Previziuni RUNE 9-15 septembrie 2024. KENAZ este cu faţa în jos, vin probleme, dar WUNJO te învaţă să mergi prin întuneric

Iata mesajele runelor pentru fiecare zodie in noua etalare dedicata saptamanii 9-15 septembrie 2024. Etalarea si interpretarea runelor este una din cele mai vechi forme de divinatie disponibile si in zilele noastre. Este un instrument foarte valoros pentru cei ce cauta sfaturi profunde.
Alina Costache
08 sept. 2024, 10:08
Previziuni RUNE 9-15 septembrie 2024. KENAZ este cu faţa în jos, vin probleme, dar WUNJO te învaţă să mergi prin întuneric

Previziuni RUNE 9-15 septembrie 2024. Runele au radacini in istoria antica, din vremurile triburilor nordice si germanice, scandinave si englezesti. Pe vremuri erau folosite in special pentru scriere dar si pentru scopuri de magie. S-au gasit inscriptii runice vechi pe bijuterii, arme si obiecte uzuale din secolul al 3 lea, dar multi experti sunt de acord ca au existat cu mult inainte.

„Runa” inseamna, pur si simplu, mister, secret sau soapta.
Fiecare runa este un semn sacru cu puteri magice ce este conectat cu o putere mai mare.

Cu ajutorul runelor, primim o intelegere mai profunda a situatiilor, o predispozitie  sau o forma de raspuns la o intrebare. Runele nu iti spun exact ce sa faci cu viata ta, insa iti dau un indiciu iar tu iti folosesti intuitia pentru urmatorul tau pas. Viitorul nu este ceva fix – fiecare om are puterea divina sa isi construiasca propriile cai.

TREI zodii care au noroc în iubire și se îndrăgostesc lulea toamna aceasta. Mihai Voropchievici: „Dragostea și pasiunea te așteaptă”

Runele sunt 24 caractere magice cu alfabetul runic german, facute din piatra sau lemn, ce au origini antice si dateaza din vremurile triburilor nordice si germanice. Fiecare runa are un nume si este asociata cu o anumita zeitate, obiect sau fenomen. Erau folosite pentru decorarea armelor, ustensilelor, bijuteriilor sau erau amplasate la intrarea caselor. Desi in acele vremuri toata lumea le folosea, adevaratii cunoscatorii ai tainelor runelor erau considerati vindecatori sau magicieni. Doctorii tratau boli, razboinicii se rugau pentru batalii in lupte, vanatorii pentru o prada bogata.

Totalitatea runelor laolalta cu puterile si conexiunile lor formeaza un sistem magic.

Previziuni RUNE PENTRU BERBEC (21 martie – 19 aprilie)
Runa etalata – Wunjo: Daca vrei un sfat pe un subiect ce te preocupa, iata care este: incearca sa nu iti lasi indoielile sa iti innegureze sufletul, dar nici minciunile si nesinceritatea sa iti strice relatiile. Nu sari la concluzii pripite, nu face presupuneri ce au legatura cu modul tau de gandire. Incearca sa intelegi absenta temporara a luminii ca semn ca ai de invata sa privesti prin intuneric. Si nu te indoi : ai suficienta putere sa faci asta.

Previziuni RUNE 9-15 septembrie 2024  PENTRU TAUR (20 aprilie – 20 mai)
Runa etalata – EIWAZ: Semnificatie APARARE. Aceasta runa are legatura cu dificultatile care apar la inceputul unei noi vieti si de apararile pe care le construim in jurul nostru atunci cand avem de a face cu Necunoscutul. Deseori anunta o perioada de asteptare, deci sfatul sau principal este rabdarea. Este recomandat sa anticipezi consecintele inainte de a actiona. De indata ce o decizie iti este in totalitate clara, atunci vei putea sa iti duci actiunea cu usurinta. Ia avantaj de aceasta perioada pentru a-ti pune casa in ordine si sa iti pui la punct afacerile personale.

Previziuni RUNE 9-15 septembrie 2024 PENTRU GEMENI (21 mai – 20 iunie)
Runa etalata – Fehu: Relatiile tale cu oamenii se bazeaza pe un fundament emotional bun, sunt durabile si comunicati cu pace si calm. Familia si prietenii au trecut testul timpului sau o vor face pe viitor. Ai prieteni de incredere si familie devotata. Ai relatii stabile si persistente, chiar daca nu asa de romantice precum ai fi dorit. Vei mentine sau vei recupera o veche prietenie sau iubire.

Citește și: Mesaje de la Arhangheli pentru zodii, săptămâna 9-15 septembrie 2024. ”Eliberează-te de îngrijorări pentru că eu sunt cu tine și cu cei dragi ție cu lumina mea puternică”

Previziuni RUNE 9-15 septembrie 2024 PENTRU RAC (21 iunie – 22 iulie)
Runa etalata – Hagalaz: Runa te sfatuieste sa nu incerci sa intervii si sa exerciti influente sau manipulari asupra a ce se intampla. Fii puternic, fii ferm. Daca exista o perioada mai neagra in viata ta, aceasta se va incheia mai devreme sau mai tarziu pentru ca absolut toate etapele se incheie, se schimba cu ceva nou mai bun. Vei avea puteri si abilitati noi urmare a acestor transformari.

Previziuni RUNE 9-15 septembrie 2024 Gemeni
Runa etalata – KENAZ (cu fata in jos). Este un timp sa accepti si ajutorul si ghidarea oferita de altii. Oricum, nu uita ca este vorba de viata ta si tu trebuie sa ai ultimul cuvant despre viata ta. Nu te lasa implicat in ceva ce nu vrei, oricat de solid este sfatul ce ti se da. Ceata este doar temporara in viata ta. Un viitor mai stralucit te asteapta daca ii permiti sa se intample.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 

 

Spynews
„Ați divorțat amândouă?”. Cum răspund Adriana și Karmen Simionescu întrebării care stă pe buzele tuturor
Bzi.ro
Imagini fierbinți cu cea mai senzuală conducătoare de federație din România! Irina Deleanu arată senzațional la 49 de ani!
Fanatik.ro
Județul din România în care te bucuri de mâncare bună, aer curat și o mulțime de atracții. N-ai cum să te plictisești aici, e superb mai ales toamna și iarna
Capital.ro
Florin Piersic ne spune La Revedere! Marele actor a făcut anunțul trist: Pentru eternitate
Playtech.ro
Când trecem la ora de iarnă în 2024. Data în care noaptea devine mai lungă
DailyBusiness
Armata redevine obligatorie. Anunțul președintelui
Adevarul
Serialul „Rise of Raven” despre Ioan de Hunedoara, lansat de maghiari. A fost numit „Game of Thrones” al Ungariei
Spynews
Fosta logodnică a lui Adrian Minune Jr., înțepătură pentru fiul manelistului, după ce a fost acuzată de infidelitate: „Fostul ruinează acum viața altcuiva”
Spynews
Soția lui Florin Salam, mesaj cu subînțeles: „Vei realiza cât rău mi-ai făcut”. Postarea cu care Roxana Dobre și-a surprins urmăritorii / FOTO
Evz.ro
Stațiune din România, asemănată cu Roma. Tradițiile străvechi au fost păstrate cu grijă în zonă
Ego.ro
”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO
Prosport.ro
FOTO. Zeița de la Montreal, în costum de baie, la 62 de ani. Cum arată Nadia Comăneci pregătită de plajă
wowbiz.ro
Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță
Cancan.ro
Aceștia sunt pensionarii cărora li se DUBLEAZĂ pensiile după recalculare. Primesc de două ori mai mulți bani!
Playsport.ro
IREAL! Suma uriașă pe care a primit-o Antonia de la o casă de pariuri! Unii nu câștigă atâția bani nici în două vieți
kanald.ro
Incendiu de proporții în Maramureș. Pompierii au evacuat zeci de persoane din locuințele aflate în zona de risc
Capital.ro
Suprataxă pe benzină şi motorină. Banii ar ajunge la românii cu case. Planul i-a șocat pe șoferi
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Ea este cea mai sexy culturistă din România!
stirilekanald.ro
Melissa s-a căsătorit pe 24 august și la nici două săptămâni de la nuntă a dispărut. Șocant cum a fost găsită pe 7 septembrie
substantial.ro
Un bărbat de 70 de ani din Malaezia absolvent de medicină: povestea inspiratoare a lui Toh Hong Keng
MediaFlux
DONALD TRUMP a prezentat planul de pace pentru UCRAINA. Unde va suna fostul președinte
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...