Maria Iordănescu se retrage din televiziune. Motivul delicat care a dus la demisie. ”Mă despart cu lacrimi în ochi. Decizia nu a fost deloc una ușoară”

Maria Iordănescu se retrage din televiziune. Fiica fostului selecționer prezenta știri din sport la Prima TV. Motivul care a dus la demisie este unul delicat.
Alina Costache
08 sept. 2024, 18:38
Maria Iordănescu se retrage din televiziune. Motivul delicat care a dus la demisie. ''Mă despart cu lacrimi în ochi. Decizia nu a fost deloc una ușoară''

Maria Iordănescu a anunțat că se retrage din televiziune pentru o perioadă. Frumoasa prezentatoare a făcut anunțul astăzi, înaintea ultimului jurnal prezentat la Prima TV.

Maria Iordănescu și-a dorit enorm să ajungă prezentatoare și a muncit mult pentru asta. Mai întâi a fost reporter la Antena Stars și mai apoi a ajuns în lumea jurnalismului sportiv.

Cu greu, însă, ea a decis să renunțe la viața profesională pentru moment, pentru a pune familia pe primul loc.

‘Azi, vă dau întâlnire la ultimul jurnal Focus Sport. De azi, pentru mine, se sting reflectoarele în platoul Prima Tv și odată cu ele, se vor aprinde altfele. Reflectoare ce vor lumina traiectoria pe mai departe. Cu inima mică, cu lacrimi în ochi, de azi mă despart de colegi, mai înainte de toate. Mă despart de oameni frumoși, de loc, de ceea ce devenise o a doua casă si familie. Decizia nu a fost deloc una ușoară, dar uneori suntem nevoiți să facem alegeri, grele de altfel’‘, a scris Maria Iordănescu pe Instagram.

Maria Iordănescu a precizat că a decis să-și dea demisia pentru a avea mai mult timp liber alături de fiica sa. Ea simte că micuța are nevoi de ea și vrea să-i dedice tot timpul ei.

De azi, aleg să fiu mai prezentă, mai aproape de fetița mea care semnalează de ceva timp dorința de a fi cât mai mult în prezența mamei. Iar atunci când programul la locul de muncă nu mai corespunde nevoilor din familie, aleg sa prioritizez jobul de mamă și apoi pe cel profesional. Azi, aleg cu inima de mama și nu cu cea care a visat mereu să facă carieră. Și chiar dacă urăsc despărțirile, iau inima de mamă pe post de aliat, să nu mai doară atât de tare’‘, a scris Maria Iordănescu.

Maria Iordănescu a avut un mesaj emoționant pentru colegi și pentru toți cei care au urmărit-o în fața televizorului.

Închei așa: vă mulțumesc vouă, colegilor mei, mă înclin în fața voastră, vă mulțumesc pentru suport, pentru munca din spate, pentru fiecare zi minunată pe care am avut-o la locul de muncă, tocmai datorită vouă! Voi sunteți cei care dați viață locului și cei care ați contribuit la visul meu. In acești ani, nu am muncit, am pășit pe nori, am zburat si am trait tot ceea cândva doar visam. Sunt recunoscătoare vouă, postului Prima Tv și nu în ultimul rand, Lui Dumnezeu. Plec fericită, zâmbesc! Va mulțumesc și vouă, celor care ați fost aproape de mine, cei care ați urmărit Focus Sport. Pentru ultima dată: “Vă dau întâlnire la 18:40, în direct, la Prima Tv” ❤️🙏🏼Vă aștept!”, a scris Maria Iordănescu.

Spynews
Văduva lui Costel Corduneanu face lumină la aproape cinci luni de la moartea lui! Grațiela demontează zvonurile conform cărora ar fi fost ajutată financiar
Bzi.ro
Imagini fierbinți cu cea mai senzuală conducătoare de federație din România! Irina Deleanu arată senzațional la 49 de ani!
Fanatik.ro
Valorile glicemiei în funcție de vârstă. Ce glicemie ar trebui să ai dacă ai sub 60 de ani. Care este nivelul optim și pentru persoanele vârstnice
Capital.ro
Doliu infinit! A murit marea stea a muzicii. Celine Dion a împietrit
Playtech.ro
Când trecem la ora de iarnă în 2024. Data în care noaptea devine mai lungă
DailyBusiness
Se dau vouchere de 400 de lei pentru angajați!
Adevarul
Mircea Badea și Carmen Brumă, implicați într-un accident rutier pe insula Corfu. „Se putea termina groaznic”
Spynews
Mădălina de la Insula iubirii este însărcinată? Cum a răspuns ispita atunci când a fost întrebată dacă urmează să-l facă pe Dani tată
Spynews
Ronald Gavril, urare pentru Anamaria Prodan, de ziua ei de nume: „Îngerii să-ți călăuzească pașii”. Cei doi radiază de fericire
Evz.ro
Irinel Columbeanu, ajuns la mila prietenilor. Toate speranțele i-au fost spulberate
Ego.ro
”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO
Prosport.ro
FOTO. Zeița de la Montreal, în costum de baie, la 62 de ani. Cum arată Nadia Comăneci pregătită de plajă
wowbiz.ro
Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță
Cancan.ro
Aceștia sunt pensionarii cărora li se DUBLEAZĂ pensiile după recalculare. Primesc de două ori mai mulți bani!
Playsport.ro
IREAL! Suma uriașă pe care a primit-o Antonia de la o casă de pariuri! Unii nu câștigă atâția bani nici în două vieți
kanald.ro
Sărbătoare cu cruce neagră în calendarul ortodox la data de 9 septembrie 2024: Ce trebuie să facă credincioșii în această zi?
Capital.ro
Accident rutier! În ce stare este acum Mircea Badea. Anunţul lui Carmen Brumă
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Ea este cea mai sexy culturistă din România!
stirilekanald.ro
Melissa s-a căsătorit pe 24 august și la nici două săptămâni de la nuntă a dispărut. Șocant cum a fost găsită pe 7 septembrie
substantial.ro
Donald Trump promite urmăriri penale în cazul alegerilor frauduloase: Mesaj dur înaintea dezbaterii cu Kamala Harris
MediaFlux
DONALD TRUMP a prezentat planul de pace pentru UCRAINA. Unde va suna fostul președinte
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...