Romina Gingaşu, soţia magnatului Ferrari, a licitat pentru blana de vulpe a Elenei Ceauşescu

Romina Gingașu este fericită că a putut să intre în posesia blănii Elenei Ceaușescu. Soția lui Piero Ferrari a recunoscut că și-a dorit mereu o piesă atât de rară.
Filip Stan
10 sept. 2024, 15:02
Romina Gingaşu, soţia magnatului Ferrari, a licitat pentru blana de vulpe a Elenei Ceauşescu

Romina Gingașu are o relaţie cu omul de  afaceri cu 46 de ani mai în vârstă, care are o avere de peste 6 miliarde de dolari. Pozează într-o femeie modestă, dar nu îşi refuză excentricităţi.  „Poate să aibă miliarde de euro, nu vor fi niciodată ale mele și ale nici unei alte soții sau neveste. Sunt ale lui, ale familiei lui și el decide ce face cu ele. Eu știu foarte bine ce am și ce nu am și sunt ok. Nu sunt cu el pentru sutele de milioane pentru că hai să ne înțelegem de la început, nu vor fi ale mele”, obişnuieşte să spună Romina, dar realităţile o contrazic.

Romina Gingaşu a cumpărat blana de vulpe care, în trecut, i-a aparținut Elenei Ceaușescu. Soția lui Piero Ferrari s-a deplasat special în România pentru a intra în posesie piesei vestimentare unice.

De altfel, soția lui Piero Ferrari are o garderobă impresionantă alcătuită din piese scumpe, unele chiar unicate.

Recent, Romina Gingașu a mai adăugat colecției o piesă specială. Este vorba despre haina de blană care i-a aparținut nimeni alteia decât Elenei Ceaușescu.

Haina de blană vine tocmai de la o fermă din județul Mureș. Blana purtată de Elena Ceaușescu a fost creată special pentru ea și este unicată. Tocmai de aceea, Romina Gingașu și-a dorit atât de mult să intre în posesia ei.

Citește și: Romina Gingaşu dezvăluie marele secret din căsnicia cu miliardarul Piero Ferrari. Ce nu are voie să facă niciodată

Pentru a-și revendica cea mai nouă piesă vestimentară, potrivit cancan.ro, soția miliardarului Piero Ferrari a zburat din Italia în România cu private jet-ul. Românca nu a stat prea mult pe gânduri, a probat blana și a plecat cu ea acasă.

Romina Gingaşu a promis că nu va înstrăina niciodată blana de vulpe a Elenei Ceaușescu

Romina nu a dezvăluit cât a plătit pentru haina de blană de vulpe purtată de Elena Ceaușescu. Însă, fiind vorba despre o piesă unică cu istorie, cu siguranță suma nu a fost deloc una mică.

Blana de vulpe care i-a aparținut Elenei Ceaușescu a mai fost scoasă și în trecut la licitație. În 2014, prețul de la care a pornit licitația pentru respectiva haină a fost de 1000 de euro. Atunci, haina a fost cumpărată de persoana care, în prezent, i-a vândut-o Rominei Gingașu.

Romina Gingașu a povestit și cum a intrat în posesia blănii unice. La un moment dat, soția lui Piero Ferrari l-a cunoscut pe fostul proprietar al blănii și a considerat că este o ocazie unică să pună mâna pe haina din garderoba Elenei Ceaușescu.

”Mi-am dorit un articol din colecția familiei Ceaușescu, mai ales un articol de damă. L-am cunoscut recent pe cel care a achiziționat-o în 2014 în urma faimoasei licitații.”, a declarat Romina Gingașu, în exclusivitate, pentru cancan.ro.

Romina Gingașu este fericită că a putut să intre în posesia blănii Elenei Ceaușescu. Soția lui Piero Ferrari a recunoscut că și-a dorit mereu o piesă atât de rară. După ce a cumpărat-o, Romina i-a făcut o promisiune vânzătorului.

”Am considerat că este bine ca acest obiect să aparţină unei persoane de cetățenie română şi am negociat cu proprietarul care este de origine israeliană, cu condiţia ca eu să nu o înstrăinez niciodată. Sunt foarte fericită, este o piesă cu istorie.”, a mai spus soția lui Piero Ferrari pentru sursa menționată.

Romina Gingașu, una dintre cele mai frumoase românce, a dezvăluit recent cum l-a cunoscut pe Piero Ferrari. Chiar dacă îi desparte o diferență de 45 de ani, cei doi parcă sunt de neseparat, fiind împreună de șapte ani.

Cum l-a cunoscut Romina Gingașu pe Piero Ferrari

Invitată într-un podcast, Romina Gingașu a dezvăluit cum l-a cunoscut pe Piero Ferrari. Cei doi s-au întâlnit la un eveniment de Formula 1. S-a întâmplat în biroul româncei, pe 1 septembrie, când șeful acesteia i-a transmis că va avea o colaborare cu Niki Lauda.

La un eveniment Formula 1, Piero Ferrari a apărut cu bodyguardul său, iar românca nu știa cine este. S-a dus aproape de el, s-a prezentat, iar el i-a spus că românca lucraeză la o companie foarte interesantă, neștiind că era în industria aviatică de mult timp.

Cum a început povestea de dragoste dintre Romina Gingașu și Piero Ferrari: „Îl invitam peste tot, dar mă refuza”

„Când făceam o demonstrație cu un avion nou, trebuia să avem un client care să participe și să arate cât de performant era avionul respectiv. Șeful îmi spusese că nu contează dacă e unchiul meu într-un costum scump sau oricine. Eu l-am întrebat pe Pierro și a refuzat. Simțeam întotdeauna că trebuie să-l abordez a doua oară. Între timp, vindeam avioane și îl invitam peste tot, dar mă refuza. La un moment dat, pe 15 februarie, m-a invitat la cină, la Monaco. S-a simțit ciudat că mă refuza mereu. Am acceptat. Eu eram foarte singură, extrem de singură. După ce am plecat din România, toți prietenii m-au abandonat, cei mai buni prieteni mi-au zis că oricum am plecat și nu mă mai întorc. Doar doi prieteni m-au ajutat când nu îmi intrau salariile la Monaco, unul din Cluj și unul din București”, a explicat Romina Gingașu, potrivit VIVA.

Spynews
Cadavrul unui bărbat, găsit în cuptorul din bucătăria spitalului unde era internat. Polițiștii au pornit o anchetă
Bzi.ro
Ispita Diandra arată senzațional după ce a slăbit 8 kilograme! Ține post negru luni, miercuri și vineri
Fanatik.ro
Planta care poate umple de bani. Este cunoscută ca “aurul roșu”, are o mulțime de întrebuințări și se spune că și Cleopatra o folosea ca să-ți mențină frumusețea
Capital.ro
Trădare pentru Antena 1. O altă vedetă părăsește trustul și se alătură PRO TV: ”Șoc. E oficial”
Playtech.ro
Cum a arătat Romina Gingașu mireasă. Imagini de colecție de la nunta româncei cu miliardarul Piero Ferrari
DailyBusiness
Alimentul de care românii nu se pot lipsi! E importat din Spania la prețuri uriașe!
Adevarul
Degeaba ridicăm F-urile să urmărească dronele rusești, degeaba le identificăm și le luăm la țintă: „Probabil politicienii noștri așteaptă pierderi de vieți umane”
Spynews
Când este recomandat să pui castraveții la murat. Perioada ideală pentru a-i pregăti pentru iarnă
Spynews
Bianca Drăgușanu a primit amendă! Vedeta a răbufnit: ”Tupeu ordinar” | FOTO
Evz.ro
Oana Mizil, dezvăluiri incendiare. Adevărul despre agresiunile lui Vanghelie
Ego.ro
Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”
Prosport.ro
FOTO. Zeița de la Montreal, în costum de baie, la 62 de ani. Cum arată Nadia Comăneci pregătită de plajă
wowbiz.ro
Bianca Drăgușanu și Victor Slav, întâlnire de gradul zero la școala Sofiei, după declarațiile dure pe care blonda le-a făcut despre tatăl fetiței sale! Ce s-a întâmplat în curtea școlii spune totul despre relația lor
Cancan.ro
2 români, stabiliți în Italia, au avut parte de șocul vieții lor într-un supermarket din România. Cât au plătit pentru un coș de cumpărături
Playsport.ro
IREAL! Suma uriașă pe care a primit-o Antonia de la o casă de pariuri! Unii nu câștigă atâția bani nici în două vieți
kanald.ro
Cadavrele a doi bărbați din Brașov plutesc de zile întregi pe Marea Neagră! Motivul pentru care autoritățile nu le pot recupera! Familiile sunt disperate
Capital.ro
Durere infinită în muzica populară. S-a stins maestrul naiului din România
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Ea este cea mai sexy culturistă din România!
stirilekanald.ro
Ea este Denisa, românca stewardesă găsită moartă într-un apartament din Japonia. Avea doar 30 de ani și era unicul copil al părinților: ”Facem un apel către toți cei care...”
substantial.ro
O haină de blană a Elenei Ceaușescu a fost achiziționată de familia Ferrari
MediaFlux
NOUL PRAG de IMPOZITARE a PENSIILOR! SIMONA BUCURA OPRESCU a anunțat EXACT
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...