Adrian Nartea, adevăratul motiv pentru care și-a dat demisia de la ProTV. Antena 1 i-a oferit o căruță de bani pentru participarea la Asia Express 2024

Adrian Nartea, actorul principal din serialul „Vlad” de la ProTV, a renunțat la televizunea de pe Pache Protopopescu după ce a primit o ofertă imbatabilă din partea Antena 1. Câți bani a primit actorul pentru a participa la Asia Express.
Alina Costache
08 sept. 2024, 19:10
Adrian Nartea, adevăratul motiv pentru care și-a dat demisia de la ProTV. Antena 1 i-a oferit o căruță de bani pentru participarea la Asia Express 2024
De ce a plecat Adrian Nartea de la ProTV, de fapt

După ce timp de doi ani a luat o pauză de la aparițiile publice, Adrian Nartea a acceptat să intre într-un proiect din care își dorea foarte mult să facă parte. Pentru că era angajat în trustul Pro, actorul a fost nevoit să renunțe la colaborare și să ia o decizie foarte importantă în cariera sa.

Acesta a revenit pe micile ecrane, dar într-o altă „familie”, ocazie care i-a oferit șansa de a participa la Asia Express 2024. Adrian Nartea a renunțat la ProTV și a bătut palma cu Antena 1, dar nu pe bani puțini.

„Îmi doream o astfel de provocare. Era complicat pentru că eram într-o altă ”familie” (n.r. televiziune), alt trust, însă, cumva a venit mănușă. Dacă și soția a fost de acord și a considerat că este ceva extrem de bun pentru mine – la nivel personal și la nivel profesional, am zis că de e nu. Cam așa a fost. Am schimbat ”familia”, da”, a spus Adrian Nartea pentru Ego.

Citește și: Betty Salam, critici dure la adresa tatălui ei. S-a descărcat la Asia Express. Ce a putut spune despre Florin Salam. ”Asta m-a afectat foarte tare”

Schimbarea a venit la pachet și cu avantaje financiare. Nartea a plecat de la Pro la Antena pentru a participa la Asia Express, dar nu oricum. Actorul a negociat, astfel încât mutarea în trustul Intact Media să merite.

Pentru fiecare etapă petrecută în aventura de pe „Drumul Zeilor”, acesta primește 2.000 de euro. Fiecare etapă reprezintă o săptămână de difuzare, adică patru zile de filmări. Astfel, dacă Adrian Nartea rezistă patru etape, primește 8.000 de euro.

Actorul face echipă cu Cosmin Vîjeu, nepotul actriței Monica Davidescu, la Asia Express. Ce doi sunt prieteni de multă vreme, motiv pentru care au decis să plece împreună în această aventură. Conflictele nu au dispărut, dar toate s-au terminat cu o bere și o îmbrățișare.

„Nu ai cum să mergi în Asia Express și să fii zen. Evident că am avut conflicte. Ele pornesc de obicei de la presiunea creată de concurs și de la situațiile urgente care nu par a avea soluții imediate. Dar am știut să lămurim lucrurile și, chiar dacă discuția nu s-a terminat cu o bere și o îmbrățișare, s-a încheiat cu sinceritate, asumare și o dezamorsare a conflictului. O să vedeți în „Asia Express. Până la urmă, știam de ce suntem acolo, știam de ce suntem în stare și aveam și avem încredere unul în altul”, a mai spus Adi Nartea pentru Viva!

Citește și: Anca Țurcașiu nu e urmărită de nașul ei, Cristian Țânțăreanu la Asia Express. Care este motivul: „Nu-mi trebuie mie așa ceva”

Spynews
Văduva lui Costel Corduneanu face lumină la aproape cinci luni de la moartea lui! Grațiela demontează zvonurile conform cărora ar fi fost ajutată financiar
Bzi.ro
Imagini fierbinți cu cea mai senzuală conducătoare de federație din România! Irina Deleanu arată senzațional la 49 de ani!
Fanatik.ro
Valorile glicemiei în funcție de vârstă. Ce glicemie ar trebui să ai dacă ai sub 60 de ani. Care este nivelul optim și pentru persoanele vârstnice
Capital.ro
Doliu infinit! A murit marea stea a muzicii. Celine Dion a împietrit
Playtech.ro
Când trecem la ora de iarnă în 2024. Data în care noaptea devine mai lungă
DailyBusiness
Se dau vouchere de 400 de lei pentru angajați!
Adevarul
Mircea Badea și Carmen Brumă, implicați într-un accident rutier pe insula Corfu. „Se putea termina groaznic”
Spynews
Mădălina de la Insula iubirii este însărcinată? Cum a răspuns ispita atunci când a fost întrebată dacă urmează să-l facă pe Dani tată
Spynews
Ronald Gavril, urare pentru Anamaria Prodan, de ziua ei de nume: „Îngerii să-ți călăuzească pașii”. Cei doi radiază de fericire
Evz.ro
Irinel Columbeanu, ajuns la mila prietenilor. Toate speranțele i-au fost spulberate
Ego.ro
”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO
Prosport.ro
FOTO. Zeița de la Montreal, în costum de baie, la 62 de ani. Cum arată Nadia Comăneci pregătită de plajă
wowbiz.ro
Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță
Cancan.ro
Aceștia sunt pensionarii cărora li se DUBLEAZĂ pensiile după recalculare. Primesc de două ori mai mulți bani!
Playsport.ro
IREAL! Suma uriașă pe care a primit-o Antonia de la o casă de pariuri! Unii nu câștigă atâția bani nici în două vieți
kanald.ro
Sărbătoare cu cruce neagră în calendarul ortodox la data de 9 septembrie 2024: Ce trebuie să facă credincioșii în această zi?
Capital.ro
Accident rutier! În ce stare este acum Mircea Badea. Anunţul lui Carmen Brumă
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Ea este cea mai sexy culturistă din România!
stirilekanald.ro
Melissa s-a căsătorit pe 24 august și la nici două săptămâni de la nuntă a dispărut. Șocant cum a fost găsită pe 7 septembrie
substantial.ro
Donald Trump promite urmăriri penale în cazul alegerilor frauduloase: Mesaj dur înaintea dezbaterii cu Kamala Harris
MediaFlux
DONALD TRUMP a prezentat planul de pace pentru UCRAINA. Unde va suna fostul președinte
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...