Victor Ciutacu o pune la colţ pe coji de nucă pe Elena Lasconi după ce a apărut diploma de licenţă: „O impostoare, mitomană, submediocră cu gură mare și tupeu maxim”

IPOCRIZIA PRIMĂRIȚEI REZIST. Am aflat trecutul tumultos al Elenei Lasconi. Șefa USR, care se visează președinta Romaniei si-a luat licenta abia la aproape 30 de ani, dupa ce a urmat cursurile unei universitati private obscure și neacreditată din Deva. Victor Ciutacu vine cu o analiză amplă și ne dezvăluie media dezastruoasă de absolvire a primăriței rezist.
Filip Stan
11 sept. 2024, 09:30
Victor Ciutacu o pune la colţ pe coji de nucă pe Elena Lasconi după ce a apărut diploma de licenţă:

Victor Ciutacu a scos-o la tablă pe Elena Lasconi, primăriţa care-i scana critic diploma de BAC a lui Marcel Ciolacu. „Useriștii au fost printre cei mai gureși și mai activi participanți la dezbaterea publică isterică privind studiile lui Marcel Ciolacu. Ei, elitiștii, nu puteau sa nu strâmbe din nas. Cum să ne conducă unul a cărui diplomă la bacalaureat nu e publică și care a făcut Ecologica la mulți ani de zile după ce a absolvit liceul? Evident, gura cea mai mare a avut-o Elena Lasconi, comandanta supremă, cu acte, a reziștilor. Care – vezi Doamne – nu suportă mediocritatea și lipsa de transparență a contracandidatului său. Și care vrea să ne pună pe harta țărilor care contează”, spune Victor Ciutacu.

Victor Ciutacu: „S-a închis la non-stop, România nu are dezbateri televizate la prezidenţiale”

„Mai bine tăcea. Fiindcă a călcat pe greblă. Trăim, totuși, în țara în care nici un secret nu rezistă mai departe de colțul blocului. Așa că am văzut actele ei de studii superioare. Și nu sunt singurul. Tot la Ecologică și ea, dar la Deva, nici măcar la București. Cu licența dată la 10 ani de la terminarea liceului. Și cu 6,93 medie de absolvire a anilor de studii. Luate la bucată, notele din facultatea neacreditată de la Deva, un soi de școală de maiștri patiseri-cofetari, ale Elenei Lasconi sunt rușinoase. Nici măcar la limbi străine n-a fost în stare să sară de 6 (șase). Te ia rușinea pe tine, cel care le citești. Pe lângă ea, cu toată dragostea, Marcel Ciolacu pare om de știință”, mai spune Victor Ciutacu.

Elena Lasconi a terminat una dintre cele mai slabe universităţi private din România, o fabrică de diplome, având medii foarte mici. De ce a ascuns candidata USR informaţia în CV

„Deci partidul superiorilor, al nobililor cu studii în străinătate care s-au sacrificat să ne salveze, e condus cu acte de una care a făcut un pic mai mult decât școala vieții. Și care a reușit să-și dea licența la București, la stat, mult mai târziu, nu chiar la senectute, dar orișicât, pe vremea când era vedetă PRO TV. Evident, în clasicul ei stil de precupeță, își va pune mâinile-n șold și va începe să urle. Că Securitatea, că viața privată, că le e frică tuturor de ea, că e aproape câștigătoare a prezidențialelor, că orice, mai puțin un răspuns pe fond. Iar fondul e crunt: o impostoare, mitomană și aproximativă, submediocră cu gură mare și tupeu maxim, vrea să devină președinte al României. În aplauzele intelectualilor subțiri pentru care contează numai excelența. Când este vorba doar despre ceilalți…”, a conchis Victor Ciutacu.

Spynews
Cadavrul unui bărbat, găsit în cuptorul din bucătăria spitalului unde era internat. Polițiștii au pornit o anchetă
Bzi.ro
Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru se căsătoresc! Horia Brenciu a spus tot!
Fanatik.ro
Cum se scrie corect gramatical: deloc sau de loc? Mulți români greșesc
Capital.ro
Se schimbă legea la granița cu ungurii. Ungaria va fi obligată să schimbe regulile
Playtech.ro
Antonia, apariție de INFARCT. A dansat la bară provocator. Numai Velea o vede așa.
DailyBusiness
Îți iei concediu în octombrie? Iată cum va fi vremea
Adevarul
E gata Zelenski să cedeze teritorii în schimbul păcii? Expert în securitate internațională: „Asta e toată problema”
Spynews
Când este recomandat să pui castraveții la murat. Perioada ideală pentru a-i pregăti pentru iarnă
Spynews
Bianca Drăgușanu a primit amendă! Vedeta a răbufnit: ”Tupeu ordinar” | FOTO
Evz.ro
Cu Nicolae Ceaușescu la vrăjitoare. Oana Zăvoranu ar trebui să ia lecții
Ego.ro
Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”
Prosport.ro
FOTO. Zeița de la Montreal, în costum de baie, la 62 de ani. Cum arată Nadia Comăneci pregătită de plajă
wowbiz.ro
Ultimul mesaj cutremurător lăsat de Ana-Maria, soția lui Gabriel Vasiliu de la „Puterea dragostei”, înainte să fie ucisă cu sânge rece! Cei care au cunoscut-o sunt în stare de șoc: „Doamne ferește”
Cancan.ro
Soția lui Gabriel Vasiliu de la Puterea dragostei și-a PREVESTIT sfârșitul?! Mesajul cutremurător publicat înainte să fie ucisă, fără pic de milă
Playsport.ro
IREAL! Suma uriașă pe care a primit-o Antonia de la o casă de pariuri! Unii nu câștigă atâția bani nici în două vieți
kanald.ro
Cine sunt Denisa și Delia, cele două femei ucise de Șacalul! Denisa era mama unui copil de doar cinci ani: „Mami va veghea mereu asupra ta”
Capital.ro
Schimbare uriașă la ITP. Este o premieră în România. Totul va fi înregistrat și monitorizat
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Ea este cea mai sexy culturistă din România!
stirilekanald.ro
„Patru cuie cu patru scânduri" Primele declarații ale Șacalului sunt terifiante! Filmul tragediei pas cu pas
substantial.ro
Relocarea urșilor cerșetori de pe Transfăgărășan a început
MediaFlux
CUTREMUR în SUA în ALEGERILE PREZIDENȚIALE! S-a aflat după DEZBATERE
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...