Motivul pentru care Liviu Vârciu a avut o nuntă restrânsă. Ce eveniment organizează pentru anul viitor

Liviu Vârciu, în vârstă de 43 de ani și soția lui, Anda Călin, au făcut, recent, pasul cel mare. După nuntă, cei doi au mers într-o vacanță de vis. Prezentatorul a dezvăluit motivul pentru care evenimentul a fost unul restrâns.
Filip Stan
05 sept. 2024, 13:19
Motivul pentru care Liviu Vârciu a avut o nuntă restrânsă. Ce eveniment organizează pentru anul viitor

Liviu Vârciu și Anda Călin și-au unit destinele după 8 ani de la începutul relației. Cuplul are deja doi copii împreună și și-au spus cel mai hotărât „Da!” din viața lor în fața lui Dumnezeu.

Liviu Vârciu și Anda Călin au hotărât să organizeze un eveniment intim, renunțând la nunțile clasice din showbiz, care de obicei sunt cu surle și trâmbițe. Alături de ei, în fața altarului au fost prezenți doar prietenii extrem de apropiați și familia, fapt ce a stârnit uimirea și curiozitatea fanilor.

Liviu Vârciu, declarații despre nuntă: „Evenimentul a fost foarte frumos”

În urmă cu aproape trei săptămâni, Anda Călin și Liviu Vârciu au făcut pasul cel mare. Cei doi au optat pentru un eveniment restrâns, la care au participat doar persoanele apropiate și dragi. Cu toate că numărul mic de persoane a stârnit curiozitate în rândul fanilor, Liviu a declarat că și-a dorit întotdeauna un eveniment mic, la care să fie prezenți doar oamenii cu adevărat importanți. Mai mult, acesta a mărturisit că urmează să organizeze și un eveniment mai mare, dar abia la anul.

”Evenimentul a fost foarte frumos! Mi-am dorit întotdeauna să fie unul restâns, doar noi și nașii, și chiar așa a fost. Vom face și o petrecere mai mare, dar la anul. Nu va mai fi nuntă, ci doar o petrecere.

A fost dorința soției mele și am zis să încep cu dreptul. Mna, happy wife, happy life”, au povestit Anda și Liviu Vârciu, pentru Cancan.

Nici bine nu s-au căsătorit, că cei doi porumbei și-au făcut bagaele și s-au urcat în avion către Grecia. Cu toate că escapada a fost văzută ca o lună de miere, Liviu a declarat că a fost doar o vacanță cu nașii și că abia de acum urmează să petreacă timp doar ei doi.

Citește și: Cum l-a lăsat Nea Mărin cu buza umflată pe Liviu Vârciu, după o investiție de 600.000 de euro: „S-a jurat că nu îmi dă niciun leu”

”Va fi luna de miere când vom pleca doar noi singuri, acum am fost cu nașii. Nașii ne-au făcut cadou săptămâna aceasta și am zis de ce să nu mergem?! Am fost, ne-am distrat. Nu mai mergem în Mykonos, dar în Santorini am mai merge. Acolo am stat puține zile, pentru că ea a trebuit să se întoarcă, fiindcă începe grădinița cu copiii, iar eu trebuia să fiu aici, pentru că lansez filmul pe 25”, a spus prezentatorul TV.

Citește și: Liviu Vârciu dă de pământ cu politicienii români din cauza traficului de pe Valea Prahovei: „Putori nenorocite numai pe interes!”

Spynews
Michele Morrone, comportament controversat în timpul vizitei în România! A dat cu piciorul într-o mașină în care se afla o echipă de paparazzi și a arătat și gesturi obscene jurnaliștilor / PAPARAZZI
Bzi.ro
Monica Bîrlădeanu, devastatoare în costum de baie, la 45 de ani! Cum a reacționat Valeriu Gheorghiță când a văzut pozele iubitei lui
Fanatik.ro
Singura țară din lume care are o clădire pe drapel. Nu mai există un alt steag la fel
Capital.ro
Cutremur în cazul Caracal. Gheorghe Dincă a recunoscut: A plecat în altă parte…
Playtech.ro
ȘOC! Cum a ajuns să arate Theodor Stolojan. Imagini uimitoare cu fostul premier
DailyBusiness
Meteorologii schimbă RADICAL vremea în România. Iată când plouă în fiecare regiune din țară
Adevarul
Abuzurile sexuale tolerate de statul român. Sociologul Gelu Duminică, revoltat de pedeapsa dată preotului Visarion Alexa
Spynews
Claudia Pătrășcanu, noi acuzații la adresa lui Gabi Bădălău! Artista vrea să dovedească că băieții vor să stea cu ea: ”Nimeni nu i-a dat o zi în plus”
Spynews
Ce se întâmplă între Marina Almășan și Georgică Cornu. Ce au discutat avocații celor doi în particular
Evz.ro
Laurențiu Reghecampf, față-n față cu fosta soție, la nunta fiului său mai mare
Ego.ro
”M-au torturat ca pe Isus!” Ce a pățit în închisoare Gheorghe Dincă
Prosport.ro
Avem detaliile fabuloase din dosarul secretizat în care Florinel Coman a primit 11 luni de închisoare! Cum a luat permisul fals din Ucraina și câți bani a dat
wowbiz.ro
Michele Morrone, interviu în premieră la plecarea din România! Cum a fost surprins în drum spre aeroport
Cancan.ro
Bomba anului! Ilie Năstase se 'călugăreşte'. Se retrage lângă mănăstire
Playsport.ro
Imagini fierbinți cu Ronaldo și Georgina! A atins-o când credea că nimeni nu vede ce fac pe iaht. Imaginile au scăpat pe net
kanald.ro
Țara în care mireasa primește toți banii de la nuntă! Aceasta pleacă cu kilograme întregi de aur, în timp ce mirele se îmbracă extrem de lejer
Capital.ro
Noi reguli pentru românii cu permise de conducere din afara UE. Cum se va obține un nou document
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Zeița de la Montreal, în costum de baie, la 62 de ani. Cum arată Nadia Comăneci pregătită de plajă
stirilekanald.ro
S-a aflat de ce s-a sinucis Ionuț! Ce durere cruntă îl apăsa, de fapt
substantial.ro
Controverse legate de participarea soldaților români în operațiunile de la Nassiriya
MediaFlux
S-A AFLAT cine VA FI PREȘEDINTELE ROMÂNIEI! Răsturnare TOTALĂ de SITUAȚIE
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...