Horoscop RUNE 6 septembrie 2024. Fii fericit! Perioada de întuneric se duce și ceva minunat se va întâmpla în viața ta

Fii fericit! Pentru orice intrebi sau te gandesti, e bine sa stii ca perioada de intuneric din viata ta pe un subiect se incheie si un eveniment fericit este pe cale sa aiba loc.
Alina Costache
06 sept. 2024, 09:07
Horoscop RUNE 6 septembrie 2024. Fii fericit! Perioada de întuneric se duce și ceva minunat se va întâmpla în viața ta

Runele sunt considerate alfabetul zeilor si sunt seturi de simboluri gravate pe pietre, lemn sau sticla ce reprezinta semne sacre care sunt conectate cu lumea supranaturalului. Ele au provenienta din triburile nordice si germanice si dateaza inca din secolul 1. Totalitatea runelor laolalta cu puterile si conexiunile lor formeaza un sistem magic, adevarat centru de forta ce se considera ca aduc mesaje de la zei. Runele sunt una din formele de divinatie folosita cu succes si in zilele noastre, fiind folosite si ca amulete de protectie si talismane norocoase.

Iata mesajele pe zodii in etalarea runelor pentru vineri 6 septembrie 2024

In legenda norvegiana, se stie ca zeul Odin si-a tras in teapa inima cu propria sa sulita si a atarnat-o in copacul vietii Yggdrasil pentru noua zile si noua nopti, totul ca sa poata percepe semnificatia mistica a runelor. Zeul Odin a facut acest urias sacrificiu plin de chin si risc pentru sine pentru ca stia ca runele transmiteau mesaje adanci, fiind punti de comunicare intre supranatural si natural, iar daca putea intelege aceste mesaje ar fi dobandit intelepciune profunda si putere nelimitata. Zeul si oamenii sai puteau folosi runele ca vraja pentru protectie si succes pentru ca ele erau simboluri izvorate din sursa destinului.

De aceea, inca din primul secol popoarele germanice au folosit runele atat pentru scris cat mai ales pentru virtutile lor metafizice si de natura magica.
Este un instrument foarte valoros pentru cei ce cauta intelegere mai profunda a situatiilor, predispozitii sau raspunsuri subtile la o intrebare. Runele nu iti dau un indiciu iar tu iti folosesti intuitia pentru urmatorul tau pas.

Desi in acele vremuri toata lumea le folosea, adevaratii cunoscatorii ai tainelor runelor erau considerati vindecatori sau magicieni. Doctorii tratau boli, razboinicii se rugau pentru batalii in lupte, vanatorii pentru o prada bogata.

Fiecare runa are mai multe semnificatii si un element comun intre acestia iar interpretarea etalarilor este variata si are la baza exact semnificatia acestor pietre magice.

Primeste mesajul, coreleaza-l cu viata ta prezenta si extrage din el tot ce e mai bun ca sa te imputerniceasca si sa iei cele mai bune decizii!

ETALARE RUNE pentru BERBEC
Runa etalata – Wunjo :
Fii fericit! Pentru orice intrebi sau te gandesti, e bine sa stii ca perioada de intuneric din viata ta pe un subiect se incheie si un eveniment fericit este pe cale sa aiba loc. Viata ta intra, in sfarsit, intr-o perioada luminoasa pe care ai asteptat-o asa de mult. Runa te poate si anunta ca este timpul sa te uiti la lume cu ochi noi. Tine minte ca eforturile tale nu sunt in zadar, chiar daca uneori poate parea ca bunele intentii si fapte raman nevazute si nerecompensate. Tot binele pe care il pui in lume vine la tine mai devreme sau mai tarziu. Bucura-te de fructele pe care le meriti.

ETALARE RUNE pentru TAUR
Runa etalata – Ansuz :
Aceasta runa iti trimite acum urmatorul sfat : indiferent ce se intampla in viata ta, este necesar sa depasesti tendinta spre depresie care este o companie proasta si distructiva in orice situastie. Incearca sa privesti cu detasare situatia, poate ca o analiza anterioara a sa nu a fost corecta. Poate ca unele actiuni ale tale nu au fost cele mai benefice. Fii recunoscator pentru ca iti este testata credinta – iti da oportunitatea sa inveti ceva si sa devii mai puternic.

ETALARE RUNE pentru GEMENI
Runa etalata – Eihwaz (inversata) : Trebuie sa iti exprimi potentialele aflate in stare latenta si inactiva. Ceea ce pare a fi periculos poate fi usor depasit prin efortul tau focusat si prin rabdare. Eihwaz este runa apararii si are un simbol magic semnificand intelepciunea gasita in adversitate.

ETALARE RUNE pentru RAC
Runa etalata – Gebo: Poti primi un dar sau poate urmeaza o cerere in casatorie. Nu este exclusa nici oportnitatea de a face o prezentare care sa aduca beneficii romantice sau materiale.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 

Spynews
Scandal uriaș acasă la Ionel Ganea! Polițiștii ar fi intervenit de urgență, după ce fostul atacant și-ar fi bătut un vecin
Bzi.ro
Imagini fierbinți cu cea mai senzuală conducătoare de federație din România! Irina Deleanu arată senzațional la 49 de ani!
Fanatik.ro
Facultatea de stat din România unde elevii trebuie să plătească o taxă dacă au avut media sub 8.50. Suma nu este deloc mică
Capital.ro
Cutremur în TV. Demisie de răsunet la „Neatza cu Răzvan și Dani”. Marea vedetă a spus adio
Playtech.ro
Ultima oră! Celebrul rapper a murit la 34 de ani. Fanii, în DOLIU!
DailyBusiness
Grindeanu dă lovitura! 79% finalizat pe secțiunea 5 a autostrăzii Sibiu-Pitești. Trafic deschis mai DEVREME
Adevarul
Denumirea Transnistria, interzisă de regimul de la Tiraspol și asociată cu fascismul, stârnește îngrijorări în rândul experților
Spynews
Exclusiv! Primele declarații ale Adrianei Simionescu despre despărțirea de soțul ei, Nicu. Fiica lui Adrian Minune spune că NU divorțează de tatăl fetiței sale
Spynews
EXCLUSIV! Primele declarații ale lui Cristian Costin de la Insula Iubirii despre relația de dragoste cu Justyna Gradek, fosta lui Alex Bodi! Unde s-au cunoscut cei doi. Au bifat deja o vacanță împreună
Evz.ro
Dezvăluiri făcute de Betty Salam la America Express. ”Eu nici la școală nu am mers singură”
Ego.ro
”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO
Prosport.ro
Avem detaliile fabuloase din dosarul secretizat în care Florinel Coman a primit 11 luni de închisoare! Cum a luat permisul fals din Ucraina și câți bani a dat
wowbiz.ro
Adriana Simionescu și soțul ei și-ar fi spus „adio” după nici două luni de la nuntă! Ce i-ar fi făcut să se despartă atât de repede
Cancan.ro
Kate Middleton, operată de urgenţă. Ce I-au descoperit medicii la nivelul capului
Playsport.ro
Imagini fierbinți cu Ronaldo și Georgina! A atins-o când credea că nimeni nu vede ce fac pe iaht. Imaginile au scăpat pe net
kanald.ro
Ploi și vijelii de la mijlocul săptămânii viitoare. Care sunt zonele vizate
Capital.ro
Adio, maestre! Românii îl plâng pe marele cântăreţ. A murit mult prea devreme
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Zeița de la Montreal, în costum de baie, la 62 de ani. Cum arată Nadia Comăneci pregătită de plajă
stirilekanald.ro
Atenție! Cum va fi vremea în decembrie 2024, ianuarie și februarie 2025
substantial.ro
Bărbat reținut pentru agresiuni sexuale în Timișoara
MediaFlux
SE DAU BANI pentru activități casnice. Ce reguli trebuie respectate
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...