Împăcarea momentului în showbizul românesc! Betty Salam și Cătălin Vișănescu au revenit la sentimente mai bune şi şi-au mai acordat o şansă

După 6 ani petrecuţi împreună, timp în care au devenit părinţii unui băieţel, Betty Salam și Cătălin Vișănescu au decis să o ia pe drumuri separate. Despărţirea a fost confirmată de fiica lui Florin Salam la începutul lunii iulie, dar se pare că cei doi nu au putut sta despărţiţi prea mult.
Alina Costache
08 sept. 2024, 16:13
Împăcarea momentului în showbizul românesc! Betty Salam și Cătălin Vișănescu au revenit la sentimente mai bune şi şi-au mai acordat o şansă

Astfel că, odată cu venirea toamnei, Betty Salam și Cătălin Vișănescu au decis că nu pot sta unul fără celălalt şi şi-au mai acordat o şansă. La fel ca în cazul despărţirii, şi în cazul împăcării vestea a fost dată tot de Betty.

Betty Salam și Cătălin Vișănescu s-au împăcat

Într-o postare pe Tik Tok, fiica lui Florin Salam a publicat un mesaj de dragoste dedicat soțului ei. Din mesaj, reiese că pauza a fost mai mult decât bine-venită pentru amândoi. Mai mult, artista a plusat dând de înţeles că e loc chiar şi de nuntă.

Citeste si Betty Salam, critici dure la adresa tatălui ei. S-a descărcat la Asia Express. Ce a putut spune despre Florin Salam. ”Asta m-a afectat foarte tare”

Vă anunţăm când programăm nunta […]. Uneori, despărţirea chiar e cea mai bună decizia. După o pauză, relația poate deveni mai bună ca niciodată, însă mulți n-au fost de acord. Unde există dragoste, nu se încheie niciodată cred eu”, a scris pe Tik Tok fiica cea mare a lui Florin Salam.

@betty.salam Da ma da!! @cata.visanescu #fyp #bettysalam #tiktok ♬ sunet original – Betty Salam

Fiica lui Florin Salam, acuzată că ar fi fugit cu alt bărbat

Înainte ca Betty să confirme faptul că s-a despărţit de Cătălin, în spaţiul public au apărut zvonuri potrivit cărora fiica lui Salam ar fi fugit împreună cu manelistul Iuly Neamțu. Însă Betty a infirmat aceste zvonuri, spunând că nici în viaţa ei, nici în viaţa lui Cătălin nu există altă persoană şi că nu au făcut decât să ia o pauză ca să-şi pună ordine în gânduri.

Eu și Cătălin suntem, într-adevăr, într-o mică pauză. Am luat această decizie împreună ca noi să ne punem în ordine puțin viața noastră personală.

Ca toți oamenii, avem și noi perioade de genul ăsta, nu am divorțat, nu am fugit nicăieri și nici nu sunt împreună cu niciun alt bărbat. Familia e familie”, a spus Betty Salam, într-un videoclip publicat pe pagina sa personală de TikTok.

Citeste si Ce sumă a primit Betty Salam pentru participarea la Asia Express. Deși a ieșit rapid din competiție, artista nu s-a întors cu conturile goale. „A fost cea mai mare bucurie”

Spynews
Văduva lui Costel Corduneanu face lumină la aproape cinci luni de la moartea lui! Grațiela demontează zvonurile conform cărora ar fi fost ajutată financiar
Bzi.ro
Imagini fierbinți cu cea mai senzuală conducătoare de federație din România! Irina Deleanu arată senzațional la 49 de ani!
Fanatik.ro
Mai trecem la ora de iarnă în 2024? Ce s-a decis la nivelul UE în legătură cu schimbarea orei
Capital.ro
Doliu infinit! A murit marea stea a muzicii. Celine Dion a împietrit
Playtech.ro
Când trecem la ora de iarnă în 2024. Data în care noaptea devine mai lungă
DailyBusiness
Stagiul militar obligatoriu pentru femei
Adevarul
Mircea Badea și Carmen Brumă, implicați într-un accident rutier pe insula Corfu. „Se putea termina groaznic”
Spynews
Mădălina de la Insula iubirii este însărcinată? Cum a răspuns ispita atunci când a fost întrebată dacă urmează să-l facă pe Dani tată
Spynews
Ronald Gavril, urare pentru Anamaria Prodan, de ziua ei de nume: „Îngerii să-ți călăuzească pașii”. Cei doi radiază de fericire
Evz.ro
Adevărul despre steaua de pe Walk of Fame al lui Vali Vijelie. Câți bani a plătit de fapt cântărețul pentru distincție
Ego.ro
”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO
Prosport.ro
FOTO. Zeița de la Montreal, în costum de baie, la 62 de ani. Cum arată Nadia Comăneci pregătită de plajă
wowbiz.ro
Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță
Cancan.ro
Aceștia sunt pensionarii cărora li se DUBLEAZĂ pensiile după recalculare. Primesc de două ori mai mulți bani!
Playsport.ro
IREAL! Suma uriașă pe care a primit-o Antonia de la o casă de pariuri! Unii nu câștigă atâția bani nici în două vieți
kanald.ro
Sărbătoare cu cruce neagră în calendarul ortodox la data de 9 septembrie 2024: Ce trebuie să facă credincioșii în această zi?
Capital.ro
Accident rutier! În ce stare este acum Mircea Badea. Anunţul lui Carmen Brumă
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Ea este cea mai sexy culturistă din România!
stirilekanald.ro
Melissa s-a căsătorit pe 24 august și la nici două săptămâni de la nuntă a dispărut. Șocant cum a fost găsită pe 7 septembrie
substantial.ro
Bacteriile, aliați necunoscuți în reciclarea metalelor rare din baterii
MediaFlux
DONALD TRUMP a prezentat planul de pace pentru UCRAINA. Unde va suna fostul președinte
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...