În ce stare este Mihai Albu după ce s-a luptat cu cancerul: „Sper să se fi terminat aici, am o frică foarte mare”

În urmă cu câteva luni, Mihai Albu a anunțat că s-a luptat cu cancerul, descoperit în urma unor investigații de rutină. Designerul de pantofi a trecut printr-o perioadă foarte grea, însă a reușit să scape de tumoră și acum este foarte bine. Cu toate astea, se mai gândește că ar putea recidiva oricând și îi este teamă de ceea ce ar urma.
Alina Costache
05 sept. 2024, 16:28
În ce stare este Mihai Albu după ce s-a luptat cu cancerul:
Mihai Albu speră să nu recidiveze cancerul 

Mihai Albu a fost diagnosticat cu cancer de prostată în stare avansată, deși nu a avut simptome. Și-a făcut analizele uzuale, iar atunci a descoperit că una dintre valori nu este în limitele normale. A fost ridicată ipoteza unui cancer, apoi confirmată ulterior prin investigații detaliate.

Citește și: Mihai Albu este disperat. Fosta soție nu o lasă pe fiica ei să își vadă tată: „Am apelat la Autoritatea tutelară și la poliție”

Am avut o operație de rezecție de prostată, rezecție integrală, un cancer avansat. Acum trebuie ținut sub control, trebuie să fac analize din trei în trei luni pentru tot restul vieții. Se va stabili dacă voi urma tratamente oncologice sau nu. Din câte m-am informat, la un moment dat apar acele celule și în alte părți. Nu am avut simptome. Nu a fost chiar o întâmplare.

Eu am fost consecvent și mi-am făcut analizele anual, mai ales cele bărbătești. Iar în momentul în care o valoare a ieșit deformată, a fost pentru prima dată. Nu am avut niciun simptom, nu mă simțeam rău, nu am avut nicio problemă. S-a ridicat din start ipoteza unui cancer, dar nu știam în ce stadiu este. Au fost, după aceea, mai multe proceduri și analize specifice și a trebuit să fac operație de rezecție integrală.

Mi-a fost foarte greu, dar am fost într-un mediu de iubire și înțelegere. Am avut-o pe partenera mea care a fost lângă mine, a fost armonie la noi în familie. Ea este medic, a știut cum să pună problema și îi sunt recunoscător”, a declarat Mihai Albu, la Antena Stars.

Mihai Albu speră să nu recidiveze cancerul

Creatorul de pantofi a încercat să o protejeze pe fiica lui și nu i-a spus vestea la început, însă, după operație, a decis că trebuie să afle adevărul. Acum, Mihai Albu speră că nu va fi nevoie să urmeze chimioterapie și că tratamentul său s-a încheiat odată cu operația.a.

Eu am încercat să o protejez pe Mikaela, i-am ascuns, nu am spus nimănui. Abia după ce am ieșit din operație, la vreo săptămână, a venit fetița mea la mine și deja eram în recuperare. I-am spus în acel moment că am avut cancer. Eu sunt un tip cu capul pe umeri, i-am spus atunci când am considerat că este necesar, nu mai aveam cum să îi ascund.

I-am spus atunci când am fost bine, eram deja acasă. Cu o zi înainte de operație mi-am pus actele în regulă, i-am lăsat iubitei mele numerele familiei, prietenilor, să anunțe. Sper din tot sufletul să nu fie nevoie să fac chimioterapie, am o frică foarte mare. Sper să se fi terminat aici”, a mai precizat Mihai Albu.

Spynews
„Nu am avut timp să fim iubit și iubită”. Fosta logodnică a lui Adrian Minune Jr. face lumină după despărțirea de fiul manelistului. Au fost împreună 9 luni și plănuiau să facă nunta anul viitor
Bzi.ro
Fiica Iuliei Albu a făcut furori în prima zi de școală! Cum a venit îmbrăcată tânăra
Fanatik.ro
Aparatul pe care trebuie să-l scoți din priză atunci când nu îl folosești. Așa vei evita un incendiu în toată casa
Capital.ro
Rusia avertizează: Suntem gata să folosim arme nucleare
Playtech.ro
Adelina Chivu și Mihai Morar prezintă X Factor România. Bruneta se întoarce la TV, după 16 ani de pauză
DailyBusiness
Românii au cheltuit 585 de miliarde de lei pe cumpărături. Mâncarea a generat o EXPLOZIE de cheltuieli
Adevarul
Analiza primului interviu comun al șefilor CIA și MI6. De ce sunt atât de optimiști cu privire la victoria Ucrainei?
Spynews
Mai există șanse de împăcare între Yamato Zaharia și Ema Karter?! Luptătorul, dispus să accepte că ea este actriță în filmele pentru adulți
Spynews
Modul brutal în care au fost ucise Denisa și Delia, în Constanța. Ce s-a descoperit după necropsie. Cum ar fi acționat ”Șacalul”
Evz.ro
Dezvăluiri explozive. Ce a pățit Betty Salam în copilărie
Ego.ro
Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”
Prosport.ro
FOTO. Zeița de la Montreal, în costum de baie, la 62 de ani. Cum arată Nadia Comăneci pregătită de plajă
wowbiz.ro
Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda! Femeia face primele dezvăluiri despre crima halucinantă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ana-Maria
Cancan.ro
'Ca la o zdreanță!' Anca Țurcașiu o face praf pe iubita lui Victor Slav
Playsport.ro
Cea mai frumoasă sportivă din România s-a retras la 29 de ani și are un job cu totul neobișnuit. Din ce face bani
kanald.ro
Cursul valutar anunțat de BNR pentru ziua de joi, 12 septembrie 2024: Ce valoare au azi moneda euro și dolarul american
Capital.ro
Se schimbă harta Europei. Planul propus de Ungaria: UE are nevoie de prospețime
StirileBZI
Luxemburgul caută muncitori români. În anumite domenii, salariul este de 6.000 de euro pe lună.
Prosport.ro
FOTO. Ea este cea mai sexy culturistă din România!
stirilekanald.ro
„Patru cuie cu patru scânduri" Primele declarații ale Șacalului sunt terifiante! Filmul tragediei pas cu pas
substantial.ro
Trei avocați ai lui Alexei Navalnîi, judecați pentru „extremism” în Rusia
MediaFlux
DOLIU PREZIDENȚIAL! A MURIT fostul PREȘEDINTE! Dumnezeu să-l ierte
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...