Nicoleta Luciu, la capătul puterilor! Vedeta a lansat un strigăt disperat de ajutor pe rețelele de socializare! ”A căzut de la înălțime și are oasele rupte”

Nicoleta Luciu, în vârstă de 43 de ani, este la capătul puterilor. Vedeta a transmis un mesaj, în urma căruia fanii s-au declarat îngrijorați.
Filip Stan
06 sept. 2024, 13:57
Nicoleta Luciu, la capătul puterilor! Vedeta a lansat un strigăt disperat de ajutor pe rețelele de socializare! ”A căzut de la înălțime și are oasele rupte”

Nicoleta Luciu este la capătul puterilor! Vedeta a publicat pe rețelele de socializare un mesaj care i-a îngrijorat enorm pe fanii.

După cum se știe, celebra actriță a renunțat la lumina reflectoarelor de ani buni, alegând să se dedice familie. Cu toate acestea, ea a rămas una dintre cele mai apreciate actrițe, mai ales după rolurile interpretate în celebrele telenovele românești. Nicoleta este urmărită pe rețelele de socializare de peste 100.000 de oameni, acolo unde împărtășește de fiecare dată și detalii din viața ei. Acum, ea a hotărât să ceară ajutorul internauților într-un caz special.

Citește și: Nicoleta Luciu a stârnit controverse după ce s-a afişat fără machiaj şi filtre. „Au trecut anii, asta nu înţelegeţi!” VIDEO

Nicoleta Luciu, apel disperat pe rețelele de socializare

Celebra actriță a reușit să adune o comunitate mare de oameni pe rețelele de socializare și, ori de câte ori are ocazia, ea împărtășește cu urmăritorii ei diferite experiențe prin care trece. Mai mult, vedeta le cere și ajutorul fanilor, atunci când are nevoie. Acum, ea a fost nevoită să facă un apel umanitar. Actrița le-a prezentat urmăritorilor din online cazul lui Marcel, victima unui grav accident. Din păcate, bărbatul a rămas în scaun cu rotile, iar singura lui șansă să revină la viața normală sunt câteva intervenții în Thailanda. Intervențiile de care are nevoie se ridică la 110.000 de dolari, iar bărbatul nu își permite această sumă. Vedeta a împărtășit întreaga poveste cu fanii ei, sperând că suma va fi strânsă.

„Singura mea șansă de a reveni la normal mi-au dat-o cei de la Better Being Hospital, Bangkok din Thailanda, urmând următoarele intervenții:

– transplantul de celule stem și 45-50 de zile de recuperare

– intervenție chirurgicală a implantului de simulare epidurală (implantarea unui CIP între partea sănătoasă și cea afectată a măduvei).

Din nefericire, tratamentul ce îl dispun cei din Thailanda variază de la persoană la persoană, suma de care am nevoie este de 110.000$! Ambele intervenții mă vor ajuta în îmbunătățirea vieții, dar cel mai important lucru, mă vor ajuta să redobândesc ceea ce am avut înaintea tragediei, să-mi folosesc picioarele din nou și să merg!

Cu ajutorul oamenilor buni voi reuși să mă ridic învingător. Dumnezeu lucrează prin oameni! Vă mulțumesc!”, a fost mesajul lui Marcel, bărbatul pentru care Nicoleta Luciu a cerut ajutorul.

Citește și: Nicoleta Luciu și soțul ei, la un pas de divorț? Zsolt Csergo rupe tăcerea: „Viața nu este mai liniștită”

 

Spynews
Fiica lui Vladimir Drăghia și a lui Alice Cavaleru împlinește doi ani. Ce mesaj emoționat i-a transmis mămică micuței: “Suflețel frumos”
Bzi.ro
Imagini fierbinți cu cea mai senzuală conducătoare de federație din România! Irina Deleanu arată senzațional la 49 de ani!
Fanatik.ro
Lidl aduce la raft de sâmbătă, 7 septembrie 2024, produsul pe care toți românii îl vor pe grătar. Are preț redus doar în acest weekend
Capital.ro
Cutremur în TV. Demisie de răsunet la „Neatza cu Răzvan și Dani”. Marea vedetă a spus adio
Playtech.ro
Ultima oră! Celebrul rapper a murit la 34 de ani. Fanii, în DOLIU!
DailyBusiness
O companie din România oferă BONUSURI „de despărțire” uriașe
Adevarul
Denumirea Transnistria, interzisă de regimul de la Tiraspol și asociată cu fascismul, stârnește îngrijorări în rândul experților
Spynews
Cum explică Ionel Ganea scandalul cu vecinul său. Fostul fotbalist s-a ales cu ordin de protecție emis împotriva sa
Spynews
Cum îl așteaptă Iustina Loghin pe Cornel acasă! Fosta concurentă de la Insula Iubirii îl surprinde / VIDEO
Evz.ro
Alina Sorescu, noi acuzații la adresa lui Alexandru Ciucu. Ce le-a interzis fetițelor
Ego.ro
”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO
Prosport.ro
Avem detaliile fabuloase din dosarul secretizat în care Florinel Coman a primit 11 luni de închisoare! Cum a luat permisul fals din Ucraina și câți bani a dat
wowbiz.ro
Adriana Simionescu și soțul ei și-ar fi spus „adio” după nici două luni de la nuntă! Ce i-ar fi făcut să se despartă atât de repede
Cancan.ro
Kate Middleton, operată de urgenţă. Ce I-au descoperit medicii la nivelul capului
Playsport.ro
Aroganță uriașă a milionarilor Dedeman! Frații Pavăl au cumpărat un hotel de lux în Albii Elvețieni. Imagini fantastice cu proprietatea veche de 150 de ani
kanald.ro
„Era lumina familiei” O fetiță de 6 ani a murit în mod tragic în timp ce se dădea în leagăn. Cum s-a produs tragedia
Capital.ro
Adio, maestre! Românii îl plâng pe marele cântăreţ. A murit mult prea devreme
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Zeița de la Montreal, în costum de baie, la 62 de ani. Cum arată Nadia Comăneci pregătită de plajă
stirilekanald.ro
Atenție! Cum va fi vremea în decembrie 2024, ianuarie și februarie 2025
substantial.ro
Stoltenberg solicită mai multe arme pentru Ucraina și critică sprijinul indirect al Chinei pentru Rusia
MediaFlux
TAXĂ pentru HAINE. Vom plăti mai MULT pentru ÎMBRĂCĂMINTE
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...