EXCLUSIV George Simion, delir total în pragul alegerilor prezidențiale: „Eu sunt singurul candidat cu șanse în turul al doilea care nu va primi ordine”

George Simion, candidatul AUR la alegerile prezidențiale, a făcut o serie de dezvăluiri, în direct la România TV, în emisiunea „România te vede” cu Ioan Korpos. Ce spune președintele AUR despre susținerea lui Gigi Becali, dar și despre șansele contracandidatului său, Mircea Geoană.
Filip Stan
08 sept. 2024, 22:19
EXCLUSIV George Simion, delir total în pragul alegerilor prezidențiale: „Eu sunt singurul candidat cu șanse în turul al doilea care nu va primi ordine”
George Simion, în direct la România TV

George Simion a dezvăluit, în direct la România TV, că Gigi Becali îl susține întrutotul la alegerile prezidențiale. Mai mult, latifundiarul din Pipera ar urma să candideze pe listele AUR, o revenire în politică după perioada în care a fost după gratii. Președintele AUR a afirmat că Becali și-a manifestat de mult timp simpatia pentru partidul său și a amintit că acesta a declarat de mai multe ori că îl susține.

„Cu siguranță, noi nu o să-l băgăm la închisoare, cum a făcut-o statul paralel, cum au făcut-o cei care au condus până acum România. Domnul Becali și-a arătat susținerea publică, ne-ași votat la alegerile europarlamentare. A zis că a votat pentru o Românie de aur și a zis că dorește să mă susțină la alegerile prezidențiale, că dorește să-l vadă pe George Simion președinte. Asta înseamnă pentru mine o responsabilitate în plus, faptul că milioane de oameni își pun nădejdea în mine, fiind și cel mai tânăr candidat, faptul că domnul Gigi Becali și multe alte personalități… Am vorbit astăzi despre Becali la Țebea cu oameni care spuneau ce bine e că vă susține, pentru că a sprijinit dezinteresat foarte multă lume necăjită. 

Domul Becali și-a manifestat inclusiv dorința de a candida din partea AUR, vom anunța candidații în jurul datei de 21 – 22 septembrie pe fiecare circumscripție și cred că vom lua decizia cea mai bună și cred că românii care sunt scârbiți de felul în care s-a făcut politică și de politicienii care au condus România până acum o să îl voteze pe Gigi Becali, pe Petrișor Peiu și alți oameni de valoare care au ajutat în județul din care face parte.

Nu e nici o bombă, Gigi Becali susține AUR și toți cei care îl respectă, își pun încrederea în Gigi Becali trebuie să voteze AUR la aceste alegeri care sunt foarte importante, care sunt cruciale pentru următorii 20 de ani. E cât se poate de clar. Domnul Gigi Becali este un creștin ortodox practicant, a sprijinit multe biserici, multe mănăstiri, noi suntem un partid creștin, avem 4 valori, 4 piloni identitari pentru AUR – națiune, credință, familie și libertate. Am avut aceleași poziții în pandemie, ne raportăm la fel față de biserică, față de Divinitate, astăzi am sărbătorit 200 de ani de la nașterea lui Avram Iancu, valorile naționale, dar am sărbătorit cât noi creștinii ortodocși nașterea Maicii Domnului. De aceea, sigur că apropierea aceasta a lui Gigi Becali față de AUR și susținerea pentru candidatul George Simion la alegerile prezidențiale e naturală, e normală. Mulți oameni care sunt din spectrul acesta creștin-patriotic se vor regăsi pe viitoarele noastre liste și îmi vor susține candidatura și mă vor susține să câștig turul doi al alegerilor prezidențiale”, a declarat George Simion, la România TV.

Citește și: Sondaj Sociopol: După ce și-a anunțat candidatura, Marcel Ciolacu crește în sondaje. Finala prezidențială s-ar da între liderul PSD și George Simion

George Simion l-a atacat dur pe Mircea Geoană, despre care spune că este un fals candidat independent la alegerile prezidențiale, după ce și-ar fi făcut campanie electroală în mod ilegal. Președintele AUR susține cu tărie că Geoană nu va câștiga simpatia electoratului și, în cazul unui scenariu în care ei doi vor ajunge în turul doi al alegerilor prezidențiale, este convins că va câștiga detașat.

„Este interesant cine l-a pus la NATO pe domnul Mircea Geoană, nimeni din statul român nu l-a desemnat pentru acea funcție, și cui a slujit în periuoada mandatului său la NATO. Este evident că americanii probabil au doi favoriți și nu se decid dacă să meargă pe mâna lui Ciucă sau pe mâna lui Geoană. Este aceeași gașcă care l-a trădat pe Ceaușescu, tatăl lui Mircea Geoană și a coabitat și a preluat puterea prin Ion Iliescu și ne merge statul acesta condus de Ion Iliescu de 34 de ani foarte, foarte bine prin astfel de reprezentanți. A mai fost președinte Mircea Geoană o noapte , s-a bucurat foarte tare, a țopăit în sus.

Nu cred că românii vor vota marionete de acest tip, vor vota păpuși, vor vota oameni de paie ușor de controlat, iar în mod clar Mircea Geoană este ușor de controlat ca și ceilalți contracandidați ai mei. Ei sunt niște oameni de paie care pupă clanțe pe la ambasade și este suficient să ne uităm la fiecare pe la ce ambasade se duc. Doamna Lasconi s-a întâlnit cu ambsadorul Americii, cu ambsadorul Germaniei, semnalizează clar. Cu siguranță nimeni dintre domnii Geoană, Ciucă, Ciolacu, Lasconi nu o să vrea să deranjeze Austria.

În continuare noi nu suntem membri în spațiul Schengen, în continuare s-a stat foarte mult la granițe, în continuare companiile austriece își fac de cap cu banii românilor pentru că au bănci, la nivel de hipermarketuri, la nivel de firme de asigurări. Ei nu au nicio problemă, ne taie lemnele, ne extrag gazele naturale și petrolul și nu ne primesc în Schengen și vine ambasaorul austriac, ambasadorul francez, ambasadorul german și îi cheamă la ambasadă, îi cheamă la raport.

Cum să fie Geoană al românilor, l-a desemnat România la NATO? Acolo l-au votat românii ca să fie președintele lor? Nu! Mircea Geoană este un om de paie care va executa ordine în colonia numită România, așa cum o vor ei și 10 ani de acum înainte. Eu sunt singurul candidat cu șanse în turul al doilea care nu va primi ordine de la ambasade, nu va merge la vreun ambasador.

Dacă vor să discute și alte state, și parteneri să vină în birourile noastre și să discutăm de la egal la egal ca aliați, ca parteneri, nu ca slugi, nu în poziția ghiocelului așa cum au făcut-o cei care au condus România până acum, iar Mircea Geoană, deși se vopsește într-un independent, într-o virgină, domnul Mircea Geoană este o fată virgină sau bărbat, nu știu cu genul cum e pe acolo pe la Uniunea Europeană și pe la NATO, dar el a fost președintele PSD-ului.

Citește și: George Simion: „Geoană nu va câștiga simpatie politică luând nişte traseişti notorii”. Liderul AUR, convins de victorie în turul 1

Uităm noi cine ne-a condus ca Iliescu, cel care l-a omorât pe Ceaușescu, cine ne-a condus timp de 30 de ani, cine a jefuit de resurse România și dintr-o țară bogată vedem că avem populație sărăcită? Crește furia în mine în momentul în care văd oameni necăjiți, oameni săraci, oameni care se plâng de pensii, de nevoile de zi cu zi. Am niște ținte clare, dacă eu ajung în turul doi cu astfel de păușă globalistă, cu astfel de slugă a ambasadelor, nu se poate să nu câștigăm.

Să câștigăm noi românii. El nu o să prindă turul doi, el mai mult de 7% nu o să ia pentru că palierul ăsta al păpușilor, al slugilor globaliste este înțesat cu fel de fel de candidați, cum au încercat să-mi bage și mie fel de fel de candidați  ca să nu intru în turul doi”, a mai spus George Simion.

Spynews
Văduva lui Costel Corduneanu face lumină la aproape cinci luni de la moartea lui! Grațiela demontează zvonurile conform cărora ar fi fost ajutată financiar
Bzi.ro
Imagini fierbinți cu cea mai senzuală conducătoare de federație din România! Irina Deleanu arată senzațional la 49 de ani!
Fanatik.ro
Valorile glicemiei în funcție de vârstă. Ce glicemie ar trebui să ai dacă ai sub 60 de ani. Care este nivelul optim și pentru persoanele vârstnice
Capital.ro
Ora de iarnă 2024. Când se schimbă din nou ora în România. Dăm ceasurile înapoi
Playtech.ro
Când trecem la ora de iarnă în 2024. Data în care noaptea devine mai lungă
DailyBusiness
Se dau vouchere de 400 de lei pentru angajați!
Adevarul
Mircea Badea și Carmen Brumă, implicați într-un accident rutier pe insula Corfu. „Se putea termina groaznic”
Spynews
Mădălina de la Insula iubirii este însărcinată? Cum a răspuns ispita atunci când a fost întrebată dacă urmează să-l facă pe Dani tată
Spynews
Ronald Gavril, urare pentru Anamaria Prodan, de ziua ei de nume: „Îngerii să-ți călăuzească pașii”. Cei doi radiază de fericire
Evz.ro
Irinel Columbeanu, ajuns la mila prietenilor. Toate speranțele i-au fost spulberate
Ego.ro
”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO
Prosport.ro
FOTO. Zeița de la Montreal, în costum de baie, la 62 de ani. Cum arată Nadia Comăneci pregătită de plajă
wowbiz.ro
Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță
Cancan.ro
Aceștia sunt pensionarii cărora li se DUBLEAZĂ pensiile după recalculare. Primesc de două ori mai mulți bani!
Playsport.ro
IREAL! Suma uriașă pe care a primit-o Antonia de la o casă de pariuri! Unii nu câștigă atâția bani nici în două vieți
kanald.ro
Sărbătoare cu cruce neagră în calendarul ortodox la data de 9 septembrie 2024: Ce trebuie să facă credincioșii în această zi?
Capital.ro
Doliu infinit! A murit marea stea a muzicii. Celine Dion a împietrit
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Ea este cea mai sexy culturistă din România!
stirilekanald.ro
Melissa s-a căsătorit pe 24 august și la nici două săptămâni de la nuntă a dispărut. Șocant cum a fost găsită pe 7 septembrie
substantial.ro
Jannik Sinner câștigă pentru prima dată US Open și devine primul campion italian la simplu masculin
MediaFlux
A SCĂZUT PENSIA! LOVITURĂ TOTALĂ după RECALCULARE
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...