Horoscop Urania 7-13 septembrie 2024. Pluto retrograd, problemele financiare sau materiale vor intra într-un registru nou

Horoscop Urania săptămânal. Aflați care sunt previziunile astrale pentru săptămâna 7 – 13 septembrie 2024 și previziuni detaliate pentru fiecare zodie. În fiecare vineri, Urania îți spune de ce trebuie să te ferești în săptămâna care urmează, ce probleme medicale pot să apară și ce șanse ai să te îmbogățești.
Alina Costache
06 sept. 2024, 13:46
Horoscop Urania 7-13 septembrie 2024. Pluto retrograd, problemele financiare sau materiale vor intra într-un registru nou

Horoscop Urania 7-13 septembrie 2024 pentru Berbec

La începutul zilei de 7 septembrie, în funcție de context și de mod de viață se pot produce unele evenimente în plan partenerial: dialoguri, mesaje, corespondență, stabilirea unor întâlniri sau planuri comune în care, însă, ambele părți vor păstra o rezervă, de unde și o anume abordare diplomatică, grijulie față de orice exces care ar putea compromite efortul părților de a reabilita o relație sau o colaborare deteriorată în ultima vreme.

Sectorul relațiilor parteneriale va continua să fie intens locuit de tranzitele momentului prin zodia Balanței, creând stări de spirit ambigui, impulsuri interioare mai puțin concludente, născute din autocenzură, temeri interioare și nehotărâre. Între 7 septembrie, după ora 08:19′, și seara zilei de 9 septembrie, atenție ba chiar neîncredere în informațiile și evenimentele privitoare la chestiunile materiale.

Pe 9 septembrie, Mercur va intra în zodia Fecioarei și, până pe 26 septembrie, va instaura o stare de spirit calmă și o abordare lucidă a chestiunilor curente de muncă. Între 9 septembrie, după ora 20:26′, și zorii zilei de 12 septembrie, informații, efort de documentare, corespondență și contacte cu oameni și instituții pe tema unor proiecte de viață și evoluție personală.

Între 12 septembrie, după ora 05:38′, și 13 septembrie, Pluton, intrat de curând în mișcare aparent retrogradă, va relua, până pe 19 noiembrie a. c., una sau mai multe teme de viață cu care nativii s-au confruntat, până acum, între 10 februarie/martie 2023 și, apoi, între decembrie 2023/ianuarie 2024, când planeta s-a aflat în tranzit la 29° Capricorn, în sectorul carierei.

Citește și: 3 ZODII care au CELE MAI BUNE horoscoape în SEPTEMBRIE 2024 

Asta înseamnă că, în următoarele două luni, nativii ar trebui încerce să rezolve respectiva problemă, declanșată cu ani în urmă, și căreia nu i-au găsit o soluție finală. Impact al unor transformări socio-profesionale asupra veniturilor și al legăturii cu locul de muncă.

Horoscop Urania 7-13 septembrie 2024 pentru Taur 

La începutul zilei de 7 septembrie, situații speciale nu atât complicate cât delicate pe care nativii vor dori să le rezolve fără a „stârni valuri” pe o temă de profesională de la locul de muncă; chiar dacă, ținând cont că în această perioadă în țara noastră va fi noapte sau dimineața devreme și aceste abordări vor avea loc pe parcursul zilei, felul în care Taurii le vor aborda va fi rezultat unei decizii luate în cursul nopții sau a dimineții.

Între 7 septembrie, după ora 08:19′, și seara zilei de 9 septembrie, Taurii vor avea reticențe în privința abordării unei teme parteneriale pentru că, intuitiv, ei vor simți că nu dețin controlul asupra respectivei situații și că le sunt străine multe elemente care ar explica reacțiile și deciziile sau intențiile partenerilor lor.

Pe 9 septembrie, Mercur va intra în zodia Fecioarei și, până pe 26 septembrie, va instaura o atitudine calmă și responsabilă cu privire la obligațiile referitoare la muncă.

Deși, unii vor fi nemulțumiți de condițiile salariale, ei se vor conforma dar nu se vor resemna ci vor aștepta o perioadă favorabilă pentru a aborda respectiva temă profesională. Între 9 septembrie, după ora 20:26′, și zorii zilei de 12 septembrie, nevoie de informații suplimentare ori de aprofundare din punct de vedere juridic a unei probleme de ordin financiar sau patrimonial.

Între 12 septembrie, după ora 05:38′, și 13 septembrie, mecanisme mentale, procese intelectuale sau determinări sociale la nivelul conștiinței generate de recenta intrare în mișcare aparent retrogradă a planetei Pluton care va reedita una sau mai multe teme de viață cu care nativii s-au mai confruntat între10 februarie/martie 2023 și decembrie 2023/ianuarie 2024, când planeta s-a aflat în tranzit la 29° Capricorn, în sectorul conștiinței și al idealurilor. Asta înseamnă că, până pe 19 noiembrie a. c., nativii ar trebui să rezolve respectiva problemă.

Horoscop Urania 7-13 septembrie 2024 Gemeni 

La începutul zilei de 7 septembrie, stare de insecuritate afectivă, comportament evaziv al nativilor care nu vor dori să se angajeze cu promisiuni și, cu atât mai puțin, să se țină de cuvânt.

Mesajul Universului pentru luna septembrie. Unele zodii au parte de noroc la fiecare pas

Nevoie de libertate interioară manifestată chiar față de partenerii mai stabili care poate căpăta, în funcție de vârstă și de educație, forma unei dorințe de îndepărtare temporară față o persoană dragă sau a unei rebeliuni sonore „de-a mirare” pentru cei care îl observă pe câte un Geamăn.

Între 7 septembrie, după ora 08:19′, și seara zilei de 9 septembrie, nativii nu vor da dovadă de mare dedicare pentru activitățile profesionale dar se vor achita de treburile curente; în schimb, se vor văita, vor comenta, vor ridica tot felul de obiecții ca formă de manifestare vizibilă a neplăcerii lor de a se supune orarului, temei profesionale sau condițiilor de lucru impuse deși, în realitate, lucrurile nu stau diferit față de alte perioade.

Pe 9 septembrie, Mercur va intra în zodia Fecioarei și, până pe 26 septembrie, va fi un factor astral util rezolvării prin dialog a unor probleme de familie sau a unor chestiuni administrative. Între 9 septembrie, după ora 20:26′, și zorii zilei de 12 septembrie, dialoguri între partenerii care se confruntă cu piedici în calea cooperării lor sau a vieții în doi, uneori, de-a dreptul joviale, dar fără consecințe concrete pe calea reabilitării relației înseși.

Între 12 septembrie, după ora 05:38′, și 13 septembrie, problemele financiare sau materiale vor intra într-un registru nou, pe fondul revenirii planetei Pluton, în mișcare aparent retrogradă, care va determina reluarea uneia sau a mai multor teme de viață cu care nativii s-au confruntat între februarie/martie 2023 și decembrie 2023/ianuarie 2024, când planeta s-a aflat în tranzit la 29° Capricorn. De aceea, nativii ar trebui să încerce, ca, până pe 19 noiembrie, să rezolve respectivele probleme.

Horoscop Urania integral, pe libertatea.ro

Spynews
Fiica lui Vladimir Drăghia și a lui Alice Cavaleru împlinește doi ani. Ce mesaj emoționat i-a transmis mămică micuței: “Suflețel frumos”
Bzi.ro
Imagini fierbinți cu cea mai senzuală conducătoare de federație din România! Irina Deleanu arată senzațional la 49 de ani!
Fanatik.ro
Lidl aduce la raft de sâmbătă, 7 septembrie 2024, produsul pe care toți românii îl vor pe grătar. Are preț redus doar în acest weekend
Capital.ro
Cutremur în TV. Demisie de răsunet la „Neatza cu Răzvan și Dani”. Marea vedetă a spus adio
Playtech.ro
Ultima oră! Celebrul rapper a murit la 34 de ani. Fanii, în DOLIU!
DailyBusiness
O companie din România oferă BONUSURI „de despărțire” uriașe
Adevarul
Denumirea Transnistria, interzisă de regimul de la Tiraspol și asociată cu fascismul, stârnește îngrijorări în rândul experților
Spynews
Cum explică Ionel Ganea scandalul cu vecinul său. Fostul fotbalist s-a ales cu ordin de protecție emis împotriva sa
Spynews
Cum îl așteaptă Iustina Loghin pe Cornel acasă! Fosta concurentă de la Insula Iubirii îl surprinde / VIDEO
Evz.ro
Alina Sorescu, noi acuzații la adresa lui Alexandru Ciucu. Ce le-a interzis fetițelor
Ego.ro
”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO
Prosport.ro
Avem detaliile fabuloase din dosarul secretizat în care Florinel Coman a primit 11 luni de închisoare! Cum a luat permisul fals din Ucraina și câți bani a dat
wowbiz.ro
Adriana Simionescu și soțul ei și-ar fi spus „adio” după nici două luni de la nuntă! Ce i-ar fi făcut să se despartă atât de repede
Cancan.ro
Kate Middleton, operată de urgenţă. Ce I-au descoperit medicii la nivelul capului
Playsport.ro
IREAL! Suma uriașă pe care a primit-o Antonia de la o casă de pariuri! Unii nu câștigă atâția bani nici în două vieți
kanald.ro
„Era lumina familiei” O fetiță de 6 ani a murit în mod tragic în timp ce se dădea în leagăn. Cum s-a produs tragedia
Capital.ro
Adio, maestre! Românii îl plâng pe marele cântăreţ. A murit mult prea devreme
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Zeița de la Montreal, în costum de baie, la 62 de ani. Cum arată Nadia Comăneci pregătită de plajă
stirilekanald.ro
Atenție! Cum va fi vremea în decembrie 2024, ianuarie și februarie 2025
substantial.ro
Șefa eSafety din Australia primește amenințări cu moartea după critica lui Elon Musk
MediaFlux
TAXĂ pentru HAINE. Vom plăti mai MULT pentru ÎMBRĂCĂMINTE
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...