Timpul nu i-a vindecat Oanei Roman rana provocată de decesul mamei sale: „Sunt momente care mă sfâșie, mă ia la volan, pe stradă. În ultima vreme nu se mai putea vorbi cu ea”

A trecut mai bine de jumătate de an de la dispariţia Mioarei Roman. Fosta soţie a lui Petre Roman suferea de sindrom parkinsonian și avea probleme locomotorii și și-a petrecut ultimii ani într-un azil din Snagov.
Irina Dumitrescu
11 sept. 2024, 10:03
Timpul nu i-a vindecat Oanei Roman rana provocată de decesul mamei sale:

Mioara Roman s-a stins din viaţă la 83 de ani, pe data de 23 februarie. Deşi suferea de multă vreme, iar fiicele ei se aşteptau la ce e mai rău, pierderea unui părinte nu este un eveniment pentru care nu eşti niciodată pregătit.

La mai bine de jumătate de an de la dispariţia mamei ei, Oana Roman mărturiseşte că, deşi era conştientă că mama ei nu mai are mult timp de petrecut pe acest pământ, dispariţia ei a afectat-o profund.

Au trecut șase luni. Foarte greu. Eu credeam că sunt pregătită. Pentru că te gândești, știi, te pregătești cumva. Nu ești pregătit deloc. Absolut deloc nu ești pregătit, oricât am știut eu că, din păcate, nu va mai dura mult, eram conștientă deja de lucrul acesta, foarte greu.

Citeste si Cum reușește Oana Roman să nu se lase afectată de hate-ul primit în mediul online: „M-ai deranjat, block. Sunt dictator la mine pe cont”

Mai ales că ultimul an și jumătate a fost cumplit de greu, atât pentru ea, cât și pentru mine. Nu vreau să vorbesc foarte mult despre suferința ei pentru că nu a fost deloc simplu, a fost foarte bine îngrijită, a avut tot ce i-a trebuit.

Slavă Domnului, și la spital am dat în ultima perioadă de doctori care s-au zbătut, și-au dat tot interesul posibil, pentru că era evident că lucrurile au degenerat”, a mărturisit Oana Roman în emisiunea Cristinei Şişcanu.

Oana Roman, copleşită de durerea provocată de dispariţia mamei sale, Mioara Roman: „Sunt momente care mă sfâșie, mă ia la volan, pe stradă”

Oana Roman mărturiseşte că în fiecare zi există lucruri care îi aduc aminte de mama ei, iar durerea care apare în acele momente este sfâşietoare.

Până la urmă Dumnezeu a îngăduit ca să nu moară în suferință. Era bine, își revenise, doar că atât a fost. Tot timpul spunea că vrea să moară în somn și poate, pentru bunătatea ei, Dumnezeu i-a îngăduit asta, să moară liniștită în somn, împăcată.

Citeste si Oana Roman, dezvăluri dureroase despre relația fostului soț cu fiica lor, Isabela: „L-am rugat frumos să se vadă mai des cu ea pentru că suferă foarte tare”

Asta a contat foarte mult, dar nu e ușor. Cu cât trece timpul, mai greu e. Eu credeam că o să fie mai simplu, nu e, e mai greu, nu știu de ce.

Efectiv sunt momente care mă sfâșie, mă ia la volan, pe stradă, la întâmplare, mă copleșește deodată. Văd ceva, îmi aduc aminte de ceva, pur și simplu mă sfâșie câteodată. Simt nevoia să vorbesc cu ea, nu mai vorbeam eu mare lucru cu ea în ultima vreme, din păcate, nu prea se mai putea, dar măcar îi povesteam eu”, a mai spus vedeta TV.

Spynews
Cadavrul unui bărbat, găsit în cuptorul din bucătăria spitalului unde era internat. Polițiștii au pornit o anchetă
Bzi.ro
Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru se căsătoresc! Horia Brenciu a spus tot!
Fanatik.ro
Lidl bagă la ofertă produsul Parkside pe care foarte mulți români îl caută. E la raft de joi, 12 septembrie, costă 24.99 de lei și se va vinde ca pâinea caldă
Capital.ro
Elena Merișoreanu a ajuns la spital. Ce s-a întâmplat cu artista de muzică populară
Playtech.ro
Antonia, apariție de INFARCT. A dansat la bară provocator. Numai Velea o vede așa.
DailyBusiness
Vestea cea mare pentru românii cu credite în LEI! BNR face anunțul
Adevarul
E gata Zelenski să cedeze teritorii în schimbul păcii? Expert în securitate internațională: „Asta e toată problema”
Spynews
Când este recomandat să pui castraveții la murat. Perioada ideală pentru a-i pregăti pentru iarnă
Spynews
Bianca Drăgușanu a primit amendă! Vedeta a răbufnit: ”Tupeu ordinar” | FOTO
Evz.ro
Chinuri cumplite pentru pacienții din România. Problema a ajuns în tribunale
Ego.ro
Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”
Prosport.ro
FOTO. Zeița de la Montreal, în costum de baie, la 62 de ani. Cum arată Nadia Comăneci pregătită de plajă
wowbiz.ro
Ultimul mesaj cutremurător lăsat de Ana-Maria, soția lui Gabriel Vasiliu de la „Puterea dragostei”, înainte să fie ucisă cu sânge rece! Cei care au cunoscut-o sunt în stare de șoc: „Doamne ferește”
Cancan.ro
Soția lui Gabriel Vasiliu de la Puterea dragostei și-a PREVESTIT sfârșitul?! Mesajul cutremurător publicat înainte să fie ucisă, fără pic de milă
Playsport.ro
IREAL! Suma uriașă pe care a primit-o Antonia de la o casă de pariuri! Unii nu câștigă atâția bani nici în două vieți
kanald.ro
Cine sunt Denisa și Delia, cele două femei ucise de Șacalul! Denisa era mama unui copil de doar cinci ani: „Mami va veghea mereu asupra ta”
Capital.ro
Schimbare uriașă la ITP. Este o premieră în România. Totul va fi înregistrat și monitorizat
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Ea este cea mai sexy culturistă din România!
stirilekanald.ro
„Patru cuie cu patru scânduri" Primele declarații ale Șacalului sunt terifiante! Filmul tragediei pas cu pas
substantial.ro
Corespondent militar rus urmărit de o dronă kamikaze în Donbas
MediaFlux
CUTREMUR în SUA în ALEGERILE PREZIDENȚIALE! S-a aflat după DEZBATERE
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...