Super-oferte de joi, 5 septembrie, la LIDL. Supermarketul aduce la raft trei produse adorate de români, la prețuri de nimic. Cel mai ieftin costă puțin peste 2 lei

Lidl bagă la ofertă trei produse pe care românii pur și simplu le iubesc. Se vor vinde ca pâinea caldă, așa că doritorii trebuie să se grăbească de la prima oră.
Filip Stan
04 sept. 2024, 21:04
Super-oferte de joi, 5 septembrie, la LIDL. Supermarketul aduce la raft trei produse adorate de români, la prețuri de nimic. Cel mai ieftin costă puțin peste 2 lei
Reduceri de neratat la Lidl, de joi, 5 septembrie

Lidl bagă la ofertă trei produse de neratat pe care românii le adoră și le cumpără destul de des. Acum se vor găsi la raft la prețuri mult mici, ceea ce înseamnă că se vor vinde foarte repede.

Mulți români aleg să își facă cumpărăturile la Lidl datorită gamei variate de produse, dar și pentru că supermarketul vine cu oferte de neratat. De joi, 5 septembrie, retailerul german ieftinește trei produse aflate la mare căutare.

Primul dintre ele costă doar 2,49 lei și este vorba despre gogoașa glazurată cu ciocolată. Este ideală pentru o gustare rapidă sau pentru momentele în care cineva are poftă de ceva dulce.

Citește și: Guvernul pregăteşte o nouă plafonare: cel mult 20% adaos comercial, la produsele româneşti

La Lidl se găsesc și alte variante pentru o masă rapidă. De exemplu, caserola de 400 de grame de Spaghetti are o reducere de 30%, așa că, pentru o porție de bolognese sau de carbonara, clienții vor plăti doar 9,49 lei.

Cel de-al treilea produs inclus în ofertă este desertul cu cremă de caramel de la Milbona. Șase pahare a câte 100 de grame costă 6,99 lei, reducerea fiind de 8,99 lei.

De unde vin produsele de la piața Lidl

În magazinele Lidl se mai găsesc și multe alte produse proaspete, pe care românii le pot cumpăra cu încredere, deoarece fructele și legumele provin de la producători și distribuitori din România.

„Preocuparea noastră este să avem o colaborare strânsă cu producătorii locali, cu scopul de a dezvolta alternative prietenoase cu mediul la folosirea substanțelor fitosanitare și a îngrășămintelor chimice. Asigurarea trasabilității pentru produsele noastre este posibilă datorită parteneriatelor solide pe care le-am realizat cu producătorii.

Mai mult decât atât, Lidl a pus bazele unei scheme de trasabilitate ce garantează transparența la nivelul originii produselor ce ajung în magazine și scoate în evidență producătorii din România.

Vrem întotdeauna să îți oferim fructe și legume locale proaspete și cât mai variate, de aceea toți cei peste 150 de producători locali cu care colaborăm dețin certificarea internațională Global G.A.P., o asigurare în plus pentru calitate și siguranță alimentară”, este anunțul publicat pe site-ul Lidl.

Citește și: Țara în care Moș Crăciun vine pe 1 octombrie. Crăciunul a fost mutat în toamnă, prin decret prezidențial, pentru „fericirea și securitatea” cetățenilor

Spynews
Iustina de la Insula iubirii, prima imagine cu fetița ei și a lui Cornel! Postarea cu care și-a înduioșat fanii / FOTO
Bzi.ro
Irina Loghin a ajuns la poliție! „Sunt extrem de supărată și întristată!”
Fanatik.ro
Vacanța unei românce s-a transformat într-un coșmar. A lăsat pe altcineva să-i conducă mașina prin Istanbul, aflându-se în dreapta, și a rămas fără ea. Polițiștii i-au confiscat-o: „Cei de la Consulat m-au băgat și mai tare în ceață”
Capital.ro
Când se schimbă, de fapt, banii în România? Se va trece la Euro: Ani foarte grei
Playtech.ro
CUTREMURĂTOR! Drama prin care a trecut Selina. Detalii șocante din trecutul iubitei lui Victor Slav
DailyBusiness
BANI GREI pentru educație! Iată cât costă începutul școlii în România
Adevarul
Vladimir Putin schimbă tactica pentru a îngenunchea Ucraina
Spynews
Primele declarații ale lui Alfred Bulai după percheziții. “Câtor studente le-ați zis să se dezbrace?” Sociologul: “Hai, măi, lăsați-mă! “
Spynews
Cele mai frumoase imagini de la botezul fiicei Laurei Cosoi! Ce nu s-a văzut până acum de la marele eveniment | FOTO
Evz.ro
Cele mai nebunești acțiuni ale marilor „spioni” Coldea și Dumbravă constatate de DNA
Ego.ro
”M-au torturat ca pe Isus!” Ce a pățit în închisoare Gheorghe Dincă
Prosport.ro
Avem detaliile fabuloase din dosarul secretizat în care Florinel Coman a primit 11 luni de închisoare! Cum a luat permisul fals din Ucraina și câți bani a dat
wowbiz.ro
Fiica lui Adrian Minune divorțează! Karmen a dat vestea în urmă cu puțin timp
Cancan.ro
Bomba anului! Ilie Năstase se 'călugăreşte'. Se retrage lângă mănăstire
Playsport.ro
ĂSTA e apartamentul INDECENT al lui Țiriac! E cât 10 terenuri de tenis și are pat cât o „garsonieră”, de 16 metri pătrați, tapițat cu piele de elefant
kanald.ro
Ea este Andreea, tânăra de doar 18 ani care a fost lovită mortal de un TIR! Adolescenta coborâse din microbuz și a vrut să traverseze strada
Capital.ro
Traian Băsescu s-a cutremurat: Îl plângea că e pe moarte! Răsturnare totală de situaţie
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Zeița de la Montreal, în costum de baie, la 62 de ani. Cum arată Nadia Comăneci pregătită de plajă
stirilekanald.ro
S-a aflat de ce s-a sinucis Ionuț! Ce durere cruntă îl apăsa, de fapt
substantial.ro
Naționala României a ajuns în Priștina pentru debutul în Nations League împotriva Kosovo
MediaFlux
L-au ciuruit. DONALD TRUMP, mai sărac cu 163 milioane de dolari
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...