Cutremur în televiziune! Simona Pătruleasa şi-a dat demisia de la Kanal D: „Poate că mi-a ajuns şi mie”

Simona Pătruleasa, prezentatoare a ştirilor Kanal D, se retrage din televiziune. După mai bine de 14 ani de când este în echipa ştirilor Kanal D, jurnalista părăseşte pupitrul ştirilor pentru a se dedica unor proiecte personale, anunţă postul de televiziune.
Filip Stan
09 sept. 2024, 11:03
Cutremur în televiziune! Simona Pătruleasa şi-a dat demisia de la Kanal D:

„Simona Pătruleasa, prezentatoare a Ştirilor Kanal D, a ales să se dedice unor proiecte personale. Suntem recunoscători pentru contribuţia sa în evoluţia staţiei, pentru dedicare şi pentru toate momentele speciale pe care le-a adus în fața publicului nostru. Simona Pătruleasa este una dintre cele mai iubite vedete din România, un reper de profesionalism şi eleganţă pentru milioane de oameni, dar şi pentru industria media autohtonă. A intrat în echipa Kanal D în 2009 şi fost în permanenţă alături de publicul său, prin intermediul Ştirilor Kanal D. (…) Întreaga echipă Kanal D îi doreşte mult succes în noile sale inițiative şi suntem convinși că Simona Patruleasa va continua să inspire prin tot ceea ce va realiza”, se arată în comunicatul de presă transmis de Kanal D în această dimineață.

Adrian Nartea, adevăratul motiv pentru care și-a dat demisia de la ProTV. Antena 1 i-a oferit o căruță de bani pentru participarea la Asia Express 2024

„Este un moment emoţionant pentru mine, o alegere pe care am făcut-o pentru a explora şi alte oportunităţi de dezvoltare şi a mă bucura şi de mai mult timp alături de familia mea”, a spus Simona Pătruleasa.

Contactată de jurnaliștii de la Click!, prezentatoarea TV a declarat: „Poate că mi-au ajuns și mie 20 de ani de televiziune, nu?! Am luat o pauză! Avem și noi copii, vreau o vacanță prelungită. În televiziune nu ai vacanțe lungi. Nu voi mai apărea la tv o perioadă. Au trecut 20 de ani. E destul!O pauză e binevenită oricând!”

Dincolo de cariera ei de ani în televiziune, Simona Pătruleasa și-a întemeiat o familie frumoasă alături de milionarul Sabin Ivanof, care e un cunoscut om de afaceri în România. Împreună au o fiică, pe Ingrid.

„Sunt ca orice mamă, implicată în viața copilului său. Încerc să mențin un echilibru. Uneori sunt prea exigentă, alteori prea bună. Dar sunt întotdeauna alături de Ingrid când are nevoie de mine și am întotdeauna timp pentru ea.

Abia acum când sunt părinte îmi dau seama că părinții mei aveau dreptate de multe ori când se supărau pe noi, pe mine și fratele meu. Eu mă bucur că mama a fost mai strictă cu noi. Ne-a ținut cu picioarele pe pământ, mai ales în privința educației și valorilor care ne definesc ca oameni”, a declarat despre rolul ei de mamă Simona Pătruleasa, care s-a bazat întotdeauna pe soțul ei în creșterea și educarea fetiței.

Maria Iordănescu se retrage din televiziune. Motivul delicat care a dus la demisie. ”Mă despart cu lacrimi în ochi. Decizia nu a fost deloc una ușoară”

„Mi-am dorit foarte mult să devin mamă și în momentul în care a venit Ingrid pe lume, am fost foarte fericită. În plus l-am avut mereu alături pe Sabin, pentru că este foarte important că mama să primească la rândul său suport emoțional. Nu am avut depresie postnatală, m-am și întors foarte repede la muncă și asta m-a ajutat, de asemenea”, a mai zis ea pentru Unica.

Spynews
Matteo și-a cerut iubita de soție! Cum a avut loc momentul special: ”Nu a înțeles nimic” | VIDEO
Bzi.ro
Elena Merișoreanu a ajuns pe perfuzii! Ce a pățit îndrăgita cântăreață
Fanatik.ro
Leguma care conține o cantitate foarte mare de vitamina A și protejează vederea. Este delicioasă și are multe beneficii pentru sănătate
Capital.ro
Elena Udrea suferă cumplit. Alexandrov i-a rupt inima: O durere pe care n-o pot descrie în cuvinte
Playtech.ro
Cum a apărut Carmen Iohannis în prima zi de școală. Toți au rămas mască, uluitor cum s-a îmbrăcat prima-doamnă
DailyBusiness
Rusia atacă România? Declarații de ultimă oră
Adevarul
Marea armată cecenă a lui Kadîrov nu există. Ce trucuri folosește omul lui Putin pentru a masca realitatea
Spynews
Elena Udrea, mesaj pentru fiica ei, în prima zi de școală, din spatele gratiilor: „O durere pe care nu o pot descrie”. Adrian Alexandrov a însoțit-o pe Eva
Spynews
Momente emoționante pentru Mihai Petre și soția lui, Elwira! Cei doi au fost surprinși în prima zi de școală a fiicelor cuplului! | PAPARAZZI
Evz.ro
UE schimbă regulile de circulație. Interdicția la care nimeni nu se aștepta
Ego.ro
Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”
Prosport.ro
FOTO. Zeița de la Montreal, în costum de baie, la 62 de ani. Cum arată Nadia Comăneci pregătită de plajă
wowbiz.ro
Povestea uluitoare a Andrei Medintu, afacerista din România care s-a căsătorit cu un milionar indian! A fost îmbrăcată în aur din cap până în picioare la cununia civilă! Imagini spectaculoase din ziua cea mare
Cancan.ro
Carmen Iohannis NU mai ARATĂ cum știai! Soția președintelui și-a schimbat look-ul! Cum a apărut în prima zi de școală
Playsport.ro
IREAL! Suma uriașă pe care a primit-o Antonia de la o casă de pariuri! Unii nu câștigă atâția bani nici în două vieți
kanald.ro
„M-a împietrit de tot durerea ta…” Un tânăr de 18 ani și-a pierdut viața în timp ce se întorcea de la muncă
Capital.ro
Demisie de răsunet în televiziune. O celebră prezentatoare a părăsit pupitrul știrilor după 20 de ani: Mi-au ajuns
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Ea este cea mai sexy culturistă din România!
stirilekanald.ro
"M-a apucat de gât, m-a izbit de spătarul patului şi m-a strangulat extrem de tare". Mărturia înfiorătoare a unei femei despre Andrew Tate. Victima îl acuză de abuz, după 10 ani
substantial.ro
Europarlamentarul Ryszard Czarnecki acuzat de fraudarea Parlamentului European cu 203.000 euro
MediaFlux
NATO de DECIS! ANUNȚ după DRONELE RUSEȘTI din ROMÂNIA
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...