IBAN-uri locale într-o serie de pieţe europene, făcând plăţile locale şi mai transparente.

Potrivit comunicatului, Revolut Business a introdus Push-to-Card, o modalitate simplă pentru întreprinderi de a plăti clienţii şi contractorii ca un localnic, la nivel global şi în câteva minute; cu 78 de ţări acoperite în peste 50 de monede locale. Întreprinderile au nevoie doar de un număr de card (şi un nume), în timp ce utilizatorii beneficiază automat de ratele de schimb valutar ale Revolut pentru plăţile internaţionale.

Comercianţii din întreaga lume folosesc Revolut Pay pentru a accepta plăţi cu clienţi de renume, inclusiv Aer Lingus, Kiwi şi French Connection. Pentru a continua să răspundă unei cereri în creştere rapidă, Revolut va continua să crească opţiunile de acceptare a plăţilor prin lansarea unui terminal de plată pentru întreprinderile mari. Anul acesta Revolut Business şi Meridian Taxi au încheiat un parteneriat prin care compania bucureşteană de mobilitate urbană şi-a echipat cele 1000 de taxiuri cu terminale de plăţi Revolut Reader.

„Modelat pe baza experienţei noastre de a servi milioane de clienţi retail, Revolut Business se dezvoltă rapid. În ultimul an, am făcut paşi uriaşi în misiunea noastră de a fi sistemul de automatizare financiară numărul unu pentru întreprinderi şi am adus recent produsul în Singapore. Cu sprijinul unui număr semnificativ şi în creştere de clienţi, intensificăm agresiv activitatea B2B şi suntem pregătiţi să revoluţionăm sistemul bancar pentru şi mai multe întreprinderi din întreaga lume”, a declarat James Gibson, head of Revolut Business.

Revolut Business este platforma financiară automatizată pentru întreprinderi, ajutând start-up-urile, scale-up-urile şi întreprinderile să accepte şi să efectueze plăţi la nivel global, să schimbe bani la rate avantajoase şi să îşi gestioneze cheltuielile.

Spynews
Iustina de la Insula iubirii, prima imagine cu fetița ei și a lui Cornel! Postarea cu care și-a înduioșat fanii / FOTO
Bzi.ro
Irina Loghin a ajuns la poliție! „Sunt extrem de supărată și întristată!”
Fanatik.ro
Se deschide o nouă fabrică în România. Investiția de 140 de milioane de euro asigură multe locuri de muncă și salarii bune
Capital.ro
Traian Băsescu s-a cutremurat: Îl plângea că e pe moarte! Răsturnare totală de situaţie
Playtech.ro
CUTREMURĂTOR! Drama prin care a trecut Selina. Detalii șocante din trecutul iubitei lui Victor Slav
DailyBusiness
S-a eliminat din ordonanță! Acești români rămân cu BONUS de 50% din salariu
Adevarul
Vladimir Putin schimbă tactica pentru a îngenunchea Ucraina
Spynews
Primele declarații ale lui Alfred Bulai după percheziții. “Câtor studente le-ați zis să se dezbrace?” Sociologul: “Hai, măi, lăsați-mă! “
Spynews
Cele mai frumoase imagini de la botezul fiicei Laurei Cosoi! Ce nu s-a văzut până acum de la marele eveniment | FOTO
Evz.ro
Despăgubiri după erorile din deciziile de recalculare. Termenul anunțat de Casa de Pensii
Ego.ro
”M-au torturat ca pe Isus!” Ce a pățit în închisoare Gheorghe Dincă
Prosport.ro
Avem detaliile fabuloase din dosarul secretizat în care Florinel Coman a primit 11 luni de închisoare! Cum a luat permisul fals din Ucraina și câți bani a dat
wowbiz.ro
Fiica lui Adrian Minune divorțează! Karmen a dat vestea în urmă cu puțin timp
Cancan.ro
Betty Salam și-a părăsit soțul după Asia Express 2024. Ce s-a întâmplat între cei doi la filmările show-ului de la Antena 1
Playsport.ro
ĂSTA e apartamentul INDECENT al lui Țiriac! E cât 10 terenuri de tenis și are pat cât o „garsonieră”, de 16 metri pătrați, tapițat cu piele de elefant
kanald.ro
Cum să îți reglezi geamurile termopan, pentru sezonul rece! Soluția care te va ajuta să plătești mai puțin la căldură
Capital.ro
Răsturnare de situație în cazul Elodia-Cioacă. Mama Elodiei a spus totul după 17 ani: Așa este!
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Zeița de la Montreal, în costum de baie, la 62 de ani. Cum arată Nadia Comăneci pregătită de plajă
stirilekanald.ro
S-a aflat de ce s-a sinucis Ionuț! Ce durere cruntă îl apăsa, de fapt
substantial.ro
Testamentul lui Alain Delon a fost trimis copiilor săi
MediaFlux
Donald TRUMP RECUNOAȘTE acuzațiile FEDERALE! Ce se întâmplă cu CANDIDATURA sa pentru CASA ALBĂ
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...