Horoscop Alina Bădic 8 – 14 septembrie: O zodie experimentează provocări, multe semne merg pe deficit

Alina Bădic a prezentat, în ediția de sâmbătă a emisiunii „360 de grade”, predicțiile astrale pentru săptămâna 8 – 14 septembrie 2024.
Alina Costache
07 sept. 2024, 21:08
Horoscop Alina Bădic 8 - 14 septembrie: O zodie experimentează provocări, multe semne merg pe deficit
Horoscop Alina Bădic. Ce zodii vor avea o săptămână de aur. Decembrie începe bine pentru Scorpioni

Horoscop Alina Bădic 8 – 14 septembrie: „Azi am pregătit pentru dumneavoastră un set de întrebări, în ideea de a ne forța subconștientul să ne ofere niște răspunsuri dincolo de ceea ce credem noi despre noi înșine. Cu alte cuvinte, un portret-robot astrologic făcut chiar de noi. Să încercăm, așadar, să ne apropiem de tabloul planetar actual, să devenim conștienți de harta noastră astrală, cum să urmărim perioadele de declin și de perturbare, să facem un plan, o strategie a vieții noastre în acest moment”, a susținut Alina Bădic.

Berbec
Berbecii sunt foarte motivați să schimbe lucruri esențiale în viața lor. Întrebarea pentru ei e legată de entuziasm. Cum stau cu entuziasmul? Cât de optimiști se simt? Aici e o situație de deficit! Uneori e greu să obții vitalitatea atât de mult dorită… Berbecii nu se regăsesc în modul lor optim de a funcționa.

Horoscop Alina Bădic 8 – 14 septembrie: Taur
Pentru Tauri întrebarea e: ești o persoană onestă? De asemenea, trebuie să se întrebe dacă relaționează cu persoane oneste cu adevărat. Interes cu totul și cu totul special pentru onestitatea celorlalți, practic nu mai pot interacționa cu nicio persoană fără să se întrebe dacă respectiva e corectă sau are un interes meschin ascuns. Această problemă devine pentru ei foarte insistentă.

TREI zodii care au noroc în iubire și se îndrăgostesc lulea toamna aceasta. Mihai Voropchievici: „Dragostea și pasiunea te așteaptă”

Gemeni
Pentru Gemeni întrebarea e: cât de intuitivi sunteți în situații limită? Gemenii au o perturbare… Ei sunt interesați să afle dacă chiar știu bine ceea ce știu. Vor să-și măsoare puterea intuitivă. De exemplu, dacă cineva i-a mințit, ei sunt interesați să afle de ce intuiția i-a trădat și nu și-au dat seama.

Horoscop Alina Bădic 8 – 14 septembrie: Rac
Pentru Raci întrebarea e: care e cea mai mare provocare a mea în această perioadă? Marte aduce provocări mai ales când e în aspecte disonante cu alte planete. Deci Racii sigur experimentează o provocare. Trebuie să înțeleagă ce-i provoacă și să încerce să se folosească de acest aliat care pentru toată lumea e Neptun, adică Dumnezeu.

Leu
Pentru Lei importantă e întrebarea: ce tip de autoritate/șef se manifestă asupra mea în acest moment? Mulți vor spune că nu au șefi, că nu e nimeni să le știrbească lor autoritatea. Greșit! Partea ușor neplăcută e că Leii trebuie să identifice persoana/situația care are autoritate asupra lor. Saturn în semnul Peștilor e foarte greu de dus, dar pe undeva îi ajută spiritual enorm! Din punct de vedere al smereniei, al spiritualizării, trebuie să identifice ce tip de autoritate, manifestată poate chiar ușor abuziv, acceptă, că de aici le vine zona de creștere spirituală! Persoana care-și manifestă asupra Leilor autoritatea, poate chiar puțin abuziv, le e mentor spiritual!

Horoscop Alina Bădic 8 – 14 septembrie: Fecioară
Întrebarea pentru Fecioare e: ce domeniu trebuie disciplinat în viața mea? Ce domeniu are cea mai mare zonă de deficit? Fecioarelor li se va părea că toate domeniile sunt cumva pe zona de plutire, dar nu e așa. De fapt, există o zonă de deficit care zilele acestea, fie printr-o situație-cumpănă, fie printr-o problemă apărută din senin, ar putea să-i forțeze să ceară ajutor altor persoane. Situația ar putea părea de criză inițial, dar de fapt ea va veni cu beneficii, căci le va ajuta pe Fecioare să-și schimbe perspectiva asupra zonei respective și să fie acolo mai multă disciplină.

Citește și: Mesaje de la Arhangheli pentru zodii, săptămâna 9-15 septembrie 2024. ”Eliberează-te de îngrijorări pentru că eu sunt cu tine și cu cei dragi ție cu lumina mea puternică”

Horoscop Alina Bădic 8 – 14 septembrie: Balanță
Întrebarea pentru Balanțe: care e zona mea de inflexibilitate? Acum, în mod special, pot deveni inflexibile pe un domeniu tabu pentru ele. Uranus în Taur devine foarte neplăcut pentru ele, căci dă inflexibilitate. În zona de inflexibilitate, Balanțele trebuie să regleze într-un fel, să-și dea seama că dacă poate azi nu sunt lucrurile cum doresc ele, poate mâine vor fi.

Scorpion
Scorpionii trebuie să răspundă onest la următoarea întrebare: mă contrazic adesea? Scorpionii trebuie să vadă care e zona în care se contrazic frecvent, adică azi cred ceva și peste trei zile cred altceva. Zona îi și atrage cumva de o manieră misterioasă și ei simt că e ceva ce trebuie rezolvat, dar nu le e clar ce anume. Saturn în Pești le prezintă în multe domenii cu totul altă variantă, mai bună, a zonei respective și ei trebuie să se plieze fără să se gândească neapărat că e ceva greșit că s-au adaptat schimbându-și opțiunea.

Horoscop Alina Bădic 8 – 14 septembrie: Săgetător
Pentru Săgetători sunt două teme de mare forță și de ambele trebuie să țină cont în mod special. E foarte, foarte importantă evaluarea dăruiesc-primesc. Deci dacă Săgetătorii nu stabilesc corect această evaluare, s-ar putea ca unele relații să nu mai funcționeze deloc. Adică fie ei dau totul în relațiile respective, dar nu primesc nimic, fie invers. Astfel, relația devine la un moment dat nefuncțională. Al doilea lucru: e urgent să identifice acel element care pe ei îi atrage către evoluție, ce-i face pe ei să evolueze spiritual. Acel lucru nu are legătură cu zona lor de interes zilnic. E ceva ce li se adresează în mod special pe zona de evoluție.

Horoscop Alina Bădic 8 – 14 septembrie: Capricorn
Capricornii trebuie să identifice persoana căreia îi acordă cea mai mare atenție, căreia îi acordă cea mai mare empatie, iar acea persoană, de fapt, le vorbește despre o anumită stare a conștiinței lor. Capricornii acordă atâta empatie acelei persoane pentru că acolo are o mustrare, simte că e o zonă karmică în care-și ”mai spală păcatele”.

Vărsător
Și la Vărsători sunt două zone de forță. Trebuie să identifice zona de concret care le perturbă foarte mult energeticul. E ceva care-i hipnotizează, ceva legat de concret, și trebuie să vadă ce anume-i agită. Poate e vorba de bani, locuință, șefi sau colegi de muncă. De asemenea, Vărsătorii trebuie să vadă de unde le vine forța, zona de potențial. Pe undeva ei renasc, e o zonă în viața lor în care au renăscut de o manieră incredibilă, au devenit altcineva!

Horoscop Alina Bădic 8 – 14 septembrie: Pești
Peștii trebuie să identifice cauza tensiunilor lor. Au foarte mult de lucru, căci Saturn tranzitează chiar semnul lor. Trebuie făcută lista tuturor situațiilor sau persoanelor care trec chiar și pasager prin viața lor. Trebuie să facă o descriere mai ales spirituală a persoanelor cu care relaționează și să vadă dacă e un soi de agresiune, dacă e ceva ce-i perturbă sau, dimpotrivă, îi ajută. Făcând această analiză mai ales spirituală, vor descoperi ceva foarte important. Saturn în semnul lor vorbește și de maturizare prin intermediul celor cu care interacționează. Evoluează foarte mult în această perioadă.

Spynews
„Ați divorțat amândouă?”. Cum răspund Adriana și Karmen Simionescu întrebării care stă pe buzele tuturor
Bzi.ro
Imagini fierbinți cu cea mai senzuală conducătoare de federație din România! Irina Deleanu arată senzațional la 49 de ani!
Fanatik.ro
Produsul românesc care a ajuns să fie medaliat cu aur în Europa. A devenit un simbol al excelenței și e de o calitate superioară
Capital.ro
Mașinile care rămân garantat blocate la ITP. Vor fi reverificate la sânge de RAR
Playtech.ro
Zodiile care câștigă o gălăgie de bani în octombrie 2024. Norocul le surâde
DailyBusiness
Se dau bani de la Guvern pentru încă 4 milioane de români! Anunțul major în România
Adevarul
Șeful serviciului de informații al armatei ucrainene anunță „schimbări serioase” în blocul de putere al Rusiei
Spynews
Fosta logodnică a lui Adrian Minune Jr., înțepătură pentru fiul manelistului, după ce a fost acuzată de infidelitate: „Fostul ruinează acum viața altcuiva”
Spynews
Soția lui Florin Salam, mesaj cu subînțeles: „Vei realiza cât rău mi-ai făcut”. Postarea cu care Roxana Dobre și-a surprins urmăritorii / FOTO
Evz.ro
Florin Piersic, surpriză pentru fani. Marele actor se întoarce pe scenă
Ego.ro
”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO
Prosport.ro
FOTO. Zeița de la Montreal, în costum de baie, la 62 de ani. Cum arată Nadia Comăneci pregătită de plajă
wowbiz.ro
Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță
Cancan.ro
Au crezut că nu le vede nimeni dar… 50 de vedete sexy cu mâna în chiloţei
Playsport.ro
IREAL! Suma uriașă pe care a primit-o Antonia de la o casă de pariuri! Unii nu câștigă atâția bani nici în două vieți
kanald.ro
Se dau rechizite școlare gratuite pentru elevii defavorizați! Data la care începe depunerea dosarelor
Capital.ro
Doliu la Digi și Antena 1. Tragedia a lovit lumea televiziunii: Să citiți și să-l pomeniți
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Ea este cea mai sexy culturistă din România!
stirilekanald.ro
Mariana spune că are o șopârlă în stomac: Medicii m-au trimis la...
substantial.ro
Gloria Bistriţa debutează cu victorie în Liga Campionilor împotriva CSM Bucureşti
MediaFlux
BANII au intrat deja în CONTURI! Simona Bucura-Oprescu a ANUNȚAT
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...