Betty Salam, critici dure la adresa tatălui ei. S-a descărcat la Asia Express. Ce a putut spune despre Florin Salam. ”Asta m-a afectat foarte tare”

Betty Salam a povestit la Asia Express lucruri mai puțin știute din viața sa. Ce a putut să spună despre tatăl ei, Florin Salam. Este pentru prima dată când are curajul să mărturisească asta.
Alina Costache
07 sept. 2024, 13:07
Betty Salam, critici dure la adresa tatălui ei. S-a descărcat la Asia Express. Ce a putut spune despre Florin Salam. ''Asta m-a afectat foarte tare''

Betty Salam a povestit lucruri neștiute din viața ei în timpul competiției de la Asia Express. Deși are o relație superbă cu tatăl ei, artista și-a luat inima în dinți și a povestit un lucru destul de delicat.

Totul a plecat de la afirmația Irinei Fodor, care i-a transmis că este mândră de felul în care s-a comportat la începutul competiției, mai ales că ea nu prea a fost plecată.

În acel moment, Betty Salam, care a fost descalificată de la Asia Express, s-a emoționat și a povestit că ea a avut parte de foarte multe limite impuse de tatăl ei. De teama de a nu i se întâmpla ceva, Florin Salam nu o lăsa singură nici când mergea la cumpărături și nici la școală.

Această lipsă de libertate a afectat-o pe frumoasa artistă. Betty Salam spune că i-a fost foarte greu, însă, totodată, îi mulțumește tatălui ei, pentru că știe că aceste măsuri dure au fost luate din grijă și iubire.

Nu, nici măcar la școală nu am fost singură. Nici măcar la magazin nu am fost lăsată singură. Nici măcar pe stradă nu am fost lăsată singură. Asta m-a afectat foarte tare. Într-un fel îi mulțumesc tatălui meu că m-a protejat, însă chestia asta pe mine nu prea m-a ajutat. De asta este bine să le oferim copiilor noștri puțină libertate și ocazia de a cunoaște majoritatea lucrurilor.

Știu ce înseamnă oarecum viața, am trecut prin foarte multe lucruri, prin foarte multe dureri, experiențe ale vieții. Dar nu prea au legătură cu ceea ce se întâmplă aici. Aici se depune foarte mult efort fizic și psihic. Eu pe partea asta cu psihicul încerc să mă controlez foarte tare. Eu am mai stat plecată, sunt obișnuită cu viața asta, pentru că mergem la cântări, la evenimente, la studio”, a spus Betty Salam.

Câți bani a câștigat Betty Salam la Asia Express

Deși a plecat încă de la prima ediție, Betty Salam nu a venit în țară cu conturile goale. Cântăreața a primit 2.500 de euro pentru fiecare etapă. Adică pentru o săptămână de difuzare, ceea ce înseamnă 4 zile de filmări, vedeta s-a ales cu nu mai puțin de 10.000 de euro.

Betty ar fi vrut să demonstreze că poate ajunge până la final, dar accidentarea ei a împiedicat-o să-și mai continue misiunea.

Cu toate că cei doi au părăsit competiția încă din prima ediție, Betty a declarat că s-a bucurat foarte mult că a avut șansa să participe la o asemenea emisiune, văzând-o ca pe o oportunitate unică în viață. De asemenea, ea a fost recunoscătoare pentru faptul că nu a mai fost nevoită să își caute cazare, având și piciorul accidentat. „Pentru mine a fost cea mai mare bucurie că nu mai trebuie să căutăm cazare și e totul perfect!”, a spus Betty Salam, la testimonial.

 

Spynews
Fiica lui Vladimir Drăghia și a lui Alice Cavaleru împlinește doi ani. Ce mesaj emoționat i-a transmis mămică micuței: “Suflețel frumos”
Bzi.ro
Imagini fierbinți cu cea mai senzuală conducătoare de federație din România! Irina Deleanu arată senzațional la 49 de ani!
Fanatik.ro
Dispar două zboruri din București către două mari orașe europene. Companiile aeriene au renunțat la rute
Capital.ro
E doliu naţional! Am mai pierdut o legendă: A fost un colos al istoriei noastre
Playtech.ro
Zodiile care câștigă o gălăgie de bani în octombrie 2024. Norocul le surâde
DailyBusiness
Lovitură pentru românii care vor să cumpere o locuință! Adio, prețuri mici!
Adevarul
Ce limbă vorbeau românii în Evul Mediu. Cum își spuneau în vremea lui Ștefan cel Mare și de unde vine numele lor
Spynews
Cum explică Ionel Ganea scandalul cu vecinul său. Fostul fotbalist s-a ales cu ordin de protecție emis împotriva sa
Spynews
Cum îl așteaptă Iustina Loghin pe Cornel acasă! Fosta concurentă de la Insula Iubirii îl surprinde / VIDEO
Evz.ro
Cum te poți angaja la reședința privată a lui Vladimir Putin. Cerințe speciale
Ego.ro
”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO
Prosport.ro
Avem detaliile fabuloase din dosarul secretizat în care Florinel Coman a primit 11 luni de închisoare! Cum a luat permisul fals din Ucraina și câți bani a dat
wowbiz.ro
Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță
Cancan.ro
Roxana l-a lăsat din nou pe Salam?! Îşi strigă durerea, în faţa tuturor: 'Cât rău mi-ai făcut...
Playsport.ro
IREAL! Suma uriașă pe care a primit-o Antonia de la o casă de pariuri! Unii nu câștigă atâția bani nici în două vieți
kanald.ro
Se dau rechizite școlare gratuite pentru elevii defavorizați! Data la care începe depunerea dosarelor
Capital.ro
Șoc istoric în Ungaria. Se vinde țara. Ce se întâmplă la granițele României
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Zeița de la Montreal, în costum de baie, la 62 de ani. Cum arată Nadia Comăneci pregătită de plajă
stirilekanald.ro
Mariana spune că are o șopârlă în stomac: Medicii m-au trimis la...
substantial.ro
Discuții în PSD despre candidatura lui Piedone la alegerile parlamentare
MediaFlux
VICTORIE pentru DONALD TRUMP. Când se va pronunța SENTINȚA
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...