Andreea Bălan a dezvăluit ce se ascunde, de fapt, în spatele prieteniilor din showbizul românesc: „Nu știu cât de mult e loc pentru toată lumea”

"E loc sub soare pentru toată lumea", zice o veche vorbă românească, vorbă pe care Andreea Bălan o contrazice. Nu există prietenii autentice în showbiz, spune artista, iar motivul este tocmai pentru că sub soarele showbizului românesc nu prea e loc pentru toată lumea.
Alina Costache
08 sept. 2024, 14:46
Andreea Bălan a dezvăluit ce se ascunde, de fapt, în spatele prieteniilor din showbizul românesc:

Andreea Bălan a devenit cunoscută în anul 1999, odată cu lansarea trupei ANDRE şi a celebrei piese “Liberă la mare”, piesă cu care a câştigat şi trofeul festivalului de la Mamaia. Alături de Andreea Antonescu, Andreea Bălan a cunoscut succes după succes, piesele lor bifând aproape toate topurile momentului.

Andreea Bălan a dezvăluit ce se ascunde, de fapt, în spatele prieteniilor din showbizul românesc: „În showbiz este foarte, foarte greu. Și e clar că tu vrei să ai succes mai mare decât X, Y, Z”

Cu toate astea, între cele două s-a legat cu greu o relație de prietenie, fiind două adolescente îmbătate de un succes pe care nu ştiau cum să-l gestioneze.

Relaţia dintre cele două cu greu poate fi numită o relaţie de prietenie. Ce sepoate spune, însă, cu certitudine, este faptul că a fost o relaţie cu suişuri şi coborâşuri. Au existat valuri de neînţelegeri între ele, dar şi o mulţime de momente în care şi-au fost alături la greu.

Recent, Andreea Bălan a recunoscut că, în showbizul românesc, e greu să existe o relaţie de prieteniie autentică din pricina invidiei. „Și până la urmă, nu știu cât de mult e loc pentru toată lumea„, a declarat Andreea Bălan la Fresh by Unica

Poate să existe, într-adevăr, (prietenie adevărată în showbiz – n.red.) dacă acea prietenie este poate de dinainte să devii celebru. Și mai poate fi un exemplu, când ambele persoane sunt la un anumit nivel de vindecare sau la o anumită trezire spirituală, încât să existe o empatie reciprocă. Pentru că în showbiz este foarte, foarte greu. Și e clar că tu vrei să ai succes mai mare decât X, Y, Z, nu? Și până la urmă, nu știu cât de mult e loc pentru toată lumea.

Citeste si Cum a putut să reacționeze Andreea Bălan când i s-a reproșat că e prea bătrână pentru Victor Cornea. Ea are 40 de ani, iar el 30

Până la urmă la radio e un top 10, intră câțiva artiști. Și normal că vrei să fii unul dintre aceia puțini care au succes. Și există un pic de tensiune și rivalitate. Și atunci aceste prietenii trebuie să fie foarte autentice, sincere și să aibă o anumită vindecare fiecare dintre acești oameni, încât să existe empatie. Pentru că tu reușești să ajungi să te conectezi cu cineva doar la nivelul la care te conectezi cu tine.

Și tu, dacă ai trecut prin niște experiențe, te-ai vindecat, ți-ai vindecat traumele, automat poți să te conectezi și cu celălalt, indiferent că-i din showbiz sau din alt domeniu”, a spus Andreea Bălan în emisiunea menţionată anterior.

Parcursul trupei ANDRE: „N-am mai simțit să mai continui cu ANDRE”

În ciuda succesului, din pricina neînţelegerilor dintre cele două artiste, în anul 2001 trupa ANDRE se destramă. Andreea Bălan încearcă un proiect cu Alina Sorescu, dar proiectul eşuează în mai puţin de jumătate de an, timp în care cele două nu au reuşit să lanseze nici măcar o piesă.

În iulie 2001, pe când avea doar 18 ani, Andreea Antonescu îşi pierde tatăl. Pentru că ultima dorinţă a bărbatului fusese ca trupa ANDRE să se reunească, cele două fete iau decizia de a-i îndeplini dorinţa. La scurt timp, cele două se despart din nou, Andreea Bălan susţinând că nu mai e loc de o trupă, ci doar de duete ocazionale.

În 2019, la 17 ani distanţă de la separarea trupei, Andreea Bălan decide să reunească trupa. Decizia a luat-o după ce, în urma unei cezariene cu complicaţii, a suferit un infarct, urmat de o comă. Trezită din comă, artista a decis să acă două lucruri: să se căsătorească cu George Burcea şi să reunească trupa ANDRE. Cu Andreea Antonescu nu mai vorbise de doi ani de zile, dar în cele din urmă aceasta a fost de acord cu reunirea trupei.

Citeste si Andreea Bălan l-a iertat pe George Burcea: „A trebuit să fac asta, ca să trăiesc această iubire împlinită cu Victor”

Trupa a mai funcţionat încă cinci ani, până în 2024, când, după participarea la America Express, cele două au decis să încheie definitiv proiectul ANDRE şin să se concentreze pe cariere solo.

Acolo s-au întâmplat niște lucruri și acolo am rărit-o. Pentru că în America Express mie, personal, mi s-au redeschis niște vechi traume, lucru foarte bun, pentru că așa m-a ajutat să le vindec, dar după aceea n-am mai simțit să mai continui cu Andre și în ziua de azi Andre nu mai este. Mă concentrez pe mine și pe cariera mea”, declara Andreea Bălan, într-un interviu din primăvara anului 2024, pentru unica.ro

 

Spynews
Văduva lui Costel Corduneanu face lumină la aproape cinci luni de la moartea lui! Grațiela demontează zvonurile conform cărora ar fi fost ajutată financiar
Bzi.ro
Imagini fierbinți cu cea mai senzuală conducătoare de federație din România! Irina Deleanu arată senzațional la 49 de ani!
Fanatik.ro
Satul superb din România în care locuiesc huțulii. Unii spun că este Paradisul pe Pământ, farmecul lui e unic și au început să apară și pensiunile aici
Capital.ro
Accident rutier! În ce stare este acum Mircea Badea. Anunţul lui Carmen Brumă
Playtech.ro
Când trecem la ora de iarnă în 2024. Data în care noaptea devine mai lungă
DailyBusiness
Se lansează o nouă monedă în România. se întâmplă chiar luni, 9 septembrie
Adevarul
Serialul „Rise of Raven” despre Ioan de Hunedoara, lansat de maghiari. A fost numit „Game of Thrones” al Ungariei
Spynews
Mădălina de la Insula iubirii este însărcinată? Cum a răspuns ispita atunci când a fost întrebată dacă urmează să-l facă pe Dani tată
Spynews
Ronald Gavril, urare pentru Anamaria Prodan, de ziua ei de nume: „Îngerii să-ți călăuzească pașii”. Cei doi radiază de fericire
Evz.ro
Pregătirea borcanelor pentru zacuscă. Cum să eviți fermentarea
Ego.ro
”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO
Prosport.ro
FOTO. Zeița de la Montreal, în costum de baie, la 62 de ani. Cum arată Nadia Comăneci pregătită de plajă
wowbiz.ro
Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță
Cancan.ro
Aceștia sunt pensionarii cărora li se DUBLEAZĂ pensiile după recalculare. Primesc de două ori mai mulți bani!
Playsport.ro
IREAL! Suma uriașă pe care a primit-o Antonia de la o casă de pariuri! Unii nu câștigă atâția bani nici în două vieți
kanald.ro
Virusul West Nile face o nouă victimă în România. Bărbatul a fost internat în stare gravă, însă medicii n-au mai putut face nimic pentru acesta
Capital.ro
Florin Piersic ne spune La Revedere! Marele actor a făcut anunțul trist: Pentru eternitate
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Ea este cea mai sexy culturistă din România!
stirilekanald.ro
Melissa s-a căsătorit pe 24 august și la nici două săptămâni de la nuntă a dispărut. Șocant cum a fost găsită pe 7 septembrie
substantial.ro
Will Jennings, co-autorul hitului ‘My Heart Will Go On’, a murit la 80 de ani
MediaFlux
DONALD TRUMP a prezentat planul de pace pentru UCRAINA. Unde va suna fostul președinte
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...